[quote:9f24f2fe87="Rashti0131"]خیلی دوست داشتم جلالی یا ابراهیم زاده مربی تیممون باشه

حالا که جلالی پرید فقط مونده ابراهیم زاده که اونم تا زمانی که تکلیف تیم مشخص بشه یه تیم دیگه میگیره

در هر صورت اصلا از تارتار خوشم نمیاد چون اصلا مربی شجاعی نیست.باورتون میشه خیلی بهتر از آبشک هست که من میشناسم ولی نمیتونن بیان بالاتر چون مربی مثل جلالی و ابراهیم زاده بالاسر تیم نیست انزلی هم که از رشت بازیکن نمیگیره خیلی از استعدادهامون از بین میرن و جاشون امثال کوشکی رو آقای تارتار میاره.

[/quote:9f24f2fe87]
باهات موافقم دوست عزیزم که استان و مخصوصا" شهرمون پر از استعدادهای ناب هست و باهاشون میتونیم هر ساله
دوتا تیم مدعی در حد لیگ برتر ببندیم ، اما در مورد ابراهیم زاده باهات زیاد موافق نیستم ، من بیشتر به ساختار ذوب
اعتقاد دارم نه شخص ابراهیم زاده ، ولی جلالی چرا ............ واقعا" ایده آل ترین گزینه برامون بود ، که حیف شد .
اما بعد اون تارتار نشون داده خوب به جوونا میدون میده ، بی انصافی هست اگه بگیم به جوونا میدون نمیده ، چون ابراهیمی
و جهانبخش بیشترین بازیهاشونو در دوران تارتار انجام دادن ، همچنین بازی به فرزاد محمدی و میلاد نصرتی (دوتا جوان فاجعه)
رسید و محمد مختاری که با آمادگی نسبی در زمان قاسمپور بهش اعتماد نکرد ، اما تارتار فیکسش کرد و یا فراهانی که انقد
بازی کرد و تجربه کرد که هرچی به انتهای بازیها رفتیم خیالمون جمعتر شد ، در حالیکه دینورزاده و قاسمپور خیلی بیشتر به
محمدی بازی دادن .
به نظرم با توجه به شناخت به تیم ، تارتار ایده آلترین مربی هست ، در غیر اینصورت باید از یه مربی خارجی خوب استفاده کرد.