[quote:aa975e2cab="majid13"]سلام.
۱: یک بیوگرافی از خودتون بگید؟
۲: اولین بار چه جوری با سایت وارش اسپرت آشنا شدید؟
۳: نظرت راجع به وارش اسپرت چیه (انتقاد یا پیشنهاد و یا ...؟
۴: اولین بار که استادیوم رفتی چه حسی داشتی؟
۵: شیرین ترین و تلخ ترین خاطره فوتبالیت؟
۶: از کدوم بازیکن داماش بیشتر خوشت میاد؟
۷: از کدوم تیم و بازیکن خارجی خوشت میاد؟
۸: به کدوم خواننده علاقه داری؟
۹: تا حالا عاشق شدی؟
۱۰: یه خاطره باحال که توو استادیوم اتفاق افتاد تعریف کن؟[/quote:aa975e2cab]
سلام به همه دوستان ممنون از اینکه امروز نوبت من شد که به سوالاتون جواب بدم
1.اروندم 19 سالمه بچه خیابان معلم هستم.دانشجوام.از 7 سالگی تا الان به جز 1سال ورزش کردم.
2.اولین بار به توصیه یکی از دوستام به این سایت اومدم و خیلی برام جالب بود این سایت به خاطر همین خیلی استقبال کردمو عضو شدم.
3.نظر خاصی ندارم فقط مدیرا خیلی دارن زحمت میکشن بدون هیچ توقعی خدایی.دستشون درد نکنه.
4.اولین باری که استادیوم رفتم با اینکه 4سالم بود تمام اون روز یادمه.یادمه بازی استقلال رشت با موتوژن تبریز بود که داییم منو داداشم رو برده بود ورزشگاه.از اونجا که داییم خودش فوتبالیست بود ما رو برده بود کنار زمین که منو داداشم یهو دوییدیم داخل زمین:D البته قبل بازی بود و کسی تو زمین نبود.اون بازیم 3.0 بردیم فکر کنم.
5.شیرین ترین برد مقابل ملوان تو انزلی تلخ ترین باخت تو فینال جام حذفی مقابل استقلال
6.آّبشک-نظیف کار
7.از مالاگای اسپانیا-بازیکنم گتوزو
8.محسن یگانه قلبمه:D
9.آره 2بار.یه بار که عشق اول بود که دیگه بچه بودیم:Dاون یکیشم بماند
10.این خاطره بر میگرده به فینال جام حذفی تو رشت.خلاصه اون روز قرار گذاشته بودیم با بچه ها بیایم استادیوم.از اونجا که بازی سردار جنگل بود یه مینی بوس کرایه کردیمو اومدیم استادیوم.تو مینی بوس همه جور ادمی بود دیگه.بماند چقدر خوش گذشت.یه پسره هم بود اولین بارش بود میومد استادیوم.اقا داخل ورزشگاه شدیم همه داشتین شعار نادر امپراطور میدادیم.هیچی بازی تموم شد اون روزم کلی شعار نادر امپراطور رو داده بودیم.اون پسره که اولین بار بود میومد ورزشگاه به من گفت این امپراطور کیه شما اینقدر بهش فحش میدین؟من اون لحظه فهمیدم ما میگفتیم نادر امپراطور اون 90 دقیقه داشت میگفت مادر امپراطور فکر میکرد داریم فحش میدیم