[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali126 » جمعه مه 18, 2012 3:11 pm

امیدوارم یه خبرخوشحال کننده درباره نقل و انتقالات برای داماش اتفاق بیفته!!! /22/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه مه 18, 2012 3:38 pm

محمدآبشک صددرصد به تراکتور میرود الان توFBازش پرسیدم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مه 18, 2012 3:50 pm

[quote:f5a9e24679="milad1987"]اول سلام به همه بچه ها
مدتی بود وارش نیومده بودم
از جایی خبر دارم که نزهتی خیلی علاقه داره بیاد داماش و دوست داره در کنار مهدوی فوتبال بازی کنه اگه مسولان داماش در جریان اینم موضوع نیستند مذاکراتی باهاش داشته باشن بد نیست درسته ملوان بازی کرده ولی اولا انزلی چی نیست دوما دوست داره بیاد رشت و سوما بازیکنه خوبیه بد نیست باهاش مذاکره بشه[/quote:f5a9e24679]

مال بد بیخ ریش صاحبش . ما بریم از امیدمون یار بیاریم یا حتی چنتا از جوونای مستعد سپدرود رو بیاریم خیلی بهتره تا این
یارو که دو روز دیگه مثل نوری دم در بیاره و چرت بگه !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مه 18, 2012 3:51 pm

[quote:fd96e7bf78="MEHRDAD"][quote:fd96e7bf78="milad1987"]اول سلام به همه بچه ها
مدتی بود وارش نیومده بودم
از جایی خبر دارم که نزهتی خیلی علاقه داره بیاد داماش و دوست داره در کنار مهدوی فوتبال بازی کنه اگه مسولان داماش در جریان اینم موضوع نیستند مذاکراتی باهاش داشته باشن بد نیست درسته ملوان بازی کرده ولی اولا انزلی چی نیست دوما دوست داره بیاد رشت و سوما بازیکنه خوبیه بد نیست باهاش مذاکره بشه[/quote:fd96e7bf78]

تا جایی که من خبر دارم ، داماش قصد نداره از تیم های ملوان و سپیدرود در هر سطحی که باشند بازیکنی رو جذب کنه.[/quote:fd96e7bf78]

به نظرم این تصمیم در مورد سپیدرود اشتباست !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » جمعه مه 18, 2012 3:53 pm

[quote:6f8116ff95="hamidjavan"]من نظری در مورد امدن یا نیومدن نزهتی ندارم.اما نزهتی تو تیم فجر قدس رشت بازی میکرد وبچه لشت نشاست ورشتیه وبا خیلی از رفیقای من که قبلا" تو فجر قدس بازی میکردند رفیق فابریک است. واینو بگم که به خاطر رشتی بودنش خیلی تو انزلی محبوب نیست وهر وقت کوچکترین اشتباه را تو بازی انجام بده بدترین توهینها وفحشها بهش میشه.امادر این مورد که ما بخواهیم همه را با چوب نوری بزنیم درست نیست خوب خیلی از انزلیچیها تو رشت بازی کردند وباتعصب وبودند وتو بازی مستقیم هم به ملوان گل زدند مثل امیرحسین سلامی بخش - یا غلام محمدوند (که این یکی تو بازی تک گل بازی را زدکه برای صعود ملوان مهم بود اما تاثیری تو صعود اس اس شهرداری نداشت)و یا قبلا" مهدی قاسمیان ویا اصغر شیرپور. ویا چرا راه دور برویم همین حسین ملکی خودمون که از ملوان به داماش امد هیچوقت کم کاری نکرد.
در مورد پژمان نوری هم اینو بگم آن وقتی که از ملوان به پگاه آمد گفت میخوام دینمو به فوتبال گیلان ادا کنم . اما تو انزلی همیشه فحش خورد از پژمان بی غیرت که واقعا" هستش گرفته تا پژمام پا طلایی * سیدجالال مایی که ای ن شعار دو طرفه استادیوم انزلی بود.واگه غیرت داشت که نداشت هیچوقت به انزلی برنمی گشت و وقتی برگشت اوایل حرفش این بود که فقط به خاطر محمداحمدزاده برگشتم نه چیز دیگه وحتی تو سال اول حضورش بازیکن برزیلی این تیم الوز محبوترین بازیکن از نظرتماشاگران شناخته شد. ان روز هم با ان مصاحبه اش بی غیرتیشو تو برنامه 90نشان داد.[/quote:6f8116ff95]

همه حرفا قبول ، اما وقتیکه رفته بود 90 یادش رفت بگه لشت نشاء از توابع رشت هست و در پاسخ عادل (ضد رشتی)
گفت که : آره مال اطراف انزلی هستم ، لشت نشاء ، انزلیچی لیچا ! این حرف معانی زیادی داره و ما با توجه به موردهای
قبلی باید درس بگیریم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » جمعه مه 18, 2012 3:59 pm

[quote:996eb696e1="ashkan0131"]من بازم میگم ما مربی باید جذب کنیم تا بازیکن باید به حفظ همین بازیکن ها و جذب یک مربی کاربلد فکر کرد فقط خودتون مقثایسه کنید با همین بازیکن ها ما 3 تا مربی و 3 تا نتایج کاملا متفاوت رو داشتیم[/quote:996eb696e1]

در اینکه مربی باید تیمو ببنده شکی نیست . اما کی بیاد ؟ مگه تو ایران جز چند مورد مربی خوب هم داریم ؟
من به شخصه گزینه اولم تارتار هست و در درجه دوم جلالی میتونه موفق باشه .
اما در مورد فصلی که گذشت ....... فکر نمیکنم خیلی پیچیده باشه ! فصل قبل قاسمپور اومد از آب گل آلود
ماهی گرفت و باعث شد یه رزومه قوی بشه براش تا یه ترکمنچای مشتی با مس ببنده . جربذه رو تارتار داشت
که در بازی های سخت و آسون بدون ناز دادن زنیدپور و عسگری و محمدی و کرنها و سانترهای آقای اخلاق !
با تکیه بر جوونا و بومیا و قدیمیامون رتبه 7 کسب کرد .
تا ببینیم چی میشه !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » جمعه مه 18, 2012 4:01 pm

درمورد اینکه مهرداد گفت داماش هیچ بازیکنی از ملوان نمیگیره اینو باید بگم که نزهتی تو خیابون معلم فاز دو خونه خریده و قراره با همسرش بیاد اونجا زندگی کنه این احتمال وجود داره که نزهتی این فصل تو داماش باشه البته شاید...!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abere در جمعه مه 18, 2012 8:07 pm .
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه مه 18, 2012 4:42 pm

فرانس پرس: کانوته به ليگ فوتبال ايران مي‌پيوندد

به گزارش خبرگزاري فرانسه از تهران، فردريک کانوته ملي پوش سابق تيم ملي فوتبال مالي به ليگ فوتبال ايران و به تيم مس کرمان مي پيوندد.
[فرانس پرس: کانوته به ليگ فوتبال ايران مي‌پيوندد]

به گزارش خبرگزاري فرانسه از تهران، فردريک کانوته ملي پوش سابق تيم ملي فوتبال مالي که در تيم هاي سويا اسپانيا، تاتنهام و وستهام انگليس سابقه بازي دارد، به ليگ فوتبال ايران و به تيم مس کرمان مي پيوندد.

روزنامه انگليسي زبان تهران تايمز به نقل از يکي از مسئولان باشگاه مس کرمان نوشت: « ما مذاکراتي انجام داده ايم و درباره قرارداد يک ساله به توافق رسيده ايم ». فردريک کانوته سي و چهار ساله که فوتبال را در تيم ليون فرانسه شروع کرد، سال دو هزار و هفت به عنوان بهترين بازيکن قاره آفريقا انتخاب شد.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه مه 18, 2012 5:02 pm

انتقال نزهتي به داماش رو فراموش كنيد ، نه ما از اونا بازيكن مي گيريم و نه اونا از ما ، تازه از يك سوراخ دو بار گزيده نمي شيم ، همان تازه آبادي نمك نشناس براي ما تجربه خوبي بود .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه مه 19, 2012 5:04 am

یکی از فامیل های نزهتی هم دانشگاهی ما بود و من خودم از بعد اون برنامه 90 هر وقت دیدمش باهاش صحبت کردم که به فامیلت بگو که انزلی خودش از توابع رشت هست و اونوقت تو میای میگی من از توابع انزلی هستم ؟!؟
من کلا نظری در مورد نزهتی ندارم و امیدوارم نیاد ... ما جهانبخش رو داریم ، ابراهمی هم که جای خودش و مطمئنم اگه تارتار بمونه بازیکنانی مثل الماسخاله هم کم کم میان تو ترکیب و پشتوانه سازی میشه واسه تیم ما و نیازی به آقای " از توابع انزلی " نیست اینجا ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » شنبه مه 19, 2012 7:34 am

نزهتی رو بی خیال.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه مه 19, 2012 7:48 am

اخبار باشگاه فولاد ...

مربيان تيم فوتبال نفت تهران، حسين فرکي سرمربي جديد تيم فولادخوزستان را در اين تيم همراهي خواهند کرد.
حسين فرکي پس از پذيرش سمت سرمربيگري تيم فولاد، احمد سجادي را به عنوان مربي دروازه‌بان‌ها، احمد خداداد را به عنوان مربي بدنساز و اکبر لارستاني را به عنوان دستيار به باشگاه فولاد معرفي کرد که با موافقت مسئولان اين باشگاه، مربيان يادشده به کادرفني تيم اهوازي اضافه شدند. اين مربيان فصل گذشته با فرکي در تيم نفت همکاري مي‌کردند.
همچنين نعيم سعداوي و کوروش بختياري‎‌زاده ديگر نفرات کادرفني تيم فوتبال فولاد را تشکيل مي‌دهند که پس از بازگشت فرکي از سفر حج، تمرينات اين تيم را از 16 خردادماه آغاز خواهند کرد.
براساس اين گزارش، مسئولان باشگاه فولاد پس از عقد قرارداد با مربيان جديد با "آدولفو پارينا" مربي بدنساز پرتغالي اين تيم که چهار سال پيش به همراه "ايناسيو" به فولاد آمده بود، تسويه حساب کردند و اين مربي فصل آينده در جمع سرخپوشان اهوازي نخواهد بود.
حسين ابن قاسم، سرپرست تيم فوتبال فولادخوزستان با بيان اين اخبار اظهار داشت: پس از بازگشت فرکي به ايران، برنامه‌هاي ديگر تيم براي آماده‌سازي جهت حضور در ليگ برتر تدوين و اجرايي خواهد شد.

منبع ورزش 3
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه مه 19, 2012 8:39 am

ما از انزلیچی جماعت بازیکن نمیگیرم.این حرف من به نمایندگی بچه های پشت دروازست .آقا جان نیا کلا یه لطفی کنید بازیکنای ملوان رشت نیات و گرنه................
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » شنبه مه 19, 2012 8:56 am

به نظر من نزهتی بازیکن خوبیه (خب خیلی از بازیکن ها خوب هستن) اما اینکه اون در ملوان بازی کرده دلیل به عدم جذب یک بازیکن نمیشه حقیقتا وقتی من مصاحبه اون رو با نود دیدم فکر کردم واقعا مال انزلیه --در درجه دوم خیلی هم تعصب بازی میکرد برای ملوان--اما اونچه الان در فوتبال مهم هست پوله پژمان نوری هم برای پول اومد داماش در هر حال همیشه قدرت مالی داماش بهتر ازملوان بوده (منظور میزان دزد ها در تیمای رشتی کمترن) ولی هر چی باشه بازم مال همین گیلانه و به نظر من میتونه موثر تر باشه تا ما بریم یه بازیکن از تهران بیاریم که 24 ساعت روز پیاده روی کنه -----تازه خیلی از بازیکن های داماش بخاط سربازی تو ملوان بای کردن!!!
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه مه 19, 2012 9:04 am

اگه سیاست باشگاه اینه که از ملوان بازیکن نگیره بهتره همیشه اجرا بشه چون جوان بااستعداد تو شهرخودمون کم نداریم مطمئن باشید تو تیمهای مثل فجر امثال این بازیکن زیاد هستن . /7/
نیازی نیست از توابع انزلی بازیکن بیاریم /10/ اونهم تنها هنرش تو فوتبال گرفتن پنالتی از تیم رقیبه :D
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 3 مهمان