[color=black:cfb2c746e3][size=18:cfb2c746e3]از بيكفايتي مسئولان در كمك نكردن به تيم بس است گفتن ....خدا خود داند كه در 1 سال گذشته چقد دل واپسي ها و نگراني ها از منحل شدن تيم كه تنها دل خوشي مردمان اين شهر و استان است به ما وارد شده از استرس سقوط به دسته پايين و ..و ...و
اما تنها يار و ياور ما هواداران شخص امير عابديني بوده كه با اميد وار نگه داشتن ما و بازيكنان دل هاي ما را شاد نگه داشت از مديري كه بي چتر زير باران رفت . در روز هاي بي كسي در تهران پيگير مشكلات ما ود با دادستان جلساتي را برگزار كرد . به خاطر دل ما هواداران خواب را از چشمان خود گرفت . و .... درخواست داريم كه باز استقامت كند و هدف والا كه خود به ما قول داده اسيا است برساند ....
امير خان چشمانه ما فقط به دستان پر توان توست بمان ...
اين حرفي كه امير داماشي زد واقعا درد دل ما هوادارا است
توسط amir-damashi در مورخه :
من هم همیشه گفتم بازهم میگم این اقایونی که درسطح شهر بنر زدند واز خودشان تشکر میکنند وبه قول یه ضرب المثل گیلکی من مرا قوربان هستند چرا ان موقعی که در ورزشگاه ودرهربازی شعار مسئولین حمایت حمایت سرداده میشد هیچکس پیدایش نبود...حالا که تیم به جایگاه هفتم رسید همه چیز را به نام خودشان میزنند!!کاری که با همت بازیکنان وکادر فنی وازهمه مهمتر با مدیریت بی بدیل جناب آقای مهندس عابدینی صورت گرفت..آنوقت شما کجای داستان قرار داشتید که همه چیز را به نام خودتان به ثبت میرسانید،آقایان به ظاهر ورزشدوست ،مردم گیلان آگاه تر از این حرفها هستندوبابنرهای فراوان در سطح شهر،نمیتوانید شعورشان را بازیچه قراردهید...ما هواداران ار مهندس عابدینی میخواهیم همچنان صبر پیشه کنند و مثل یک پدر کما اینکه تا الان ماندند باز هم بمانند ،میدانیم سخت است اما بخاطر هواداران بازهم استقامت کنید..[/size:cfb2c746e3][/color:cfb2c746e3]