[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شبکه باران و تمسخر تیم داماش!!

شبکه باران و تمسخر تیم داماش!!

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط rasht20 » جمعه مه 18, 2012 8:22 am

پیامک روابط عمومي 3000162162
پیامک تلویزیون 30000131
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » جمعه مه 18, 2012 8:33 am

آره منم موافقم ..اینجوری اونا بیشتر بزرگ میشن ..ما که اصلا شبکه باران رو نگاه نمیکنیم ؛ منم از تاپیک فهمیدم همچین غلطی کردن .. بازدید کننده های وارش اسپورت از شبکه باران بیشتره و تاثیر گذاری بیشتری داره ..
فکر میکنم خیلی از بچه ها از همین تاپیک در باره این سریال و موضوعش با خبر شدن
بیشتر به نفع شبکه باران شد که برنامشون دیده بشه !
اما این نگرانی هم هست اگه واکنشی از طرف هوادارها انجام نشه اونا این کاراشون رو بخوان بیشتر و وسیع تر ادامه بدند.. میگن خب اینا که کاری ندارن پس اگه بخوایم تیمی رو مسخره کنیم بذار همین داماش باشه .. والا با این وضعیت امسال تیم شهرک همسایه بیشتر برای طنز و خنده آمادگی داره ! به اصطلاح طنز خورشون که خوب جواب میده .. راست میگن به اونا یه همچین محبتی کنن !!
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 18, 2012 8:46 am

[quote:9019f3df18="The_King_of_rasht"]بچه ها چند تا سوال فنی دارم؟
توی رشت چند نفر شبکه باران رو نگاه میکنند ؟خداوکیلی چند نفر سریالهای این شبکه رو دنبال میکنند؟ این چیزی که همه تقریبا به چشم دیدن اینه که توی رشت بیش 90 درصد مردم ماهواره دارند (حالا یا استانی یا هاتبرد یا عرب ست یا اخیرا نایل ست،تورک ست و انزلیچی) کی دیگه شبکه باران نگاه میکنه ؟؟؟
خداوکیلی از دوستانی که توی این تایپیک نظر دادند (نظر همه هم محترم) چند نفر این برنامه رو دیدند و چند نفر مثل من تازه بعداز دیدن این تایپیک فهمیدن چه خبره؟
وقتی توی یه سایت مثل وارش اسپورت با بیش از1400 کاربر و تاثیر گذاری که توی استادیوم داره فقط چند نفر انگشت شمار این برنامه رو دیدن انتظار دارید توی کل رشت با این همه جمعیت چند نفر دیده باشند؟
این ناراحتی نداره که این فیلم ساخته شده جای خوشحالیه که ما اینقدر بزرگ شدیم که دشمنانمون به تکاپو افتادند تا هر جوری شده یه ذره اعصاب مارو خورد کنند .
تا قبلش هیچ کس نه اسم نویسنده های این سریال رو شنیده بود و نه میدونست کارگردانش کیه؟چرا همش اسمشون رو بیاریم که بزرگ بشن؟
یادمه بازی با ذوب میخواستیم در مورد وهابی شعار بدیم یک سری از هوادارانی که توی استادیوم بودند اصلا نمیدونستند وهابی کیه و حتی چند نفر از من پرسیدند چرا باید درمورد کسی که نمیشناسیم ونمیدونیم چه کار کرده باید شعار بدیم؟؟؟؟
این چه معنی می تونه داشته باشه جز اینکه خودمون با بردن اسمشون بزرگشون میکنیم. وگر نه اونها رو هیچ کس ملاقه نمی زنه!!!!![/quote:9019f3df18]
آبرار منم همین رو گفتم متن بی غیرتی به ما تحویل دادن .
من میگم اگه قرار اعتراضی بشه باید کاملا فیلم سانوسر شه که تا اونجایی یادمه قسمت 13 14 میرن بازی میکنن با اسم دمش.پس ما اعتراض اونقدری نست تا قسمت 13 این سریال بسته بشه چون الان توی پست هم محور صحبت روی 6 7 حرف نفر میچرخه از 1000 خورده ای کاربر این سایت .خون پر این ماجرا میشه 1000خورده ای آدم جلوی صدا سیما (که غیر ممکنه ) با این کار هم این فیلم بسته نمیشه چون ما مردم هستیم اونا رابطه های زیادی دارن .خیلی اون کسی رو ک من میشناسم لابی داره .پس ما باید با یکی جلو بریم که سمتی داشته باشه و از دست من و شما کاری به عمل نماید .من میگم جای این که جو بدین و سر و صدا کنیم و هوووچی گری کنیم بهتر هستش به آقای سراوانی فشار بیاریم و اون با 4 تا دار دسته و لابی اسم تیم رو سانسور کنه .تا اینجوری همه با خبر نشن و با سیاست جلووی این اتفاق رو بگیریم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط rasht20 » جمعه مه 18, 2012 8:56 am

اصلا موافق نیستم باید بفهمن که منفعل نیستیم پیامک بدین و اعتراض کنین اینجوری احتمال تکرار این مزخرفات کم میشه
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه مه 18, 2012 8:58 am

[quote:bfaa218c3d="mahyarmaya"][quote:bfaa218c3d="The_King_of_rasht"]بچه ها چند تا سوال فنی دارم؟
توی رشت چند نفر شبکه باران رو نگاه میکنند ؟خداوکیلی چند نفر سریالهای این شبکه رو دنبال میکنند؟ این چیزی که همه تقریبا به چشم دیدن اینه که توی رشت بیش 90 درصد مردم ماهواره دارند (حالا یا استانی یا هاتبرد یا عرب ست یا اخیرا نایل ست،تورک ست و انزلیچی) کی دیگه شبکه باران نگاه میکنه ؟؟؟
خداوکیلی از دوستانی که توی این تایپیک نظر دادند (نظر همه هم محترم) چند نفر این برنامه رو دیدند و چند نفر مثل من تازه بعداز دیدن این تایپیک فهمیدن چه خبره؟
وقتی توی یه سایت مثل وارش اسپورت با بیش از1400 کاربر و تاثیر گذاری که توی استادیوم داره فقط چند نفر انگشت شمار این برنامه رو دیدن انتظار دارید توی کل رشت با این همه جمعیت چند نفر دیده باشند؟
این ناراحتی نداره که این فیلم ساخته شده جای خوشحالیه که ما اینقدر بزرگ شدیم که دشمنانمون به تکاپو افتادند تا هر جوری شده یه ذره اعصاب مارو خورد کنند .
تا قبلش هیچ کس نه اسم نویسنده های این سریال رو شنیده بود و نه میدونست کارگردانش کیه؟چرا همش اسمشون رو بیاریم که بزرگ بشن؟
یادمه بازی با ذوب میخواستیم در مورد وهابی شعار بدیم یک سری از هوادارانی که توی استادیوم بودند اصلا نمیدونستند وهابی کیه و حتی چند نفر از من پرسیدند چرا باید درمورد کسی که نمیشناسیم ونمیدونیم چه کار کرده باید شعار بدیم؟؟؟؟
این چه معنی می تونه داشته باشه جز اینکه خودمون با بردن اسمشون بزرگشون میکنیم. وگر نه اونها رو هیچ کس ملاقه نمی زنه!!!!![/quote:bfaa218c3d]
من میگم اگه قرار اعتراضی بشه باید کاملا فیلم سانوسر شه که تا اونجایی یادمه قسمت 13 14 میرن بازی میکنن با اسم دمش.پس ما اعتراض اونقدری نست تا قسمت 13 این سریال بسته بشه چون الان توی پست هم محور صحبت روی 6 7 حرف نفر میچرخه از 1000 خورده ای کاربر این سایت .خون پر این ماجرا میشه 1000خورده ای آدم جلوی صدا سیما (که غیر ممکنه ) با این کار هم این فیلم بسته نمیشه چون ما مردم هستیم اونا رابطه های زیادی دارن .خیلی اون کسی رو ک من میشناسم لابی داره .پس ما باید با یکی جلو بریم که سمتی داشته باشه و از دست من و شما کاری به عمل نماید .من میگم جای این که جو بدین و سر و صدا کنیم و هوووچی گری کنیم بهتر هستش به آقای سراوانی فشار بیاریم و اون با 4 تا دار دسته و لابی اسم تیم رو سانسور کنه .تا اینجوری همه با خبر نشن و با سیاست جلووی این اتفاق رو بگیریم .[/quote:bfaa218c3d]

یکی به من بگه این سریال تا آخر درباره داماش هستش یا چند قسمت فقط؟
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 333 » جمعه مه 18, 2012 9:53 am

الان اگر تبریز بود صدا و سیما عذرخواهی هم کرده اینجا ما تازه میگیم اعتراض بکنیم یا نکنیم!
صداو سیما ناظر داره من موندم چطور با توجه به تبعات این سریال تایید شده و اصلاح نشده
همیشه در اخبار هم موفقیت های داماش کم و بی اهمیت گفته میشه در عوض در ناموفق بودن همیشه تمسخر میشه حتی در جایی رسمی مثل اخبار گیلان

در لینکهای زیر رسما اعتراض کنید و اصلا کوتاه نباید اومد
162.irib.ir
http://162.irib.ir/
اول گزینه انتقاد رو بزنید بعد شبکه های استانی رو انتخاب کنید بعد هم مرکز گیلان بعد متن بنوسید مرحله بعد بزنید مشخصات هم اختیاری هست میشه فقط ایمیل رو وارد کرد که نتیجه رو اعلام کنند یا دوست داشتید کامل پر کنید دوست نداشتید فقط ارسال رو بزنید

لینک زیر هم برای انتقاد شبکه باران هست
guilan.irib.ir/index.php?option=com_fabrik&view=form&fabrik=6&random=0&Itemid=298

http://guilan.irib.ir/index.php?option= ... Itemid=298

اینجا هم اعتراض کنید مشخصات اجباری نیست

شماره 162 هم رایگان هست با تلفن ثابت و تلفن عمومی برای اعتراض

در فیس بوک هم این روشها رو قرار بدید حتما نتیجه مخصوصا اولی
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 18, 2012 9:58 am

[quote:e303a87aef="raincityboy"][quote:e303a87aef="mahyarmaya"][quote:e303a87aef="The_King_of_rasht"]بچه ها چند تا سوال فنی دارم؟
این چه معنی می تونه داشته باشه جز اینکه خودمون با بردن اسمشون بزرگشون میکنیم. وگر نه اونها رو هیچ کس ملاقه نمی زنه!!!!![/quote:e303a87aef]
من میگم اگه قرار اعتراضی بشه باید کاملا فیلم سانوسر شه که تا اونجایی یادمه قسمت 13 14 میرن بازی میکنن با اسم دمش.پس ما اعتراض اونقدری نست تا قسمت 13 این سریال بسته بشه چون الان توی پست هم محور صحبت روی 6 7 حرف نفر میچرخه از 1000 خورده ای کاربر این سایت .خون پر این ماجرا میشه 1000خورده ای آدم جلوی صدا سیما (که غیر ممکنه ) با این کار هم این فیلم بسته نمیشه چون ما مردم هستیم اونا رابطه های زیادی دارن .خیلی اون کسی رو ک من میشناسم لابی داره .پس ما باید با یکی جلو بریم که سمتی داشته باشه و از دست من و شما کاری به عمل نماید .من میگم جای این که جو بدین و سر و صدا کنیم و هوووچی گری کنیم بهتر هستش به آقای سراوانی فشار بیاریم و اون با 4 تا دار دسته و لابی اسم تیم رو سانسور کنه .تا اینجوری همه با خبر نشن و با سیاست جلووی این اتفاق رو بگیریم .[/quote:e303a87aef]

یکی به من بگه این سریال تا آخر درباره داماش هستش یا چند قسمت فقط؟[/quote:e303a87aef]
یه آپارتمان هستش که یکی مربی هستش و 2تا بچه چاق بی استعداد داره رامین و رامتین که اصلا فوتبالیست نیستن .بابا مربی هستش و بچه ها رو بازی میده.دقیقا معلوم نیست چند تا قسمتش به این بخش ربط داره ولی چند خانواده هستش که هردفعه مربوط به یه قضیه هستش.اما 3 4 تا قسمتش باید در مورد داماش باشه که توی عضدی با لیالس زرد بازی ینه .میخاستن با سپیدرود بازی کنن که با اصرارا جان دادن بنده فکر کنم یه تیم دیگه باهاش بازی کرد .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه مه 18, 2012 10:00 am

برادرهای من شبکه ای که نسبت به آن اعتراض دارید حتی ارزش نام بردن هم ندارد! این شبکه سالهاست که تیشه به ریشه فرهنگ و هویت گیلان زمین می زند و این ربطی به باشگاه داماش و جماعت رشتی و یا انزلیچی ندارد این شبکه با برنامه های جدی و طنزش و برنامه سازان و بازیگرانی که لودگی و ابتذال را طنز نام میگذارند ، سالهاست که در گیلان به تمسخر گیلانی مشغولند با نگاهی کوتاه به سریالهای مثلا طنز این شبکه به راحتی میتوان دید که هر چه آدم احمق و منگول را گیلک زبان و آدمهای فهمیده و آگاه را فارس زبان نشان میدهد ! ( باور کنید بر خلاف بعضی از دوستان من هیچ تعصبی به گویش گیلکی ندارم و حتی خودم هم با وجودی که افتخارم رشتی اصیل بودن است به طور کامل نمی توانم گیلگی صحبت کنم ) این افراد به تمسخر گرفتن ریشه و زبان یک ملت را طنز نام میدهند و افسوس بر ملتی که بر تمسخر خویش بخندد ! کسی مخالف شوخی با موضوعات مختلف ( حتی با داماش) نیست ولی ساخت و اجرای مثلا برنامه های طنز از مشتی ابله (با عذر خواهی از همه هنرمندان واقعی) که ارزش کارشان با ارفاق حتی در حد اس ام اس های مبتذلی نیست که میان افراد رد و بدل میشود لایق خو د دست اندرکاران این شبکه است باور کنید که تشبیه فوق برای این شبکه نهایت لطف است وگرنه خود آقایان بهتر میدانند که نوع ساخت و سطح اجرای این برنامه ها حتی در حد .... هم نیست . البته از شبکه ای که وسط برنامه جدی پزشکی با مهمانی پزشک آموزش کاردستی آنهم در نماهای لانگ شات پخش می کند انتظاری بیش از این نیست !! شبکه ای که ننها زمانی ارزش دیدن دارد که دیدار دو تیم گیلانی را پخش میکند ( آنهم چه پخشی!!) جالب اینجاست که آقایان گاهی اوقات ادعای پر بیننده بودن برنامه هایشان رادارند !! ادعایی که بر فرض محال در صورت صحت آن هیچ امتیازی به آثار مبتذلشان افزوده نمی کند چون همین امروز اگر از شبکه ای آثار سخیف و بی ارزش سالهای گذشته هند و یا سینمای آبگوشتی گذشته پخش شود رکورد تماشاگر عامی مورد ادعای شما را خواهند شکست !! و بیچار ه آن عد ه ای که برای حفظ فرهنگ خود ( از دیدگاه خودشان ) دل به شبکه ای می سپرند گه از تحقیر هویتشان هیچ ابایی ندارد !! دوستان عزیز ، ما در باره چنین شبکه ای صحبت می کنیم . باور کنید این شبکه با برنامه های حقیر و سخیفش حتی ارزش عصبانیت ما را نیز ندارد !! ارزش من و توی گیلانی فراتر از این این ابله انی است که نام شریف هنرمند بر خود نهاده اند .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط 333 » جمعه مه 18, 2012 10:12 am

[quote:b940a3ebfb="Majid_Rasht"]برادرهای من شبکه ای که نسبت به آن اعتراض دارید حتی ارزش نام بردن هم ندارد! این شبکه سالهاست که تیشه به ریشه فرهنگ و هویت گیلان زمین می زند و این ربطی به باشگاه داماش و جماعت رشتی و یا انزلیچی ندارد این شبکه با برنامه های جدی و طنزش و برنامه سازان و بازیگرانی که لودگی و ابتذال را طنز نام میگذارند ، سالهاست که در گیلان به تمسخر گیلانی مشغولند با نگاهی کوتاه به سریالهای مثلا طنز این شبکه به راحتی میتوان دید که هر چه آدم احمق و منگول را گیلک زبان و آدمهای فهمیده و آگاه را فارس زبان نشان میدهد ! ( باور کنید بر خلاف بعضی از دوستان من هیچ تعصبی به گویش گیلکی ندارم و حتی خودم هم با وجودی که افتخارم رشتی اصیل بودن است به طور کامل نمی توانم گیلگی صحبت کنم ) این افراد به تمسخر گرفتن ریشه و زبان یک ملت را طنز نام میدهند و افسوس بر ملتی که بر تمسخر خویش بخندد ! کسی مخالف شوخی با موضوعات مختلف ( حتی با داماش) نیست ولی ساخت و اجرای مثلا برنامه های طنز از مشتی ابله (با عذر خواهی از همه هنرمندان واقعی) که ارزش کارشان با ارفاق حتی در حد اس ام اس های مبتذلی نیست که میان افراد رد و بدل میشود لایق خو د دست اندرکاران این شبکه است باور کنید که تشبیه فوق برای این شبکه نهایت لطف است وگرنه خود آقایان بهتر میدانند که نوع ساخت و سطح اجرای این برنامه ها حتی در حد .... هم نیست . البته از شبکه ای که وسط برنامه جدی پزشکی با مهمانی پزشک آموزش کاردستی آنهم در نماهای لانگ شات پخش می کند انتظاری بیش از این نیست !! شبکه ای که ننها زمانی ارزش دیدن دارد که دیدار دو تیم گیلانی را پخش میکند ( آنهم چه پخشی!!) جالب اینجاست که آقایان گاهی اوقات ادعای پر بیننده بودن برنامه هایشان رادارند !! ادعایی که بر فرض محال در صورت صحت آن هیچ امتیازی به آثار مبتذلشان افزوده نمی کند چون همین امروز اگر از شبکه ای آثار سخیف و بی ارزش سالهای گذشته هند و یا سینمای آبگوشتی گذشته پخش شود رکورد تماشاگر عامی مورد ادعای شما را خواهند شکست !! و بیچار ه آن عد ه ای که برای حفظ فرهنگ خود ( از دیدگاه خودشان ) دل به شبکه ای می سپرند گه از تحقیر هویتشان هیچ ابایی ندارد !! دوستان عزیز ، ما در باره چنین شبکه ای صحبت می کنیم . باور کنید این شبکه با برنامه های حقیر و سخیفش حتی ارزش عصبانیت ما را نیز ندارد !! ارزش من و توی گیلانی فراتر از این این ابله انی است که نام شریف هنرمند بر خود نهاده اند .[/quote:b940a3ebfb]
این به خاطر این هست که امثال من و شما بی تفاوت هستیم و هرکی اجازه هر توهینی بکنه
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه مه 18, 2012 10:26 am

دوست عزیزم (333) منظور من این نبود که بی تفاوت باشیم ( فکر کنم نگارش متنی که نوشته ام خود گواه برآن باشد) منظورم عصبانیت و ا حساسی شدن بعضی از دوستان نازنینم است من موافق واکنش در جهت روشن کردن ماهیت برنامه های مبتذل این شبکه برای عموم چه د ر شبکه های اجتماعی و یا دیگر رسانه های فرهنگی اجتماعی هستم نه اینکه مثلا به این شبکه امیل بزنیم آخر شکایت از دزد به شاه دزد می بریم!! یا تحصن جلوی سازمان که در پی آن هزاران انگ دیگر بر پیشانیمان نقش ببندد!! دوست عزیزم من هرگز نگفته ام بی تفاوت باشیم فقط هنوز تاکید می کنم که این افراد حقیر ارزش آن را ندارند که ما احساسی عمل کنیم .
پاینده داماش و گیلان عزیزم
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه مه 18, 2012 11:03 am

حالا خودمانيم ، اصلاً وا‍ژه [b:930415f1ac]دمش[/b:930415f1ac] ، كلمه نامانوسي هست و كلي سوء تعبير ازش مي شه استنباط كرد ، من نمي دونم اونايي كه اين سريال ها و اين الفاظ رو تاييد مي كنند خواب هستند و يا توي باغ نيستند .
همچنين دوست عزيز mahyarmaya خواهشاً جهت انتقال انتقادات مردمي به صدا و سيما از كسي استفاده بشه ، كه حرفش برش داشته باشه ، نه اينكه نهايتاً برند از صدا و سيما تشكر هم بكنند
يادتون رفته توي بازي داماش پس پس ازبعضي از آقايان تقاضا كرديم كه جلوي هوچي گري و نفوذ مسئولين پس پس رو قبل از راي كميته انضباطي بگيرند ، آخرش هم ما جريمه شديم . از اين نفرات آبي گرم نميشه ، حداقل تو اين دوره از ليگ ، از نزديك شاهد عملكرد فوق العاده ضعيف و به دور از تعصب بعضي از آقايان بوديم. از من مي پرسيد بهترين نفرات همين كاربران وارش اسپورت هستند و بس .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » جمعه مه 18, 2012 11:49 am

فرستادم

[b]صدا سیما مرکز رشت که مدت طولانی هست تیشه به ریشه فرهنگی استان گیلان میزند این بار به تیم اول استان گیلان با اجازه پخش سریالی مضحک و عاری ار هر گونه بار فنی و هنری واستفاده از تشابه اسمی و به صورت اگاهانه توهین به تیم داماش اقدام کرده هست که این ناشی از بیفرهنگی مسنک نشسته هایی که با بی لیاقتی صاحب پست در صدا و سیما گیلان میشوند.انتظار عوام گیلانی بر این است که هرچه سریعتر با این جور افراد برخورد جدی داشته باشین تا شبکه ای که به غیر از زمان پخش فوتبال فقط10% از گیلانی ها انرا تماشا میکنن کمتر کمتر نشوند و این بخاطر نبود شایسته سالاری در سازمان و وفور بیش از حد افراد غیر متخصص میباشد[b]
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 18, 2012 12:42 pm

توی فیسبوک پیچ آبای نوشته و کم کم بازتاب داره پیدا میکنه .دم مسولین آگاه داماش گرم .* رو سرمون میمونیم نگاه میکنیم و تا تاریخ هست باید حرف بخوریم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط juventino » جمعه مه 18, 2012 5:29 pm

بچه ها این سریال رو کسی نگاه نمیکنه باز تابی هم نداره با این کارا بیشتر گنده میکنین موضوع رو پیشنهاد و درخواست من اینه که این پست رو پاک کنین دیگه هم راجع به این موضوع واکنش نشون ندین .غیر ملوانیا کسی دنبال این موضوع رو نمیگیره شما بهشون کمک نکنین با بزرگ کردن این موضوع
نماد کاربر
juventino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مه 18, 2012 7:38 pm

باید فقط با زنگ زدن به صدا وسیما گیلان به این موضوع به صورت مستقیم رسیدگی کنیم ودرباره ی این موضوع هم دیگه صحبت نشه تا کارگردان وبازیگران و........این فیلم رو بزرگ شون نکنیم
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 4 مهمان