[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شبکه باران و تمسخر تیم داماش!!

شبکه باران و تمسخر تیم داماش!!

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط meelad » پنج شنبه مه 17, 2012 7:28 pm

تو از کجا میدونستی مهیار که قراره همچین سریالی ساخته شه ؟ حتی دیالوگ هاش هم میدونستی ؟
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه مه 17, 2012 7:32 pm

یه اطلاعاتی در مورد فیلم بدبد مثل کارگردان و نویسنده و... ضمن اینکه ایمیل دادن فایده نداره اونها اعتنا نمیکنند.باید محکمتر باهاشون برخورد کرد
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه مه 17, 2012 7:34 pm

بچه ها من ميخوام زنگ بزنم 162 اعتراض كنك اما فيلمو نديدم يكي بمن بگه چه جوري بود ...بعد اگه تعداد تماس ها زياد باشه مثمر ثمر تره
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط armin5 » پنج شنبه مه 17, 2012 7:40 pm

واقعا سریال مضخرفیه. بسیار بازیگرهای آماتور داره . کارگردان و نویستده هم همینطور.انتظار داری چی بشه؟ ولی با ساکت موندن مخالفم .یعنی چی ؟
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 17, 2012 7:47 pm

من همه اونا رو میشناسم .بهترین دوستام توی این سریال بازی میکنن.اما نویسنده ی حرفمو گوش نداد 100000بار گفتم نکن .اینجوری یه عده باهات بد میشن توی ورزشگاه برای خودت فحش نخر گفتن توی این مسایل همه تیم های لیگ رو به طنز کشدیم.به هر طریقی بود گفتم .به آقای سراوانی رسوندم اما آقای سراوانی عین خیالش نبود و جلوش رو نگرفت در صورتی که میتونست بگیره و این حق داماش بود .الانم به نظرم اتفاقی نخواهد افتاد مگه این که خیلی جدی جدی برخورد کنیم که بعید میدون و ترسم فقط اینه که جو رو زیاد کنیم و همه این چرت پرت رو ببینن.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه مه 17, 2012 7:50 pm

میتونیم بیانیه بدیم و به تمام خبرگزاری ها ارسال کنیم. به جعفر زاده هم بگیم بد نیست....میتونه یه کارهایی بکنه مهمتر از همه اینکه این سریال توسط چه کسانی ساخته و پرداخته شده اونها باید تاوان سنگینی بابتش پرداخت کنند
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 17, 2012 7:51 pm

[quote:82ea783139="meelad"]تو از کجا میدونستی مهیار که قراره همچین سریالی ساخته شه ؟ حتی دیالوگ هاش هم میدونستی ؟[/quote:82ea783139]
من متن رو قبل ساختن خوندم .من توی انتخاب بازیگراش بودم .توی تست بچه ها بودم .من اون زمانی که داشتن مینوشتن بودم .همه رو به موقع به اطلاع سراوانی رسوندم .حتی داشتن عضدی اجاره میکردن اعلام کردم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه مه 17, 2012 8:18 pm

بچه ها به من شما یچیزی بگید این سریال قرار تا آخر درباره دمش یا همون داماش باشه؟ اگر یک یا دو قسمت هست با بیانیه جواب بدیم اگر ادامه دار هست به من بگید کازی میکنم که سریالش پخش نشه :(
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه مه 17, 2012 9:50 pm

[quote:5132d08c20="raincityboy"]بچه ها به من شما یچیزی بگید این سریال قرار تا آخر درباره دمش یا همون داماش باشه؟ اگر یک یا دو قسمت هست با بیانیه جواب بدیم اگر ادامه دار هست به من بگید کازی میکنم که سریالش پخش نشه :([/quote:5132d08c20]
موافقم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » پنج شنبه مه 17, 2012 9:54 pm

دوستان با تعصب داماش من نمیدونم ناراحتی شما به خاطر چیه؟شما برای چی اینقدر حساسید؟شما دارین از کدوم صداسیما صحبت میکنید به خدا قسم خودم چندین بار دیدم تو موقعیتهای مختلف به همین تیم همسایمون هم هزاران بار تیکه انداختن:::عزیزان:::صداسیما یک منطقه حکم نگهبان اونجارو داره شما فکر میکنید صداسیما اینجا اصلا"برای خودش رسالتی تعریف کرده واقعیت اینکه تیم داشتن برای یک استان لیاقت میخواد که اینها ندارن به خدا قسم اگه مردم رشت و انزلی نبودن این دو تا تیم تا حالا کله پا شده بودن شما از چی اینا ناراحت هستین اینا اگه قدر هنرمندان خودشون داشتن که رحیم نوروزی:شهرام حقیقت دوست:حمید لولایی:مرجانه گلچین:و...یکبار هم که شده براشون ارج میذاشتن بعد شما انتظار دارین از تیمهای استانشون حمایت کنن:::اقای کارگردان هنوز تعریفی از برنامه طنز برای خودش نداره و اصلا" حالیش نیست که اقا طنزهمون تمسخر نیست و کاملا"متفاوته بعد شما میخواید به کی اعتراض کنید به کسایی که برنامه هاشون حتی ارزش یک لبخند ساده رو هم نداره...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مه 17, 2012 11:55 pm

[quote:fc7b556865="ARYANST122"]یه جمله بود که خیلی وقته رو دلم سنگینی میکنه به خدای بالای سرم نمیخواستم بگم به اون میرزا کوچک که تنش تو قبر داره میلرزه دوست نداشتم بگم ولی دیگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم منظورم به همین نفهم های تازه به دوران رسیده ای هست که میان واسمون جک میسازن و میگن بیغیرت گیلانی آره داداشای من بیغیرتی این نیست که ناموستو حراج کنی به اون دانای علی قسم فقط این نیست بیغیرتی اینه که به همنوع و هم زبان خودت خیانت کنی از پشت بهش خنجر بزنی زیر پاشو خالی کنی همین پارسال همین محبوبترین تیم استانمون سپیدرود مگه هواداراش تو بازی با پرسپولیس به خاطر برد پسپولیس پایکوبی راه ننداختن به بازیکنای بومی داماش فحش ندادن این بیغیرتی نیست؟؟؟
چه کسی به میرزا خیانت کرد؟؟؟ همین گیلانیهای خودفروخته بودن
چرا راه دور بریم مگه همین هفته پیش وقتی مامور انزلیچی صادقو کوبید زمین کدوممون جواب مامورو دادیم بالاخره صادقم این همه سال بد یا خوب از خودمون بود
وقتی یه نفری که من میشناسم اسمشم نمیبرم شاید بعضیها بشناسن میره تهران و با لهجه گیلکی میگه من مال همینجام واسه اینکه دوست داره خودشو تهرانی نشون بده یعنی چی؟؟؟ به این نمیگن بیغیرتی؟؟؟
وقتی ما انقد قدرت نداریم یه استاندار بومی داشته باشیم و هممونم بیخیالیم به خاطر اینکه این بابا اومده خوب این یعنی چی؟؟؟
میرزا ها بودن که واسه ما این افتخار رو گذاشتن ولی الان ما چی هستیم ؟؟؟ کجا رو گرفتیم؟؟؟ واسه آیندمون چه افتخاراتی آوردیم؟؟؟
مجید13 حرف خوبی زد از ماست که بر ماست شاید این حرف هایی که زدم خیلی ها بدشون بیاد یا اگرم اینجا بهم حرفی نزنن پشت سر بگن آرین عجب آدم آشغالیه که این حرف ها رو زد ولی باید قبول کنیم که خیلی اشتباه داریم خودمونو نباید گول بزنیم باید یه روزی این جمله عملی بشه
( میرزا راحت بوخوس گیله مردان بیدارید )[/quote:fc7b556865]‎
دم گرم آبرار، کاملا موافقم، واقعا حرف دل همه گیلانیهایه با اصالتو زدی. بخصوص در مورد استاندار غیربومی انشاخون.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه مه 18, 2012 4:52 am

البته کارگردان این برنامه مشخص نشد که کیست ولی احتمال زیاد حلوی باشه ، این مردک از استان فارس آمده اینجا تمام برنامه های شبکه باران رو کارگردانی می کنه ، آخه نیست که اولین سینمای ایران تو گیلان افتتاح نشد ( که شد) گیلانیها از دنیای هنر هیچ اطلاعی ندارند !!!!
حالا این بماند اون بادمجان دور قاب چین هایی که دور برشون هستند نیست که اصالت رشتی بودن ندارند ، خیار سر درار تشریف دارند .یک عده معدود مثل دوستمان هم در این جمع تنها می مانند.
حالا این از به اصطلاح بومی ها ، مجری گزارش بازی داماش - شهرداری ، توپی رو که در پرتاب اوت به سر ابراهیمی خورد و ابراهیمی در حال آب خوردن بود رو با خنده می گه : ابراهیمی کوفتش شد !!!!!!!!!!!!! مرد حسابی آخه تو یک گزارش زنده ای که داره از شبکه استانی دیگه پخش می شه ، آدم جملات اینچنینی بکار می بره؟ ، کارشناسان مجازی شبکه باران هم که دیگه اخرش هستند و برای تضعیف داماش سنگ تمام گذاشتند
در مورد آقای سراوانی هم ، من اگه جای مدیران سایت بودم ، ضمن احترام به دوستمان که بازکننده این تاپیک بود و از ایشان تشکر می کردم ، این تاپیک رو برای همیشه حذف می کردم ، چراکه این همه تقاضای منطقی هواداران ، اکثراً بدون پاسخ بوده و اگر هم دارای پاسخ وانعکاس بوده بسیار کم رنگ و فاقد نتیجه مثبت بوده است .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 18, 2012 6:47 am

در جواب مرداب :همه آدم هایی که میخوان به جایی برسن میرن تهران ربطی به این نداره توی استانشون بمونن .مثالش میشه هالیوود برای کل جهان که از فرنسه انگلیس کوچ میکنن اونجا و غایتش اونجاست تهران هم نهایت هر شهرستانی هستش چه اصفهانی چه رشتی.البته باید بگم که رشتی ها خیلــــــــــــــــــی زیاد هستن توی تئاتر و سیمای هستن.یادمه کافه تئاتر اوجا رفته بودم همه گیلکی حرف میزدن (توی تهران). اینا ربطی به لیاقت صدا و سیمای رشت نداره .
RASHTBOY :این سریال کارگردانش قدیری هستش نه حلوی .این 1 2تا سریال ساخته و خوب بوده (نسبت به سریال شبکه گیلان) و نویسنده هاش هم 2 تا بوده که یکی شون قسمت های زیادی رو کارگردانی کرده .
==============================
مشکل کارگردانی نیست اون 2تا نویسنده هستن که با این که جز کارهای اولشون هستش فکر میکنن خیلی توی قسمت فوتبال کاربلد هستن. دقیقا روزی که ملوان و داماش بازی داشتن پیش اینا بودم یقین داشتن که داماش میبازه توی انزلی .با این که دوستام هستن با بحث جدا شدی و خدا رو شکر بردیم.
این سریال زمانی داشت نوشته میشد که داماش دسته 2 بود و داشت بالا میومد و تازه به لیگ برتر رسید .از عید سال قبل هم کلید خورد تا آخر تابستون پارسال .منم از اون موقع چند بار گفتم و از آقای سراوانی میخواو که به دلیل انجام ندادن اون کاری رو که باید به موقع انجام میدادید الان بدون این که ما فشار بیاریم روی صدا سیما و جو درست کنیم که این چرت و پرت بازتاب پیدا کنه خودتون (سراوانی)به مسایل این فیلم رسیدگیکنید و چند قسمتی که اسم داماش پخش میشه سانسور بشه ...
===================================
این و بگم یه قسمت هستش که جلوی درب این ساختمان همه پرچم دارن میگن دمش شهر باران .اون موقع هر چقدر اعتراض کنید همه شنیدن و فایده ای نداره.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 18, 2012 7:59 am

بچه ها چند تا سوال فنی دارم؟
توی رشت چند نفر شبکه باران رو نگاه میکنند ؟خداوکیلی چند نفر سریالهای این شبکه رو دنبال میکنند؟ این چیزی که همه تقریبا به چشم دیدن اینه که توی رشت بیش 90 درصد مردم ماهواره دارند (حالا یا استانی یا هاتبرد یا عرب ست یا اخیرا نایل ست،تورک ست و انزلیچی) کی دیگه شبکه باران نگاه میکنه ؟؟؟
خداوکیلی از دوستانی که توی این تایپیک نظر دادند (نظر همه هم محترم) چند نفر این برنامه رو دیدند و چند نفر مثل من تازه بعداز دیدن این تایپیک فهمیدن چه خبره؟
وقتی توی یه سایت مثل وارش اسپورت با بیش از1400 کاربر و تاثیر گذاری که توی استادیوم داره فقط چند نفر انگشت شمار این برنامه رو دیدن انتظار دارید توی کل رشت با این همه جمعیت چند نفر دیده باشند؟
این ناراحتی نداره که این فیلم ساخته شده جای خوشحالیه که ما اینقدر بزرگ شدیم که دشمنانمون به تکاپو افتادند تا هر جوری شده یه ذره اعصاب مارو خورد کنند .
تا قبلش هیچ کس نه اسم نویسنده های این سریال رو شنیده بود و نه میدونست کارگردانش کیه؟چرا همش اسمشون رو بیاریم که بزرگ بشن؟
یادمه بازی با ذوب میخواستیم در مورد وهابی شعار بدیم یک سری از هوادارانی که توی استادیوم بودند اصلا نمیدونستند وهابی کیه و حتی چند نفر از من پرسیدند چرا باید درمورد کسی که نمیشناسیم ونمیدونیم چه کار کرده باید شعار بدیم؟؟؟؟
این چه معنی می تونه داشته باشه جز اینکه خودمون با بردن اسمشون بزرگشون میکنیم. وگر نه اونها رو هیچ کس ملاقه نمی زنه!!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rasht20 » جمعه مه 18, 2012 8:21 am

با اینکه موافقم شبکه های داخلی مخاطب جدی ندارن اما معتقدم باید به این مسله اعتراض کنیم هم بیانیه از طریق هوادارها هم از طریقروابط عمومی شبکه باران
http://guilan.irib.ir/index.php?option= ... Itemid=298
gilan@irib.ir
شماره تماس 162
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان