[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شبکه باران و تمسخر تیم داماش!!

شبکه باران و تمسخر تیم داماش!!

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

شبکه باران و تمسخر تیم داماش!!

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه مه 17, 2012 5:56 pm

[color=black:4fefcc2391]برنامه های ورزشی پایتخت نشین همت و غیرت تیم داماش را فراموش کرده و کسب مقام هفتمی این تیم در اوج مشکلات را هیچ انگاشته اند .سرکرده این برنامه ها یعنی نود ، بگونه ای تریبون ملوان قلمداد می شد و پخش هر قسمت از این برنامه تیشه بر اعصاب هوادان تیم داماش .
درست در این زمان که کوچک و بزرگ و عام و خاص باشگاه داماش دلخور و شاکی از نگرش صدا و سیما مرکز بودند پناه آوردن بر اخبار و برنامه های شبکه باران به گونه ای رفع عقده معنی می شد .وهم چتر حمایتی شبکه باران در تقابل با برنامه های ضد رشتی نوید همراهی یک رسانه دوست داشتنی و قابل اتکا نزد هواداران تیم داماش محسوب می شد .
در همین زمان،خنجر این بار از پشت بر پیکرمان وارد شد .همانند تمام دوست نماها که دشنه را از پشت میزنند .بدون کم و کاست .
سریال شبانه شبکه باران در این ایام بنام آپارتمان نشین ها به آتن می رود در قسمت 13 این برنامه :
اوج تمسخر تیم یک ناحیه، توسط رسانه بومی و هم زبان و هم گویشش دیده شد .اتفاقی که شاید در تاریخ بدون سابقه باشد . داستان سرمربی دلقک منشی که تیمش (دمش) است .تعجب نکنید(دمش)!{همانند سازی (داماش) با (دمش) }..........
ای کاش نویسنده محترم به خود فشار نمی آورد ونام داماش را برمی گزید و کار را به استتار و لفافه نمی کشاند !هرچند چنان لودگی در سایه طنز فراموش شد که بروز این اتفاق برای نویسنده باید طبیعی جلوه کند !

اکنون باید ایمیل های اعتراضی خود را بجای برنامه نود به آدرس شبکه باران بفرستیم و از مدیریتش بخواهیم منطق پیشه کنند و هوای طرفداران رشتی را داشته باشند .دنیایی باحالی داریم .خیلی باحال .......[/color:4fefcc2391]

fb تماشاگر نما
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

بومی یا غیربومی ؟؟؟

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مه 17, 2012 6:04 pm

از ماست که برماست
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » پنج شنبه مه 17, 2012 6:07 pm

اینا خودی ان اینجوری ان و دشمن داماش ، دیگه از غیر خودی چه انتظاری داریم /15/
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 17, 2012 6:13 pm

لطفا ساکت باشید و اصلا حرف های خاله زنکی نزنید .من اون موقعی داشت این برنامه کلید میخورد توی همین سایت چند ده بار گفتم اما کسی تکون 4 تا انگشت رو کیبورد نبردین .چند بارر با نویسنده و بازیگراش حرف زدم اما چون تنها بودم اثری نداشت.تحمل کنید تموم شه بهترین کمکتون توی الان اینه که بیشتر تر جو ندین تا توهین همه گیر نشه بدپذار 2 نفر دیدن همون 2 نفر دیده باشن و شما راغب نکنید آدم ها رو .هنوز فکر کنم مونده که با سپیدرود توی عضدی بازی کنن ..
من جای مدیر خا بودم برای جلو گیری از این اتفاق این پست رو میبستم آخر آخر حرف و عمل ما اینه که 3 4 تا جمله تقریبا توهینی به صدا سیما بدیم . .خواهش میکنم این پست بسته بشه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » پنج شنبه مه 17, 2012 6:29 pm

[quote:10b4886e06="mahyarmaya"]لطفا ساکت باشید و اصلا حرف های خاله زنکی نزنید .من اون موقعی داشت این برنامه کلید میخورد توی همین سایت چند ده بار گفتم اما کسی تکون 4 تا انگشت رو کیبورد نبردین .چند بارر با نویسنده و بازیگراش حرف زدم اما چون تنها بودم اثری نداشت.تحمل کنید تموم شه بهترین کمکتون توی الان اینه که بیشتر تر جو ندین تا توهین همه گیر نشه بدپذار 2 نفر دیدن همون 2 نفر دیده باشن و شما راغب نکنید آدم ها رو .هنوز فکر کنم مونده که با سپیدرود توی عضدی بازی کنن ..
من جای مدیر خا بودم برای جلو گیری از این اتفاق این پست رو میبستم آخر آخر حرف و عمل ما اینه که 3 4 تا جمله تقریبا توهینی به صدا سیما بدیم . .خواهش میکنم این پست بسته بشه .[/quote:10b4886e06]

یعنی شما دیدگاهتون اینجوریه که آدم نباید ناراحت بشه از این موضوع؟ و ساکت بشینه؟
الان ما اعتراض کردیم شد حرف خاله زنکی؟
گیریم ساکت نشستیم و هیچی نگفتیم ، چهار ماه دیگه سری دوم این برنامه رو هم ساختن ، اونوقت چی؟
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 17, 2012 6:39 pm

[quote:a351787474="hatam"][quote:a351787474="mahyarmaya"]لطفا ساکت باشید و اصلا حرف های خاله زنکی نزنید .من اون موقعی داشت این برنامه کلید میخورد توی همین سایت چند ده بار گفتم اما کسی تکون 4 تا انگشت رو کیبورد نبردین .چند بارر با نویسنده و بازیگراش حرف زدم اما چون تنها بودم اثری نداشت.تحمل کنید تموم شه بهترین کمکتون توی الان اینه که بیشتر تر جو ندین تا توهین همه گیر نشه بدپذار 2 نفر دیدن همون 2 نفر دیده باشن و شما راغب نکنید آدم ها رو .هنوز فکر کنم مونده که با سپیدرود توی عضدی بازی کنن ..
من جای مدیر خا بودم برای جلو گیری از این اتفاق این پست رو میبستم آخر آخر حرف و عمل ما اینه که 3 4 تا جمله تقریبا توهینی به صدا سیما بدیم . .خواهش میکنم این پست بسته بشه .[/quote:a351787474]

یعنی شما دیدگاهتون اینجوریه که آدم نباید ناراحت بشه از این موضوع؟ و ساکت بشینه؟
الان ما اعتراض کردیم شد حرف خاله زنکی؟
گیریم ساکت نشستیم و هیچی نگفتیم ، چهار ماه دیگه سری دوم این برنامه رو هم ساختن ، اونوقت چی؟[/quote:a351787474]
اون موقع بازم خبر میدم بعد یه عده بریم اونجا اعتراض کنیم تا بدونن مثل الان نشه .من حتما برای سروانی هم نوشتم گفتم تاکید کردم اما نشد .الانم شما من و اون بگه وای وای خاک بر سرم مسخره کردن حواشی این برنامه چرت و پرت رو زیاد کردیم و مخاطب زیاد میشه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه مه 17, 2012 6:55 pm

یه جمله بود که خیلی وقته رو دلم سنگینی میکنه به خدای بالای سرم نمیخواستم بگم به اون میرزا کوچک که تنش تو قبر داره میلرزه دوست نداشتم بگم ولی دیگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم منظورم به همین نفهم های تازه به دوران رسیده ای هست که میان واسمون جک میسازن و میگن بیغیرت گیلانی آره داداشای من بیغیرتی این نیست که ناموستو حراج کنی به اون دانای علی قسم فقط این نیست بیغیرتی اینه که به همنوع و هم زبان خودت خیانت کنی از پشت بهش خنجر بزنی زیر پاشو خالی کنی همین پارسال همین محبوبترین تیم استانمون سپیدرود مگه هواداراش تو بازی با پرسپولیس به خاطر برد پسپولیس پایکوبی راه ننداختن به بازیکنای بومی داماش فحش ندادن این بیغیرتی نیست؟؟؟
چه کسی به میرزا خیانت کرد؟؟؟ همین گیلانیهای خودفروخته بودن
چرا راه دور بریم مگه همین هفته پیش وقتی مامور انزلیچی صادقو کوبید زمین کدوممون جواب مامورو دادیم بالاخره صادقم این همه سال بد یا خوب از خودمون بود
وقتی یه نفری که من میشناسم اسمشم نمیبرم شاید بعضیها بشناسن میره تهران و با لهجه گیلکی میگه من مال همینجام واسه اینکه دوست داره خودشو تهرانی نشون بده یعنی چی؟؟؟ به این نمیگن بیغیرتی؟؟؟
وقتی ما انقد قدرت نداریم یه استاندار بومی داشته باشیم و هممونم بیخیالیم به خاطر اینکه این بابا اومده خوب این یعنی چی؟؟؟
میرزا ها بودن که واسه ما این افتخار رو گذاشتن ولی الان ما چی هستیم ؟؟؟ کجا رو گرفتیم؟؟؟ واسه آیندمون چه افتخاراتی آوردیم؟؟؟
مجید13 حرف خوبی زد از ماست که بر ماست شاید این حرف هایی که زدم خیلی ها بدشون بیاد یا اگرم اینجا بهم حرفی نزنن پشت سر بگن آرین عجب آدم آشغالیه که این حرف ها رو زد ولی باید قبول کنیم که خیلی اشتباه داریم خودمونو نباید گول بزنیم باید یه روزی این جمله عملی بشه
( میرزا راحت بوخوس گیله مردان بیدارید )
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 17, 2012 7:01 pm

اون زمانی که قرار بود یه متن بنویسم برای گرد همایی توی پارک من دقیقا میگفتم میرزا وریز آبرار خوفته .الانم حکم این جریانه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه مه 17, 2012 7:01 pm

باید بیانیه بدیم و تو سطح شهر پرده بزنیم و اعتراض کنیم.سکوت دیگه بسه
تو شهر خودمون یه عده بی غیرت بیان و مسخرمون کنن.پدرشونو در میارن.آشغالای بی شرف /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه مه 17, 2012 7:05 pm

هر کی تو این زمینه جلو نیاد بیغیرته
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه مه 17, 2012 7:07 pm

ادرس ايميل شبكه باران يا قسمت نظراتو يكي به من بده
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه مه 17, 2012 7:14 pm

کارگردانش حلمی بود ؟
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه مه 17, 2012 7:18 pm

guilan@irib.ir
شماره تماس سازمان : 3 -8827001
شماره تماس روابط عمومی : 162
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه مه 17, 2012 7:19 pm

* تو این شبکه باران . یه بار اینجا گفتم که اول فصل بعد از بازی داماش با صنعت نفت تو اولین بازی فصل گوینده اخبار ورزشی از تساوی داماش با نفت آبادان با عنوان (آسانسور لیگ را با مساوی شروع کرد) یاد کرد.البته شبکه گیلان همیشه با تیمهای رشتی مشکل داشته واین اولینبار نیست اما باید کاری کنیم که اخرین بارشون باشه وبه * بیفتند. اینها تو مشکلات مالی داماش هیچوقت کاری برای داماش نکردند واگه یه برنامه شونو به تیم ما اختصاص می دادند مشکلات تیم از خیلی وقت پیش حل می شد. هم ما تماشاگران وهم البته باشگاه داماش تاکید میکنم باشگاه داماش باید اعتراضشونو نشان بدهند شما اگه دفت کرده باشید تو این برنامه ها خیلی وقتها بازیکنان ما مثل آلوز ویا مهدوی کیا شرکت داشتند وبه نوعی باید این شبکه توسط باشگاه هم تحریم بشه.
اما خوشحالم که خیلی وقته برنامه های این شبکه والبته سریالهای لوده اش را نمی بینم.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 17, 2012 7:25 pm

من میگم از خودمون شروع کنیم .مگه من وقتی این اتفاق داشت رخ میداد به آقای سراوانی نخاشتم ؟کسی یادش نیست ؟آقای سراوانی اصلا پی گیر نشد .آخه عابدینی چه فکر میکنه ؟؟؟میگه این آدما برای خودشون اهمیت قایل نیست چرا من باشم ؟اون زمان من خوم رو جـــتر دادم که آبرار داماش رو کردن دمپایی سازس شمال یه تکون بدین .ساکت بودین .آقای سراوانی حر های ساد ما رو که نسبت به باشگاه هستش کم اهمیت جلوه داده تا این که فرا باشگاهیی میخاد عمل کنه .خب این فیلم تا آخرش پخش میشه و قرار هستش برای شبکه شما هم فرستاده بشه .این زمنی پخش نخواهد شد که جیغ و داد و فریاد ما اونقدر باشه که پخش نشه یا اگه احساس میکنید کم هستیم اصلا جلو نریم چون فقط سر و صدا زیاد کردیم و بیننده این فیلم خوار مدار ک و س د د ه صاحب رو زیاد میکنه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان