[quote:ea2cdf0ee8="Negin69"]با سلام خدمت هم کلاسی خوبم آقا رضا
تو اولین روزی که عضو سایتتون شدم،دیدم دوستات باهات مصاحبه میکنن گفتم منم چند تا سوال که مدتها تو ذهنم هستو ازت بپرسم
سلام(دو هفتست بهت گفتم بیا عضو شو،وقتی دیدی دارن سوال میپرسن اومدی عضو شدی دیگه

)
1.چرا موقع برگشت از راهیان نور،نور نیومدی و مستقیم رفتی رشت؟
داماش با ملوان بازی داشت و بخاطر همین اومدم رشت
2.نظرت در مورد نیما پیر رفیعی چیه؟باهم جرو بحث زیاد میکنین؟
خوبه.گاهی اوقات کل کل داریم ولی در کل مشکللی نداریم.در کل یه رشتی و انزلی چی د مورد فوتبال آبشون تو یه جوب نمیره.ماهم که هم خونه ایم دیگه کل کل همیشگی داریم
3.نظرت درمورد سجاد باقری و امین بنیادیان چیه؟هنوز باهاشون قهری؟
در موردشون نظری ندارم.قهر که نه ولی باهاشون صحبت نمیکنم.فکر هم نکنم دیگه صحبت کنم
((این دو نفر بچه ی تبریزن و بعد از بازی تراکتور بزرگتر از دهنشون داشتند صحبت میکردند))
4.اگه بهت بگن یه روز از زندگیت مونده اون روز رو چی کار میکنی؟
اون روز رو کلا با پسر عموم میرم بیرون
5.اگه بهت بگن میتونی یه آرزو بکنی که صد درصد برآورده میشه چه آرزویی میکنی؟
آرزو دارم چیزی که میرزای کبیر بخاطرش جونشو فدا کرد تشکیل بشه،یعنی جمهوری گیلان
6.اگه یه روز مجبور شی تو یه كشور ديگه زندگی کنی چی کار میکنی؟
کشور دیگه که هیچی شهر دیگه هم نمیتونم.من هرگز جز رشت جای دیگه ای زندگی نمیکنم،.امکان داره بخاطر درس برم جای دیگه (مثل الان) ولی دوباره بر میگردم شهر خودم
7.چرا همیشه کلاستو وقتی داماش بازی داره غیبت میکنی و ورزشگاه میری؟به نظرت ارزش داره؟ميتوني بازيو از ماهواره نگاه كني.یادته که2 ترم پیش بخاطر غیبت زبانت حذف شد!
چون خیلی حال میده.با دوستام تیمه شهرمونو تشویق میکنیم تا موفق بشه.آره ارزششو داره،مهم نیست که حذف شد.الانم که اکثر استادا میدونن که میرم بازی داماشو نگاه کنم.باهام کاری ندارن
8.اگه یه روز نتونی ورزشگاه بری چی کار میکنی؟
چرا نتونم برم،همیشه تمام سعیمو میکنم برم ولی اگه یه دفعه یه بازیو نتونم برم تا 1 ماه دپرسم
9.چرا هیچ وقت ناراحت نمیشی و تو بدترین شرایط هم میخندی؟البته عصباني ميشي ميخواي بچه يمردمو خفه كني(امين مختارزاده)
شخصیتم اینطوریه.کلا برای چیزای بیخودی ناراحت نمیشم.اگر هم کسی بخواد رفتاری انجام بده که ناراحت شم باهاش خیلی بد برخورد میکنم.مختارزاده هم داشت جک رشتی تعریف میکرد که کاری که باهاش کردم حقش بود.صد بار هم به اون لحظه برگردیم همون کارو میکنم
10.تو زندگیت از همه بیشتر کیو دوست داری؟
پسرعموم حامد
11.نظرت در مورد اینکه خانوم ها بیان استادیوم چیه؟
به نظر من فعلا نمیشه که بیان ولی اگه شرایطش محیا بشه خیلی خوبه.البته تو مسابقات والیبال 2 سال پیش خانوم ها میومدن ورزشگاه که شما نیومدی!!
12.نظرت در مورد نور چیه؟
خیلی بد.با مردمی بی فرهنگ،و بشدت بد اخلاق13
.نظرت درمورد دانشگاه نور چيه؟
استادای خیلی بی فرهنگی داره
14.این توتویی که دوستات میگن چیه؟
یه جور برگه ی نظر سنجی در مورد فوتباله
15.اگه بر گردي به گذشته بازم اين راهي رو كه رفتي ميري؟
آره،ولی عمرا دیگه نور نمیام.البته خیلی اتفاقته تلخ تو زندگیم افتاده که باعث تجربه شده واسم.اون تجربیات ارزشش بیشتر از سختی هاست
16.از زندگيت راضي هستي؟
آره تغریبا
17.راستي چرا تو درو ديوار خونتون.بك گراند گوشيت.لپ تاپت.عكس ميرزا كوچكه جنگليه؟
خوب ما بچه های وارش اسپرت همه هدفی مشترک داریم،و رهبرمون رو میرزای کبیر میدونیم
.دیدم دوستات زیاد در مورد سیگار ازت میپرسن پس منم بپرسم
چرا انقدر زیاد سیگار میکشی؟
از رو بی کاری،ولی بشدت باهاش حال میکنم
شرمنده.شايد سوالات به هم ربطي نداشت
(کلا به چالش کشیدی دیگه

.ممنون بابته سوالات)[/quote:ea2cdf0ee8]