[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمد آبشک : شنیده ام در لیست آقای قلعه نوعی هستم

محمد آبشک : شنیده ام در لیست آقای قلعه نوعی هستم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه مه 16, 2012 4:55 pm

اين مصاحبه يكم مشكوك مي زنه ولي در صورت صحت موضوع ، اشكال نداره بازيكني از تيم بره و پيشرفت كنه اما اينكه پاچه خواري قلعه نوعي رو كنه و خودشو تشنه رفتن به يك تيم اونم از نوع دولوكس نشان بده و از سوي ديگر به يك عده ادم هاي قرون وسطايي ، خوب بودن رو نسبت بده خيلي ضايع هست ، از ابشك بعيده هر چقدر هم كه تاتار بد باشه . /6/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mehrshad » چهارشنبه مه 16, 2012 5:00 pm

من از مدت ها قبل ميدونستم كه از تراكتور پيشنهاد داره - اما با اين مصاحبه اش به عنوان يك هودار نظرم اينه كه خيلي محمد اقا ما بي سواده - تا نباشد چيزكي منبعها نگويند چيزها
نماد کاربر
mehrshad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » چهارشنبه مه 16, 2012 5:12 pm

به شخصه هم با بعضی نظرات دوستان موافقم با بعضی هم مخالف....
اما نظر شخصی من:
اگه میخواد بره بله حقشه.حق انتخاب داره و میتونه بره...
یکی میگه کسی اینجا قدرشو ندونست،خو حقیقت اینه که آبشک این فصل با فصل قبل خیلی فاصله داره و طبیعیه رو نیمکت می نشست.یعنی هر سه مربیه ما باهاش مشکل داشتن؟
یکی میگه واسه امثال تارتار مگنو خوبه،خداییش مگنو اینقدر بد بازی می کرد که اینجوری میگین؟؟
و اینکه میگه اگه بره براش بهتره و مثه خیلی ها فراموش نمیشه:
دو مورد:اول اینکه هیچ تضمینی نیست حتماً تو یه تیم دیگه آیندش بهتر باشه...
دوم:افشین چاووشی رفت استیل آذینی که اون همه توجه روش بود چی شد؟تیمی که میگفتن واسه قهرمانی بسته شده...
و محمدرضا مهدوی،حاجتی محبوبیتشون واسه چیه تو داماش؟غیره اینه که زندگیشون رو تو این تیم بودن و الان ما لقب توتی بهشون دادیم؟؟
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه مه 16, 2012 5:47 pm

[quote:9879966327="ali126"]خود افسی داماش نوشته منبع=(منبه ایدمان نیوز)[/quote:9879966327]

آخه ایده مان نیوز دیگه کجاست؟! بعد چرا ادبیات نوشتنش اینجوریه؟!!
شما چند خط این مصاحبه رو بخونید. با عرض شرمندگی اوج بی سوادی تو نویسنده مطلب داره موج می زنه!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه مه 16, 2012 5:50 pm

مهرداد چندبار بهت پیشنهاد دادم بیا وارش نیوز راه بندازیم تا بعضی رسانه ها بفهمن انقدر نیوز ،نیوز نکنند :wink:

حیف که فعلا کار بچه ها حرفه ای خبرنگاری نیست مطمئن باشید بهشون یاد میدادیم چطوری باید خبرگزاری باشند
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mohammad126 » چهارشنبه مه 16, 2012 6:16 pm

اگه راست باشه خیلی نامرد.این چه طرز حرف زدن اخه. :o :o :(
نماد کاربر
mohammad126
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 16, 2012 6:26 pm

ايدمان در تركي يعني اسپرت حالا هركي پاشوده مياد خبر گذاري باز ميكنه /15/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » چهارشنبه مه 16, 2012 6:29 pm

تو سایت اصلی این خبر اگه برین , نوشته پرتال خبری آذربایجان
دیگه خودتون تا ته قضیه رو برین. اصلا باور نکنید.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه مه 16, 2012 6:30 pm

http://idmansport.ir/1391/02/%D9%85%D8% ... 85-%D8%AF/

این لینک مصاحبست. یه سر بزنید بد نیست!!
پورتال ورزشی آذربایجان!!
آخرين ويرايش توسط MEHRDAD on چهارشنبه مه 16, 2012 10:05 pm, ويرايش شده در 2.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط amir131 » چهارشنبه مه 16, 2012 6:36 pm

محمد آبشک : به هر كسی كه زورش می رسيد بازی نمی داد / تارتار هيچ نقشی در هفتم شدن داماش نداشت !
سایت هواداران داماش گیلان - اف سی داماش دات آی آر : محمد آبشك هافبك بومي تيم داماش كه نيم ‌فصل اول محبوب ‌ترين بازيكن داماش ميان هواداران شد نيم ‌فصل دوم در وضعيتي متفاوت قرار گرفت. او دل پري داشت، يك سري حرف‌هايش را نوشتيم و يك سري را به رسم امانت نيز خود نگه داشتيم !

چه شد محبوب‌ترين و بهترين بازيكن نيم‌فصل اول كاملا محو شد؟
من زمان دينورزاده فيكس بودم و از روزي كه قاسمپور آمد كمتر به بازي گرفته شدم. البته 25 روز هم مريض بودم. از روزي هم كه تارتار سرمربي شد ابتدا به بازي گرفته شدم ولي در ادامه همه چيز عوض شد.

چرا؟
تارتار ثبات گفتاري نداشت و هر روز يك حرف مي‌زد. او از روزي كه سرمربي شد با تعدادي از بازيكن درگيري پيدا كرد و بعد با آنها ميانه‌اش خوب مي‌شد. مگر مي‌شود مربي در يك نيم‌فصل با چند بازيكنان تيم اختلاف پيدا كند؟

يعني با هر كسي اختلاف پيدا كرد همان نفرات بازي كردند؟
ايشان نسبت به كساني كه زورش به آنها نمي‌رسيد واكنش خاصي نشان مي‌داد، در عوض به كساني كه زورش مي‌رسيد بازي نمي‌داد.

خود تو بعد از بازي با پرسپوليس ديگر چندان بازي نكردي؟
در بازي با پرسپوليس هم مرا به اين دليل بازي داد كه بد بازي كنم! او در بدترين پست به من ميدان داد. جايي كه اصلا در آن جا بازي نكرده بودم.

در چه پستي؟
من كه بازيكن راست پا هستم و پستم هافبك دفاعي و نفوذي است را در پست هافبك چپ به زمين فرستاد! خودم نيز مي‌دانستم چند دقيقه بعد تعويض مي‌شوم. همان هم شد و تعويض شدم. بعد از آن هم رفتم روي نيمكت و بهانه برايش جور شد.

فكر نمي‌كني چون تيم نتيجه گرفت به تو بازي كم رسيد؟
چه نتيجه‌اي؟ تيم ما بعد از رفتن قاسمپور هفتم بود و الان هم هفتم است. به نظر من هر مربي به غير از تارتار هم مي‌آمد همين نتايج را كسب مي‌‌كرد. حتي بهتر از اين هم مي‌توانست نتيجه بگيرد. اين بازيكناني كه داماش داشت، دست هر مربي مي‌دادند جواب مي‌داد. باور كنيد اگر قاسمپور بود مي‌توانستيم تا رده سوم، چهارم بالا برويم.

متن کامل مصاحبه را در بیشتر ببینید :

تو بازيكني بودي كه فيروز كريمي به تو ميدان داد و چهره شدي با توجه به نسبت تارتار با كريمي كار تارتار چقدر به كريمي نزديك است؟
مربيگري كريمي با تارتار قابل قياس نيست. من با فيروزخان كار كرده‌ام و فوتبالم را مديون او هستم اما اين را هم بگويم كه تارتار مدعي شده بود كه رابطه‌اي با كريمي ندارد و او باعث شده از تيم‌ملي خط بخورد.

آن زمان هم بحث بومي و غيربومي مطرح بود؟
فيروزخان مي‌گفت «بومي» فقط در قالي است و در تيم من بحث بومي و غيربومي اصلا مطرح نيست. البته اين را بگويم عده‌اي اطراف داماش هستند كه خيلي اطلاعات غلطي به آقاي عابديني مي‌دهند و حتي در تيم هم دخالت مي‌كنند. به نظر من فوتبال رشت پتانسيل زيادي براي پيشرفت دارد اما عده‌اي نمي‌گذارند.

نمي‌خواهي اسمي از آنها ببري؟
به هر كسي بگويي آنها را مي‌شناسد و نيازي به اسم آوردن آنها نيست.

تو بازيكن بومي داماش بودي و مي‌خواهم بپرسم واقعا بحث بومي غيربومي در تيمتان وجود داشت؟
من نه سمت بومي‌ها بودم و نه سمت غيربومي‌ها ولي اين را بگويم اصلا اين چيزها نبود. سرمربي ما يك روز با بومي‌ها درگير شد و روز ديگر با غربومي‌ها. او حتي با آقاي ناظمي هم مشكل پيدا كرد و او را يكي دو بازي با تيم نبود.

عابديني به فوتبال تو علاقه زيادي دارد و حتي يك بار آن را در برنامه شبكه استاني باران مطرح كرده. همان بازي كه قاسمپور به دليل حمايت هواداران از تو ترجيح داد به تو بازي ندهد...
به نظر من آقاي عابديني خيلي بيشتر از تارتار فوتبال را مي‌فهمد، چه فني و چه غيرفني. ايشان خيلي به من لطف داشته و الان هم هر چه داماش دارد از او دارد. آقاي عابديني در ارنج تيم نقشي نداشت و نمي‌توانست به من بازي دهد. او فقط نظرش را مي‌گفت.

حرف پاياني؟
از هواداران و شخص آقاي عابديني نهايت تشكر را دارم كه خيلي به من لطف داشتند. اگر من سكوت كرده بودم و حرفي نمي‌زدم به خاطر شرايط باشگاه و تيم بود ولي كارهايي از تارتار ديدم كه بايد آن را علني مي‌كردم. مطمئن باشيد بعد از من هم خيلي‌ها اين حرف‌ها را تاييد خواهند كرد. اين را هم بگويم تارتار هيچ نقشي در هفتم شدن داماش نداشت.

منبع : روزنامه نود
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه مه 16, 2012 10:03 pm

این صحبت های محمد آبشک در خصوص این مصاحبه هست که به زیر تاپیک هم اضافه کردم :

salam. dostaye aziz man ba in shakhs ke alan to in harfaro gozashte to site sohbat kardam va goftam ke to liste ghalenoyi hastam, man nagoftam to avalin mozakere miam be in tim, goftam bayad sharyet ro besanjam, jahaye dg ham sohbati shode va bayad tasmim begiram, goftam teraktor time khob va morabiye khobi dare va to asia bazi mikone o in khobe ama intor ke on agha neveshte na, man intor nagoftam. dar morede raftanam bayad begam ke man ke gonah nemikonam timemonam ke soghot nakarde khodaye nakarde ke namardi bashe, pas behem hagh bedin ba bodane bazia jaye man inja nis. mamnon
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام. دوستای عزیز من با این شخص که الان این حرفارو گذاشته تو سایت صحبت کردم و گفتم تو لیست قلعه نویی هستم . من نگفتم تو اولین مذاکره میام به این تیم، گفتم باید شرایط رو بسنجم ، جاهای دیگه هم صحبتی شده و باید تصمیم بگیرم ، گفتم تراکتور تیم خوب و مربی خوبی داره و تو آسیا بازی می کنه و این خوبه اما اینطور که اون آقا نوشته نه، من اینطور نگفتم . در مورد رفتنم باید بگم که من که گناه نمی کنم تیممونم که سقوط نکرده خدای نکرده که نامردی باشه، پس بهم حق بدین با بودن بعضیا جای من اینجا نیست . ممنون .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه مه 17, 2012 4:33 am

محمد جان کی گفته شما گناه می کنی ؟ شما حق داری بری هر جا که دوست داری و پیشرفت کنی و ما هم همیشه طرفدار بچه های رشتی می مونیم .
اما من دوست ندارم هیچ بازیکن مستعد و ستاره ای بره زیر نظر قلعه نوعی مخصوصا که همشهریم و ستاره تیم شهرم هم باشه ( این نظر کاملا شخصی هست )
متاسفانه همیشه راه پیشرفت رشتی ها در همه زمینه های کاری و درسی و ورزشی و ... بیرون از استان گیلان و مخصوصا شهر رشت هست حالا دلیلش چیه نمی دونم ... با توجه به اینکه رشت و استان گیلا پتانسیل بسیار زیادی در همه زمینه ها داره ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه مه 17, 2012 7:25 am

امیدوارم هرجایی هست موفق باشه محمد جان
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه مه 17, 2012 7:30 am

امیدوارم تصمیمی درست بگیری . من به شخصه امیدوارم هرجا که میتونی موفقیت بیشتری کسب کنی اونجا باشی.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه مه 17, 2012 7:40 am

راستش نمیخوام در مورد آبشک بد نظر بدم ولی راستش اول فصل که همه بهش لقب محبوب ترین بازیکن رو میدادن و ........
الان که آبشک رو با مهدوی و داش علی نظیفکار و خیلیای دیگه تو تیممون مقایسه میکنم پیش خودم میگم حیف که خیلی زود .........دیگه ادامه نمیدم
اگه میخوای بری برو برادر من دیگه چرا این مصاحبه هارو میکنی؟
منم تارتار رو قبول ندارم ولی اگر مربیمون موند باید ازش حمایت بشه که با این مصاحبه ها فقط تیم ضربه میخوره
آبشک جان عزیز اون روزایی که خوب بودی همه بهت میگفتن فابرگاس باید ظرفیت نیمکت نشینی رو هم داشته باشی امیدوارم تو تراکتور فیکس باشی ولی اگه نبودی ببینم جلوی قلعه مرغی هم میتونی اینجوری مصاحبه کنی
با آرزوی موفقیت برای ممد آبشک
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان