[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه مه 13, 2012 3:19 pm

[quote:58888a0982="coach"]1.الان مس سرچشمه یعنی همه بازیها؟
2.مختاری از دوستای گله منه ولی بازی ندادن محمد به این معنی نبود قاسمپور نمیخواست بازی کنه!!!!!!!
3. اگه من گفتم 75% فردای لیگ همه نمیرن عزیز...دندون رو جیگر بزار
4.اگه با جهان مقابله کرد واسه پرت کردن پیراهنش به سمت نیمکت بود(یعنی بد کاری کرد؟)
5.اگه قرار به ترس باشه گل دقیقه 90+2 علی به فجر یا تیرک دروازه بازی با سپاهان
جواب نگرفتن از سیستم 4.4.2 Diamond(لوزی) و بعد 4.4.2 خطی و تغیر پست بازیکنان و بعد از 6 هفته برگشت به سیستم قبلی ترسناکتر بود؟
6.علی 3 بازی تا اونجایی که یادم میاد بازی کردبا توجه به ترافیک سمته راست(اقا مهدی.سید علی.جهان.حسین ابراهیمی)البته پست اصلی جهانبخش مهاجمه
7.ارزوی هر گیلانی موفقیت این تیم بوده و هست...ولی باید به اصل هم توجه کرد![/quote:58888a0982]

افتضاح دارم نمی گیرم ...!!! آقا مهدیه شما ( در صورتی که منظورتون مهدوی کیا باشه ) کلا دفاع راست بود و قاسمپور بدترین ظلم رو در حق آقا مهدی کرد که دفاع راست بازیش می داد چون اون دینورزاده بدبخت حداقل 2 بازی ( استقلال و تراکتور و یک نیمه با سپاهان ) هافبک بازیش داده بود که کارائیش بیشتر بود ... در ضمن در مورد استفاده از جهانبخش باز هم میگم که قاسمپور اگه می موند بازیش نمی داد ... خدا رو شکر هم دینورزاده بازیش داد و هم تارتار که جواب هم گرفتند ...
در مورد پست جهانبخش به نظر من و با توجه به بازی های ملی ای که ازش دیدم همیشه پشت فوروارد در سیستم 4-2-3-1 بود و من به یاد ندارم مهاجم بازی کرده باشه و توی این فصل هم واسه ما یا دفاع راست بوده یا هافبک چپ و راست و هیچوقت مهاجم نوک نبوده ... در مورد تعداد بازی هایی هم که کرد همطمئنم بیشتر از 3 تا بوده ( سپاهان دور رفت ، فجر دور برگشت ، پرسپولیس دور برگشت ، شهرداری تبریز دور برگشت ، نفت تهران دور رفت ( که قاسمپور بازیش داد و به جای مهدوی کیا اومد و گل سوم رو خوردیم) و ... )
در مورد بازی ندادن مختاری هم نظرم رو گفتم و از کامنت شما اینجوری دریافت می کنم که خود مختاری نخواسته بازی کنه وگرنه با اطلاعات ما نه مصدوم بوده و نه محروم و نه ... حالا شاید شما چیز بیشتری بدونی ...
در مورد عسگری هم من همون موقع گفتم کار درستی کرد و من با این تنبیه موافق بودم و هستم حتی زمان دینورزاده و بعد بازی با استقلال زنیدپور و غلامی تنبیه شدند که من بی نهایت موافق بودم و این اواخر هم موافق با تنبیه محمدی و زنیدپور ( آرشیو نظرات من هست )... کلا با تنبیه موافقم
در مورد آقایی سر حرفم هستم و به اعتقاد من اگه آقایی توی لیگ برتر و مخصوصا تیمی مثل داماش اگه یک نیمه هم بازی کنه از سرش زیاده و باید کلاهش رو بندازه بالا ... چرا آقایی باید بازی می کرد و آبشک می نشست ؟؟؟ این سوال این یک سال اخیر من بود و جوابی واسش پیدا نکردم !!! نکته دیگه من نگفتم توی همه بازی ها بوده بلکه گفتم [size=18:58888a0982][color=red:58888a0982]تقریبا توی تمام بازی ها بوده[/color:58888a0982][/size:58888a0982] خیلی فرق داره هااااااااااااااااااااااااا....
در مورد بازی با فجر که ما باید راحت تر از این می بردیم اما این دفاع جناب سرباز مگه گذاشت ؟ چندین تا موقعیت هم داشتیم و خوب بازی کردیم ( نه عالی ) ... در مورد سپاهان هم نگرفتم منظورتون چیه چون اینجا که با دست گل زدن و اونجا هم 3 بر یک باختیم ... فکر کنم منظورتون ذوب آهن باشه که از نظر من بازی با ذوب آهن به بازی با ملوان در ...
در مورد سیستم تارتار تا جایی که من دیدم فقط 4-2-3-1 بازی کردیم و تو چند تا بازی از جمله پرسپولیس 4-3-3 بودیم با این تفاوت که 3 تا هافبک دفاعی گذاشته بود و مهدوی جلوشون که همون 4-4-2 لوزیه شما میشه و بازیه دیگه ای رو به یاد ندارم که با این سیستم بازی کرده باشیم البته الان که دارم فکر می کنم میبینم با تراکتور تو تبریز هم همینجوری بازی کردیم ( اگه اشتباه نکنم ) ...
در مورد رفتن بازیکنانمون کماکان سر حرفم هستم و منظور شما از 75% رو متوجه نمی شم که آیا 75% از کل بازیکنان مد نظر هست یا 75% از ترکیب یازده نفره ؟! اگه اولی باشه که همونطوری که عرض کردم میشه 18 تا که با عقل جور در نمیاد چون حتما فراهانی ، لایقی فر ، حاجتی ، مهدوی ، چاووشی ، حسین ابراهیمی ، سید علی ، افشه ، آلوز ، مگنو ، مختاری ، نظیفکار می مونند ( این رو از روی مصاحبه های مسئولین میگم که تاکید بر این داشتند که بازیکنان زیر 30 سالمون دو ساله هستند ) و بالای 30 ساله هامون هم که صاحب این تیمن ( مهدوی و چاووشی ) حالا با توجه به توضیحات داده شده در کامنت قبلیم و اینکه ما فیکس 25 تا بازیکن داریم ( می تونین از سایت داماش ببنین ) و 2 تا اوت شده ( محمدی و مهدوی کیا ) و از 23 نفر حداقل 13 تا 100% هستند در ضمن من اسم ابوذر ، جهانبخش و آبشک رو نیاوردم چون شاید برن که باز هم بعید می دونم ...
جداشده های ما هم که زنیدپور 100% هست و غلامی و عسگری فعلا معلقند و امیدوارم غلامی رو نگه دارند ...

حرف آخر ؛ کاملا با شما موافقم که هدف و آرزوی همه ما موفقیت داماش و بالا تر رفتن اسم شهر رشت هست و بس ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه مه 13, 2012 3:28 pm

[quote:2d5c9d36ba="majid13"]عبدالله ویسی به تیم تازه وارد پیکان پیوست.
همین الان اخبار ورزشی گفت. 8O[/quote:2d5c9d36ba]‎
ای کاش میومد داماش
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه مه 13, 2012 4:14 pm

[quote="mahyarmaya"]قعله نوعی فروزان رو زنده کرد توی داماش هر بازی بد بود .صادقی که توی اس اس داغون بود زنده کرد.سیامک سر لک اینجا توی 18 تا بازیکن نبود اونجا رفت چند تا گل هم زد .علی زاده هر تیمی بود رو به عقب بود داغون بود اما اون جا ...
قبول کنید که تراکتور به نسبت اس اس و سپاهان مهره نداشت .آبشک بره بازی بیشتر میرسه بهش باید به این عادت کنیم که بازیکن بخش کنیم همه جا و نماینده داشته باشیم به شرطی که داماش لطمه نخوره .الان که تارتار مگنو رو قبول داره نیازی نیست آبشک باشه پس بره و یه عمره فوتبالی رو جایی خرج کنه که بتونه به جایی برسه .
جام حذفی.لیگ .آسیا خودش رو میتونه جا بندازه و بازی بهش 100% میرسه .[/quote]

همه مطالب شما صحيح ولي تراكتور از همه تيم ها بيشتر مهره داشت ، ببينيد اين هفته هاي پاياني با وجود مصدوميت ، حسيني و اون بچه جنوب شهر ( صادقي) ، احمد ال نعمه را رو كرد ، با وجود مصدوميت آشوبي ، كاپيتان سابق ذوب اهن ( حدادي فر) رو به زمين فرستاد ؛ بر عكس تمامي تيمها كه نفر جايگزين مناسب براي نفر محروم يا مصدوم خود نداشتند ، اين تر تر هيچ وقت از نفرات غايب خودش صحبتي به ميان نياورد ، وگرنه قلعه نوعي ، عالم رو خبردار مي كرد به نظر من با توجه به لابي ترتر ، اونا دو تيم داشتند يكي در زمين ، يكي هم روي نيمكت .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه مه 13, 2012 4:25 pm

این اخبار رو از تلتکست گرفت:
*بنگر: با پرسپولیس مذاکره کردم.
*شهاب گردان در لیست خرید پرسپولیس.
‏*جانواریو،فونیکه سی، رضا عنایتی،نزهتی در لیست خرید تراکتورسازی
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_city » يکشنبه مه 13, 2012 4:51 pm

خداحافظي آقايي و عسگري از داماش

روزنامه 90: بعد از اينكه میلاد زنيدپور از داماش
خداحافظي و خيلي زود رشت را ترك كرد،
عباس آقايي و چهانگير عسگري هم به او
پيوستند و قبل از آخرين ديدار تيمشان برابر
شهرداري، خبر جدايي خود را اعالم كردند.
اين دو بازيكن مثل زنيدپور در ليست 18 نفره
داماش نبودند و صحبتهايي هم كردند كه فصل
بعد در اين تيم حضور نخواهند داشت.
ـــــــــــــــــــــــ
اول فصل به اینها میگفتن ستار ه های داماش این به اصطلاح ستاره ها توی داماش فقط نقش حاشیه رو ایفا کردن همون که رفتن موندن توی داماش لیاقت میخواد
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه مه 13, 2012 5:22 pm

امیدوارم باشگاه پیش دستی کنه و قبل از قلعه نوعی رضا کاردوست رو جذب کنه ،چون رضا تقریبا داماشی هم هست(گهر زاگرس) واگه مسئولان باشگاه پیگیر باشند قطعا به راحتی به رشت میاد.سعید دقیقی هم بازیکن خوبیه که امیدوارم جذب بشه.
البته باید حواسمون به امید ها هم باشه :وحید محمدی و سعید مرتضوی و مهرگان گلبرگ و افشین اسماییل زاده میتونن پدیده های فصل بعد داماش باشند.
فکر کنم علی نظر محمدی هم توی پاس نمونه و میتونیم یه مثلث توی دروازه داشته باشیم (نظر محمدی و فراهانی و لایقی فر)
امیدوارم میکاییلی برگرده مطمئنا مثل مختاری اگه کار کنه آماده میشه با توجه به این که دینور زاده باعث شد که میکاییلی وسهرابی برن و خود عابدینی مخالف رفتنشون بود.
شاید هم زنید پور با اولادی تعویض بشه
روح الله عرب (صنعت نفت آبادان) هم گیلانیه ولی با توجه به اینکه کاستا بهش اطمینان نداره میتونه بازیکن موثری باشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه مه 13, 2012 5:51 pm

قرارداد ويسي باپيکان وجاهت قانوني ندارد

مديرکل ورزش و جوانان استان قم و دبير هيئت مديره باشگاه صباي قم گفت: مذاکره و عقد قرارداد عبدالله ويسي با تيم فوتبال پيکان تهران وجاهت قانوني ندارد.
[قرارداد ويسي باپيکان وجاهت قانوني ندارد]

عباس جهان بيني در گفتگو با خبرنگار مهر، تصريح کرد: عبدالله ويسي به عنوان سرمربي تيم صباي قم با باشگاه صبا قرارداد دو ساله دارد و به هيچ عنوان نبايد بدون اينکه نظر باشگاه صبا را بداند با تيم پيکان قرارداد مي بست.

وي ادامه داد: باشگاه صبا هنوز هم ويسي را به عنوان سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه مي داند و در واقع با توجه به اينکه اين مربي با صباي قم قرارداد دارد، ويسي جز صباي قم تا زماني که اينجا قرارداد دارد، جاي ديگري نمي تواند مربيگري کند.پيکان نبايد با ويسي مذاکره مي‌کرد

دبير هيئت مديره باشگاه صباي قم تاکيد کرد: از باشگاه پيکان تهران هم گلايه داريم که با وجود باقي ماندن يک فصل از قرارداد عبدالله ويسي با تيم فوتبال صباي قم، با اين مربي وارد مذاکره شده و قرارداد همکاري امضاء مي کند زيرا باشگاه صبا موافق جدايي وي نيست.

عبدالله ويسي سرمربي صباي قم در يازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي کشور امروز با مسئولان باشگاه پيکان تهران بر سر ميز مذاکره نشست و بعد از توافق با پيکاني ها و عقد قرارداد دو ساله، دستياران خود و برنامه هاي فعاليتش در تيم پيکان را نيز اعلام کرده است.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه مه 13, 2012 8:02 pm

نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه مه 13, 2012 8:27 pm

درسته قلعه نوعي ميخواد محمد آبشك و رضا كاردوست و هادي سهرابي رو ببره تراكتور؟؟/
اين شايعه هي تو سايتا داره مي پيچه؟؟؟؟؟!!!!!!111 /4/ /4/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه مه 13, 2012 8:31 pm

بچه ها امين منوچهري ماسوله و سعيد دقيقي ماسوله و مرتضي ابراهيمي هم خوبنا...........
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه مه 13, 2012 8:59 pm

کوشکیه کلنگ دردسر میشه سید علی حسینی فقط خطا میکنه باید یه مهره واسه اونجا بگیریم نگیریم بدبختیم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه مه 13, 2012 9:50 pm

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز ليست بازيکنان مورد نظر خود را براي فصل بعد به مسئولين اين باشگاه اعلام کرد.

از تبريز خبر مي رسد که امير قلعه نويي ليست خود را براي فصل بعد به مسئولين تراکتور اعلام کرده است. قلعه نويي در ليست خود طالب لو، آبشک، خسرو حيدري، فونيکه سي، رضا عنايتي و فرشيد طالبي را از ليگ برتر مد نظر دارد.

شنيده مي شود که وي علاوه بر اين رضا کاردوست، هادي سهرابي، پيروزان و احسان عبدي را هم از جمع بازيکنان ليگ يکي پسنديده است.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه مه 13, 2012 11:24 pm

[quote:52ef8337fb="siabagh"]درسته قلعه نوعي ميخواد محمد آبشك و رضا كاردوست و هادي سهرابي رو ببره تراكتور؟؟/
اين شايعه هي تو سايتا داره مي پيچه؟؟؟؟؟!!!!!!111 /4/ /4/[/quote:52ef8337fb]
خبر درسته،ولی [color=blue:52ef8337fb][size=18:52ef8337fb]آبشک یک سال دیگه هم قرارداد داره [/size:52ef8337fb][/color:52ef8337fb]که احتمالا میمونه
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه مه 14, 2012 4:25 am

در مورد آبشک من دوست دارم بمونه و اینجا به اوج خودش برسه و از اینجا یکسره به تیم ملی باشگاههای بزرگ بره تا حداقل یکی مثل قلعه نوعی نشه پل پیشرفتش ...
واقعا قلعه نوعی خیلی کثیفه ها دوستان ...!!! هر وقت فکر میکنم که رفته مخ آرش افشین رو زده که از درس کنار بکشه و بره تراکتور تا قلعه نوعی موفقیت کسب کنه واقعا بیشتر از پیش متنفر می شم ازش !!! یعنی یک موجود چقدر می تونه کثیف باشه که پیشرفت خودش رو در سایه خراب کردن آینده دیگران دنبال کنه ؟! /4/ /15/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » دوشنبه مه 14, 2012 5:37 am

بنظرم اگه مشکلات تیم حل بشه و بازیکنای بومی برند ؛ اسمش خیانته .
چون پول که خواهد بد طرفدار هم که هست , شهر زادگاهشون هم همینجاست .
دیگه چه دلیلی داره برند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 3 مهمان