توسط siabagh » يکشنبه مه 13, 2012 12:29 pm
mahyarmaya: ببين من گفتم تا زماني كه شهرداري هم خواهان داماش هست نبايد به هدايتي فروخته بشه،
البته اول بايد ببينيم كه شهرداري چقدر ميخواد خرج كنه، آيا ميتونه در حد ليگ برتر خرج كنه يا نه،؟؟ اگه اره كه اونوقت بايد به هدايتي ترجيحش داد اگه نه كه بايد از همون هدايتي حمايت كرد.
بعد من اصلا منكر مديريت آقاي عابديني نشدم؛ عابديني در حال حاضر يكي از بهترين مديران كشوره و ما تا زماني كه خود عابديني دوست داره باشه بايد پشتيبانش باشيم من نگفتم از همين الان بريم يه مدير گيلاني بياريم
به دوستان ديگه هم ميگم ما مديران بسيار كارآمدي در
گيلان داريم البته همه خانه نشين هستند؛ اگه شور و اشتياق و درخواست مالكان و مديران و هواداران رو ببينند حتما قبول ميكنند كه مديريت كنند؛ نمونه بارزش قهرماني ؛ مهندس شگفت؛ و خيلي از رشتي هاي اصيل كه از سياست دوري گرفتن و خانه نشيني رو ترجيح دادن؛
مطمئن باش شهرداري و شوراي شهر در آينده بايد توسط لابي تاميني جعفر زاده قهرماني فتح بشه ؛ بعد از اون پست هاي ديگر استان توسط اين لابي بايد فتح بشه اونوقته كه شهرداري اگه نخواد هم نميتونه تيمداري نكنه؛ بايد بكنه؛ بايد بهترين خرج رو بكنه؛ من صحبتم كليه؛ اميدوارم قهرماني برگرده ؛كم كم آدمايي مثل كوچكي نژاد برن كنار و جايگزين اونا ادمايي از طرفداران قهرماني بشن،
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم