به خاطر يه مسافرت كاري حدود چهل ساعتي از سايت دور بودم و الان كه نظرات بچه ها رو خوندم ديدم مثل قبل دربي خيلي در مورد هواداران و تيم شهر همسايه صحبت شده .
ببينيد من مي خوام يه نكته اي رو بگم.. اينجور صحبت ها غير واقع هميشه از طرف مقابل وجود داشته و شما جدي نگيريد. الان هيچ جايي نيست كه از 5 درصد اين فصل ملواني ها چيزي نگن اما من به خوبي يادم مي آد كه يه مصاحبه از آقاي صالح نيا حتي توي يكي از تاپيك هاي اين سايت درج شده بود كه از پرداختي 30 درصدي به ملواني ها تا پيش از عيد مي گفتند و از استانداري و مسئولين و منطقه آْزاد درخواست داشتند كه X مبلغ ديگه تا قبل از عيد بهشون بدن تا پرداختي ها رو تا قبل از عيد به 40 درصد برسونند اما از چند روز بعد يهو ديدم قضيه 5 درصد مطرح شد و توي تمام رسانه ها به شكل هماهنگ از سوي تمام اعضاي تيم مطرح شد!!
از طرفي اين هماهنگي كلمه 5 درصد برام جالبه و از طرفي ناهماهنگي جناب صالح نيا در اون زمان و يا ناهماهنگي ايرناي انزلي كه يكي از خبرنگارانش از عوامل يكي از سايت هاي هواداري انزلي بوده (در مورد حضور هزار هوادار در تمرين كه فكر مي كنم توسط يكي از كاربران سايت هم بهش پرداخته شد) برام جالب هست.
به هر حال به خاطر گستردگي فضاي مجازي و غير مجازي رشت فكر نكنم ما از اين كارا رو بتونيم انجام بديم
روي هم رفته از دوستان هم مي خوام ديگه حداقل بعد از بازي شهرداري زياد به اين مسائل دروغين و حرف هاي شعار گونه عوامل اونور زياد توجه نكنيد .