[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سوال از آقای سراوانی

سوال از آقای سراوانی

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MAZIYAR » شنبه مه 05, 2012 9:25 am

[quote:b478d899a5="saravani"]دم همه شما گرم - من چند روزی به خاطر مراسم جشن عقد دختر دلبندم درگیر بودم و پس از چند روز امروز توانستم این مطلب زیبا و کامنتهای زیباتر شما را بخوانم واقعا دم همه شما گرم دست مریزاد هم به رادنی عزیز و هم به همه شما - باور کنید چشمانم پر از اشک شوق گردید دوستتان دارم علی یارتان[/quote:b478d899a5]
اول از همه برای شما و خانواده تان آرزوی خوشبختی میکنم و ان شاالله همیشه زندگی پر از نشاط داشته باشید.
آقای سراوانی وقتی با خبر شدیم میخواستیم با کمک شما یه سری کارا رو انجام بدیم ولی شما مرخصی بودید و مقدور نبودید ولی ما هم مثل گذشته ساکت نموندیم و پیگیر اون توهین به تیم محبوبمان شدیم و در اولین حرکت بیانیه صادر کنیم و با همکاری رادنی دیدار عزیز در حالی که در مسافرت سر می برد این مطلب رو سایت گل رفت و قدم بعدی هم اعتراض شدید به خبرورزشی ویژه گیلان بود در حالی که سر دبیرش گفت تا حالا این چنین اعتراضی ندیده بودم و حتما پیگیر میشم و حال از شما که مطمئنا اهل اصحاب رسانه هستید خواهشمندیم متن بیانیه ما رو در روزنامه ها بیاورید تا دیگر هر بی سر و پایی به خود اجازه توهین به هواداران پرشور داماش رو ندن.و به قول رادنی به عنوان یه گوشت قربانی بهش نگاه نکنند
در ضمن هوای هواداران رو در بازی فردا هم داشته باشید.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » شنبه مه 05, 2012 1:46 pm

آقای سراوانی این کمیته ی انضباطی شده نان آور فدراسیون فوتبال. باشگاه نمی خواد بالاخره اعتراض محکمی بکنه.
چنتا بازی تا حالا جریمه نقدی نشدیم؟!
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه مه 05, 2012 9:15 pm

آبراران ايتا سوال داشتيم؛ اَ رضا و وحيد كي ايسد؟ كي ممد غلامي و زنيد اَمرا درگير ببوستد و كي جا خط فگيرد؟ كي جا پول فگيرد؟ يعني از داخل تيم و بعضي بازيكنان ساپورت بئد؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
خواهش كونم اي نفر مرا روشنا كونه...
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه مه 07, 2012 8:31 am

سلام اقای سراوانی عزیز. بازی اخر با شهرداری تبریز پیراهن باشگاه رو به هوادارا نمیدن ؟ فصل قبل که صعود کرده بودیم با فجر بازی داشتیم پیراهن داده بودن بازی با شهرداری تبریز چیزی نمیدن ؟؟ باشگاه سپاهان سالی یبار به خاطر تاسیس باشگاه به همه ی هوادارا پیراهن باشگاه با شال گردن میده. باشگاه داماش هم امیدورارم از زحمات هوادارا که تو سرما و گرما نشستن تیم رو تشویق کردن و پرهوادارترین تیم شهرستانی شدن باید تقدیر کنه
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه مه 07, 2012 11:03 am

علی آقا تا کی این دو نفر باید بیان ورزشگاه و آبرو ببرن؟شما نمیخواین یه کاری بکنبد؟
این کمیته ی انظباطی چرا اینطوری میکنه؟نمیخواین یه اعتراض درست حسابی بکنید؟
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » چهارشنبه مه 09, 2012 8:05 pm

آقای سراوانی آیا تاکنون باشگاه کاری برای بازیکنان امید انجام داده ؟
پاداشی،چیزی...
وقرار هست چند نفر سال آینده به بزرگسالان ملحق بشن،واگه معلومه اسماشونو بگید؟
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه مه 10, 2012 6:42 am

[quote:8c5552cbfb="rashti_sarvar"]سلام اقای سراوانی عزیز. بازی اخر با شهرداری تبریز پیراهن باشگاه رو به هوادارا نمیدن ؟ فصل قبل که صعود کرده بودیم با فجر بازی داشتیم پیراهن داده بودن بازی با شهرداری تبریز چیزی نمیدن ؟؟ باشگاه سپاهان سالی یبار به خاطر تاسیس باشگاه به همه ی هوادارا پیراهن باشگاه با شال گردن میده. باشگاه داماش هم امیدورارم از زحمات هوادارا که تو سرما و گرما نشستن تیم رو تشویق کردن و پرهوادارترین تیم شهرستانی شدن باید تقدیر کنه[/quote:8c5552cbfb]آخه بره حرف زدیا پول کجا بود پارسال باشگاه در سطح باشگاه های عربی بسته شده بود
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه مه 11, 2012 4:29 pm

سلام اقای سراوانی خسته نباشید من ازتون خواهش دارم اگه میشه یه کانون هواداران تشکیل بدین و همه چیزو مشخص کنین در ضمن این لیدرای خائن و بشکن بشکن خون و عموسبزی فروش مارو بندارین بیرون همون طور که امروز جندتا هوادار واقعی رو راه ندادن تو...این فصل خودتون دیگه بهتر میدونید تیم ما مشکلات زیادی داشت این آقایون(عباس و صادق)فقط زمانی که همه چی خوبه و اوضاع روبرایه پیداشون میشه ولی هوادارای واقعی با هزینه شخصی تا تهران میرن برا تشویق تیم هر بازی با هزینه شخصی پرده مینویسن بابا بخدا اینا هماهنگی مارو به هم میزنن ازتون خواهش میکنم لیدرای جدید و جوون از بین هوادارا انتخاب کنید بابا بخدا اینا اصلن هوادار نیستن چه برسه به لیدر...خواهشا به صحبت های من هوادار تیم گوش کنید که دلم واسه این تیم میسوزه یه کانون هوادارن تشکیل بدیم همه چی حل میشه و همین داماش تیمی میشه که تو آینده جوونای گیلان بهش افتخار میکنن. /6/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه مه 11, 2012 4:41 pm

اونایی که راه ندادن هوادارای پولکی بودن!
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mo30 » جمعه مه 11, 2012 7:23 pm

[quote="Rashti0131"]سلام اقای سراوانی خسته نباشید من ازتون خواهش دارم اگه میشه یه کانون هواداران تشکیل بدین و همه چیزو مشخص کنین در ضمن این لیدرای خائن و بشکن بشکن خون و عموسبزی فروش مارو بندارین بیرون همون طور که امروز جندتا هوادار واقعی رو راه ندادن تو...این فصل خودتون دیگه بهتر میدونید تیم ما مشکلات زیادی داشت این آقایون(عباس و صادق)فقط زمانی که همه چی خوبه و اوضاع روبرایه پیداشون میشه ولی هوادارای واقعی با هزینه شخصی تا تهران میرن برا تشویق تیم هر بازی با هزینه شخصی پرده مینویسن بابا بخدا اینا هماهنگی مارو به هم میزنن ازتون خواهش میکنم لیدرای جدید و جوون از بین هوادارا انتخاب کنید بابا بخدا اینا اصلن هوادار نیستن چه برسه به لیدر...خواهشا به صحبت های من هوادار تیم گوش کنید که دلم واسه این تیم میسوزه یه کانون هوادارن تشکیل بدیم همه چی حل میشه و همین داماش تیمی میشه که تو آینده جوونای گیلان بهش افتخار میکنن. /6/[/quote

موری بقول خودت وابده بره .....
نماد کاربر
mo30
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » جمعه مه 11, 2012 7:48 pm

[quote:a3bc8f1c02="abarar1989"]اونایی که راه ندادن هوادارای پولکی بودن![/quote:a3bc8f1c02]
تایید صد در صد

هواداری که پولکی باشه واز یه عده ی خاص خط بگیره همون بهتر که نیستو ومحو بشه،
امروز همه چیز خوب بود واون دو نفر هم باید براشون درس عبرت میشد ،
بعضی ها استادیوم رو با جاهای دیگه اشتباه گرفته بودن،
که خدار وشکر به سزای اعمالشون رسیدن..
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مه 13, 2012 8:11 am

سلام .امیدورام شما هم دلتون بابت تموم شدن لیگ مثل ما گرفته باشه .
آقای سراوانی عزیز همون قدر که من تند و عجول بودم شما صبور و متین و این از بی تجربگی و تجربه بالای شماست "اما یه حس مشترک هست بین همه ما حتی شما و عابدینی عزیز و اون تغییر نام داماش دوست داشتنی ماست .اگر قرار استیل آذین باشیم و پول دار و کهکشانی ما داماش بومی رو میپسندیم .از قول هواداران به آقای عابدینی برسونید ما تیم باغیرت و با اصالت رو به پول نمی فروشیم.ما افشه رو به میلاد زنیدپور ترجیح میدیم ما نظر محمدی رو با تمام حاشیه های بدش به محمدی بی ریشه و بی غیرت ترجیح میدیم.آقای سراوانی به عابدینی برسونید تیم داماش توی لیگ هفتم شد چون ناظمی گیلک بود چون از 11 تا بازیکن ما 8 تا بومی بودن.زمانی که تارتار دست آبراری و مردانه داد با بومی ها تیم خون تازه گرفت نه زمانی که با غیر بومی ها یار بود .
به آقای عابدینی بگید پول به بازیکنی مثل مهدوی کیا ندین اما اون رو توی امید و نوجوانان داماش خرج کنه .
بگید با غیر بومی تا حدی راضی هستیم که مثل ابوذر باشه باغیرت با تعصب مثل بومی های خودمون .
به عایدنی بگید ما همیشه دل یه استان با تمام وجود با شماست "یه استان رو به تیم نفروشید که کریمی و بی غیرت صدا میزنن توی 1 دقیقه حمید استیلی اسطوره میشه بعدش داش علی :).
به عابدینی بگید وقتی پسرت گهر رو آورد بالا یاد آنیلی و یونتوس افتادیم تصورات بعدمان این بود که شما تیم داماش ارث خانوادگی میشه و غیرت خانوادگی شما.
به عابدینی بگید تیمی که با حرص جوش خودتون ماندگار شده بی خود با رفتن و صاحب جدید بی بقا نکنیدش این داماش خلاصه غیرت کاری و همت وجودتان بوده پس کاری کنید سر در داماش تندیس شما باشه.
اگه قرار باشه پیروزی یا پرسپولیس فعلی رو بخرید و این هدف شما بوده چرا داماش نه ؟چرا به اون هایی که بودن و نبودن شما ارزشی نداره اهمیت میدین اما اینجا که( ایران آسیا) سر میدن کمتر به خریدش فکر میکنید ؟
کدوم مدیر مدبری حاضر هست تیمی رو که هوادارانش برای کاپیتانش (مهدوی)برای افشین "حاجتی" علی نظیفکار" و آبشک جون میدن به راحتی بگذره ؟فرض این روز رو کردین چه جهان پهلوانی برای ما میشید ؟
آقای سروانی به عابدینی عزیز بگید ما تیفوسی های داماش و مردمان رشت داماش رو هرگز برای آریا نمیدونستیم ما بقا رو مدیون شما هستیم.در آخر به امیر خان با صراحت بگید ما دوست داریم مدیر و صاحب داماش کسی جز عابدینی نباشه و داماش ارث و غیرت خانوادگی شما باشه همچون ایتالیایی ها و آنلی.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه مه 14, 2012 4:57 pm

نام داماش دیگه نابود شدنی نیست بدون اسم اضافی {داماش گیلان}
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط saravani » دوشنبه مه 14, 2012 7:29 pm

چه کسی گفته اسم داماش می خواد عوض بشه
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه مه 14, 2012 7:40 pm

اقاي سراواني ممنون كه به حرف هاي ما هوادارا رو مي بينينو بعضا باسخ ميدين ...اخرين اخبار از واگذاري باشگاه ؟؟ ايا تارتار ماندنييه ؟ با بازيكني مذاكره كردين ؟؟
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان