[quote:9d2f0dbf00="meelad"]مربی پیشین پرسپولیس در مورد وضعیت این فصل سرخپوشان و در خطر سقوط قرار گرفتن این تیم به فارس گفت: امکان ندارد پرسپولیس سقوط کند اما من نگران مسابقات آسیایی این تیم هستم. بازیکنان پرسپولیس در لیگ برتر دچار مشکلات روحی و روانی شدهاند و در این وضعیت نقش سرمربی حیاتی است. این مصطفی دنیزلی است که باید بازیکنان را جمع و جور کند. لیگ و جام حذفی برای پرسپولیس از دست رفته و فقط لیگ قهرمانان آسیا باقی مانده است. این مسابقات میتواند سکوی پرتابی باشد.
تارتار اضافه کرد: پرسپولیس برای موفقیت در آسیا هیچ بهانه و کمبودی ندارد و مدیران این باشگاه تمام امکانات لازم را برای موفقیت پرسپولیس فراهم کردهاند. حیف است چنین تیمی در آسیا وارد حاشیه شود. پرسپولیس به جز درون دروازه و دفاع چپ در بقیه پستها بازیکنانی در حد تیم ملی دارد. در آسیا هم که مدیران باشگاه با جذب بازیکنان خوب وضعیت تیم را بهبود بخشیدهاند.
وی در مورد اینکه برخی کارشناسان فوتبال اعتقاد دارند دنیزلی مربی ضعیفی است، گفت: من با دنیزلی کار نکردهام اما آنطور که شنیدهام و به من گفتهاند تمرینات دنیزلی بیشتر تمریناتی عمومی است که نمیتواند نقاط ضعف پرسپولیس را برطرف کند.[/quote:9d2f0dbf00]
باز اینا در مورد لنگ نظر دادن ! گور بابای لنگ !!!!