[quote:fc1f6a68af="MAZIYAR"]تازه رسیدیم به تازه داماد سایت.تو اگه جرات داشتی جواب نمیدادی!بعدا همه کارهای بدی که قبلا کردی رو رو میکردم
حالا سوالات من:
1-چه برجی از سال 91 انزلیچی هست؟
2-حواشی حاکی از این است که برای ماه عسل داری میری انزلی؟
3-در کدوم تالار میخوای انزلیچی بگیری؟
4-بچه های سایت رو میخوای دعوت کنی؟
5-چقدر به حمزه زیر میزی دادی؟

راستشو بگو
6-نظرت در مورد اون مصاحبه مرتضی شیاری که تایپ کردی؟
7-پشت دروازه یا h?
8-دوست داری شهرداری تبریز رو ببریم یا ببازیم؟
9-دوست داری مربی فصل اینده کی باشه؟
10-چه ماشینی دوست داری؟حالا دوست داری همین ماشینی که دوست داری،ماشین انزلیچی روزی جشنت باشه؟[/quote:fc1f6a68af]
علیک سلام
1_ 91؟!!!

تا 10 سال اینده همچین اقدامی نخواهم کرد

دیگه خیال خودتونو راحت کنید
2_ کذب محض
3_ نمی دونم!! 10 سال دیگه هر کدوم ارزونتر بود
4_ اره ... اگر تا اون موقع تو سایت باشم حتما !!!
5_ زیر میزی چیه؟!!

حمزه در جبهه حق علیه باطل ، طرف حقو گرفت و واقعیتها رو گفت

[size=18:fc1f6a68af]بعضیا [/size:fc1f6a68af] هم برای اینکه از زیر فشار خارج شند به گونه های مختلف ( تهدید ، غیر فعال کردن و ... ) خواستن مارو از راه حقمون خارج کنند که نمی دونستند خورشید پشت ابر نمی مونه
6_ به جرات میگم بدترین خاطره من تو دنیا مجازی !!!!

بعد اون مصاحبه به معنی واقعی از والیبال متنفر شدم

حتی یادم تا چند شب موقع خواب صدای مرتضی شیاری تو ذهنم بود که داشت بر علیه مربی وقت حرف میزد

اخه بره شوخی نبود !! من تا حالا اینقدر مقاله نخونده بودم ، چه برسه تایپشم کنم !!! جالب اینجا بود که سیستم سایت اون همه نوشترو نتونست به عنوان یه خبر تو صفحه اصلی جای بده و سر همین کلی سرو کل زدیم تا جابهجاش کنیم !!!!
7_هر دو تاش نکات مثبت و منفی خاص خودشون دارند ...پشت دروازه بچه هایی هستند که واقعا تیفوسی هستند ولی تو اون قسمتی که نشستند باید کلی انرزی صرف کنند تا صداشون به زمین برسه !! من خودم از اول فصل تا یکی دو تا بازی نیم فصل دوم پشت دروازه بودم و فکر می کردم که خیلی تاثیر داره تشویقاتمون ولی وقتی جامو عوض کردم متوجه شدم فقط بالا و پایین پریدن بچه های پشت دروازه نظرمو جلب می کنه !!! و به مراتب بدلیل جایگاه مناسب جایگاه اِچ تاثیر بیشتری داره تو ورزشگاه ... البته نمیگم که پشت دروازه تاثیری تو جو نداره !! پشت دروازه خیلی نکات مثبت داره ولی تو دورترین نقطه به زمین قرار داره و بچه ها اون جا خیییییلی انرزی مصرف می کنند که اگر تو یه جایگاه نزدیکتر به زمین باشند و به اون شکل تشویق کنند ورزشگاه به معنی واقعی دستشون میافته ...
8_ من همیشه دوست دارم تیممون برنده میدان باشه ولی احتمال داره شرایط به نحوی پیش بره تا رقیب سنتیمون به کمکمون احتیاج داشته باشه ...من ارزوی برد تیممونو دارم ولی نمی تونم بگم 100% این ارزو رو دارم !!!
9_ دوست دارم ناظمی باشه ولی اگر نبود ، قلعه نوعی یا کمالوند !! شاید خیلیا با این دو مخالف باشند ولی همیشه این دو تا برای تیم خودشون با تعصبترین شخص تبدیل میشند که تا تمام قدرت پشت تیم و هوداراشون هستند و برای تیمهای حریف به یه چهره منفور تبدیل میشند !! اگر این دو نشدند دوست دارم جلالی بیاد چون کارایی انجام میده ه واسه اینده فوتبال رشت خیلی خوبِ
10_ هیوندا کوپِ ... نه ،چون تا 10 سال دیگه یه ماشین جواد تبدیل میشه

جا داره یه نکته ایی اشاره کنم که از بین ماشینها از " پارس" متنفرم