[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نظر شما در مورد حضور لیدرها(بوقچی ها) چيست؟

1.حضور داشته باشند
18
16%
2.حضور نداشته باشند
95
84%

کل آرا : 113

پستتوسط tifoosi » شنبه آپريل 28, 2012 2:53 pm

لیدرها و نوچه هاش از اینکه استادیوم از دستشون در اومده خل شدن :!: رضا جون موضوع عالی گذاشتی دمت گرمر /16/
تصوير
نماد کاربر
tifoosi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آپريل 28, 2012 4:29 pm

حدود24 ساعت از بازی با صبا گذشته توی این 24 ساعت من هیچ کامنتی درباره بازی نگذاشتم نه اینجا و نه توی فیس بوک ،چون نمیخواستم احساسی نظر بدم و برای تمام دوستانی که نظراتشون رو در مورد لیدر ها و اتفاقات دیروز گفتند احترام قائلم اما در مورد اتفاقاتی که دیروز گذشت:
1_فحش کار زشتی هست ! حالا به هر کس چه پیرمرد 70 ساله لیدر باشه و چه هر کس دیگه باشه ولی متاسفانه بعضی ها مصداق این ضرب المثل هستند که"نرود میخ آهنین در سنگ"و متاسفانه باید مثل خودشون (در سطح فهم و درکشون )حرف زد .
فکر میکنم که دو سالی هست ما در جایگاه H با لیدر ها درگیر هستیم .وبا (عمو سبزی فروش و بشکن بشکن و الکی دست!) برخورد میکنیم تا حالا فحش نخورده بودند ولی دیروز صبر چند نفر لبریز شد متاسفانه ما هم هرچه کردیم که اونها رو ساکت کنیم نشد .متاسفانه میخ آهنین ما در سنگ هیچ یک از دو طرف فرو نرفت ! نه لیدر ها کوتاه اومدن و نه کسانی که فحش میدادند.
این وظیفه ما نیست که با لیدر ها و هواداران خود سر !!!!!!!برخورد کنیم وظیفه کانون هوادارانه (که ما نداریم )و وظیفه روابط عمومیه (که مدیرش هر جا کم میاره هیچ سیبلی بهتر از هوادارها پیدا نمیکنه و کاسه و کوزه رو سر هواداران میشکنه)
"البته یه انتقاداتی هم از آقای سراوانی دارم که در تاپیک مخصوص به ایشون مینوسم"
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » شنبه آپريل 28, 2012 4:34 pm

آقایون بهترین روش همینه که شما قبلا گفتید:
تجربه من تو استادیوم های مختلف ثابت کرده که با 2 یا 3 نفر نمیشه ورزشگاه رو به حرکت در آورد.
عباس و صادق و تقی رو بی خیال شید.به اونها امیدی نیست.
من مخالف سرسخت تفرقه بین طرفدارای تیم داماش هستم و اصلا معنی نداره.دودش تو چشم همه ما میره.
تعداد 10 نفر نیرو سرحال نیازه که قبل از بازی با هم شعارهایی رو تمرین کنند. لباس مخصوص بپوشند .و شخصیتی داشته باشند که ازشون حساب برده بشه.چه از لحاظ سنی ،قدی و هیکلی.
مدام به هم نگاه کنن و باتوجه به شرایط و جو بازی شعار مناسب رو اعلام کنند.با اشاره و یا برای هر شعار شماره مخصوص رو بگذارند و یا با موبایل هماهنگ کنند.به فاصله 10 یا 20 متر از هم باشند.
کاری واقعا ساده که الان تو این تیمهای درپیت :تهرانی و اصفهانی وتبریزی انجام میشه.
اینها درحد پیشنهاد بود که عملی کردنش کار ساده ایه.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » شنبه آپريل 28, 2012 6:35 pm

[quote:65a38b1e01="vahidn"]آقایون بهترین روش همینه که شما قبلا گفتید:
تجربه من تو استادیوم های مختلف ثابت کرده که با 2 یا 3 نفر نمیشه ورزشگاه رو به حرکت در آورد.
عباس و صادق و تقی رو بی خیال شید.به اونها امیدی نیست.
من مخالف سرسخت تفرقه بین طرفدارای تیم داماش هستم و اصلا معنی نداره.دودش تو چشم همه ما میره.
تعداد 10 نفر نیرو سرحال نیازه که قبل از بازی با هم شعارهایی رو تمرین کنند. لباس مخصوص بپوشند .و شخصیتی داشته باشند که ازشون حساب برده بشه.چه از لحاظ سنی ،قدی و هیکلی.
مدام به هم نگاه کنن و باتوجه به شرایط و جو بازی شعار مناسب رو اعلام کنند.با اشاره و یا برای هر شعار شماره مخصوص رو بگذارند و یا با موبایل هماهنگ کنند.به فاصله 10 یا 20 متر از هم باشند.
کاری واقعا ساده که الان تو این تیمهای درپیت :تهرانی و اصفهانی وتبریزی انجام میشه.
اینها درحد پیشنهاد بود که عملی کردنش کار ساده ایه.[/quote:65a38b1e01]
kamelan ba ti harfan moafegham.2roste ke ato gand zanim be leaderane heykal vali de aman majboorim.albate bazam age aghaye saravany ita ide bede behtare,
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آپريل 28, 2012 6:38 pm

armin_punisher6 فارسی تایپ کنید
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » شنبه آپريل 28, 2012 7:28 pm

شعار تند هوادارن پشت دروازه علیه لیدرهای بی غیرت

http://www.facebook.com/video/video.php ... 0416749460
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه آپريل 28, 2012 7:31 pm

کسی خبر نداره نیمه دوم عباس و صادق کجا رفتن؟؟؟
من فکر میکنم قهر کردن چون از بعد درگیری مامور با صادق من دیگه ندیدمش همینطور عباسو
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه آپريل 29, 2012 9:20 am

تشویق ویسی کاملآ یه کار پسندیده بود که احتمالآ چشمانه باباقولی زده حسن زاده بر روی این حرکت درست طرفداران رشتی بسته میمونه . /7/ دیگه اینکه تا اونجا که من بیاد دارم حمید رضا غفاری بازیکن سابق سپیدرود بوده که یکی از خصوصیات تو دوران بازیش مهارت خاصی تو گرفتن پنالتی از تیم حریف بوده که خیلی تو این کار مهارت هم داشته البته فوتبال خودش رو مدیون فجرقدس رشت هستش وبعدها به استقلال رشت وحتی چوکا نیز رفت ومتاسفانه اون حادثه تلخ براش پیش آمد و بعدش هم اینکه ایشون اصلیت آستارای دارن نه انزلیچی .
میرسیم به اصل کلام اینکه باید اذهان داشت این لیدرها جوابگو طرفداران پرشور داماش نیستن باید خیلی زودتر از اینها یه فکری به حال سکوها کرد ولی چی بهتر بود حرمتشون حفظ میشد تا یه مامور به خودش اجازه نده لیدر یه تیم رو جلوی طرفداران پرشورش به باد چوب بگیره !!!!! شاید الان در حد این جوانان امروزی نباشن این لیدرها!!! ولی زمانی که این جوانان حتی راه استادیوم رو بلد نبودن یا حتی بدنیا نیامده بودن امثال این لیدرها و پیرمردها جوانان دیروز این شهر بودن وبرای پیروزی وشکست تیم شهرشان خندان وناراحت میشدن . کسی خبر اینده رو نداره ؟ داره؟ چه بسا یه روز هم که ما بااشتیاق کنونی مثل همیشه تیم همشهریمون رو تشویق میکنیم مورد خشم طرفداران که چهل سال همون جا تشویقمون کردن قرار بگیریم و مجبور بشیم با دل شکسته از استادیوم بیرون بیایم . یادمون نره حرمت بزرگتر و پیشکسوتان همیشه باید حفظ بشه . خصوصآ برای طرفدارانمان که ادعای احترام به پیشکسوت دارن باید رعایت بشه چه احترام به مربی و چه بازیکن وچه طرفداری که چندین سال جلوتر از شما رو اون سکوها مو سفید کرده.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آپريل 29, 2012 9:29 am

[quote:b03710004d="yaran-mirzakochak"]تشویق ویسی کاملآ یه کار پسندیده بود که احتمالآ چشمانه باباقولی زده حسن زاده بر روی این حرکت درست طرفداران رشتی بسته میمونه . /7/ دیگه اینکه تا اونجا که من بیاد دارم حمید رضا غفاری بازیکن سابق سپیدرود بوده که یکی از خصوصیات تو دوران بازیش مهارت خاصی تو گرفتن پنالتی از تیم حریف بوده که خیلی تو این کار مهارت هم داشته البته فوتبال خودش رو مدیون فجرقدس رشت هستش وبعدها به استقلال رشت وحتی چوکا نیز رفت ومتاسفانه اون حادثه تلخ براش پیش آمد و بعدش هم اینکه ایشون اصلیت آستارای دارن نه انزلیچی .
میرسیم به اصل کلام اینکه باید اذهان داشت این لیدرها جوابگو طرفداران پرشور داماش نیستن باید خیلی زودتر از اینها یه فکری به حال سکوها کرد ولی چی بهتر بود حرمتشون حفظ میشد تا یه مامور به خودش اجازه نده لیدر یه تیم رو جلوی طرفداران پرشورش به باد چوب بگیره !!!!! شاید الان در حد این جوانان امروزی نباشن این لیدرها!!! ولی زمانی که این جوانان حتی راه استادیوم رو بلد نبودن یا حتی بدنیا نیامده بودن امثال این لیدرها و پیرمردها جوانان دیروز این شهر بودن وبرای پیروزی وشکست تیم شهرشان خندان وناراحت میشدن . کسی خبر اینده رو نداره ؟ داره؟ چه بسا یه روز هم که ما بااشتیاق کنونی مثل همیشه تیم همشهریمون رو تشویق میکنیم مورد خشم طرفداران که چهل سال همون جا تشویقمون کردن قرار بگیریم و مجبور بشیم با دل شکسته از استادیوم بیرون بیایم . یادمون نره حرمت بزرگتر و پیشکسوتان همیشه باید حفظ بشه . خصوصآ برای طرفدارانمان که ادعای احترام به پیشکسوت دارن باید رعایت بشه چه احترام به مربی و چه بازیکن وچه طرفداری که چندین سال جلوتر از شما رو اون سکوها مو سفید کرده.[/quote:b03710004d]
من اصلا در اون قسمت درگیری استادیوم نبودم.و اینکه شنیدم بعضی ها به عباس فحش ناموسی دادن خیلی ناراحت شدم(ولی مقصر هر دو طرف بودن)دیگه هر کسی کاسه صبری داره این اقا از بازی داماش با نفت که 40 نفر رفتن ابادان از اون روز داره ساز جدایی میزنه و همش داره بر علیه ما و بقیه سکوها شایعه پراکنی و ادم فروشی میکنه.
آبرار جان خودت شاید بهتر بدونی که چقدر احترام گذاشتن به پیشکسوتان رو در عمل نشون دادم ولی به خداپیشکسوت هم باید حرمت خودش رو نگه داره!!!!!
این افراد به درد پشت نیمکت داماش میخورن و با وجود این افراد هیچ وقت تشویق های روبرو جان تازه ای به خودش نمیگیره
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه آپريل 29, 2012 9:41 am

اول صحبتم گفتم مقصر اصلی مطمئن باشید باشگاه هستش که زودتر از اینها باید تکلیف اینها رو روشن میکرد ولی متاسفانه این کار انجام نشد تا حرمت بعضی از کسانی که به اندازه من وشما وحتی خیلی بیشتر از ما برای شهرشون خون دل خوردن شکسته بشه و دست از پا دراز تر جواب یه عمر تشویق - بوق زدن - دلقک بازی .....یا خیلی چیزهای دیگه که ما تو ذهنمون براشون تداعی میکنیم !!! گرفتن و با یه حسن ختام و یه دور افتخار با مامور از جمع ما خارج شدن . جالب بود !!!!
امیدوارم هیچ موقع همچین آینده ای نداشته باشیم .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط HOSSEINABARAR » يکشنبه آپريل 29, 2012 10:24 am

واقعا به اینها لیدر نمیگن.
اینا دیگه شورشو در آوردن.اصلا اینا به درد تماشاگرای پر شورو غیرتی رشت نمیخورن.دیگه از سنشون گذشته.باید لیدرای جوان و با جذبه بیان.
خواهشن یه فکری بشه به حال این لیدرای بی خاصیت.
/23/ به افتخار داااااااااااااااااااامااااااااااااااااش /23/
نماد کاربر
HOSSEINABARAR
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه مارس 02, 2012 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه آپريل 29, 2012 10:39 am

سال 70 بود بازی سپیدرود وشهرداری کرمان تو رشت . محمد بوقی بعد از مدتها برای سپیدرود آمده بود بوق بزنه . تشویق وحرکاتش عجیب بود!!! هنوز یادمه دقیقه 20 بازی بود تازه محمد بوقی متوجه شده بود سپیدرود با لباس سفید از سمت راست به چپ بازی میکنه .!!!! مطمئنن اون روز افرادی مثل صادق-اکبر-تقی.........خیلی حسی مثل الان مارو داشتن ولی گذشت زمان خیلی چیزهارو ثابت کرد .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط mohammad126 » يکشنبه آپريل 29, 2012 12:01 pm

به نظر من هم حضور چند لیدر کارامد نیازه.میشه چندتاشون رو نگه داشت بقیه رو هم عوض کرد.
نماد کاربر
mohammad126
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 08, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان