[quote:b03710004d="yaran-mirzakochak"]تشویق ویسی کاملآ یه کار پسندیده بود که احتمالآ چشمانه باباقولی زده حسن زاده بر روی این حرکت درست طرفداران رشتی بسته میمونه .

دیگه اینکه تا اونجا که من بیاد دارم حمید رضا غفاری بازیکن سابق سپیدرود بوده که یکی از خصوصیات تو دوران بازیش مهارت خاصی تو گرفتن پنالتی از تیم حریف بوده که خیلی تو این کار مهارت هم داشته البته فوتبال خودش رو مدیون فجرقدس رشت هستش وبعدها به استقلال رشت وحتی چوکا نیز رفت ومتاسفانه اون حادثه تلخ براش پیش آمد و بعدش هم اینکه ایشون اصلیت آستارای دارن نه انزلیچی .
میرسیم به اصل کلام اینکه باید اذهان داشت این لیدرها جوابگو طرفداران پرشور داماش نیستن باید خیلی زودتر از اینها یه فکری به حال سکوها کرد ولی چی بهتر بود حرمتشون حفظ میشد تا یه مامور به خودش اجازه نده لیدر یه تیم رو جلوی طرفداران پرشورش به باد چوب بگیره !!!!! شاید الان در حد این جوانان امروزی نباشن این لیدرها!!! ولی زمانی که این جوانان حتی راه استادیوم رو بلد نبودن یا حتی بدنیا نیامده بودن امثال این لیدرها و پیرمردها جوانان دیروز این شهر بودن وبرای پیروزی وشکست تیم شهرشان خندان وناراحت میشدن . کسی خبر اینده رو نداره ؟ داره؟ چه بسا یه روز هم که ما بااشتیاق کنونی مثل همیشه تیم همشهریمون رو تشویق میکنیم مورد خشم طرفداران که چهل سال همون جا تشویقمون کردن قرار بگیریم و مجبور بشیم با دل شکسته از استادیوم بیرون بیایم . یادمون نره حرمت بزرگتر و پیشکسوتان همیشه باید حفظ بشه . خصوصآ برای طرفدارانمان که ادعای احترام به پیشکسوت دارن باید رعایت بشه چه احترام به مربی و چه بازیکن وچه طرفداری که چندین سال جلوتر از شما رو اون سکوها مو سفید کرده.[/quote:b03710004d]
من اصلا در اون قسمت درگیری استادیوم نبودم.و اینکه شنیدم بعضی ها به عباس فحش ناموسی دادن خیلی ناراحت شدم(ولی مقصر هر دو طرف بودن)دیگه هر کسی کاسه صبری داره این اقا از بازی داماش با نفت که 40 نفر رفتن ابادان از اون روز داره ساز جدایی میزنه و همش داره بر علیه ما و بقیه سکوها شایعه پراکنی و ادم فروشی میکنه.
آبرار جان خودت شاید بهتر بدونی که چقدر احترام گذاشتن به پیشکسوتان رو در عمل نشون دادم ولی به خداپیشکسوت هم باید حرمت خودش رو نگه داره!!!!!
این افراد به درد پشت نیمکت داماش میخورن و با وجود این افراد هیچ وقت تشویق های روبرو جان تازه ای به خودش نمیگیره