[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نظر شما در مورد حضور لیدرها(بوقچی ها) چيست؟

1.حضور داشته باشند
18
16%
2.حضور نداشته باشند
95
84%

کل آرا : 113

پستتوسط majid13 » جمعه آپريل 27, 2012 9:31 pm

باید هرچه زودتر یه همایش بذارن از لیدرا تقدیر کنن و حکم بازنشستگیشونو امضا کنن. فقط با اینکار میشه به این دودستگی بوجود اومده پایان داد.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه آپريل 27, 2012 11:40 pm

[quote:bbd02894ed="milad1987"]سلام دوستان
اين ضرب المثل كه ميگه يه سوزن به خودت بزن يه جوال دوز به ديگرانو شنيديد يادم مياد قبل شروع فصل يه چند باري با عناوين مختلف اين موضوع رو تاژپك زدم كه ليدر ليدر ميخوايم يا يه فكري شه همين شما ها با هماهنگي بعضي دوستان تو اين سايت ليدر جديده اسمش وحيده فكر كنم رو علم كرديد از دوستي كه اين تاپيك رو ايجاد كرده و ديگراني كه فقط بلدا تاييد كنن چه درست باشه چه غلط باشه يه سوال دارم من خودم جايگاه h بودم يعني واقعا جايگاه h خيلي خوب تشويق ميكنن هرچي به زهنتون ميرسه ميگيد فقط دعوا فقط فحش چقدر بخاطره همين تشويق ها جريمه شديم ملوان رفت ملوان اومد همه شعارا محوه همين قضيه دوما واقعا لازم واسه اينكه زورتونو به عباسو ديگران نشون بدين بهشون فحش بدين هر بننده عاقلي اگه ورزشگاه مي بود كار شمارو بدتر ميديد تا عباسو دارودستشو كسي كه فحش ميده ضعيفه ،مورد آخر يك نگاهي هم به جمع خودتون بندازيد امروز 20 دقيقه بازي رو بخاطره شما از دست داديم كامل تيم به حاشيه برديد
وسلام[/quote:bbd02894ed]
آخه آبرار،سر صحبت ما به عباس نیست.این آدم با هر نامی لیدر داماشه.واقعا فکر میکنی این چند نفر الان کارایی دارن.صحبت ما اینه که لیدر باید بتونه هماهنگی ایجاد کنه.باید برش داشته باشه.لیدر های ما جز دلقک بازی چیزی بلد نیستن که اینم ماله دهه ی شصت و هفتاده.اینا بین خودشون نمیتونن هماهنگی ایجاد کنن.یکی تو جایگاه R داره عمو سبزی فروش میخونه،یکی تو A بشکن بشکن.اون یکی هم تو S میگه الکی دست.بحث سر اینه.
در ضمن این همه میگین H ،H مگه اچیها چند نفرن.میلاد و پدرام و ارسلان و حمزه و چند نفر دیگه.که روز به روز تعداشون داره بیشتر میشه.نمیگم کارشون عالیه و 100 % درسته.ولی همین 90 % رو هم از جونو دل مایه میزارن.مازیار منو چند تا بازی فرستاد h که تلفنی شعارای دو طرفه رو هماهنگ کنیم.حتی بازیه شاهین 10،15 تا تیفوسیها اومدن اچ که هماهنگ شیم.ولی خدایی وسط شعارها علکی بوق میزدن که ما شعار ندیم.نمیدونم نه اینتر نه میلان چه ضرری بهشون داره.
بعد بازی فجر به علی آقا گفتیم که اینا نمیزارن،گفت من باهاشون صحبت میکنم.ولی بازم درست نشد.اگه همون موقع درست میشد کار به اینجا نمیرسید.امروز هم من پشت دروازه بودم.اونجا که فقط لیدرای پولکی بود.فحشی ندادن.حالا روبه رو رو نمیدونم!!!
لیدرهای پولکی رو که واقعا خوب اومدیم(((بزار یه خاطره واست تعریف کنم آبرار:تابستون بود که تازه تیم اومده بود لیگ برتر،یه بازی تدارکاتی که اگه اشتباه نکنم استقلال صنعتی بود داشتیم.من تازه رسیده بودم رشت که بازیو نگاه کنم،سبزه میدون که رسیدم دیدم عباس تو دکش نشسته،بهش گفتم مگه نمیای بازیو ببینیم،گفت ولش کن بابا.یعنی حتی به عنوان تماشاگر هم حاضر نشد بیاد اونجا بشینه،یعنی حتما باید پول وسط باشه تا این آقایون بیان ورزشگاع!!!!)))
مگه مازیار به عشق داماش از تهران نمیومد رشت؟؟اینا حاضر نیستن همین دو قدم راهو بیان.قضیه آباد رفتنو یادت رفته آبرار؟؟!!!
یادت رفته عباس گفت ما با هواپیما باید بریم،با اتوبوس نمیایم!!!که مازیار با هزار بدبختی کاری کرد که بریم آبادان
در ضمن چیزی هم که در مورد وحید گفتی من یادم نمیاد کسی گفته باشه که لیدر شه.اگرم کسی گفته من در جریان نیستم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آپريل 28, 2012 4:56 am

این لیدرها تا پول نگیرن تشویق نمیکنن تهران که با پرسپولیس بازی داشتیم اینا کجا بودن ؟؟ لیدرها رو باید بازنشسته کرد
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط amiramir » شنبه آپريل 28, 2012 5:42 am

من یه سوال داشتم آیا شهری در ایران هست که تیمش لیدر نداشته باشه؟ اینو جدی می پرسم، کنایه نیست.
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط civilboy » شنبه آپريل 28, 2012 6:42 am

اینکه لیدرا باید برن شکی نیست، شعارا قدیمی که از وقتی تو استادیوم بودم همینا رو میشنیدم، ولی لیدرایی که میخوان انتخاب بشن باید جوون باشن در ثانی شعارا هم دیگه باید عوض شه، کل شعارا شده ملوان، یه فرقی باید بین ما و انزلیچیا باشه یا نه. حتما باید تک تکه شعارایی که تو استادیومشون میدن تو عضدی جواب داده بشه؟!
حیف این همه جمعیت میاد ولی از پتانسیلشون استفاده نشه، تو بازی با تراکتور یادمه اون قسمتی که بقله تیم مهمان نشسته بودن یه چی میگفتن بقیه یه چیزه دیگه در سایر بازیا هم همینطوره از این وضعیتم فقط تیم مهمان سود میبره، بحث کردن در اینجا هم دردیو دوا نمیکنه بباید روابط عمومی باشگاه یه کاری کنه، این فصل که گذشت حداقل تجربه ای بشه واسه سالهای بعد
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط poorya0131 » شنبه آپريل 28, 2012 6:48 am

بچه ها همه نظرات درسته ولی من دیروز واقعا ناراحت شدم...اینکه طرفدارای داماش نسبت به هم موضع گرفتن و از هم کینه به دل گرفتن واقعا ناراحت کننده بود...من مسئولاره مقصر میدونم.نباید میزاشتن این اختلافات به سکوها برسه...باید زودتر از این حرفا جلوشونو میگرفتن..امیدوارم دیگه هیچ وقت تفرقه نباشه بین بچه ها و با هم متحد باشیم....واقعا این آدما ارزش تفرقه ندارن
نماد کاربر
poorya0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط poorya0131 » شنبه آپريل 28, 2012 6:49 am

بچه ها همه نظرات درسته ولی من دیروز واقعا ناراحت شدم...اینکه طرفدارای داماش نسبت به هم موضع گرفتن و از هم کینه به دل گرفتن واقعا ناراحت کننده بود...من مسئولارو مقصر میدونم.نباید میزاشتن این اختلافات به سکوها برسه...باید زودتر از این حرفا جلوشونو میگرفتن..امیدوارم دیگه هیچ وقت تفرقه نباشه بین بچه ها و با هم متحد باشیم....واقعا این آدما ارزش تفرقه ندارن
نماد کاربر
poorya0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 28, 2012 8:57 am

آقا باید از بچه های خودمون که حالا چه تو H ، چه پشت دروازه و چه جاهای دیگه میشینن بطور داوطلب 10 نفر با هماهنگی انتخاب بشن و بطور رایگان و بدون هیچ درگیری و نظر شخصی روز بازی برای تیم همه بچه ها رو متحد کنن و شعار بدن و در کل واسه تیم زحمت بکشن . دقیقا" مثل بچه هایی که شهرهای مختلف با هزینه شخصی و بدون نیتی و فقط واسه تیم میرن .
امیدوارم چنین چیزی بشه ...........
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه آپريل 28, 2012 9:15 am

اولش بگم که می دونم نباید یک نظر رو چند جا گذاشت ولی احساس کردم برای رسیدن به راه حل این کار رو بکنم بد نباشه به هر حال شرمنده دوستان ...

من فکر می کنم کار دیروز چه بد و چه خوب تمام شد و رفت و تنها نکته بزرگی که موند اینه که نشان داد به یک لیدر درست و حسابی نیاز داریم ... من با بازنشستگی یک دفعه ای این لیدر ها هم مخالفم ! به نظرم اینا هم باید کم کم از دور برن بیرون ! مثلا برای شروع چند تا لیدر جوان بیان روبروی جایگاه و این ها برن پشت نیمکت داماش که هم کارشون رو بکنند ( حالا می خواهند عمو سبزی فروش بخوانند یا بگردانا بگردان و یا بشکن بشکنه یا ... ) و هم اون پشت که اغلب آدم های جا افتاده و سن و سال دار هستند گلف و گلوف تشویقی هم بکنند و استراحت هم بکنند و در یک کلام دور هم خوش باشند اینطوری هم لیدر های ما هستند و هم بودنشون مزاحمت ایجاد نمی کنه ...
من هم با پیشنهاد یکی از دوستان موافقم که می گفت توی آخرین بازی این فصل مقابل شهرداری ( حداقل یکبار ) لیدر ها نیان یا برن پشت نیمکت و بذارن بقیه استادیوم خودشون تشویقشون رو بکنند ... این یک کار دیگه از دست باشگاه بر میاد ...

به نظرم اگه پیشنهاد بدیم برای سر و سامان دادن به اوضاع بهتره تا اینکه از دیروز بگیم و ماجراهای دیگه ... دوستان پیشنهادشون رو بدند ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آپريل 28, 2012 9:36 am

[quote:883dfcda13="miladcivil"][quote:883dfcda13="raincityboy"]آقای سراوانی اگر تماشاگرها یک لیدر قبول نداشته باشن افرادی که خط گیر هستن و حاشیه ساز هستند روی کار میاند،ما باید دونبال یک لیدر باشیم مثل وحید که هیچکس هیچ شعاری نده هرچی اون لیدر گفت تماشاگر تکرار کنه الان کل استادیوم ما بی لیدر هستش،من قشنگ به بازی دقت کردم موقعی که در سکوها درگیری بود صبا باطری کاملا توپ و میدان داشت،ولی با تموم شدن درگیری و تشویق تماشاگرها داماش تونست توپ و میدان بگیره،بخدا خیلی حیف هستش چنین پتانسیلی از دست بره،من از تماشاگرا ممنونم که ویسی تشویق کردند به این می گنند کار فرهنگی ولی چرا مهدی تار تار که تونست توی این چند بازی عملکر خوبی داشته باشه اونقدر تشویق نشد؟[/quote:883dfcda13]

جالب اینجحاست دیروز ویسی از مربی خودمون بیشتر تشویق شد . بعد یکی دوبار هم که بچه های جایگا لیدرا تشویق کنن
از تو H فحاشی و متلک به اونا شروع شد و جرقه درگیری ها همون بود .
تا کی سر مسائل بی ارزش باید داشته هامونو از دست بدیم . در حالیکه 3 امتیاز دیروز برامون خیلی مهم بود .
مثلا" دقایق پایانی نیمه اول و بعد خاتمه تشنج ها ، همه ورزشگاه یکدست تیمو تشویق کردن و تیم خوب کار کرد.[/quote:883dfcda13]

دوست عزیز دیروز در اول بازی مهدی تارتار و افشین خان ناظمی از سوی تیفوسی ها تشویق شد،خواهشا بدون اطلاعات جو سازی نکنید.ویسی مورد احترام تمام ایران هست و همچنین در مورد سال آینده شایعاتی هم وجود داره :wink:
تشویق دیروز غفاری،پیشکسوت انزلیچی استقلال رشت و عبدالله ویسی کار بسیار پسندیده ای بود و وقتی هم ویسی به نشانه احترام به هواداران رشتی دولا شد این نشان از شرمندگی ویسی داشت
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 28, 2012 9:46 am

[quote:e891dd4b15="MAZIYAR"][quote:e891dd4b15="miladcivil"][quote:e891dd4b15="raincityboy"]آقای سراوانی اگر تماشاگرها یک لیدر قبول نداشته باشن افرادی که خط گیر هستن و حاشیه ساز هستند روی کار میاند،ما باید دونبال یک لیدر باشیم مثل وحید که هیچکس هیچ شعاری نده هرچی اون لیدر گفت تماشاگر تکرار کنه الان کل استادیوم ما بی لیدر هستش،من قشنگ به بازی دقت کردم موقعی که در سکوها درگیری بود صبا باطری کاملا توپ و میدان داشت،ولی با تموم شدن درگیری و تشویق تماشاگرها داماش تونست توپ و میدان بگیره،بخدا خیلی حیف هستش چنین پتانسیلی از دست بره،من از تماشاگرا ممنونم که ویسی تشویق کردند به این می گنند کار فرهنگی ولی چرا مهدی تار تار که تونست توی این چند بازی عملکر خوبی داشته باشه اونقدر تشویق نشد؟[/quote:e891dd4b15]

جالب اینجاست دیروز ویسی از مربی خودمون بیشتر تشویق شد . بعد یکی دوبار هم که بچه های جایگا لیدرا تشویق کنن
از تو H فحاشی و متلک به اونا شروع شد و جرقه درگیری ها همون بود .
تا کی سر مسائل بی ارزش باید داشته هامونو از دست بدیم . در حالیکه 3 امتیاز دیروز برامون خیلی مهم بود .
مثلا" دقایق پایانی نیمه اول و بعد خاتمه تشنج ها ، همه ورزشگاه یکدست تیمو تشویق کردن و تیم خوب کار کرد.[/quote:e891dd4b15]

دوست عزیز دیروز در اول بازی مهدی تارتار و افشین خان ناظمی از سوی تیفوسی ها تشویق شد،خواهشا بدون اطلاعات جو سازی نکنید.ویسی مورد احترام تمام ایران هست و همچنین در مورد سال آینده شایعاتی هم وجود داره :wink:
تشویق دیروز غفاری،پیشکسوت انزلیچی استقلال رشت و عبدالله ویسی کار بسیار پسندیده ای بود و وقتی هم ویسی به نشانه احترام به هواداران رشتی دولا شد این نشان از شرمندگی ویسی داشت[/quote:e891dd4b15]

من یه سوالی برام پیش اومده ! مازیار جان شما و همچنین پژمان ، از بچه های پشت دروازه هستید ؟
احیانا اونجا واژه "جوسازی" زیاد استفاده میشه و بیکارید هی بهم میگین جوساز ... جوسازی .......
شما دقت نکردی ، من گفتم کمتر از ویسی نگفتم اصلا" ! ضمنا" من کاری به تیفوسی ها ندارم ، خطابم
به افرادی بود که در H اینکارو میکردن ...........
باز الان یکی از جایگاه پیرسرا میاد میگه آقا جوسازی نکن ، ماهم فلانی رو تشویق کردیم !! عجب گیری کردیم بابا !
مشاهدات مونو هم که انتقال میدیم با تعابیر (دروغ ، جوسازی ......) برداشت میشه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » شنبه آپريل 28, 2012 10:03 am

[quote:81fba4e05f="miladcivil"]آقا باید از بچه های خودمون که حالا چه تو H ، چه پشت دروازه و چه جاهای دیگه میشینن بطور داوطلب 10 نفر با هماهنگی انتخاب بشن و بطور رایگان و بدون هیچ درگیری و نظر شخصی روز بازی برای تیم همه بچه ها رو متحد کنن و شعار بدن و در کل واسه تیم زحمت بکشن . دقیقا" مثل بچه هایی که شهرهای مختلف با هزینه شخصی و بدون نیتی و فقط واسه تیم میرن .
امیدوارم چنین چیزی بشه ...........[/quote:81fba4e05f]
آبرار الانشم همین کار داره صورت میگیره.شما که تو اچ هستید خیال راحته.تلفنی با حمزه شعارا هماهنگ میشه.تیفوسی ها هم که کلا هماهنگه،دیروز مرتضی و آرمان هم رفتن زیر اسکور بورد که اونجا هم سریع هماهنگ شد.کافی این هفته 7،8 نفر برن تو جایگاهای R A S و تلفنی در ارتباط باشیم تا کل استادیم هماهنگ شه.از قسمت پشت نیمکت هم انتظاری نیست.لیدرها میتونن برن اونجا تا یکم اونا بشکن بشکن بخونن
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 28, 2012 10:08 am

[quote:d721dc498f="abarar1989"][quote:d721dc498f="miladcivil"]آقا باید از بچه های خودمون که حالا چه تو H ، چه پشت دروازه و چه جاهای دیگه میشینن بطور داوطلب 10 نفر با هماهنگی انتخاب بشن و بطور رایگان و بدون هیچ درگیری و نظر شخصی روز بازی برای تیم همه بچه ها رو متحد کنن و شعار بدن و در کل واسه تیم زحمت بکشن . دقیقا" مثل بچه هایی که شهرهای مختلف با هزینه شخصی و بدون نیتی و فقط واسه تیم میرن .
امیدوارم چنین چیزی بشه ...........[/quote:d721dc498f]
آبرار الانشم همین کار داره صورت میگیره.شما که تو اچ هستید خیال راحته.تلفنی با حمزه شعارا هماهنگ میشه.تیفوسی ها هم که کلا هماهنگه،دیروز مرتضی و آرمان هم رفتن زیر اسکور بورد که اونجا هم سریع هماهنگ شد.کافی این هفته 7،8 نفر برن تو جایگاهای R A S و تلفنی در ارتباط باشیم تا کل استادیم هماهنگ شه.از قسمت پشت نیمکت هم انتظاری نیست.لیدرها میتونن برن اونجا تا یکم اونا بشکن بشکن بخونن[/quote:d721dc498f]

میدونم رضاجان ، از حمزه بپرس که چندیار بهش گفتم با بچه های پشت دروازه فلان شعارو هماهنگ کن ، بوقتو بزن و دست تکون بده و .......
اما نظر من به شکل جامعتر بود . اصلا" یه عده بچه ها که همه میشناسیمشون و قبولشون داریم و در نیت خالصشون شکی نداریم ، کاور لیدر
بپوشن و پخش بشن و 2،3 ساعت به تیم حال بدیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » شنبه آپريل 28, 2012 10:41 am

[quote:d78e7b927d="miladcivil"][quote:d78e7b927d="abarar1989"][quote:d78e7b927d="miladcivil"]آقا باید از بچه های خودمون که حالا چه تو H ، چه پشت دروازه و چه جاهای دیگه میشینن بطور داوطلب 10 نفر با هماهنگی انتخاب بشن و بطور رایگان و بدون هیچ درگیری و نظر شخصی روز بازی برای تیم همه بچه ها رو متحد کنن و شعار بدن و در کل واسه تیم زحمت بکشن . دقیقا" مثل بچه هایی که شهرهای مختلف با هزینه شخصی و بدون نیتی و فقط واسه تیم میرن .
امیدوارم چنین چیزی بشه ...........[/quote:d78e7b927d]
آبرار الانشم همین کار داره صورت میگیره.شما که تو اچ هستید خیال راحته.تلفنی با حمزه شعارا هماهنگ میشه.تیفوسی ها هم که کلا هماهنگه،دیروز مرتضی و آرمان هم رفتن زیر اسکور بورد که اونجا هم سریع هماهنگ شد.کافی این هفته 7،8 نفر برن تو جایگاهای R A S و تلفنی در ارتباط باشیم تا کل استادیم هماهنگ شه.از قسمت پشت نیمکت هم انتظاری نیست.لیدرها میتونن برن اونجا تا یکم اونا بشکن بشکن بخونن[/quote:d78e7b927d]

میدونم رضاجان ، از حمزه بپرس که چندیار بهش گفتم با بچه های پشت دروازه فلان شعارو هماهنگ کن ، بوقتو بزن و دست تکون بده و .......
اما نظر من به شکل جامعتر بود . اصلا" یه عده بچه ها که همه میشناسیمشون و قبولشون داریم و در نیت خالصشون شکی نداریم ، کاور لیدر
بپوشن و پخش بشن و 2،3 ساعت به تیم حال بدیم .[/quote:d78e7b927d]
اینطوری عای میشه آبرار.چون لیدر های جدید 100% جونن.و با هم دوست.تلفنی راحت هماهنگ میشن با هم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط tifoosi » شنبه آپريل 28, 2012 2:47 pm

جالب این بود که دیروز افشین انالیزور بهم میگوفت ما بازی های تهران رو رفتیم بچه های شما کجا بودن.زمونه رو میبینید /10/ /10/ /10/
تصوير
نماد کاربر
tifoosi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 23, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان