[quote:e891dd4b15="MAZIYAR"][quote:e891dd4b15="miladcivil"][quote:e891dd4b15="raincityboy"]آقای سراوانی اگر تماشاگرها یک لیدر قبول نداشته باشن افرادی که خط گیر هستن و حاشیه ساز هستند روی کار میاند،ما باید دونبال یک لیدر باشیم مثل وحید که هیچکس هیچ شعاری نده هرچی اون لیدر گفت تماشاگر تکرار کنه الان کل استادیوم ما بی لیدر هستش،من قشنگ به بازی دقت کردم موقعی که در سکوها درگیری بود صبا باطری کاملا توپ و میدان داشت،ولی با تموم شدن درگیری و تشویق تماشاگرها داماش تونست توپ و میدان بگیره،بخدا خیلی حیف هستش چنین پتانسیلی از دست بره،من از تماشاگرا ممنونم که ویسی تشویق کردند به این می گنند کار فرهنگی ولی چرا مهدی تار تار که تونست توی این چند بازی عملکر خوبی داشته باشه اونقدر تشویق نشد؟[/quote:e891dd4b15]
جالب اینجاست دیروز ویسی از مربی خودمون بیشتر تشویق شد . بعد یکی دوبار هم که بچه های جایگا لیدرا تشویق کنن
از تو H فحاشی و متلک به اونا شروع شد و جرقه درگیری ها همون بود .
تا کی سر مسائل بی ارزش باید داشته هامونو از دست بدیم . در حالیکه 3 امتیاز دیروز برامون خیلی مهم بود .
مثلا" دقایق پایانی نیمه اول و بعد خاتمه تشنج ها ، همه ورزشگاه یکدست تیمو تشویق کردن و تیم خوب کار کرد.[/quote:e891dd4b15]
دوست عزیز دیروز در اول بازی مهدی تارتار و افشین خان ناظمی از سوی تیفوسی ها تشویق شد،خواهشا بدون اطلاعات جو سازی نکنید.ویسی مورد احترام تمام ایران هست و همچنین در مورد سال آینده شایعاتی هم وجود داره
تشویق دیروز غفاری،پیشکسوت انزلیچی استقلال رشت و عبدالله ویسی کار بسیار پسندیده ای بود و وقتی هم ویسی به نشانه احترام به هواداران رشتی دولا شد این نشان از شرمندگی ویسی داشت[/quote:e891dd4b15]
من یه سوالی برام پیش اومده ! مازیار جان شما و همچنین پژمان ، از بچه های پشت دروازه هستید ؟
احیانا اونجا واژه "جوسازی" زیاد استفاده میشه و بیکارید هی بهم میگین جوساز ... جوسازی .......
شما دقت نکردی ، من گفتم کمتر از ویسی نگفتم اصلا" ! ضمنا" من کاری به تیفوسی ها ندارم ، خطابم
به افرادی بود که در H اینکارو میکردن ...........
باز الان یکی از جایگاه پیرسرا میاد میگه آقا جوسازی نکن ، ماهم فلانی رو تشویق کردیم !! عجب گیری کردیم بابا !
مشاهدات مونو هم که انتقال میدیم با تعابیر (دروغ ، جوسازی ......) برداشت میشه .