[quote:f455fe48cc="majid13"][quote:f455fe48cc="sajad1985"][quote:f455fe48cc="raincityboy"][quote:f455fe48cc="sajad1985"]دوستان بخاطر اینکه ساکن تهران هستم والان چند روزی هست که رشت اومدیم و فردا بعد مدتها به سانتیگو عضدی می یان تا بازی تیم محبوبم رو از نزدیک ببینم پیشنهاد می کنید کدوم جایگاه بشینم حال بیشتری ببرم هرچند می دونم هرجایگاهی شور و شعف خودشو داره

[/quote:f455fe48cc]
پشت دروازه درست دید نداره ولی بچه ها خوب تشویق می کنند البته هرجا بشینید همه یک صدا داماش صدا میزنند[/quote:f455fe48cc]
البته فردا با دایی و شوهر خاله ام میام که سپیدرودی تیر هستند و الان سالیان سال پشت نیمکت داماش می شینند ...هنوز هم اون جا یگاه در قرق پیرمردها و سن بالا هاست ؟!![/quote:f455fe48cc]
آره، در طول تاریخ دیده نشده که اون جایگاه از خودش یه صدای پخ بده، در کل جایگاه عجیبیه، کارشناسایه زیادی از کشورهایه خارجی اومدن و در مورد اون جایگاه تحقیق کردن اما به نتیجهی نرسیدن، من شنیدم که اون جایگاه،به جایگاه مردها معروفه، هر بازی کلی توریست میاد تا از اون جایگاه دیدن کنه. اگه اطلاعات بیشتری خواستی، در خدمتیم.[/quote:f455fe48cc]
نه مجید جان اطلاعاتت کامل و جامع بود

با این تعاریف هرطور شده سعی می کنم با یه ترفندی بعد 10 / 15 دقیقه با پسر خاله هام از این جایگاه متواری بشیم و دایی اینارو بپیچونیم و به جایگاه H یا پشت دروازه بیایم