[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - صبای قم/تایپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان - صبای قم/تایپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Majid_Rasht » پنج شنبه آپريل 26, 2012 3:27 pm

بچه های داماش بدونند گیلان برای بازی فردا فقط از آنها پیروزی می خواهد و دیگر هیچ!!! لیاقت داماش و بازیکنانش حداقل قرار گرفتن در بین پنج تیم برتر لیگ است . بنابراین فقط به شکست صبا فکر کنید.
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آپريل 26, 2012 3:45 pm

كنفرانس خبري پيش از بازي در صفحه اصلي سايت
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه آپريل 26, 2012 4:01 pm

ياد يك خاطره در مورد عبدالله ويسي افتادم ،بد نديدم براي شما بنويسم ؛
سالها قبل كه عبدالله ويسي بازيكن خوبي بود و در تيم هاي خوزستاني و اصفهاني توپ مي زد ، خلاصه با هزار زحمت و مشقت به تيم ملي فوتبال دعوت شد ، اون زمانها بيشتر از بازيكنان دو ريالي پس پس و اس اس دعوت مي شدند اما ويسي توي پوز خيلي ها زد و به تيم ملي دعوت شد بطوريكه همه تصور مي كردند كه اون فيكس تيم باشه و حتي مربيان وقت تيم ملي از او بعنوان يك پديده و يار فيكس تيم ياد مي كردند حتي شب قبل از اعزام تيم ملي در محل تولد ويسي واقع دريكي از انزلیچی رامهرمز خوزستان جشن و پايكوبي عظيمي به راه انداخته بودند اما در كمال تعجب روز پرواز تيم ملي در هتل بهش گفتند كه به فرودگاه نره ، چون خط خورده است !!!
حتي در برنامه 90 با او در حالي كه بشدت گريه مي كرد مصاحبه كردند .
من خودم بالشخصه خيلي خيلي ناراحت شدم ، از اين باند بازي و ناجوانمردي كه در حق يك جوان شهرستاني كردند ، از لحاظ فني نمي دونم (در زمينه مربيگري) خوبه يا نه ولي يك سادگي در چهره اش وجود داره نمي دونم شايد بخاطر همين خاطره اي هست كه برايتان نقل كردم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه آپريل 26, 2012 5:49 pm

منم این خاطره رو قبلا شنیده بودم و اینم شنیدم که خیلی آدم خوبیه همیشه در حق شهرستانیها اجحاف شده میشه و خواهد شد.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه آپريل 26, 2012 5:52 pm

تارتار: تيم فوتبال صبا قم با انگيزه است

مهدي تاتار سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: تيم فوتبال صبا قم بسيار با انگيزه و بازي با اين تيم سخت است.
[تارتار: تيم فوتبال صبا قم با انگيزه است]

مهدي تارتار در مورد ديدار تيم هاي فوتبال داماش گيلان و صباي قم در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: چون تيم صباي قم براي کسب سهميه مي جنگد، به طور حتم با هدف پيروزي و کسب سه امتياز به مصاف تيم داماش خواهد آمد.

وي بيان داشت: ما نيز چون دغدغه سقوط نداريم با خيالي آسوده، سه ديدار باقي مانده را برگزار خواهيم کرد و به همين دليل براي کسب سه امتياز به ميدان مي رويم.

وي اظهار داشت: در ديدار برابر صباي قم، ''سيد علي حسيني'' را به دليل محروميت در اختيار نداريم و ''محمد آبشک''، ''جهانگير عسگري'' و ''هادي محمدي'' ديگر بازيکنان تيم فوتبال داماش گيلان نيز مصدوم هستند.

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان ادامه داد: اميدواريم در ديدار برابر صباي قم، طرفداران اين تيم سکوهاي ورزشگاه رشت را پر کنند تا با حمايت آنان بتوانيم سه امتياز ديدار را کسب کنيم.

تارتار در مورد ديدارهاي باقي مانده تيم فوتبال داماش گيلان گفت: در سه ديدار باقي مانده از بازيکناني استفاده خواهم کرد که انگيزه زيادي داشته باشند.

وي افزود: به همين دليل پس از بازي با تيم ذوب آهن با بازيکنان جلسه گذاشتم و به آنان گوشزد کردم که هر بازيکني انگيزه بيشتري داشته باشد، به عنوان بازيکن ثابت به ميدان خواهد رفت، چون هدف ما ارتقاي جايگاه تيم داماش گيلان در جدول رده بندي است.

تيم هاي فوتبال داماش گيلان و صباي قم در هفته سي و دوم رقابت هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي کشور، عصر جمعه در ورزشگاه شهيد عضدي رشت به مصاف هم خواهند رفت.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:07 pm

امیدوارم فردا استادیم ما [size=18:c3ecaa70b5][color=blue:c3ecaa70b5](قدیمی کمپ)[/color:c3ecaa70b5][/size:c3ecaa70b5] پره پر بشه و جای سوزن انداختن نباشه ، چون در ذهن دارم که صبا معمولا جلوی تیمهای پرهوادار کم آورده ، امیدوارم این تاکتیک ما فردا بگیره و اگه مدافعین وسط ما بتونن در هوا عنایتی رو مهار کنن 100% موفق میشیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:10 pm

من احساس میکنم مثل بازی با نفت هوادار میاد پر نمیشه ولی در شرف پر شدن میشه چند تا بازی بردیم شلوغ میشه فردا حتی یه رفیق منم که بازیهای داماشو خیلی کم میومد با اینکه میدونه بازی فردا زیاد مهم نیست به خاطر تثبیت جایگاهمون داره میاد
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط antiros » پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:18 pm

[quote:4196829523="miladcivil"]امیدوارم فردا استادیم ما [size=18:4196829523][color=blue:4196829523](قدیمی کمپ)[/color:4196829523][/size:4196829523] پره پر بشه و جای سوزن انداختن نباشه ، چون در ذهن دارم که صبا معمولا جلوی تیمهای پرهوادار کم آورده ، امیدوارم این تاکتیک ما فردا بگیره و اگه مدافعین وسط ما بتونن در هوا عنایتی رو مهار کنن 100% موفق میشیم .[/quote:4196829523]
ابرار چرا عوام فریبی می کنی ؟!!!! :lol: :wink: :oops: دیگه همه میدونند که اسم ورزشگاه پیر ما [color=blue:4196829523][size=18:4196829523]سانتیاگوعضدیِ[/size:4196829523][/color:4196829523]
ولی خارج از بحثهای نزاد پرستی ( :D ) مناسبترین اسم همین سانتیاگوعضدی بنظرم ... باید یه اسمیو تو ورزشگاه جا بندازیم ... که تا حدود زیادی تونستیم سانتیاگوعضدی رو جا بندازیم پس تغییر اسم و کشیدن بحثهای نزادپرستانه تو این قضیه جالب نیست
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط milad_gh » پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:20 pm

[quote:699e039632="pj2012"]من توو دلم افتاده داماش این بازی رو 1 بر 0 میبره حالا می بینیم[/quote:699e039632]
تی دیله قوربان
نماد کاربر
milad_gh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:31 pm

[quote:bf333e23c1="antiros"][quote:bf333e23c1="miladcivil"]امیدوارم فردا استادیم ما [size=18:bf333e23c1][color=blue:bf333e23c1](قدیمی کمپ)[/color:bf333e23c1][/size:bf333e23c1] پره پر بشه و جای سوزن انداختن نباشه ، چون در ذهن دارم که صبا معمولا جلوی تیمهای پرهوادار کم آورده ، امیدوارم این تاکتیک ما فردا بگیره و اگه مدافعین وسط ما بتونن در هوا عنایتی رو مهار کنن 100% موفق میشیم .[/quote:bf333e23c1]
ابرار چرا عوام فریبی می کنی ؟!!!! :lol: :wink: :oops: دیگه همه میدونند که اسم ورزشگاه پیر ما [color=blue:bf333e23c1][size=18:bf333e23c1]سانتیاگوعضدیِ[/size:bf333e23c1][/color:bf333e23c1]
ولی خارج از بحثهای نزاد پرستی ( :D ) مناسبترین اسم همین سانتیاگوعضدی بنظرم ... باید یه اسمیو تو ورزشگاه جا بندازیم ... که تا حدود زیادی تونستیم سانتیاگوعضدی رو جا بندازیم پس تغییر اسم و کشیدن بحثهای نزادپرستانه تو این قضیه جالب نیست[/quote:bf333e23c1]

این جا اسم سانتیاگو عضدی رو شما گفتید و جا انداختنش هم اینجا به مسائلی بر می گرده که از محدوده اینجا خارجه ولی من خارج از بحث های نژادی میگم که به هیچ وجه داماش به رئال نمی آد و نمی خوره که اسم استادیوم رئال رو استادیوم عضدی باشه!! مثل اینکه به سپیدرود به جای بایرن گیلان بگید چلسی گیلان :wink:
پویان جان قبلا هم گفتم که تیم ما که بچه ها هم تو استادیوم میگن أ پا او پا (تیکی تاکا) بازی می کنه! همشون هم که بارسا دوست اند (از مدیرعامل تا اکثر بازیکنا... حتی عابدینی نیوکمپ و باشگاه بارسلونا هم رفت تو دارا بودنمون و قصد داشته و اگر در آینده همه چیز جور بود داره از اونجا الگوهایی رو برداره ) . لوگوی داماش هم که یه بخش قضیست! بعد میشه به استادیوم لقب سانتیاگو دارد؟ :roll:
ای بابا ... لقب تیم رئال رو هم که یکی از تیم های لقبی زده به نام خودش!
قدیمی کمپ :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:33 pm

[quote:691f4f5072="antiros"][quote:691f4f5072="miladcivil"]امیدوارم فردا استادیم ما [size=18:691f4f5072][color=blue:691f4f5072](قدیمی کمپ)[/color:691f4f5072][/size:691f4f5072] پره پر بشه و جای سوزن انداختن نباشه ، چون در ذهن دارم که صبا معمولا جلوی تیمهای پرهوادار کم آورده ، امیدوارم این تاکتیک ما فردا بگیره و اگه مدافعین وسط ما بتونن در هوا عنایتی رو مهار کنن 100% موفق میشیم .[/quote:691f4f5072]
ابرار چرا عوام فریبی می کنی ؟!!!! :lol: :wink: :oops: دیگه همه میدونند که اسم ورزشگاه پیر ما [color=blue:691f4f5072][size=18:691f4f5072]سانتیاگوعضدیِ[/size:691f4f5072][/color:691f4f5072]
ولی خارج از بحثهای نزاد پرستی ( :D ) مناسبترین اسم همین سانتیاگوعضدی بنظرم ... باید یه اسمیو تو ورزشگاه جا بندازیم ... که تا حدود زیادی تونستیم سانتیاگوعضدی رو جا بندازیم پس تغییر اسم و کشیدن بحثهای نزادپرستانه تو این قضیه جالب نیست[/quote:691f4f5072]

:lol: :lol: :lol: :lol: بااااااشه :D :D :D چقدر سریع عکس العمل نشون دادی !چون شهر ما دو ورزشگاه داره و ما تو
قدیمی بازی میکنم میتونه جالب باشه ! البته با توجه به رنگ پرچم و لباس تیم هم بهتره بارسایی بشیم تا رئالی !
اما خب هرکی هر طور حال میکنه بذار همونو بگیم ، اگه بچه ها با ورزشگاهی با پیشوند رئال حال میکنن ایرادی نداره ....
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:35 pm

آخه ولی نیوکمپ جور در نمیاد بازی با استقلال داشتیم میترکوندیم انقد گفتیم سانتیاگو عضدی ولی نیوکمپ عضدی یا عضدیه نیوکمپ اصلا جور در نمیاد
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط antiros » پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:39 pm

خوب مهرداد جان من مقایسه نکردم که بره :wink: ، خوب به عضدی سانتیاگو میاد دیگه ,,, به این قضیه نژادی برخورد می کنید شماها :D .. در کل هر کدومو خودتون تشخیص دادید میاد به عضدی بزارید :wink:
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:54 pm

[quote:b542a75199="ARYANST122"]آخه ولی نیوکمپ جور در نمیاد بازی با استقلال داشتیم میترکوندیم انقد گفتیم سانتیاگو عضدی ولی نیوکمپ عضدی یا عضدیه نیوکمپ اصلا جور در نمیاد[/quote:b542a75199]

نه دوست عزیزم ARYANST122 ، قرار نیست بگیم (عضدیه نیوکمپ) ، ما چون دوتا ورزشگاه داریم و سردار جدیدتره و عضدی قدیمی تر ، به
تقلید از بارسا میتونیم عضدی که لشگرکاه سربازان داماش هست رو [color=blue:b542a75199][size=18:b542a75199](قدیمی کمپ)[/size:b542a75199] [/color:b542a75199]بنامیم . البته
جدیتی در اینکار نیست و هرطور دوستان و بچه ها راحتن ...... اما نظر شخصی من اینه با توجه به لباس تیم و بازیکنان و ورزشگاه ما ......
لقب قدیمی کمپ باحالتره . همین .
آخرين ويرايش توسط miladcivil on پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:57 pm, ويرايش شده در 2.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط saeed0131 » پنج شنبه آپريل 26, 2012 6:55 pm

خدایی عضدی نه به سانتیاگو میخوره نه به نیوکمپ از اونجای که زمین کوچیکه بیشتر به زمینای انگلیس میخوره مثل استمفوردبریج چلسی(استمفوردبریج عضدی!!!) /21/
نماد کاربر
saeed0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان