[quote:bf333e23c1="antiros"][quote:bf333e23c1="miladcivil"]امیدوارم فردا استادیم ما [size=18:bf333e23c1][color=blue:bf333e23c1](قدیمی کمپ)[/color:bf333e23c1][/size:bf333e23c1] پره پر بشه و جای سوزن انداختن نباشه ، چون در ذهن دارم که صبا معمولا جلوی تیمهای پرهوادار کم آورده ، امیدوارم این تاکتیک ما فردا بگیره و اگه مدافعین وسط ما بتونن در هوا عنایتی رو مهار کنن 100% موفق میشیم .[/quote:bf333e23c1]
ابرار چرا عوام فریبی می کنی ؟!!!!

دیگه همه میدونند که اسم ورزشگاه پیر ما [color=blue:bf333e23c1][size=18:bf333e23c1]سانتیاگوعضدیِ[/size:bf333e23c1][/color:bf333e23c1]
ولی خارج از بحثهای نزاد پرستی (

) مناسبترین اسم همین سانتیاگوعضدی بنظرم ... باید یه اسمیو تو ورزشگاه جا بندازیم ... که تا حدود زیادی تونستیم سانتیاگوعضدی رو جا بندازیم پس تغییر اسم و کشیدن بحثهای نزادپرستانه تو این قضیه جالب نیست[/quote:bf333e23c1]
این جا اسم سانتیاگو عضدی رو شما گفتید و جا انداختنش هم اینجا به مسائلی بر می گرده که از محدوده اینجا خارجه ولی من خارج از بحث های نژادی میگم که به هیچ وجه داماش به رئال نمی آد و نمی خوره که اسم استادیوم رئال رو استادیوم عضدی باشه!! مثل اینکه به سپیدرود به جای بایرن گیلان بگید چلسی گیلان
پویان جان قبلا هم گفتم که تیم ما که بچه ها هم تو استادیوم میگن أ پا او پا (تیکی تاکا) بازی می کنه! همشون هم که بارسا دوست اند (از مدیرعامل تا اکثر بازیکنا... حتی عابدینی نیوکمپ و باشگاه بارسلونا هم رفت تو دارا بودنمون و قصد داشته و اگر در آینده همه چیز جور بود داره از اونجا الگوهایی رو برداره ) . لوگوی داماش هم که یه بخش قضیست! بعد میشه به استادیوم لقب سانتیاگو دارد؟
ای بابا ... لقب تیم رئال رو هم که یکی از تیم های لقبی زده به نام خودش!
قدیمی کمپ