[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بسكتبال داماش هم در راه ليگ برتر

بسكتبال داماش هم در راه ليگ برتر

مطالب مربوط به تیم های والیبال و بسکتبال داماش گیلان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

بسكتبال داماش هم در راه ليگ برتر

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه آپريل 19, 2012 2:45 pm

تیم بسکتبال داماش لنگرود به دیدار برنده تکماش قزوین و شهید همت شهرضا می رود.
[img:a9c594f658]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1391-1/91-1-6/1%20Bas%20langroud.JPG[/img:a9c594f658]
تیم بسکتبال صنعت نفت آبادان در بازی برگشت پلی آف در لنگرود حاضر نشد تا بدین ترتیب تیم بسکتبال داماش لنگرود به مرحله دوم پلی آف لیگ یک صعود کند . داماش لنگرود صنعت نفت را در آبادان با نتیجه 68 بر 62 شکست داده بود . به این ترتیب داماش لنگرود در مرحله دوم بازی های پلی آف به مصاف برنده همت شهرضا و تکماش قزوین خواهد رفت . این دیدار جمعه اول اردیبهشت در شهرضا برگزاز می شود.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آپريل 19, 2012 4:15 pm

خدا کنه اگه تیم بستکبال اومد لیگ برتر بازی هاش توی رشت باشه ،توی سالن 6 هزار نفری تا اونجا هم بترکونیم
زنده باد داماش گیلان
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه آپريل 19, 2012 4:19 pm

به نظر من ظلم هست که تیم توی لنگرود بیاد سوپرلیگ بعد بیاد توی رشت.
به امید خدا شرایط خوب شد باید یه تیم فوتسال و والیبال قدرتمند راه اندازی کنیم و استقبال مردم لنگرود از بسکتبال خیلی بیشتر از رشت هست.
این نظر من بود و هرکس میتونه یه نظری داشته باشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آپريل 19, 2012 4:23 pm

در اینکه تیم بسکتبال باید در رشت میموند و یا بیاد شکی نیست ، اما مهمتر از همه اینه که لقب داماش گیلان رو یدک بکشه ، نه لنگرود ، مگه برای تیم فوتبال ما میگیم داماش رشت ؟؟؟؟؟؟ این اصلاگ درست نیست ، اصلا /8/ /8/ /8/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه آپريل 19, 2012 4:25 pm

[quote:6acd96897d="MAZIYAR"]به نظر من ظلم هست که تیم توی لنگرود بیاد سوپرلیگ بعد بیاد توی رشت.
به امید خدا شرایط خوب شد باید یه تیم فوتسال و والیبال قدرتمند راه اندازی کنیم و استقبال مردم لنگرود از بسکتبال خیلی بیشتر از رشت هست.
این نظر من بود و هرکس میتونه یه نظری داشته باشه[/quote:6acd96897d]

منم همین نظر رو دارم / مردم رشت گویا زیاد از بسکتبال استقبال نمیکنن / مثلا خود من تمام بازیهای فوتبال رو میرم - قتی والیبال هم داشتیم همیشه میرفتم ولی بسکتبالو فقط یکبار رفتم که استقبال خوبی هم از بازی نشده بود.

اینم یه کاری هست با سیایت از مهندس عابدینی که داشت خیلی از رشته های ورزشی رو در جاهای مختلف گیلان با نام داماش تشکیل میداد و میخواست کل گیلان رو عاشق داماش کنه :wink:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط damashi » پنج شنبه آپريل 19, 2012 5:28 pm

[quote:5a80d8ddc0="meraj130"][quote:5a80d8ddc0="MAZIYAR"]به نظر من ظلم هست که تیم توی لنگرود بیاد سوپرلیگ بعد بیاد توی رشت.
این نظر من بود و هرکس میتونه یه نظری داشته باشه[/quote:5a80d8ddc0]

منم همین نظر رو دارم / مردم رشت گویا زیاد از بسکتبال استقبال نمیکنن / مثلا خود من تمام بازیهای فوتبال رو میرم - قتی والیبال هم داشتیم همیشه میرفتم ولی بسکتبالو فقط یکبار رفتم که استقبال خوبی هم از بازی نشده بود.

اینم یه کاری هست با سیایت از مهندس عابدینی که داشت خیلی از رشته های ورزشی رو در جاهای مختلف گیلان با نام داماش تشکیل میداد و میخواست کل گیلان رو عاشق داماش کنه :wink:[/quote:5a80d8ddc0]

کاملا با صحبت های این دو دوستمون موافقم
درسته که این تیم از رشت به لنگرود انتقال پیدا کرد
ولی چون الان با همت و تلاش مردم لنگرود بالا داره میاد باید اونا نتیجه ی زحماتشونو ببینن
و مسلما هر افتخاری به دست بیاره کل گیلانو خوشحال میکنه
یکی از سیاست های فوق العاده خوب باشگاه همین انتقال رشته های ورزشی مختلف به جای جای استان عزیزمونه
همونطور که ما با صعود داماش درودچون همنام ماست انقدر خوشحال میشیم در صورتی که گیلان کجا و لرستان کجا
پس یک لنگرودی هم چون تیم بسکتبال داماش اونجاست مسلما ناخوداگاه یه علاقه ی قلبی به تیم فوتبال داماش پیدا میکنه حتی اگه از رشت خوشش نیاد
پس کم کم نه تنها در استان بلکه اگه خدا کمک کنه و بتونیم تو سراسر کشور اثری از داماش بذاریم و یه جورایی داماشو تو کل کشور فراگیر کنیم
میتونیم تو کل کشور به طرفدارامون اضافه کنیم.
البته این نظر من بود
نماد کاربر
damashi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 30, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه آپريل 19, 2012 7:22 pm

دمش گرم
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه آپريل 19, 2012 8:10 pm

یادش بخیر چه تیم فوتسالی داشتیم با اینکه همه ی بازیکنامون بومی بودن سوم شدیم تویه لیگ برتر.چه دروازهبانی داشتیم رامین بلوری و بازیکنایی مثل آیت آیِلی حیف شد واقعا.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه آپريل 20, 2012 9:16 am

بد یا خوب یه تیم هست توی شهرستان ما با نام داماش باید حمایت کرد .باید ثابت کرد فرهنگ رشت اینی نیست که توی بازی با ملوان نشون دادن .ما با اونا مشکل داریم چون اونا مشکل دارن کلا :)!!!!
من حتی پیشنهاد میکنم از لنگرود حمایت کنیم تا اینجوری لنگرودی ها هوادار فوتبالی ما بشن .این رابطه 2طرفه خواهد شد و به نفع ماست .البته باید بگم که الان لنگرودی عزیز هووادار داماش هستن.
خلاصه عدم حمایت تف سر بالاست .باید حمایت بشه .باید براشون شعار داده بشه برای حضورشون توی لیگ .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » جمعه آپريل 20, 2012 9:34 am

فکر کنم فحش هایی که به رشتی ها تو بازی های تیم بسکتبال دادن از خاطرتون نرفته ما یه تیم بسکتبال هم داریم به اسم قصر بازی گیلان که اونم توی همین شهر و داره واسه عزت شهر ما میجنگه فکر کنم حمایت از تیم قصر بازی رشت خیلی بهتر از داماش لنگرود باشه البته داماش لنگرود هم برای افتخار استان مون میجنگه من که به شخصه قصر بازی رو ترجیح میدم مطمئن باشین اگه از قصر بازی حمایت کنیم مطمئنا اون هم به لیگ برتر صعود میکنه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه آپريل 20, 2012 10:46 am

[quote:b6cc64ee37="MAZIYAR"]به نظر من ظلم هست که تیم توی لنگرود بیاد سوپرلیگ بعد بیاد توی رشت.
این نظر من بود و هرکس میتونه یه نظری داشته باشه[/quote:b6cc64ee37] درسته تیمی که تو لنگرود بالا بیاد مال اوناست ولی گفتی که رشتیا از بسکتبال حمایت و هواداری نمیکنند باید بگم که اینجوری نیست من به خیلی از بازی های بسکتبال رشت رفتم ودیدم چقدر هوادار میومدند باید بگم دلیل اینکه ممکنه که هوادارها قبلا کم بودن اینکه تو رشت تیمی در رده بالا وجود نداشت اگه رشت هم تو * لیگ تیم داشته باشه میدونم که خیلی خیلی هوادار میتونه داشته باشه :wink: همین فوتبال داماش نگاه کنید وقتی تو دسته یک بود بیشتر هوادار داشت یا حالا :wink:
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه آپريل 20, 2012 11:53 am

[quote:d1c203a9ac="meraj130"][quote:d1c203a9ac="MAZIYAR"]به نظر من ظلم هست که تیم توی لنگرود بیاد سوپرلیگ بعد بیاد توی رشت.
این نظر من بود و هرکس میتونه یه نظری داشته باشه[/quote:d1c203a9ac]

اینم یه کاری هست با سیایت از مهندس عابدینی که داشت خیلی از رشته های ورزشی رو در جاهای مختلف گیلان با نام داماش تشکیل میداد و میخواست کل گیلان رو عاشق داماش کنه :wink:[/quote:d1c203a9ac]

معراج جان اونطوری هم که تو میگی نیست ... قصر بازی بیشتر فصلو هشتم بود ولی با این وجود بیش از نیمی از ورزشگاه تختی تماشاگر میومد و استقباله خوبی هم میشد ....
این تیم اون موقع نباید از رشت میرفت .. الان که رفته و اونجا میخواد بیاد لیگ ... دیگه همونجا باید بمونه .. درسته تو بعضی از بازیهاشون توهینایی به ما کردند ... مخصوصا امسال تو بازی برگشت با قصر بازی ولی این تیم هم با حمایت مردم اونجا تا این مرحله پیش اومده ... پس تو هم لنگرود بمونه خیلی بهتره .....
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه مه 04, 2012 10:04 am

[color=darkblue:f857b320ec]تیم بسکتبال داماش لنگرود به مرحله نیمه نهایی صعود کرد[/color:f857b320ec]

[color=black:f857b320ec]داماش لنگرود در دیدار سوم با نتیجه 73 بر 66 از سد همت شهرضا عبور کرد. منوچهر مهدی پور مدیر تیم بسکتبال داماش لنگرود در خصوص بازی امروز گفت : تیم بسکتبال داماش لنگرود دیدار سوم با شهید همت شهرضا درمرحله یك چهارم نهایی دورحذفی مسابقات لیگ دسته یك باشگاه های كشور را امروز عصر در سالن ورزشی 22 بهمن لنگرود برگزار کرد و موفق شد با اختلاف 7 امتیاز با نتیجه 73 بر 66 برای بار دوم میهمان خود را شكست دهد و به مرحله نیمه نهایی لیگ دسته اول بسکتبال ایران راه یابد جایی که تکلیف تیم های صعود کننده به لیگ برتر فصل آینده روشن می شود . مهدی پور ادامه داد : داماش لنگرود در تاریخ 20 اردیبهشت در لنگرود به مصاف تیم بسکتبال بندرکنگ خواهد رفت و بازی برگشت را در خانه حریف روز 25 اردیبهشت برگزار می کند و تیم برنده در مجموع دو دیدار به فینال راه خواهد یافت.
با حذف کاله آمل از دور رقابت های پلی آف ، داماش لنگرود تنها تیم باقی مانده از میان تیم های حاضر در گروه دوم لیگ یک است. [/color:f857b320ec]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه مه 04, 2012 11:56 am

این موفقیتها درباشگاه داماش گیلان مدیون یک مدیریت خوب بوده
که مدیریت امیرعابدینی بوده
موفقیتهای اخیرباشگاه داماش گیلان =سال قبل که صعودمقتدرانه فوتبال داماش ازلیگ1به لیگ برتر .صعود تیم امیدفوتبال از لیگ1به لیگ برترامیدوحالا نمایش خوب بسکتبال داماش وحتی اگرصعودنکنه هیچی ازارزشهاش کم نمیشه وازهمه مهمتر داشتن جایگاه خوب درلیگ برترفوتبال باوجودکلی مشکل مالی وحتی رفع کردن این مشکلات یک موفقیت به شمار میاد وباید این عملکرد خوب امیر عابدینی رو مورد ستایش قرار داد
زنده باد داماش زنده باد امیر عابدینی /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه مه 04, 2012 2:33 pm

[color=blue:ba5d391845][size=24:ba5d391845]تیم بسکتبال داماش گیلان هم لیگ برتری شد[/size:ba5d391845][/color:ba5d391845]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به توپ و تور

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان