[quote:5a80d8ddc0="meraj130"][quote:5a80d8ddc0="MAZIYAR"]به نظر من ظلم هست که تیم توی لنگرود بیاد سوپرلیگ بعد بیاد توی رشت.
به امید خدا شرایط خوب شد باید یه تیم فوتسال و والیبال قدرتمند راه اندازی کنیم و استقبال مردم لنگرود از بسکتبال خیلی بیشتر از رشت هست.
این نظر من بود و هرکس میتونه یه نظری داشته باشه[/quote:5a80d8ddc0]
منم همین نظر رو دارم / مردم رشت گویا زیاد از بسکتبال استقبال نمیکنن / مثلا خود من تمام بازیهای فوتبال رو میرم - قتی والیبال هم داشتیم همیشه میرفتم ولی بسکتبالو فقط یکبار رفتم که استقبال خوبی هم از بازی نشده بود.
اینم یه کاری هست با سیایت از مهندس عابدینی که داشت خیلی از رشته های ورزشی رو در جاهای مختلف گیلان با نام داماش تشکیل میداد و میخواست کل گیلان رو عاشق داماش کنه

[/quote:5a80d8ddc0]
کاملا با صحبت های این دو دوستمون موافقم
درسته که این تیم از رشت به لنگرود انتقال پیدا کرد
ولی چون الان با همت و تلاش مردم لنگرود بالا داره میاد باید اونا نتیجه ی زحماتشونو ببینن
و مسلما هر افتخاری به دست بیاره کل گیلانو خوشحال میکنه
یکی از سیاست های فوق العاده خوب باشگاه همین انتقال رشته های ورزشی مختلف به جای جای استان عزیزمونه
همونطور که ما با صعود داماش درودچون همنام ماست انقدر خوشحال میشیم در صورتی که گیلان کجا و لرستان کجا
پس یک لنگرودی هم چون تیم بسکتبال داماش اونجاست مسلما ناخوداگاه یه علاقه ی قلبی به تیم فوتبال داماش پیدا میکنه حتی اگه از رشت خوشش نیاد
پس کم کم نه تنها در استان بلکه اگه خدا کمک کنه و بتونیم تو سراسر کشور اثری از داماش بذاریم و یه جورایی داماشو تو کل کشور فراگیر کنیم
میتونیم تو کل کشور به طرفدارامون اضافه کنیم.
البته این نظر من بود