[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمد غلامی: از پرسپولیس، استقلال و سپاهان پیشنهاد دارم/ از همان اول می‌دانستم داماش سقوط نمی‌کند

محمد غلامی: از پرسپولیس، استقلال و سپاهان پیشنهاد دارم/ از همان اول می‌دانستم داماش سقوط نمی‌کند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mehdigholami » پنج شنبه آپريل 19, 2012 4:00 am

حست کاملا اشتباست
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه آپريل 19, 2012 4:49 am

[quote:2fc07b7434="abarar1989"]من از وفتی غلامی اومد تو تیم اصلا حس خوبی بهش نداشتم!!
نمیدونم چرا با اینکه بازی خوبی هم میکنه و احساس میشه واسه مااز جونو دل بازی میکنه ولی بازم همش با دیدنش یاده پژمان نوری میوفتم.من اصلا کاری به اخراجش قبل از الگیلانو ندارم.چون مطمئن نیستم حرفی در موردش نمیزنم.در مورد بازی برگشت هم خلاصه یه روز هم روز بده بازیکنه همون طوری که افشین هم تو اون روز خوب نبود.من تا حالا تشویقش نکردم تا آخر این فصل هم نمیکنم.اگه این آقا تو تیم موند و برادریشو ثابت کرد نوکرشم هستم ولی نمیدونم چرا همش یه حسی بهم میگه که حرفای پژمانو باز تکرار میکنه /12/[/quote:2fc07b7434]

خدا وکیلی اصلا این محمد غلامی قابل مقایسه هست با اون عقب مونده ؟؟؟؟
محمد واقعا آدم با شخصیتیه .
من خیلی دوسش دارم , به قدری که همه بچه ها به محمد غلامی میگند : حامده برار : محمد غلامی
البته اگه آقا مهدی غلامی ناراحت نمیشه.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه آپريل 19, 2012 4:49 am

من کماکان معتقدم اگه وضعیت مالی ما درست بشه و مخصوصا اگه هدایتی بیاد و عابدینی مدیر عامل ما بمونه ؛ غلامی رو نگه می دارند ... اما اگه بره باز هم من حدس می زنم مقصدش سپاهان هست اون هم فقط به دلیل آسیایی بودنش وگرنه همون پول رو اینجا هم بهش می دن ... اما استقلال و پرسپولیس با حساب و کتابی که من کردم نمی خوان غلامی رو چون پرسپولیس زاید رو داره و فونیکه سی رو هم میگیره و دیگه مرگ هم می خواد بره گرباسده ! استقلال هم که مومصنوعی رو شوت میکنه بیرون و میره امیر قلعه مرغی رو میاره و اونم می ترکونه استقلال رو با رودریگز و ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آپريل 19, 2012 8:49 am

غلامی دوست داریم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه آپريل 19, 2012 8:52 am

بچه ها خواهشا دیگه این بحث رو تموم کنید و الکی ادامش ندیم تا برای تیم حاشیه درست بشه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آپريل 19, 2012 10:16 am

[quote:c1868eb1fb="MAZIYAR"]بچه ها خواهشا دیگه این بحث رو تموم کنید و الکی ادامش ندیم تا برای تیم حاشیه درست بشه.[/quote:c1868eb1fb]
چشم آبرار.شما امر بفرما /3/ /3/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط arminaberar » پنج شنبه آپريل 19, 2012 2:29 pm

اینایی که از غلامی تعریف میکنن یا خبر از خیانتش ندارن یا که میخوان یه چیزی گفته باشن
بازی با ملوان غلامی از عمد موقیت های گله داماش رو که با زحمت به دست میومد رو خراب میکرد من خودم بازی رو با دقت چند بار نگاه کردم و خیانت غلامی کاملا بهم ثابت شد
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه آپريل 19, 2012 2:35 pm

[quote:245bfe7f61="arminaberar"]اینایی که از غلامی تعریف میکنن یا خبر از خیانتش ندارن یا که میخوان یه چیزی گفته باشن
بازی با ملوان غلامی از عمد موقیت های گله داماش رو که با زحمت به دست میومد رو خراب میکرد من خودم بازی رو با دقت چند بار نگاه کردم و خیانت غلامی کاملا بهم ثابت شد[/quote:245bfe7f61]
نظرت چیه الان بریم جلو محمد غلامی رو بگیریم و با چک و لقد از رشت بندازیمش بیرون؟!!!!!اینجوری حاشیه هم برای تیم کم میشه!!!!و هم یه با این کارمون دیگه محمد غلامی هیچ وقت راه پژمان رو نمیره!!!!!!!
کم مشکل داریم و حرص میخوریم بیاییم این هم به حواشی تیم زیاد کنیم.
محمد غلامی چه خوب و چه بد در این فصل خط حمله ما رو به خوبی تغذیه کرد و دستش هم درد نکنه.در مورد بازی با ملوان هم میسپاریمش به خدا
مثل اینکه باد بعضی افراد تازه وارد به تعدادی از هواداران عزیز داماش خورده!الکی مثل اون چند نفر یه چیز رو بزرگ نکنید و به تیم ضربه نزنیم.
بازم شما اینقدر ازادی در این سایت دارید که بخواهید بدون توهین نظرتون رو بگید.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط arminaberar » پنج شنبه آپريل 19, 2012 8:52 pm

[quote:8965134b5a="MAZIYAR"][quote:8965134b5a="arminaberar"]اینایی که از غلامی تعریف میکنن یا خبر از خیانتش ندارن یا که میخوان یه چیزی گفته باشن
بازی با ملوان غلامی از عمد موقیت های گله داماش رو که با زحمت به دست میومد رو خراب میکرد من خودم بازی رو با دقت چند بار نگاه کردم و خیانت غلامی کاملا بهم ثابت شد[/quote:8965134b5a]
نظرت چیه الان بریم جلو محمد غلامی رو بگیریم و با چک و لقد از رشت بندازیمش بیرون؟!!!!!اینجوری حاشیه هم برای تیم کم میشه!!!!و هم یه با این کارمون دیگه محمد غلامی هیچ وقت راه پژمان رو نمیره!!!!!!!
کم مشکل داریم و حرص میخوریم بیاییم این هم به حواشی تیم زیاد کنیم.
محمد غلامی چه خوب و چه بد در این فصل خط حمله ما رو به خوبی تغذیه کرد و دستش هم درد نکنه.در مورد بازی با ملوان هم میسپاریمش به خدا
مثل اینکه باد بعضی افراد تازه وارد به تعدادی از هواداران عزیز داماش خورده!الکی مثل اون چند نفر یه چیز رو بزرگ نکنید و به تیم ضربه نزنیم.
بازم شما اینقدر ازادی در این سایت دارید که بخواهید بدون توهین نظرتون رو بگید.[/quote:8965134b5a]
حاشیه چیه آبره من دارم جواب اونایی که میان الکی از غلامی تعریف میکنن رو میدم
در مورد زحمت که شما گفتی حدعقل توانش رو برای تیم گذاشت دیگه در ضمن مجانی که بازی نکرده
در کل ما هیچ وقت خیانتی که به هوادارا کرد رو فراموش نخواهیم کرد در بازی با ملوان رفت رو که از عمد خودشو اخراج کرد و برگشت که یاره اونا بود
(آخه تویی که رضوانشهری هستی چرا خودتو انزلیچی میدونی) اصالت یه آدم مثله شرفشه اصالتتون رو نفروشید آقایان غلامی و پ نوری و...
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط majid13 » پنج شنبه آپريل 19, 2012 9:29 pm

‏ ‏arminabrar‏: لطفا یکم انصاف داشته باش، مطمعن باش اگه غلامی حداقل توانشو میذاشت واسه تیم الان اخرایه جدول بودیم. خدایش من همیشه بهش توجه میکنم وقتی یه کرنر یا خطا برای حریف میشه همش میاد به خط دفاعی کمک میکنه، در بازی با ملوانم نمیدونم شاید عمدی بود شاید غیرعمدی،فقط خدا میدونه، ولی من دوست ندارم محمدغلامی با خاطره بد با هوادارا خداحافظی کنه، چون واقعا زحمت کشید، ما هم به زنیدپور پول دادیم وهم به این، ولی خدایش بازیشونو مقایسه کنید ببینید چی میگم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه آپريل 19, 2012 9:59 pm

بچه ها زیاد دارین کش میدید، محمد غلامی با جونو دل برای ما بازی کرد توی قم 3 امتیاز شیرین برامون کسب کرد مقابل پرسپولیس گل زد،حالا یک اشتباهی هم کرده باشه نباید این همه بازیو که برامون خوب بازی کردو نادیده بگیریم،حالا خوب از ملوان نباختیم توی انزلی بردیم اینجاهم از شانس خوب ملوان مساوی کردیم،محمد غلامی تعصبشو به داماش نشون داده کسایی هم که میگن خیانت کرده از جریانات با خبر نیستند خیانت بعضی از بومی ها داشتند به داماش می کردند که جلوش گرفته شد فعلا البته
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arminaberar » جمعه آپريل 20, 2012 7:16 am

آقای محترم حواست هست چی داری میگی یکم فکر کن بعد حرف بزن ما با تلاشه بچه هاست که الان میانه ی جدولیم نه غلامی به جایه غلامی هر کسه دیگه ای هم بود الان ما همین بودیم شایدم بالاتر بازی با ملوان 2تا گل نزد
دیگه کم کم دارم فکر میکنم بچه ها راست میگفتن که بعضی ها از غلامی پول گرفتن که تو سایت ازش تعریف کنن
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط mehdigholami » جمعه آپريل 20, 2012 9:30 am

[quote:be647f70f3="arminaberar"]اینایی که از غلامی تعریف میکنن یا خبر از خیانتش ندارن یا که میخوان یه چیزی گفته باشن
بازی با ملوان غلامی از عمد موقیت های گله داماش رو که با زحمت به دست میومد رو خراب میکرد من خودم بازی رو با دقت چند بار نگاه کردم و خیانت غلامی کاملا بهم ثابت شد[/quote:be647f70f3]
تو * از دارو دسته اون ادمی نیستی که یه هفته قبل از بازی ملوان نزدیک یک میلیارد سر محمد کلاه گذاشت و حالا داری جو رو برای محمد بین طرفدارش خراب میکنی * بعد حرف خیانت رو میزنی خائن
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » جمعه آپريل 20, 2012 9:42 am

بابا تمومش کنید این حرفارو اه.مازیار 1فکری بکن دیگه ابرار این حرفا درست نیستا
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه آپريل 20, 2012 9:45 am

[quote:21ea39d527="arminaberar"]آقای محترم حواست هست چی داری میگی یکم فکر کن بعد حرف بزن ما با تلاشه بچه هاست که الان میانه ی جدولیم نه غلامی به جایه غلامی هر کسه دیگه ای هم بود الان ما همین بودیم شایدم بالاتر بازی با ملوان 2تا گل نزد
دیگه کم کم دارم فکر میکنم بچه ها راست میگفتن که بعضی ها از غلامی پول گرفتن که تو سایت ازش تعریف کنن[/quote:21ea39d527]

دوست عزیز این وصله ها به بچه های سایت ما نمیچسبه / به محمد غلامی هم نمیچسبه که پول بده تا ازش تعرف بشه ( از نظر فنی که محمد غلامی احتیاجی به تعریف من و شما نداره )
دوست عزیز با این حرفت شرافت همه بچه ها رو زیر سوال بردی - یعنی بچه های این سایت اینقدر بدبختن که از غلامی پول بگیرن و به دروغ ازش تعریف کنن؟؟؟؟!!!!

کسی که همچین کاری بکنه بره سر بزاره بمیره /

شما هم معلوم نیست چرا اینقدر به غلامی گیر دادین / من که به خودم اجازه نمیدم تا به شما این وصله رو بچسبونم که پول گرفتین تا غلامی رو تخریب کنید ( چون میدونم همچین حرفی به شما هم نمیچسبه)

دوست عزیز محمود هم خیلی حرفاش درست بود - غلامی هم واقعا برای ما زحمت کشیده تو این یک سال / شاید تو بازی با ملوان خوب نبوده ( ولی این دلیلی نمیشه که حتما کم کاری کرده / تازه اگه کم کاری هم کرده با بازی های خوبش این کارشو جبران کرده)

ازت ممنون میشم اگه دیگه این بحثو ادامه ندی / چون نه در شخصیت شماست و نه در شخصیت بچه های این سایت :wink:
تشکر از شما دوست عزیز
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان