[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مصاحبه با کاربران وارش اسپرت [مصاحبه با اسپانسر و حامی رسمی محصولات hp در وارش اسپورت havadarhamishegi ]

مصاحبه با کاربران وارش اسپرت [مصاحبه با اسپانسر و حامی رسمی محصولات hp در وارش اسپورت havadarhamishegi ]

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

کدام یک از سبک های مصاحبه را بیشتر می پسندید؟

مصاحبه به سبک جدید (مانند مصاحبه با ‏miladcivil‏)
9
21%
مصاحبه به سبک قدیم (مانند مصاحبه های گذشته)
33
79%

کل آرا : 42

پستتوسط majid13 » دوشنبه آپريل 16, 2012 3:08 pm

اگه همینطور ادامه پیدا کنه فکر کنم سوالات یه طومار بشه :wink:
حرف پایانیه شما با کاربرا؟ (گیلکی)
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه آپريل 16, 2012 3:11 pm

[quote:b5e2c33c03="nima_beckham"]راستی اگه پول خیلی خیلی خیلی زیاد باشه رشتُ باش عوض میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:b5e2c33c03]

رشتو عوض نمیکنم / فک کردم منظورش اینه که از رشت برم به شهر دیگه ای.

تو بازم شیطونی رو شروع کردی ؟ نیما اگه اجازه بدی ما بریم / اگه بازم درددل داری بیا پیام خصوصی بده در خدمتیم :wink:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آپريل 16, 2012 3:14 pm

[quote:663e50c5b7="meraj130"][quote:663e50c5b7="nima_beckham"]راستی اگه پول خیلی خیلی خیلی زیاد باشه رشتُ باش عوض میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:663e50c5b7]

رشتو عوض نمیکنم / فک کردم منظورش اینه که از رشت برم به شهر دیگه ای.

تو بازم شیطونی رو شروع کردی ؟ نیما اگه اجازه بدی ما بریم / اگه بازم درددل داری بیا پیام خصوصی بده در خدمتیم :wink:[/quote:663e50c5b7]

خیلی آقای معراج جان :wink: :P
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه آپريل 16, 2012 3:15 pm

منم از همه ی زاکان تشکر کنم / ایشالا همه تن موفق بیبید.
از آقا مجیدم بابت چکودنه ا تاپیک تشکر کنم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه آپريل 16, 2012 3:20 pm

منم از آقا معراج تشکر میکنم بابت وقتی که در این تاپیک گذاشتند. /13/
لطفا مدیرا تاپیک قفل کنند. ممنون /13/ /14/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » چهارشنبه آپريل 18, 2012 7:52 pm

اینبار مصاحبه با کاربر عزیز ‏‎[aliabed]‎

قوانین برای کاربر مصاحبه کننده :
۱: فقط سوالتون رو بنویسید و از کامنت غیرسوالی بشدت خودداری کنید.
۲: سعی کنید از سوالات کوتاه با جواب های کوتاه استفاده کنید.
۳: از سوال های پرسیده شده و تکراری خودداری کنید.

قوانین برای کاربر مصاحبه شونده:
۱: کاربر برای جواب دادن سوالات، حتما باید بر روی گزینه نقل قول اون سوال کلیک کنه.
۲: اصلا مهم نیست که جواب سوالات همون لحضه داده بشه ولی قبل از پایان زمان مصاحبه (۲۴ساعت) باید جواب داده بشه.
۳: سعی کنید بصورت جدی به سولات پاسخ بدید.

۲ نکته مهم:
۱: بعد از اتمام وقت مصاحبه (۲۴ ساعت) تاپیک توسط مدیران قفل خواهد بود تا شروع مصاحبه بعد.
۲: اگر انتقاد یا پیشنهادی در خصوص این تاپیک دارید، لطفا در تاپیک گفتگو آزاد بیان کنید حتما خونده میشه.

شاید کاربر بعدی شما باشید!!!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » چهارشنبه آپريل 18, 2012 7:55 pm

۱: یک بیوگرافی از خودتون بگید؟
۲: اولین بار چه جوری با سایت وارش اسپرت آشنا شدید؟
۳: اولین بار که رفتید استادیوم چه حسی داشتید؟
۴: در کدام جایگاه استادیوم عضدی مشینید؟
۵: شیرین ترین و تلخ ترین خاطره فوتبالی شما؟
۶: از کدوم بازیکن داماش بیشتر خوشتون میاد؟
۷: از کدوم تیم و بازیکن خارجی خوشتون میاد؟
۸: به کدوم خواننده علاقه دارید؟
۹: هدفتون در زندگی چیه؟
۱۰: چه جور آدمی هستید(اخلاقتون چه جوریه)؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aliabed » چهارشنبه آپريل 18, 2012 9:45 pm

[quote:553fcd4f4f="majid13"]۱: یک بیوگرافی از خودتون بگید؟
۲: اولین بار چه جوری با سایت وارش اسپرت آشنا شدید؟
۳: اولین بار که رفتید استادیوم چه حسی داشتید؟
۴: در کدام جایگاه استادیوم عضدی مشینید؟
۵: شیرین ترین و تلخ ترین خاطره فوتبالی شما؟
۶: از کدوم بازیکن داماش بیشتر خوشتون میاد؟
۷: از کدوم تیم و بازیکن خارجی خوشتون میاد؟
۸: به کدوم خواننده علاقه دارید؟
۹: هدفتون در زندگی چیه؟
۱۰: چه جور آدمی هستید(اخلاقتون چه جوریه)؟[/quote:553fcd4f4f]
-------------------
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و تشکر از اینکه من رو به عنوان میهمانتون پذیرفتین
من علی عابد متولد 5/1/1365 در خیابان تختی رشت هستم و در حال حاضر ساکن گلسار،دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک،فعلاً در حال انجام پایان نامه ارشد و بیکار!
2.یادمه دو سال پیش که سپیدرود و داماش هر دو در دسته یک بودند و اوائل فصل هم بود سپیدرود خوب نتیجه میگرفت ولی دماش نه من اخبار رو با ویلاگ بچه های سپیدرود دنبال میکردم که اونجا تو یکی از کامنت ها با وارش اسپرت که تازه شروع به کار کرده بود اشنا شدم و از اون تاریخ یکی از میهمانان همیشگی این سایت بودم و خیلی هم خوشحال بودم که بالاخره یک تیم رشتی صاحب نه وبلاگ که یه سایت شده!
3.اولین بار فکر کنم 4 سالم بود که رفتم ورزشگاه،بازی سپیدرود و صنعت چای لاهیجان،ورزشگاه پُر شده بود و برادرم اواسط بازی من رو از لای نرده ها فرستاد تو،همین که رفتم تو سپیدرود یه گل زد و فریاد شادی هواداران سپیدرود که من هنوز نرسیده بودم به زمین من رو ترسوند و برگشتم سمت داداشم!
بعد نگهبان دلش سوخت و ما رو راه داد! خیلی لذت بخش بود،خصوصاً که برای اولین بار سپیدرود رو از نزدیک میدیدم! قبل اون همیشه از تلویزیون سیاه و سفید مجبور بودم صبح های جمعه سپیدرود رو خاکستری ببینم
4.معمولاً پشت دروازه سمت قوس میشینم! قبلآًهمیشه روبرو میشنستم اما به خاطر عباس و دارو دسته اش ترجیح میدم برم یه ور دیگه
5.شیرین ترینش قطعاً بر میگرده به برد داماش در انزلی که اونجا بودم و واقعاً چسبید و بدترینش هم بازی استقلال رشت و پرپسولیس در آزادی زمانی که مرحوم حجازی مربی استقلال رشت بود و ما 4-1 باختیم! بنا به دلایلی اون روز تو آزادی لای هواداران پرسپولیس نشسته بودم ! خیلی روز بدی بود برام!
6.بی شک مهدوی رو خیلی دوست دارم! من کاپیتان مهدوی رو وزنه ای برای تیم میدونم که باعث شده همه اعضای تیم با هم متحد و یکدل باشن و همین همدلی به نظرم عامل موفقیت هر تیمی میتونه باشه
7.از بچگی میلانی بودم و بازیکن خارجی محبوبم ولی مارادونا بود! تیم ملی فقط آرژانتین!
8.خواننده خاصی مد نظرم نیست! بیشتر از شخص ترجیح میدم از موزیک لذت ببرم! حالا هر کی میخواد باشه!
9.من آدم محتاطی هستم و بیشتر داشتن یه زندگی موفق و اروم برام لذت بخشه! ناگفته نماند برای اینکه بتونم در آینده کاری برای شهرم انجام داده باشم و منتظر دست مسئولین نباشم از همین الآن به فکر اینم که بتونم قدم هایی در این راه هم بردارم.
10.کلاً انسان شوخ طبعی هستم ولی متاسفانه زود جوش میارم که به نظرم بزرگترین نقطه ضعفمه که باید اصلاحش کنم !
--------
ممنون از سوالات خوبتون مجید عزیز
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه آپريل 18, 2012 9:53 pm

aliabed : نظرت درباره پرچم انزلیچی چی هستش؟ /10/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط aliabed » چهارشنبه آپريل 18, 2012 9:58 pm

[quote:06eb1e43b6="raincityboy"]aliabed : نظرت درباره پرچم انزلیچی چی هستش؟ /10/[/quote:06eb1e43b6]

پرچم انزلیچی هم گاهی لازم میشه! مخصوصاً زمانی که بعضی ها به *# بودن اذعان میکنن!!!
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه آپريل 18, 2012 10:57 pm

دانشجوی کدوم دانشگاهی؟
دبیرستان کجا می رفتی؟
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه آپريل 18, 2012 11:00 pm

قبول داری که اگه کنار فسنجان , میرزاقاسمی هم باشه بیشتر میچسبه؟؟؟؟ /8/
کدوم فست فود رشت؟
کدوم پلو کبابی رشت؟
پنجشنبه ها گلسارو بالا پایین میکنی؟ /8/
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aliabed » چهارشنبه آپريل 18, 2012 11:07 pm

[quote:0d17bff9b9="navidmadan"]دانشجوی کدوم دانشگاهی؟
دبیرستان کجا می رفتی؟[/quote:0d17bff9b9]

دانشجوی دانشگاه آزاد تاکستان
دبیرستان هم کوشیار بودم
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط aliabed » چهارشنبه آپريل 18, 2012 11:11 pm

[quote:e15908a19e="navidmadan"]قبول داری که اگه کنار فسنجان , میرزاقاسمی هم باشه بیشتر میچسبه؟؟؟؟ /8/
کدوم فست فود رشت؟
کدوم پلو کبابی رشت؟
پنجشنبه ها گلسارو بالا پایین میکنی؟ /8/[/quote:e15908a19e]

امتحان نکردم والا :? :?
زیاد اهل فست فود نیستم ! بیشتر اهل پلاکباب و دوش حاج حسینم!
پلوکبابی محمود رو هم به بقیه ترجیح میدم
جوون که بودم زیااااد! بعدش که رفتم دانشگاه با ماشین ،ولی الآن دیگه نه!!!
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط aliabed » چهارشنبه آپريل 18, 2012 11:12 pm

راستی من هر چی گشتم نتونستم گزینه ای که باهاش آواتارم رو عوض کنم پیدا کنم!
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان