عملیات اجرایی طرح انتقال آب دریای کاسپین به فلات مركزی ایران آغاز شد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط siabagh » چهارشنبه آپريل 18, 2012 7:30 pm

من تازه از مسافرت به چند استان مركزي از جمله تهران البرز قم و قزوين برگشتم بايد بگم گيلان از نظر توسعه اقتصادي و زيرساختها و صنايع و كشاورزي ديگه خيلي عقب نيست از اين استانها،، بلكه خيلي خيلي خيلي عقب افتاده ؛ من تو جاهايي كه رفتم تقريبا بيشتر مردم وضع مالي خوبي دارند بيكاري و بدبختي و عقب ماندگي مال مناطق گيلك نشين و چند قوم ديگه ست ،باور نميكنيدتوسعه شهرسازي و طرح هاي عظيم عمراني در اين چهار استان اصلا باور نكردنيه، تا جايي كه شهر ما رشت بسيار عقب افتاده تر از شهرهايي چون قزوين كرج هشتگرد قم شهريار و حتي شهرهاي جديدي مثل زيبا شهر و الوند قزوين و شهركهاي اقماري اطراف قزوين و كرج هست، رشت كه اينطوريه بقيه شهرهاي گيلان ديگه جاي خود داره، يه نكته ديگه كه فكر منو مشغول كرد و خيلي به چشم مي اومد حضور بسيار گسترده آذربايجانيها در اين چار استان بود بطوري كه اين استانها تا حد زياده به اشغال اين قوم مهاجر در اومدند و تقريبا بومي هاي اين چار استان در اقليت قرار گرفتند؛نكته بعدي زير كشت رفتن بيشتر زمينهاي اين استانهاست بويژه قزوين ؛ استانهايي كه بيابان بودند تا چند سال پيش ؛ درحالي كه كشاورزي گيلان تقريبا از بين رفته و بهره اقتصادي نداره. نكته بعدي رشد چشمگير ساخت و ساز و راهسازي و پروژه هاي عظيم شهر سازي و ابرساني و راه اهن و شهرهاي صنعتي تو مناطق مركزيست.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان