1.با توجه به اینکه رشته عمران میخونی به طور کل بیشتر با کتابهای مهندس طاحونی
بیشتر حال میکنی یا دکتر ازهری؟

2.بهترین و بدترین خاطره ای که از انزلی داری چیه؟
3.به نظرت اینده دار ترین یازیکن داماش کیه؟[/quote:9ac50a7c3c]
سلام خدمت بهترین دوست بنده
1- من بیشتر با خود طاحونی حال میکنم (

2-خاطره ی خوب این بود که بعد از یک روز پر تلاطم به امتحان در دقیقه نود رسیدیم ( شاید نزدیک به دو ماه پیش بود که یک ساعت و نیم زودتر از امتحان به سمت انزلی رفتیم و طبق روال عادی باید بعد یک ساعت میرسیدیم - هنوز شهر شادی رو رد نکرده بودیم که به تراتفیک سختی خوردیم و خلاصه بعد 30 دقیقه شهر شادی رو رد کردیم - نزدیک حسن رود بود که ماشین خراب شد و یه مقدار هل دادیم که فایده ای نداشت و منتظر ماشین موندیم تا بعد چند دقیقه یه ماشین اومدو مارو سوار کرد وقتی به میدان انزلی رسیدیم 5 دقیقه به امتحان مونده بود که یه دربست گرفتیم تا شاید برسیم - تو راه هم راننده بیچاره سرعت میرفت تا ما برسیم که دست بر قضا یه جوان انزلیچی جلوی ما بود که از چراغ زدن راننده ی پیر مرد داشت دیوونه میشد وقتی که راننده داشت جلو میزد جوونه یه باتوم بیرون آورد و هرچی تو دهنش بود به راننده که پیر مرد بود نثار کرد - خلاصه راننده هم وایستاد تا دعوا بگیره 0 (غافل از اینکه دیگه داشت امتحان ما هم شروع میشد

قبل از اینکه جوونه به راننده ی پیرمرد نزدیک بشه دوست ما که همین( DAMASHI ) باشه با رشادت خاصی راننده جوونه رو از پشت قفلش کرد که هیچ غلطی نتونه بکنه . جالب اینه که منم به جوونه میگم آبرار وا بدن

ولی من با دیدن این صحنه متوجه شدم که جوونای شهر ما گمون نکنم برای یه پیر مرد باتوم بکشن و بهش فحاشی کنن!!!! البته از اینم نباید بگذریم که پیرمرده هم یه انزلیچی بود و خیلی خیلی محترم( ببخشید که سرتونو درد آوردم فقط در آخر بگم که اگه یک دقیقه دیر تر میرسیدیم مارو واسه امتحان راه نمیدادن)

3- به نظرم جهانبخش قابلیت این که به اروپا هم برسه رو داره