[quote:e4b604b54c="MEHRDAD"][quote:e4b604b54c="majid13"]اتفاقا چندوقت پیش تویه دانشگاه استادمون داشت درمورد تاریخچه کلمات صحبت میکرد بعد بهش گفتم رشت به چه معناست که گفت رشت معنی بدی داره

متاسفانه بخاطر اینکه اطلاعات نداشتم مجبور به سکوت شدم کلی جلویه انزلیچیها ضایع شدم بعد انزلیچیه گفت انزلی قبل از پهلوی اسمش چی بود، جالب اینجاست که گفت انزلی همیشه انزلی بود، دیگه فهمیدم این بیسوادی بیش نیست. ولی هفته بعد این اطلاعاتو میزنم تو سرش[/quote:e4b604b54c]
خب شما به جای پرسیدن از اون استاد اجنبی تون می تونستی یه سر تو اینترنت داشته باشه و یا حتی از بخش جستجوی تالار (منوی بالای تالار) استفاده کنی تا به مطالبی مثل همین که تو آرشیوه برسی. اطلاعات زیادی توی تالارگفتمان هست کم کم فکر کنم داریم به یه دایرة المعارف در مورد بعضی موضوعات تبدیل می شیم.[/quote:e4b604b54c]
به نکته ی خوبی اشاره کردی.مطمئنا افرادی که دوست دارن به مسائل گیلان و رشت بپردازند و اطلاعات جالب کسب کنند میتونند به فروم سر بزنند.
چون خیلی از مطالب جذاب و پرمحتوا که روی فروم کار شده برای موقعی هست که کمتر کاربر داشتیم و مطمئنا کاربران جدید با خوندن مطالب مربوط به گیلان و کلانشهر رشت به اطلاعات جالبی میرسند.