[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دامـاش گیلان vs مس سرچشمه / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

دامـاش گیلان vs مس سرچشمه / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آپريل 14, 2012 5:31 am

عکسهای بازی چی شد؟؟؟ /22/ عکسها رو بزارین دیگه. ممنونم /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه آپريل 14, 2012 7:37 am

از زمانی که تارتار تعویض کرد و مهدوی عقب رفت تیم بهم ریخت شانس آوردیم افشن چاوشی گل زد!
واقعاً تعویض تارتار خیلی بد بود! قبل از تعویض کاملاً هجومی بودیم اما بعدش...!!!!

حالا خدا رو شکر بازی رو بردیم... دوستان دیگه این بحث ها رو تموم کنیم و به تیم روحیه بدیم برای بازی با ذوب آهن /3/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » شنبه آپريل 14, 2012 7:52 am

[quote:2d986e779f="majid13"]ولی الان آقا مهدی (داداش محمدغلامی) فکر میکنه که ما دیگه اصلا ممد رو تویه این بازی تشویق نکردیم :lol:
محمدو تشویق کردیم اما یخورده کم بود. در کل خود من خیلی دوسش دارم، خدایش وقتی که خریده بودیمش حتی ۱% هم فکر نمیکردم که اینقد از جون مایع بذاره شما وقتی حرفمو میفهمید که ممد رو با زنیدپور مقایسه کنید در طول این فصل. حالا فصل بعد هر تیم پایتخت که رفت واسش آرزو موفقیت میکنم.[/quote:2d986e779f]
نه مجید عزیز به هر حال توی هر تیمی نظر طرفداراش با هم فرق میکنه که تشویق هم جزو اونه بالاخره بازیکن هم روزهای بد داره ولی بعضی از تماشاگرا که تعدادشون به انگشتهای دو دست هم نمیرسه دارن جو ورزشگاه رو خراب میکنند باید بدونند که بالاخره یه روزی محمد باید از این تیم بره ولی خاطرات و مردم خوب رشت رو هیچ وقت فراموش نمیکنه و همیشه افتخار میکنه که تو این تیم بازی کرده نه مثل بعضی ها ....
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه آپريل 14, 2012 8:34 am

[quote:bd6040d3a3="mehdigholami"][quote:bd6040d3a3="majid13"]ولی الان آقا مهدی (داداش محمدغلامی) فکر میکنه که ما دیگه اصلا ممد رو تویه این بازی تشویق نکردیم :lol:
محمدو تشویق کردیم اما یخورده کم بود. در کل خود من خیلی دوسش دارم، خدایش وقتی که خریده بودیمش حتی ۱% هم فکر نمیکردم که اینقد از جون مایع بذاره شما وقتی حرفمو میفهمید که ممد رو با زنیدپور مقایسه کنید در طول این فصل. حالا فصل بعد هر تیم پایتخت که رفت واسش آرزو موفقیت میکنم.[/quote:bd6040d3a3]
نه مجید عزیز به هر حال توی هر تیمی نظر طرفداراش با هم فرق میکنه که تشویق هم جزو اونه بالاخره بازیکن هم روزهای بد داره ولی بعضی از تماشاگرا که تعدادشون به انگشتهای دو دست هم نمیرسه دارن جو ورزشگاه رو خراب میکنند باید بدونند که بالاخره یه روزی محمد باید از این تیم بره ولی خاطرات و مردم خوب رشت رو هیچ وقت فراموش نمیکنه و همیشه افتخار میکنه که تو این تیم بازی کرده نه مثل بعضی ها ....[/quote:bd6040d3a3]

[color=black:bd6040d3a3]آمار محمد غلامی نشون میده که تاثیر گذار ترین بازیکن داماش بوده شاید این فصل کم گل زده باشه البته اونم بخاطر نو سیستم تیم هست که مکمل نداره ولی باید به تعداد پاس هایی که داده و تعداد خطاهایی گرفته توجه کنیم،شاید یکی از ملاک های یک فوتبالیست خوب مسائل فنی باشه ولی مطمئن باشید برای طرفدارهای رشتی اول اخلاق اون بازیکن مهم هستش که محمد یکی از با اخلاق ترین بازیکنهای و مثل میلاد زنید پور بی انگیزه بازی نمیکنه و توی دل تماشاگرای رشتی جا باز کرده،شاید دلخوری بعضی از دوستان سر 2بازی با ملوان باشه که بنظر من بهش نپردازیم بهتر،غلامی انقدر برای ما خوب بازی کرد که میشه از بعضی مسائل گذشت مطمئن باشید باشگاه داماش یکی از گزینه هاش سال بعد غلامی هستش ولی این بازیکن خوب حق انتخاب داره و در هرتیمی باشه براش آرزوی موفقیت می کنم[/color:bd6040d3a3]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه آپريل 14, 2012 8:45 am

واویلا محمد غلامی
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آپريل 14, 2012 9:19 am

بعد از اینکه دیلمی ها توهین به میرزا رو محکوم کردند.
http://www.deilamestan.com/news_loader/ ... ?index=599

در بازی دیروز هم یه پلاکارد از طرف این عزیزان آورده شده بود که جای تقدیر داره و اینجور که این عزیزان میگن واقعا قلب دیلمی زبانان به عشق داماش میتپه
این هم لینک سایتشون:
http://www.deilamestan.com/news_loader/ ... ?index=601
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط rashtlove » شنبه آپريل 14, 2012 10:12 am

سلام الان برای فصل بعد میلاد میره محمدی و اقایی میره مهم نیست یه جوری غلامی رو که بومی هستش نگه داریم عالی میشه عابیدینی سر حرف میرسه میگه ما با همه 2ساله بستیم
اینه 2سالش؟

به امید موفقیت رشت

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آپريل 14, 2012 10:14 am

[quote:2c9bf4299c="rashtlove"]سلام الان برای فصل بعد میلاد میره محمدی و اقایی میره مهم نیست یه جوری غلامی رو که بومی هستش نگه داریم عالی میشه عابیدینی سر حرف میرسه میگه ما با همه 2ساله بستیم
اینه 2سالش؟

به امید موفقیت رشت[/quote:2c9bf4299c]

طبق قانون فدراسیون بازیکنان بالای 28 باید یک ساله قرار داد ببندند.محمد غلامی هم فکر کنم 29 سالشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 14, 2012 10:18 am

[quote:e89780f8e1="nima_beckham"]دیروز آرپیچیش خراب شده بود /10/ شانس آوردیم هوادارا رو زخمی نکرد /16/[/quote:e89780f8e1]

دوست عزیزم میدونم قصد شوخی داشتیب اما ممکنه کسی بخونه و قصد خودشیرینی داشته باشه و به گوشش
برسه و بدبخت ناراحت بشه . من میدونم که میلاد حاشیه هایی امیال برامون داشت و حتی میخواست جدا بشه
و سال دیگه هم 99% نیست ، اما انصافا" امسال در بسیاری جاها خیلی دل هوادارا رو بخوبی شاد کرد .
دیروز هم بی کیفیت بازی کرد و متوسط بود . ایستگاهی هاش هم ضعیف ! اما بنظر من دلیلش بازی نکردنه !
امیدوارم همه چیز به خوبی و بخیری تموم بشه .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در شنبه آپريل 14, 2012 10:27 am .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 14, 2012 10:26 am

[quote:c2de84209e="rashtlove"]سلام الان برای فصل بعد میلاد میره محمدی و اقایی میره مهم نیست یه جوری غلامی رو که بومی هستش نگه داریم عالی میشه عابیدینی سر حرف میرسه میگه ما با همه 2ساله بستیم
اینه 2سالش؟

به امید موفقیت رشت[/quote:c2de84209e]

موافقم که تیم با داشتن بومی های خیلی خوب شاید آنچنان با رفتن این افراد ضرر نکنه . منم به شخصه امیدوارم
غلامی برای سال بعد بمونه . اما اگه نموند ، نمیخوام خاطره ای بد بین هوادارا و غلامی باشه و تشویقهای ما و
زحمات اون زیر سوال بره .
باید ببینیم چه تیمهایی پیشنهاد میدن ! مثلا" راه آهن (اگه تو لیگ بمونه) و پیکان تهران یا مثال سپاهان و تراکتور و
استقلال و پرسپولیس ! اگه امثال دو تیم اول بودن که عقل حکم میکنه غلامی داماش بمونه اما اگه تیمهای بعدی
باشن قطعا" غلامی میره تا به تیم ملی برسه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » شنبه آپريل 14, 2012 10:29 am

[quote:33fd13c23b="miladcivil"][quote:33fd13c23b="nima_beckham"]دیروز آرپیچیش خراب شده بود /10/ شانس آوردیم هوادارا رو زخمی نکرد /16/[/quote:33fd13c23b]

دوست عزیزم میدونم ممکنه کسی بخونه و قصد خودشیرینی داشته باشه و ب گوشش برسه و بدبخت ناراحت بشه .
من میدونم که میلاد حاشیه هایی امیال برامون داشت و حتی میخواست جدا بشه و سال دیگه هم 99% نیست ، اما
انصافا" امسال در بسیاری جاها خیلی دل هوادارا رو بخوبی شاد کرد .
دیروز هم بی کیفیت بازی کرد و متوسط بود . ایستگاهی هاش هم ضعیف ! اما بنظر من دلیلش بازی نکردنه !
امیدوارم همه چیز به خوبی و بخیری تموم بشه .[/quote:33fd13c23b]

من هنوز ایستگاهی هایی که گل کرد رو یادم نرفته ... تو نود هم تو نظرسنجی پرچم داماشو بالا آورد درسته اول نشد ولی حضور داماش تو نظرسنجی نود خیلی خوب بود ... با این وجود که به قول شما متوسط بود ولی من موقع اومدن به داخل زمین استارت تشویقش رو زدم ... قابل توجه کسایی که میخوان خودشیرینی کنن :D
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه آپريل 14, 2012 11:45 am

[quote="miladcivil"][quote="nima_beckham"]دیروز آرپیچیش خراب شده بود /10/ شانس آوردیم هوادارا رو زخمی نکرد /16/[/quote]

دوست عزیزم میدونم قصد شوخی داشتیب اما ممکنه کسی بخونه و قصد خودشیرینی داشته باشه و به گوشش
برسه و بدبخت ناراحت بشه . من میدونم که میلاد حاشیه هایی امیال برامون داشت و حتی میخواست جدا بشه
و سال دیگه هم 99% نیست ، اما انصافا" امسال در بسیاری جاها خیلی دل هوادارا رو بخوبی شاد کرد .
امیدوارم همه چیز به خوبی و بخیری تموم بشه .[/quote]
میلاد جان سلام ، امیدوارم که حال شما خوب باشه ،
یک سوال داشتم به نظر شما ، زنیدپور به اندازه ای که پول گرفت برای ما مفید بود ؟ روی هم چند بازی برای ما کرد ؟ اگه واقعاً خیلی جاها دل هوادران رو شاد کرده ، بنابراین برای بازی امثال ، چاوشی ، مهدوی ، حاجتی چه واژه ای باید بکار برد ؟ اصلاً همین دلیل صحیح شما مبنی بر عدم بازی کردنش ، چرا باید اتفاق بیفته ؟
تنها هنگامی زنیدپور به چشم میاد که یک ضربه ایستگاهی برای داماش ایجاد بشه و این بازیکن ، سایر نفرات رو با دست ، پس بزنه .
ضمن احترام به نظر شما ، به نظر من باندازه پولی که گرفته ، برای داماش مایه نگذاشته است ، اگر هم با خاطره بد از رشت بره ، مقصر اصلی خودشه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » شنبه آپريل 14, 2012 2:52 pm

بی شک محمد غلامی بهترین خرید داماش تو این فصل بود . تو روزهایی که امثال محمدی و آقای اسطوره آسیا و یا آقای زنیدپور با کاراشون تیم رو بردن تو حاشیه ( زحماتشون رو هم فراموش نمی کنم ) محمد غلامی بدون حاشیه کارش رو ادامه داد و انصافا بهترین بازی ها رو واسمون انجام داد دمش گرم. عابدینی باید قدر محمد غلامی رو بدونه و اولین تمیدی قرار داد رو با محمد انجام بده . ما چند تا مهاجم تو سطح اول کشور مگه داریم؟؟ در ضمن بومی هم هست. از نظر اخلاقی هم خیلی مودب و مردم داره.آقای مهدی غلامی سلام به داداش برسون و بگو بچه ها امیدوارن با داماش تمدید کنه تا ایشالا سال دیگه دسته جمعی بریم آسیا :arrow:
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 14, 2012 5:57 pm

[quote:0bda8806bd="RASHTBOY"][quote:0bda8806bd="miladcivil"][quote:0bda8806bd="nima_beckham"]دیروز آرپیچیش خراب شده بود /10/ شانس آوردیم هوادارا رو زخمی نکرد /16/[/quote:0bda8806bd]

امیدوارم همه چیز به خوبی و بخیری تموم بشه .[/quote:0bda8806bd]

میلاد جان سلام ، امیدوارم که حال شما خوب باشه ،
یک سوال داشتم به نظر شما ، زنیدپور به اندازه ای که پول گرفت برای ما مفید بود ؟ روی هم چند بازی برای ما کرد ؟ اگه واقعاً خیلی جاها دل هوادران رو شاد کرده ، بنابراین برای بازی امثال ، چاوشی ، مهدوی ، حاجتی چه واژه ای باید بکار برد ؟ اصلاً همین دلیل صحیح شما مبنی بر عدم بازی کردنش ، چرا باید اتفاق بیفته ؟
تنها هنگامی زنیدپور به چشم میاد که یک ضربه ایستگاهی برای داماش ایجاد بشه و این بازیکن ، سایر نفرات رو با دست ، پس بزنه .
ضمن احترام به نظر شما ، به نظر من باندازه پولی که گرفته ، برای داماش مایه نگذاشته است ، اگر هم با خاطره بد از رشت بره ، مقصر اصلی خودشه .[/quote:0bda8806bd]

سلام دوست عزیزم . منم آرزوی سلامت همیشگی براتون دارم .
100% قبول دارم زنیدپور به اندازه پولی که گرفت برامون بازی نکرد . من در کامنتم در پاسخ به دیگر دوستمون nima_beckham گفتم که
در بسیاری جاها نه خیلی جاها ! همچنین در کامنت بعدیم به دوستمون rashtlove گفتم که بومی های خیلی خوبی داریم و اصلا" نظرم
اینه با تکیه بر بومیانمون میتونیم تیمی ببندیم که هرسال در لیگ برتر یه رتبه آبرومند کسب کنه . اما اون چیزایی که شما به درستی در
مورد زنیدپور و محمدی و حتی جهانگیر گفتید درسته و به نظر من (شاید اشتباه کنم) مقصرش مدیریت هست و البته مدیریت هم درگیر
کار باشگاه و بسته شدن حساب و اختلاس و ........ بود .
اما نهایتا" ته دلم دوست ندارم بازیکنی از رشت بره و بعد بد و بیراه بگه ، تمام حرفم این بود که این بازیکنان در این 4 هفته کارشونو بکنن و
تموم بشه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان