تبریک تبریک تبریک به همه گیلانی ها و رشتی ها و به خصوص هوادارانی که امروز غیرتشون رو نشون دادند و به استادیوم اومدند و یه خسته نباشید به بازیکنان ،کادر فنی و اعضای تیم و شخص مهندس عابدینی که باعث خوشحالی یک شهر و یک استان شدند.
این بازی نکت جالبی برای ما داشت و علاوه بر مسائل فوتبالی تونستیم مسائل اجتماعی رو هم ببریم و نشان بدیم که داماش فقط برای ما یک تیم نیست بلکه هویت و غرور گیلان هست و به داماش به یک نگاه هویتی نگاه میکنیم.
ابتدا از همکاری بچه های جایگاه h با تیفوسی ها تشکر میکنم که سنگ تمام گذاشتند،شعار پوررضا روحت شاد شعاری بود که واقعا نگاه ها رو به سمت هواداران برد و این نشان از فهم بالای هواداران داماش هست،حتی من شنیدم که حتی صدای هواداران کامل پخش شد و حتی گوینده هم این موضوع رو تاکید کرد.مورد بعدی پرده محکومیت توهین به میرزا بود و ...
اما در مورد بازی و هواداران باید بگم که بعد از گل اول هواداران بازی رو ول کردند و من اون چیزی که از تیفوسی ها در نیمه اول انتظار داشتم نبودند ولی در نیمه دوم کل استادیوم رو به شور آوردند و به نظر من با تشویق هاشون تاثیرگذار بودند.
واقعا برخلاف گذشته از خط دفاعیمون خیالم راحت هست و با اومدن محمد سیم خاردار دفاعمون بیمه شده ولی هنوز توی دروازه مشکل داریم که دیگه نمیشه کرد!
در خط هافبک هم باید بگم که حسین ابراهیمی واقعا داره خوب بازی میکنه و فیکس بازی کردن جهانبخش براش یه اعتماد به نفس خوبی شد که خوب بود و مهدوی و حاجتی هم مثل همیشه زحمت کش و میدان دار رشتی ها در زمین بودند اما در مورد مگنو معتقدم که اگه آبشک در زمین باشه و بد بازی کنه زیاد دلمون نمیسوزه ولی مگنو ... محمد غلامی هم خوب بود
اما در مورد سه تعویض باید بگم اول از همه از هواداران انتقاد دارم،میلاد زنیدپور چیکار کرد که این همه از سوی شما تشویق شد؟آیا جز توپ خراب کردن کاری کرد؟به نظر من جهانگیر رو زودتر میاوردیم بهتر بود و تارتار با بازی دادن به میلاد در دو بازی اخیر تبعیضی رو در حق جهانگیر انجام داده.
اما من برخلاف نظرات اکثر بچه ها معتقدم افشین باید در ابتدای نیم دوم به زمین بیاد چون افشین به صورت تعویضی میاد مفیدتر میشه و این برداشت من هست،امروز هم انصافا هوادارای رشتی برای افشین و در کل بازیکنای بومی تیم سنگ تموم گذاشتند و بارها با تشویق هاشون از زحماتی که در این چند هفته کشیدند تشکر کردند.
و از بازی بعد با افتخار این شعار رو دوجانبه میگیم:
هشت ماه پول نداشتیم..........غیرت رشتی داشتیم