[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 08, 2012 7:25 pm

[quote:74e92372cf="shahre-baran"][quote:74e92372cf="Dane_Ali"]بعضی از دوستان گفتن به امید حذف پرسپولیس و استقلال تو جام باشگاهای آسیا که من واقعا براشون متاسفم /15/

آدم نباید بخاطر توهین عده ای هوادار بیاد و ایرانی بودنشو نادیده بگیره /18/

این دو تیم اگه دشمنان خونی ما هم باشند ما نباید چنین ارزویی براشون بکنیم[/quote:74e92372cf]

گور پدر هرچي استقلالي وپرسپوليسي توي ورزشگاه به رشتيا توهين ميكردن بي خانوادهاي عوضي من همون لحظه از خدا خواستم جوابشون رو بده كه چاووشي گل زد .خدا شكستشون داد فقط خدا[/quote:74e92372cf]

برن بمیرن بابا ... از دشمن های خونی هم بدترن ... اینجور ایران باید بره به درک ... ایران تو سرشون بخوره ... بی فرهنگ ها وقتی میان به ما فحاشی نا موسی میکنن بعد شما میگید ما آرزو کنیم تو اسیا موفق باشند؟ گیریم پیروزی یا استقلال قهرمان آسیا شد . بعدش میاد هزار جور فحشو کوفتو ... بار ما میکنن.

آرزو دارم هرکز تیم های تهرانی تو آسیا موفق نباشند
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه آپريل 08, 2012 7:26 pm

واقعا علی کریمی مرده کریمی دوستت داریم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » يکشنبه آپريل 08, 2012 7:28 pm

تبریک میگم...خیلی چسبید
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه آپريل 08, 2012 7:30 pm

[quote="RASHTBOY"]توی یک روزنامه ورزشی در مورد بازی داماش و پس پس نوشته :
[b] باز هم مثل اب خوردن می برند ؟[/b]
البته منظورش بازی با الغرافه هست اما خود همین تیتر هم فقط برای سوگلی ها یکجور ، تشویق می شه .
دوست دارم پس پس ببازه ، باور کنید همین روزنامه هیچ اثری از باخت اونا درج نمی کنه .
ژورنالیستی که برای تیم پس پس با بازیکنان هرزه اش تبلیغ کنه به درد عمه اش می خوره ؛ ژورنالیست بی سواد و منشوری /9/[/quote]

[color=red]بچه ها اين كامنتي بود كه امروز گذاشته بودم
البته درست گفته بود ما مثل اب خوردن برديم [/color]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » يکشنبه آپريل 08, 2012 7:38 pm

خدايا عظمتت رو امروز وقتي كه داشتن به رشتيها فحش ميدادن و اون لحظه من ازت كمك خواستم و چاوشي گل زد حس كردم.خدا جونييييييييييييي دوست دارم /3/
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه آپريل 08, 2012 7:43 pm

[quote:a7179078c6="nima_beckham"][quote:a7179078c6="shahre-baran"][quote:a7179078c6="Dane_Ali"]بعضی از دوستان گفتن به امید حذف پرسپولیس و استقلال تو جام باشگاهای آسیا که من واقعا براشون متاسفم /15/

آدم نباید بخاطر توهین عده ای هوادار بیاد و ایرانی بودنشو نادیده بگیره /18/

این دو تیم اگه دشمنان خونی ما هم باشند ما نباید چنین ارزویی براشون بکنیم[/quote:a7179078c6]

گور پدر هرچي استقلالي وپرسپوليسي توي ورزشگاه به رشتيا توهين ميكردن بي خانوادهاي عوضي من همون لحظه از خدا خواستم جوابشون رو بده كه چاووشي گل زد .خدا شكستشون داد فقط خدا[/quote:a7179078c6]

برن بمیرن بابا ... از دشمن های خونی هم بدترن ... اینجور ایران باید بره به درک ... ایران تو سرشون بخوره ... بی فرهنگ ها وقتی میان به ما فحاشی نا موسی میکنن بعد شما میگید ما آرزو کنیم تو اسیا موفق باشند؟ گیریم پیروزی یا استقلال قهرمان آسیا شد . بعدش میاد هزار جور فحشو کوفتو ... بار ما میکنن.

آرزو دارم هرکز تیم های تهرانی تو آسیا موفق نباشند[/quote:a7179078c6]
کاملا درسته . جای هیچ طرفداری هم ندارن تیماشون . تماشاگرای 40 پدرشون که اصلا معلوم نیس از چه قومی و نژادی هستن و آخر بی فرهنگ و نفهمین و میان به رشتیا و گیلکا توهین می کنن باس برن بمیرن با همون تیمای سوگلیشون . عصبانی

..................

فقط دامــــــــــــــــاش
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آپريل 08, 2012 8:05 pm

به همه تبریک میگم... این برد واسه من به اندازه پیروزی در بازی رفت مقابل ملوان شیرین بود و از استادیوم هم بهم خبر رسید که اکثر بچه های هوادار هم اشک شوق ریختند . به همشون یه خدا قوت و خسته نباشید بلند میگم..
:P

راستی یه نکته رو حیفم اومد نگم و قصد گلایه هم ندارم اما دوست دارم تمام بچه ها جمیع جهات رو در نظر بگیرند و با یه باخت همه چیز رو زیر سوال نبرند . منظورم به بازی رفت و باخت بر اثر یک اتفاق به پرسپولیس بود که بعضی از بچه ها احتمال تبانی رو توی این سایت مطرح کردند و اینکه عابدینی به دلیل تعلق خاطری که از گذشته داشته، دوست نداشت مقابل پرسپولیس برنده باشیم ! من قصد قدیس کردن مدیرعاملمون رو ندارم اما الان فرصت رو مناسب دیدم تا این قضیه رو یاد آور بشم و بگم درسته که گاهی اوقات ممکنه برخی رفتارهاش برامون انتقاد آمیز باشه اما در حفظ تیم واقعا ستودنی عمل کرد و شاید هیچ کس نمی تونست تیم رو حالا به هر روش و شیوه ای که شده به این شکل پابرجا نگه داره .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Saeeed » يکشنبه آپريل 08, 2012 8:14 pm

آقا دم سپاهانیا و تراکتوریا گرم.این شد.دهن پرسپولیسیا رو تو گل سرویس کردیم.
اتحاد شهرستانی یعنی این.اگه پشت هم باشم.اینا جرات ندارن از سو گلی های مفت خورشون حمایت کنن...
آخ که چقد لجم میگیره وقتی میگن اگه استقلال و پرسپولیس نتیجه بگیرن تیم ملی نتیجه میگیری.
اخا گوزن چه ربطی به شقیقه داره آبرار...؟
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه آپريل 08, 2012 8:18 pm

ولي خدا وكيلي حاجتي واقعاً بازيكن خوب و مثمر به ثمري هست ، از اون تيپ بازيكنايي كه بازيش ديده نمي شه ولي من خيلي خيلي از بازيش لذت مي برم در ضمن گل كاپيتان توتي يك * گل بود ، با پاي راست توپ رو اورد و با پاي چپ پس پس و زارع رو سوراخ كرد .
حالا در برنامه نود ببينيد چه گل هاي شانسي رو بعنوان گل برتر نشون مي ده ! اينا رو كار نداشته باشي همين پنالتي علي كريمي رو بعنوان گل برتر كانديد مي كنند .
امشب نمي دونم چرا خواب به چشمم نمي ياد .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » يکشنبه آپريل 08, 2012 8:19 pm

به امید موفقیت داماش در ادامه راه /3/
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه آپريل 08, 2012 8:25 pm

[quote:1b7f0b557e="MEHRDAD"]به همه تبریک میگم... این برد واسه من به اندازه پیروزی در بازی رفت مقابل ملوان شیرین بود و از استادیوم هم بهم خبر رسید که اکثر بچه های هوادار هم اشک شوق ریختند . به همشون یه خدا قوت و خسته نباشید بلند میگم..
:P

راستی یه نکته رو حیفم اومد نگم و قصد گلایه هم ندارم اما دوست دارم تمام بچه ها جمیع جهات رو در نظر بگیرند و با یه باخت همه چیز رو زیر سوال نبرند . منظورم به بازی رفت و باخت بر اثر یک اتفاق به پرسپولیس بود که بعضی از بچه ها احتمال تبانی رو توی این سایت مطرح کردند و اینکه عابدینی به دلیل تعلق خاطری که از گذشته داشته، دوست نداشت مقابل پرسپولیس برنده باشیم ! من قصد قدیس کردن مدیرعاملمون رو ندارم اما الان فرصت رو مناسب دیدم تا این قضیه رو یاد آور بشم و بگم درسته که گاهی اوقات ممکنه برخی رفتارهاش برامون انتقاد آمیز باشه اما در حفظ تیم واقعا ستودنی عمل کرد و شاید هیچ کس نمی تونست تیم رو حالا به هر روش و شیوه ای که شده به این شکل پابرجا نگه داره .[/quote:1b7f0b557e]
تاييد، اون لحظات همه ما احساسي بوديم ، اينقدر گفتند فوتبال ايران كثيفه ؛ اينم گذاشته بوديم به اون حساب.
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 08, 2012 8:29 pm

[quote:f1761d399d="Saeeed"]آقا دم سپاهانیا و تراکتوریا گرم.این شد.دهن پرسپولیسیا رو تو گل سرویس کردیم.
اتحاد شهرستانی یعنی این.اگه پشت هم باشم.اینا جرات ندارن از سو گلی های مفت خورشون حمایت کنن...
آخ که چقد لجم میگیره وقتی میگن اگه استقلال و پرسپولیس نتیجه بگیرن تیم ملی نتیجه میگیری.
اخا گوزن چه ربطی به شقیقه داره آبرار...؟[/quote:f1761d399d]

دمشون :lol: همکاری میکنن
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط elphias » يکشنبه آپريل 08, 2012 8:54 pm

خوب جوابه این تهرانیای عوضیو دادیم... آخه حتی ارزش اینو ندارن آدم بهشون فحش بده
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mamalirize » يکشنبه آپريل 08, 2012 9:05 pm

بعد از اون تکل وحشیانه حالا می بینید که اومده داره فحاشی هم میکنه ...

[img:7eb07a6ee7]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/13910120234528415_PhotoL.jpg[/img:7eb07a6ee7]
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » يکشنبه آپريل 08, 2012 9:26 pm

با عرض ادب . تبریک میگم . چیزه دیگه ای نمیشه گفت. بعد از گل مهدوی جوری پریدم بالا که موقع فرود مصدوم شدم :oops: البته من یک نگرانی کوچیک دارم : بر طبق قانون بازی باید 3.0 به نفع داماش بشه . حالا گیریم اینجا لیگ ایرانه و باید همون 2.1 لحاظ شه اما ...
حسن زاده رو همه خوب میشناسیم . تیم رقیبم که سوگولی. رویانیان هم که دارن .
امیدوارم شک بی موردی کرده باشم.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان