[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط armin8651 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:40 pm

یه پست جدید بزنم از عکس های ماست‌خیار زارع؟ :D :D :D
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:41 pm

[quote:9dd9eaac12="ali126"]زارع: برخي بازيکنان داماش کوچک هستند

بازيکن پرسپوليس گفت: با بازيکناني که به خانواده من فحاشي مي‌کنند کاري ندارم و با آنها دست نمي‌دهم.

مازیار زارع پس از نیمه تمام ماندن دیدار تیمش مقابل داماش درباره اخراج از زمین مسابقه گفت: داور در کارت زرد دوم اشتباه کرد. نیمه اول بازیکن حریف یک تکل خشن را در داخل محوطه جریمه روی پای من زد اما داور واکنشی نشان نداد.

وی در پاسخ به این سؤال که به نظر می‌رسید کُری او با بازیکنان داماش باعث حساس شدن این بازی شده بود، عنوان کرد: به هرحال فوتبال همین است. فکر کنم امروز خوب کار نکردیم و نتیجه را واگذار کردیم. جوابی به رفتار برخی بازیکنان داماش نمی‌دهم چون خیلی کوچک هستند.

زارع ادامه داد: با کسی که به خانواده من فحش می‌دهند دست نمی‌دهم و کاری ندارم. بهترین کار ممکن را کردم و اگر شما هم جای من بودید همین کار را می‌کردید. وقتی بعد از بازی رفت تماشاگران داماش علیه من شعار دادند، همین بازیکنان گفتند که بازیکن بزرگی نیست و نباید به من فحش می‌دادند.[/quote:9dd9eaac12]
آبرار ، امی آبای خییییییییییلییییییییییییی بزرگ و کلفته د بر !!د فک نوکونم آفتابه امره بیزیر بشه :D :D :D :D
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:41 pm

رفيعي: بايد زودتر بازي را قطع مي‌کردم

داور بازي داماش و پرسپوليس تاکيد کرد که بايد زودتر اين ديدار را قطع مي‌کرده است.

محمود رفیعی در مورد نیمه تمام ماندن بازی پرسپولیس و داماش گیلان و ادامه دوباره و سپس قطع بازی گفت: فقط به خاطر شخصیت علی کریمی بازی را دوباره ادامه دادم. او آنقدر از من و تیم داوری عذرخواهی کرد که من این کار را انجام دادم. مشکل و عنادی با کسی ندارم اما باید زودتر بازی را قطع می‌کردم.

وی در مورد اینکه او اولین داوری است که بازی را بخاطر فحاشی قطع کرده است، گفت: من می‌خواستم کمک کنم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:43 pm

کريمي: به رفيعي تبريک مي‌گويم

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به محمود رفيعي بابت تصميمش بابت قطع مسابقه به دليل فحاشي تماشاگران تبريک مي‌گويم.
علی کریمی پس از نیمه‌تمام ماندن دیدار پرسپولیس و داماش گفت: داور بخاطر فحاشی تماشاگران بازی را قطع کرد البته زمانی هم به پایان مسابقه نمانده بود. از این اتفاقات در شهرستان‌ها زیاد رخ می‌دهد اما داوران جرأت چنین کاری را ندارند. به همین دلیل به رفیعی بابت تصمیمش تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: بد بازی کردیم و اصلا خوب نبودیم. داماش مستحق پیروزی بود و اگر در تمام مسابقات اینطور با انگیزه ظاهر شود، در رده‌های بالای جدول خواهد بود.

کریمی درباره داوری مسابقه گفت: داوری مشکلی نداشت. تماشاگران ما کم‌حوصله‌اند و باید صبورتر باشند. این اتفاقات پیامدهای بدی برای تیم ما خواهد داشت که باید با آن کنار بیاییم و امیدوارم در بازی‌های بعدی دیگر شاهد چنین رفتارهایی نباشیم.

کاپیتان پرسپولیس درباره کسب سهمیه آسیا در این فصل اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که در بازی‌های آینده به سهمیه برسیم. اگر قسمت باشد می‌گیریم وگرنه که هیچ. فشردگی مسابقات برای ما مشکل‌ساز شده است، اما این موضوع فقط برای ما نیست و استقلال و سپاهان نیز این مشکل را دارند.

کریمی خاطرنشان کرد:‌ اتفاقاتی که امروز در ورزشگاه آزادی رخ داد اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود. این اتفاقات بوده، هست و خواهد بود. امیدوارم شرایط تغییر کند اما می‌دانید اعتراض من به چه بود، به اینکه در شهرستان‌ها دوربین‌ها نیستند تا شعارهایی که علیه بازیکنان داده می‌شود را ضبط کنند.

وی ادامه داد: بیایید ببینید در شهرستان‌ها چه شعارهایی علیه بازیکنان و داوران داده و ۹۰ دقیقه به بازیکنان بی‌احترامی می‌شود در نهایت هم با جریمه‌ای سه چهار میلیون تومانی همه چیز تمام می‌شود. اگر قرار بر محرومیت است یا باید همه محروم شود یا هیچکس محروم نشود. اگر به داور بی‌احترامی می‌شود و بازی را تعطیل می‌کنند وقتی به بازیکن هم بی‌احترامی شود مسابقه را تعطیل کنند. یا برای همه، یا برای هیچ‌کس. در شهرستان هم الفاظ بدی می‌گویند آیا شما دیده‌اید؟

کریمی در مورد اینکه با زرنگی یک پنالتی از داماش گرفت، گفت: فوتبال حرفه‌ای است اما بازیکن داماش من را زد. اول می‌گفت خطا نکردم اما وقتی در اسکوربورد صحنه را دید خطایش را قبول کرد. فوتبال ما همین‌طور است اول اعتراض می‌کنیم و بعد از آن حرفی برای گفتن نداریم. کار من زیرکانه بود که پنالتی گرفتم اما آن صحنه پنالتی بود.

کاپیتان پرسپولیس در مورد اینکه گفته بود برای تیم ملی باید گلریزان بگذاریم، تاکید کرد: وقتی کسی کمک نمی‌کند باید این حرف را بزنم. ما تیم ملی عربستان یا کویت نیستیم، ما ایران هستیم. نمی‌دانم چه کسی باید کمک کند. وزارت ورزش کجاست؟ باید کمک کند. به خاطر لجبازی بین دو نفر نباید با آبروی فوتبال‌مان بازی کنیم. مردم برای فوتبال جان می‌دهند چون به فوتبال لطف دارند و اگر بگوییم کمک کنند این کار را می‌کنند.

وی افزود: باید بتوانیم بازی تدارکاتی برگزار کنیم و روحیه صعود داشته باشیم. متأسفانه مشکل در خودمان است و به خاطر یک سری مسائل این مشکلات پیش می‌آید و به این مسائل هم رسیدگی نمی‌شود.

کریمی تصریح کرد: بودجه فوتبال را با بودجه مسائل دیگر مقایسه کنید. در این صورت هزینه آنچنانی در فوتبال صرف نمی‌شود. باید اختلاف‌ها را کنار بگذاریم.

کریمی با اشاره به زمان ریاست محمد دادکان گفت:‌ در آن زمان رئیس جمهور در تمرین تیم ملی حاضر شد و دیدید که چطور صعود کردیم و بازی آخر تشریفاتی شد اما اکنون دو نفر لج و لجبازی می‌کنند من از خیلی از مسائل بی‌اطلاعم اما مسئولان باید پاسخگو باشند. اگر می‌خواهیم به جام جهانی برویم همه باید کمک کنند.

واقعا دم کریمی گرم ... بعد از گل هم اصلا خوشحالی نکرد . ولی اصلا حاجتی نزدش و پنالتی نبود حالا عادل خودشو پاره هم کنه زیاد مهم نیست /7/ /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:45 pm

به حق خدا بردیم.
از خوشحالی نمی دونم باید چیکار کنم.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط Motorhead » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:47 pm

این برد رو به همه رشتیها تبریک میگم
نمونه ای از فرهنگ غنی فارس ها رو دیدیم امروز!!!
به هر حال چوب روزگار صدا نداره...
یا رب روا مدار که گدا معتبر شود (خطاب به مازیار زارع)
نماد کاربر
Motorhead
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:50 pm

مازیار زارع در دوران کودکی :D :D :D

http://www.esteghlal1990.blogfa.com/8710.aspx
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:56 pm

مازيار با بازيت به همه نشون دادي اخر اشغال بودني :lol:
و كلي فحش .............
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:57 pm

این قدرت واقی تیم داماشه همون تیمی که همه تو نیم فصل اول از اون میترسدند تبریک به کل گیلان سرافراز و بازیکنای با غیرت داماش و
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:02 pm

عسگري: تصميم داور مطابق قانون بود

نايب رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: تصميم رفيعي مبني بر قطع مسابقه پرسپوليس و داماش هيچ منع قانوني ندارد و مطابق قانون بود.

حسین عسگری پس از نیمه تمام ماندن دیدار تیم‌های پرسپولیس و داماش گفت: این بازی تمام نشد و کمیته انضباطی باید درباره نتیجه آن تصمیم بگیرد. فحاشی تماشاگران اتفاق خوبی نبود و داور تشخیص داد امنیت لازم وجود ندارد به همین دلیل بازی را قطع کرد. ۳ بار از طریق کاپیتان پرسپولیس تذکر داد، اما توجهی نشد.

وی افزود: این کار رفیعی هیچ منع قانونی ندارد چون اگر فحاشی شود می‌تواند بازی را متوقف کند. داور امنیت روحی، روانی و جسمی لازم را نداشته باشد می‌تواند چنین تصمیمی را اتخاذ کند.

نایب رئیس کمیته داوران گفت: این قانون از قبل بوده و چیز جدیدی نیست اما تا به حال اجرا نشده است. اگر تصمیم قاطع گرفته شود، چنین اتفاقاتی رخ نخواهد داد.

عسگری در پاسخ به این سوال که اگر به بازیکنان هم بی‌احترامی شود، این قانون صادق است، گفت: بله، همین موضوع صادق است. امنیت مسابقه تنها مخصوص داور نیست. اگر به تیم حریف فحاشی شود، از نظر امنیت روحی هیچ فرقی ندارد و داور می‌تواند دستور توقف بازی را صادر کند. این تصمیم باعث شد داوران ما در بازی‌های بعدی سریع‌تر نتیجه‌گیری کنند.

وی اضافه کرد: شاید نتیجه بازی امروز زیاد فرقی نمی‌کرد اما فوتبال قابل پیش‌بینی نیست. امکان داشت هر اتفاقی بیفتد اما داور و بازیکنان باید امنیت داشته باشند.

عسگری در پاسخ به این سؤال که آیا به نظر شما رفیعی اضافه وزن ندارد، گفت: این موضوع تازگی ندارد. سیستم بدنی رفیعی به گونه‌ای است که چاق نشان داده می‌شود. از خیلی از بازیکنان هم سرحال‌تر است. البته امروز، روز موفقی نداشت، خوب نبود و توقعی که از یک داور باتجربه داشتیم ندیدیم که این اتفاقات افتاد.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mamalirize » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:03 pm

گزارش تصویری دیدار تیم های پرسپولیس و داماش

[img:b3542b2e11]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/13910120203132687_PhotoL.jpg[/img:b3542b2e11]

[img:b3542b2e11]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/13910120203134218_PhotoL.jpg[/img:b3542b2e11]

[img:b3542b2e11]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/1391012020313500_PhotoL.jpg[/img:b3542b2e11]

[img:b3542b2e11]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/13910120203135765_PhotoL.jpg[/img:b3542b2e11]

[img:b3542b2e11]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/13910120203137312_PhotoL.jpg[/img:b3542b2e11]

[img:b3542b2e11]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/1391012020313878_PhotoL.jpg[/img:b3542b2e11]

[img:b3542b2e11]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/13910120203138828_PhotoL.jpg[/img:b3542b2e11]

[img:b3542b2e11]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/13910120213849822_PhotoL.jpg[/img:b3542b2e11]

[img:b3542b2e11]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/13910120213850728_PhotoL.jpg[/img:b3542b2e11]

[img:b3542b2e11]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/13910120213851509_PhotoL.jpg[/img:b3542b2e11]
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:04 pm

[quote:899d5e3b37="pedram_1367"]کريمي: به رفيعي تبريک مي‌گويم

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به محمود رفيعي بابت تصميمش بابت قطع مسابقه به دليل فحاشي تماشاگران تبريک مي‌گويم.
علی کریمی پس از نیمه‌تمام ماندن دیدار پرسپولیس و داماش گفت: داور بخاطر فحاشی تماشاگران بازی را قطع کرد البته زمانی هم به پایان مسابقه نمانده بود. از این اتفاقات در شهرستان‌ها زیاد رخ می‌دهد اما داوران جرأت چنین کاری را ندارند. به همین دلیل به رفیعی بابت تصمیمش تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: بد بازی کردیم و اصلا خوب نبودیم. داماش مستحق پیروزی بود و اگر در تمام مسابقات اینطور با انگیزه ظاهر شود، در رده‌های بالای جدول خواهد بود.

کریمی درباره داوری مسابقه گفت: داوری مشکلی نداشت. تماشاگران ما کم‌حوصله‌اند و باید صبورتر باشند. این اتفاقات پیامدهای بدی برای تیم ما خواهد داشت که باید با آن کنار بیاییم و امیدوارم در بازی‌های بعدی دیگر شاهد چنین رفتارهایی نباشیم.

کاپیتان پرسپولیس درباره کسب سهمیه آسیا در این فصل اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که در بازی‌های آینده به سهمیه برسیم. اگر قسمت باشد می‌گیریم وگرنه که هیچ. فشردگی مسابقات برای ما مشکل‌ساز شده است، اما این موضوع فقط برای ما نیست و استقلال و سپاهان نیز این مشکل را دارند.

کریمی خاطرنشان کرد:‌ اتفاقاتی که امروز در ورزشگاه آزادی رخ داد اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود. این اتفاقات بوده، هست و خواهد بود. امیدوارم شرایط تغییر کند اما می‌دانید اعتراض من به چه بود، به اینکه در شهرستان‌ها دوربین‌ها نیستند تا شعارهایی که علیه بازیکنان داده می‌شود را ضبط کنند.

وی ادامه داد: بیایید ببینید در شهرستان‌ها چه شعارهایی علیه بازیکنان و داوران داده و ۹۰ دقیقه به بازیکنان بی‌احترامی می‌شود در نهایت هم با جریمه‌ای سه چهار میلیون تومانی همه چیز تمام می‌شود. اگر قرار بر محرومیت است یا باید همه محروم شود یا هیچکس محروم نشود. اگر به داور بی‌احترامی می‌شود و بازی را تعطیل می‌کنند وقتی به بازیکن هم بی‌احترامی شود مسابقه را تعطیل کنند. یا برای همه، یا برای هیچ‌کس. در شهرستان هم الفاظ بدی می‌گویند آیا شما دیده‌اید؟

کریمی در مورد اینکه با زرنگی یک پنالتی از داماش گرفت، گفت: فوتبال حرفه‌ای است اما بازیکن داماش من را زد. اول می‌گفت خطا نکردم اما وقتی در اسکوربورد صحنه را دید خطایش را قبول کرد. فوتبال ما همین‌طور است اول اعتراض می‌کنیم و بعد از آن حرفی برای گفتن نداریم. کار من زیرکانه بود که پنالتی گرفتم اما آن صحنه پنالتی بود.

کاپیتان پرسپولیس در مورد اینکه گفته بود برای تیم ملی باید گلریزان بگذاریم، تاکید کرد: وقتی کسی کمک نمی‌کند باید این حرف را بزنم. ما تیم ملی عربستان یا کویت نیستیم، ما ایران هستیم. نمی‌دانم چه کسی باید کمک کند. وزارت ورزش کجاست؟ باید کمک کند. به خاطر لجبازی بین دو نفر نباید با آبروی فوتبال‌مان بازی کنیم. مردم برای فوتبال جان می‌دهند چون به فوتبال لطف دارند و اگر بگوییم کمک کنند این کار را می‌کنند.

وی افزود: باید بتوانیم بازی تدارکاتی برگزار کنیم و روحیه صعود داشته باشیم. متأسفانه مشکل در خودمان است و به خاطر یک سری مسائل این مشکلات پیش می‌آید و به این مسائل هم رسیدگی نمی‌شود.

کریمی تصریح کرد: بودجه فوتبال را با بودجه مسائل دیگر مقایسه کنید. در این صورت هزینه آنچنانی در فوتبال صرف نمی‌شود. باید اختلاف‌ها را کنار بگذاریم.

کریمی با اشاره به زمان ریاست محمد دادکان گفت:‌ در آن زمان رئیس جمهور در تمرین تیم ملی حاضر شد و دیدید که چطور صعود کردیم و بازی آخر تشریفاتی شد اما اکنون دو نفر لج و لجبازی می‌کنند من از خیلی از مسائل بی‌اطلاعم اما مسئولان باید پاسخگو باشند. اگر می‌خواهیم به جام جهانی برویم همه باید کمک کنند.

واقعا دم کریمی گرم ... بعد از گل هم اصلا خوشحالی نکرد . ولی اصلا حاجتی نزدش و پنالتی نبود حالا عادل خودشو پاره هم کنه زیاد مهم نیست /7/ /7/[/quote:899d5e3b37]
دم علی کریمی گرم . هم بابت خوشحالی نکردن و هم بابت عرق گیلانی بودنش . . .
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:05 pm

[quote:2f712774c4="SajjaD_46"][quote:2f712774c4="ali126"]زارع: برخي بازيکنان داماش کوچک هستند

بازيکن پرسپوليس گفت: با بازيکناني که به خانواده من فحاشي مي‌کنند کاري ندارم و با آنها دست نمي‌دهم.

مازیار زارع پس از نیمه تمام ماندن دیدار تیمش مقابل داماش درباره اخراج از زمین مسابقه گفت: داور در کارت زرد دوم اشتباه کرد. نیمه اول بازیکن حریف یک تکل خشن را در داخل محوطه جریمه روی پای من زد اما داور واکنشی نشان نداد.

وی در پاسخ به این سؤال که به نظر می‌رسید کُری او با بازیکنان داماش باعث حساس شدن این بازی شده بود، عنوان کرد: به هرحال فوتبال همین است. فکر کنم امروز خوب کار نکردیم و نتیجه را واگذار کردیم. جوابی به رفتار برخی بازیکنان داماش نمی‌دهم چون خیلی کوچک هستند.

زارع ادامه داد: با کسی که به خانواده من فحش می‌دهند دست نمی‌دهم و کاری ندارم. بهترین کار ممکن را کردم و اگر شما هم جای من بودید همین کار را می‌کردید. وقتی بعد از بازی رفت تماشاگران داماش علیه من شعار دادند، همین بازیکنان گفتند که بازیکن بزرگی نیست و نباید به من فحش می‌دادند.[/quote:2f712774c4]
آبرار ، امی آبای خییییییییییلییییییییییییی بزرگ و کلفته د بر !!د فک نوکونم آفتابه امره بیزیر بشه :D :D :D :D[/quote:2f712774c4]

دیگه از خودش پست تر وجود نداره هرچه قدر فحش میخوره بازم روش کم نمیشه آدم بخاطر خودش و خانوادشم شده این جور چیزارو نمیخوره واقعا لقب سیب زمینی لایقشه. :lol:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:08 pm

بخدا ببينيد چه تيترها و چه مصاحبه هايي داره انجام مي دند
اين پس پس هاي وحشي از داوري ايراد مي گيرند ، انگار نه انگار پنالتي خودشان نه تنها پنالتي نبود بلكه كريمي براي فريب داور بايد محروم بشه ، اون اشغال انزلي چي و رضايي كثافت از اول داشتند بازيكنان ما رو مي زدند /9/
تازه زارع گفته با كسي كه به خانواده من توهين كنه دست نمي دم !!
[b:9e045b271a] مگه اين بدبخت خانواده هم داره ؟[/b:9e045b271a]
خلاصه چنان اين لنگي ها داره عجز و ناله مي كنند كه نپرس
[b:9e045b271a]بهتر نيست بچه هااين بازي رو از اول برگزار كنيم ؟ ![/b:9e045b271a]
حالا راي كميته انظباطي چي باشه خيلي خيلي جالبه .
خيلي حرف دارم كه بزنم ولي نمي شه عنوان كرد .
اين برد براي جد و آباد و هفت پشت آباي *# ، بسته .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:14 pm

[quote:b46f3bc407="RASHTBOY"]بخدا ببينيد چه تيترها و چه مصاحبه هايي داره انجام مي دند
اين پس پس هاي وحشي از داوري ايراد مي گيرند ، انگار نه انگار پنالتي خودشان نه تنها پنالتي نبود بلكه كريمي براي فريب داور بايد محروم بشه ، اون اشغال انزلي چي و رضايي كثافت از اول داشتند بازيكنان ما رو مي زدند /9/
تازه زارع گفته با كسي كه به خانواده من توهين كنه دست نمي دم !!
[b:b46f3bc407] مگه اين بدبخت خانواده هم داره ؟[/b:b46f3bc407]
خلاصه چنان اين لنگي ها داره عجز و ناله مي كنند كه نپرس
[b:b46f3bc407]بهتر نيست بچه هااين بازي رو از اول برگزار كنيم ؟ ![/b:b46f3bc407]
حالا راي كميته انظباطي چي باشه خيلي خيلي جالبه .
خيلي حرف دارم كه بزنم ولي نمي شه عنوان كرد .
اين برد براي جد و آباد و هفت پشت آباي *# ، بسته .[/quote:b46f3bc407]
خوب حالا شما زیاد حرص نخور :D
مهم اینه که بردیم و بالاتر از بعضیاییم
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟