[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Mordab » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:59 pm

نمیدنم چی بگم فقط تنها جمله ای که به ذهنم میرسه اینکه از شرق تا غرب از جنوب تا شمال همون انزلی از هرجای این خاک پهناور همگی تسلیم قدرت شهر باران شدن...اینقدر خوشحالم که انگار یه نفری دو رکعت نماز عشق برام خونده باشه...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:00 pm

تبریک به همه رشتیای عزیز

از الان دیگه فقط به رتبه تک رقمی فکر میکنیم/درود به غیرت تمام بازیکنا و همه هوادارایی که از رشت مقدس به تهران کثیف و بی هویت رفتن.

لعنت به هر چی تهرانی و مازیار زارع
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:00 pm

رئيس‌کميته‌انضباطي:منتظر گزارش‌ها مي‌مانيم

حسن‌زاده رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال پس از نيمه‌تمام ماندن ديدار پرسپوليس و داماش گفت: سعي مي‌کنيم رأي خود را هرچه سريع‌تر اعلام کنيم.

اسماعیل حسن‌زاده در جمع خبرنگاران در خصوص اتفاقات پرسپولیس و داماش گفت: من در ورزشگاه آزادی نمی‌توانم تصمیم‌گیری کنم. متاسفانه شاهد برخی رفتارهای ناشایست بودم. منتظر می‌مانم تا گزارش داور و ناظر مسابقه بیاید و سپس شنیده‌های خودم را روی این مطالب می‌گذارم و تصمیم‌گیری می‌کنیم.

وی در خصوص اینکه قبول دارد روند داوری در فحاشی تماشاگران تاثیرگذار بود یا خیر گفت: من درباره داوری نه نظر می‌دهم و نه صحبت می‌کنم. بحث داوری متخصص خودش را می‌خواهد اما متاسفیم که گاهی در استادیوم‌ها شاهد اینگونه رفتارها هستیم. از هواداران تیم‌ها بخصوص که لیگ به نقاط حساس خود رسیده می‌خواهیم حوصله بیشتری داشته باشند.

حسن‌زاده با تاکید بر اینکه من نمی‌دانم نظر داور چه است، گفت: به طور حتم آقای عسگری به عنوان مسئول داوران مسائل فنی داوری این مسابقه را بررسی می‌کند. من از دید انضباطی این مسابقه را تماشا کردم و نمی‌دانم داور این بازی را تمام شده اعلام کرد یا نه.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون در خصوص اینکه آیا احتمال محرومیت پرسپولیس هست یا خیر، گفت: تا گزارشی نیاید نمی‌توانم حرفی بزنم. اتفاقات داخل زمین را داور گزارش می‌دهد اما مشاهدات خودم هم بی‌تاثیر نیست و سعی می‌کنیم رأی خود را هرچه سریع‌تر اعلام کنیم.

وی در پایان در خصوص اینکه داماشی‌ها هم فحاشی می‌کردند، گفت: من با تاخیر به ورزشگاه آمدم. دوستان می‌گفتند که آنها هم فحاشی می‌کردند اما قسمتی از فحاشی‌ها را خودم شنیدم.
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:02 pm

این آشغالو ببینین از الان داره میندازه تقصیر طرفدارای داماش /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:04 pm

/9/ /9/ /9/ آخه جیکه رشتیا هم تو تلویزیون نیومد .......... /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:05 pm

سرمربي تيم داماش گفت: داوري مشکل نداشت و تيمي که بيشتر متضرر شد ما بوديم.

--------------------------------------------------------------------------------

مهدی تارتار پس از پایان بازی پرسپولیس و داماش گفت: بازی فوق العاده زیبایی بود و ما به حقمان رسیدیم. داماش تیم برتر میدان بود ولی چیزی از ارزش های پرسپولیس کم نشد. بازیکنان ما با اعتماد به نفس کافی بازی کردند و پرسپولیس موقعیت زیادی روی دروازه ما خلق نکرد.

وی ادامه داد: این دیدار نشان داد روند تیم ما روبه رشد است. پرسپولیس کمی خسته بود و این مسئله تاثیر داشت. از روز اول گفتم که به فکر جایگاه مناسب در جدول بودیم.

سرمربی داماش در خصوص حضور ۱۰ دقیقه ای زنیدپور و تاثیرگذاری این بازیکن و اینکه چرا او باید کم بازی کند، تصریح کرد: بحث این بازیکن در رسانه ها انعکاس داده شد و او سه هفته محرومیت داشت و طبق رای کمیته انضباطی باشگاه یک هفته است که به جمع ما اضافه شده است. ضمن اینکه سایرین زحمت کشیدند و از تک تک بازیکنان تشکر می کنم که در این شرایط که همه برای پول بازی می کنند آنها با وجود مشکلات مالی بازی چشم نوازی ارائه کردند.

تارتار در خصوص داوری گفت: نمی توانم در این خصوص نظری بدهم اما به نظرم داوری مشکل نداشت و تیمی که بیشتر متضرر شد داماش بود. از هواداران پرسپولیس اصلا انتظار نداشتم که این چنین به داور اهانت کنند چون سال هاست که آنها را می شناسم.

وی افزود: خیلی دوست داشتم بازی ادامه داشته باشد چون به این شکل پیروزی برای ما شیرین تر بود اما نمی توانم در خصوص اینکه چرا داور بازی را تعطیل کرد اظهار نظر کنم.

تارتار در خصوص شایعه قهر محمد محمدی اظهار داشت: این بازیکن در بازی گذشته مصدوم شد و یکی از گلرهای خوب ایران است. فراهانی هم یکی از بهترین گلرهای لیگ است که تیم ما از وجود آن بهره می برد.

تارتار از هواداران گیلانی داماش تشکر کرد که در ورزشگاه آزادی به حمایت از تیم پرداختند.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:06 pm

بازيکن تيم فوتبال داماش گيلان گفت: مستحق برد بوديم و پيروزي شيرين و به موقعي به دست آورديم.

--------------------------------------------------------------------------------

حسین ابراهیمی پس از نیمه تمام ماندن بازی با پرسپولیس که ۲ بر یک به سود داماش در جریان بود، گفت: از اول هم می‌دانستیم که بازیکنان پرسپولیس خسته هستند و مشکلات این تیم را می‌دانستیم.

وی ادامه داد: مستحق برد بودیم و این پیروزی را به دست آوردیم. آنها یک گل زدند و فکر کردند که بازی تمام شده است ولی ما ۹۰ دقیقه بازی کردیم. پیروزی شیرین و به موقعی را به دست آوردیم که آن را به مردم گیلان تقدیم می‌کنیم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط onelove » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:06 pm

تارتار: داماش بيشتر از داوري ضربه خورد

سرمربي تيم داماش گفت: داوري مشکل نداشت و تيمي که بيشتر متضرر شد ما بوديم.

مهدی تارتار پس از پایان بازی پرسپولیس و داماش گفت: بازی فوق العاده زیبایی بود و ما به حقمان رسیدیم. داماش تیم برتر میدان بود ولی چیزی از ارزش های پرسپولیس کم نشد. بازیکنان ما با اعتماد به نفس کافی بازی کردند و پرسپولیس موقعیت زیادی روی دروازه ما خلق نکرد.

وی ادامه داد: این دیدار نشان داد روند تیم ما روبه رشد است. پرسپولیس کمی خسته بود و این مسئله تاثیر داشت. از روز اول گفتم که به فکر جایگاه مناسب در جدول بودیم.

سرمربی داماش در خصوص حضور ۱۰ دقیقه ای زنیدپور و تاثیرگذاری این بازیکن و اینکه چرا او باید کم بازی کند، تصریح کرد: بحث این بازیکن در رسانه ها انعکاس داده شد و او سه هفته محرومیت داشت و طبق رای کمیته انضباطی باشگاه یک هفته است که به جمع ما اضافه شده است. ضمن اینکه سایرین زحمت کشیدند و از تک تک بازیکنان تشکر می کنم که در این شرایط که همه برای پول بازی می کنند آنها با وجود مشکلات مالی بازی چشم نوازی ارائه کردند.

تارتار در خصوص داوری گفت: نمی توانم در این خصوص نظری بدهم اما به نظرم داوری مشکل نداشت و تیمی که بیشتر متضرر شد داماش بود. از هواداران پرسپولیس اصلا انتظار نداشتم که این چنین به داور اهانت کنند چون سال هاست که آنها را می شناسم.

وی افزود: خیلی دوست داشتم بازی ادامه داشته باشد چون به این شکل پیروزی برای ما شیرین تر بود اما نمی توانم در خصوص اینکه چرا داور بازی را تعطیل کرد اظهار نظر کنم.

تارتار در خصوص شایعه قهر محمد محمدی اظهار داشت: این بازیکن در بازی گذشته مصدوم شد و یکی از گلرهای خوب ایران است. فراهانی هم یکی از بهترین گلرهای لیگ است که تیم ما از وجود آن بهره می برد.

تارتار از هواداران گیلانی داماش تشکر کرد که در ورزشگاه آزادی به حمایت از تیم پرداختند.
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:07 pm

[quote:e3c4ee64b6="nima_beckham"][quote:e3c4ee64b6="SajjaD_46"]من دست همه و همه ی اون هوادارای متعصب به معنای واقعی رشتی و گیلانی هایی که به آزادی رفتنو می بوسم . شیمی جانره بیمیرم . دم شما ها گرم . :!: /23/

خیلی دوس داشتم برم ولی متاسفانه بیمارستان بودم . :?
خدارو شکر که بردیم .
.............
فقط دامــــــــــــــــــــــاش[/quote:e3c4ee64b6]

من نمی تونم بگم بیشتر از اونا ولی خدا وکیری خونه کمتر از اونا فریاد نزدم ... کلی از خونه تیمو تشویق کردم :P :P :P[/quote:e3c4ee64b6]
منم هوتو آبره . 8) لامسب شیرینی گلا اینجا بود که افشین و کاپیتان گلارو زدن /23/
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:08 pm

خاک تو سر این حسن زاده و خبرنگارای عوضی ایشالا داغ بچشو ببینه /9/ /9/ کجا رشتیا فحش دادن آخه هر تمی اومد این دوتا تیم پایتخت برد این بلاهارو سرشون میارین.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:09 pm

[quote:43420825c9="SajjaD_46"][quote:43420825c9="nima_beckham"][quote:43420825c9="SajjaD_46"]من دست همه و همه ی اون هوادارای متعصب به معنای واقعی رشتی و گیلانی هایی که به آزادی رفتنو می بوسم . شیمی جانره بیمیرم . دم شما ها گرم . :!: /23/

خیلی دوس داشتم برم ولی متاسفانه بیمارستان بودم . :?
خدارو شکر که بردیم .
.............
فقط دامــــــــــــــــــــــاش[/quote:43420825c9]

من نمی تونم بگم بیشتر از اونا ولی خدا وکیری خونه کمتر از اونا فریاد نزدم ... کلی از خونه تیمو تشویق کردم :P :P :P[/quote:43420825c9]
منم هوتو آبره . 8) لامسب شیرینی گلا اینجا بود که افشین و کاپیتان گلارو زدن /23/[/quote:43420825c9]

شبیه بازی پگاه - استقلال بود :D :D جفتشون تاج سر ما هستن ... آبشک هم عالی بازی کرد ... نظیف کارم عالی بود ...
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:11 pm

به اميد حذف هر چه زودتر پيروزي و استقلال از ليگ باشگاههاي آسيا
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:11 pm

خدا رو شکر که بردییییییییم /13/
یا همین 2-1 یل 3-0 به نفع داماش
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:14 pm

بازيکن داماش گيلان گفت: با ارائه يک بازي خوب و حرفه‌اي پرسپوليس را غافلگير کرديم.

محمدرضا مهدوی در پایان بازی نیمه تمام پرسپولیس و داماش که ۲ بر یک به سود داماش در جریان بود در جمع خبرنگاران گفت: یک گل عقب افتادیم اما به موقع گل زدیم و بازی را مساوی کردیم و پس از آن گل دوم را هم به ثمر رساندیم. ما حداقل مساوی می‌خواستیم اما به ۳ امتیاز هم فکر می‌کردیم. نشان دادیم که بازی ۹۰ دقیقه است.

وی ادامه داد: فکر می‌کنم داور به خاطر فحاشی هواداران پرسپولیس بازی را نیمه تمام گذاشت. ما منطقی بازی کردیم و پرسپولیس خسته بود. می‌توانستیم گل‌های بیشتری هم بزنیم. موقعیت‌های گل ما بیشتر از حریف بود. خوب و حرفه‌ای بازی و پرسپولیس را غافلگیر کردیم.

مهدوی تصریح کرد: خطاهایی که بازیکنان پرسپولیس انجام دادند باعث اخراج آنها شد. هواداران پرسپولیس به داور بی‌احترامی کردند در حالی که داوری بد نبود مازیار زارع پای من را زد و خودش می‌داند که پایم را زده است. مازیار زارع از ابتدای بازی با بازیکنان ما دست نداد تا حساسیت‌های این مسابقه چند برابر شود. همه می‌دانند بین رشت و انزلی حساسیت وجود دارد اما او این حساسیت‌ها را چند برابر کرد. زارع همه بازیکنان ما را زد و بهتر است دلیل این کار را از خود او بپرسید.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آپريل 08, 2012 5:15 pm

مهاجم تيم فوتبال داماش گيلان گفت: دليل نيمکت‌نشيني‌ام را در مسابقه با پرسپوليس نمي‌دانم.

افشین چاووشی پس از بازی نیمه‌تمام پرسپولیس و داماش گفت: من در پنج شش بازی گذشته خیلی خوب کار کردم و نمی‌دانم چرا امروز نیمکت‌نشین بودم. با این حال به نظر تارتار احترام می‌گذارم.

وی در مورد اینکه گل او در شرایط آفساید به ثمر رسید، گفت: مطمئن باشید گل من آفساید نبود. مگر شما داورید که می‌گویید آن گل آفساید بوده است؟ ما برد شیرینی به دست آوردیم.

چاووشی در مورد اختلافش با مازیار زارع در میدان گفت: من با هیچ کس مشکلی ندارم اما انگار آقایان با من مشکل داشتند. اعتراض و فحاشی هواداران پرسپولیس به داور بد بود ولی داوری مشکلی نداشت. داور حتی در صحنه با آنها مهربان‌تر بود. ما انگیزه زیادی داشتیم. من هم برای گلزنی انگیزه فراوانی داشتم. احساسی شدیم و بازی خوبی انجام دادیم و این برد را به مردم خونگرم گیلان تبریک می‌گویم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان