توسط shahre-baran » يکشنبه آپريل 08, 2012 12:56 pm
امیر عابدینی:
فقط بخشی از مطالبات بازیکنان با دستور جدید محسنی اژه ای پرداخت می شود .
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان امیدواری زیادی دارد تا با اتفاقات اخیر، مشکلات مالی این مجموعه تا حدودی حل شود و با حفظ داماش در لیگ برتر، این تیم به فروش رفته و مشکلات بازیکنان تیمش کامل حل شود.
صحبتهای عابدینی را در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در ذیل می خوانید:
* مدیر روابط عمومی هیات فوتبال استان گیلان اعلام کرده در جلسه ای که شما با محسنی اژه ای داشته اید، مقرر شده بخشی از حسابهای مسدود شده بانکی داماش آزاد شود؛ چنین خبری صحت دارد؟
- خبر اشتباه است چون نه اموال داماش توقیف شده و نه حسابهای ما مسدود شده بود. بحث این است که ما ملاقاتی با آقای محسنی اژه ای داشتیم که در این جلسه مدیران استان گیلان هم حضور داشتند و ایشان (محسنی اژه ای) رهنمودهایی دادند. بنده در نامه ای به آقای محسنی اژه ای درخواستی داده بودم و ایشان دستور داده بودند که تیم به فروش برسد و به کسی بفروشیم که صلاح سیستم باشد و صلاح صاحبان سهام هم رعایت شود. مجددا ایشان رهنمود دادند که این تیم از چه طریقی بفروشد و یک کمیسیون 3 نفره تشکیل شد تا این کار انجام شود.
* پس قضیه پولی که قرار است در اختیار باشگاه قرار بگیرد، چیست؟
- بنده از آقای محسنی اژه ای درخواست کرده بودم که مبلغی را به صورت قرض الحسنه در اختیار باشگاه قرار دهند تا بخشی از دیون باشگاه را به بازیکنان بپردازیم و ایشان دستور پرداخت را صادر کردند.
* یعنی به زودی پول به باشگاه می رسد؟
- بله، قطعا می رسد و بخشی از مشکلات مالی ما حل می شود و تا فروش تیم صبر می کنیم تا مشکلات داماش جل شود. ایشان(محسنی اژه ای) تأکید داشتند که تیم در استان گیلان و شهر رشت بماند.
* کسی هم مشتری خرید داماش هست؟
- در حال مذاکره هستیم.
* اما چندی قبل در مصاحبه ای اعلام کرده بودید که حتی قیمت را پایین آورده اید و بازهم کسی تمایلی به خرید داماش ندارد؟
- بله، قیمت را پایین آوردیم اما مشتری نیامد. کسانی که مشتری بودند، نگران سقوط تیم به لیگ دسته اول بودند. ما اول جایگاه تیم را در لیگ برتر تثبیت می کنیم و بعد وارد مذاکره جدی تر می شویم تا خریداران با جرأت جلو بیایند.
* پس داماش سقوط نخواهد کرد؟
- نه. امیدوارم که این اتفاق نیفتد. شرایط ما طوری است که به بقا در لیگ برتر امیدواریم.
* لیگ یازدهم حرفه ای خیلی به شما سخت گذشت، اینطور نیست؟
- خیلی اذیت شدم و به اندازه 20 سال در همین یکسال پیر شدم.