[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:47 pm

مازیار پاره پاره............. /11/ مازیار زارع اتیش گرفته
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:47 pm

ديدار پرسپوليس و داماش نيمه‌تمام ماند

در حالي که پرسپوليس تا دقايق اضافه بازي برابر داماش، 2 بر يک عقب بود داور به دليل توهين‌هاي شديد هواداران پرسپوليس، اين مسابقه رانيمه‌تمام اعلام کرد.

دیدار تیم های پرسپولیس و داماش گیلان از ساعت ۱۹ در ورزشگاه آزادی آغاز شد و در حالی که 2 بر یک به سود داماش ادامه داشت محمود رفیعی داور این دیدار بازی را به دلیل توهین‌ها و فحاشی‌های رکیک هواداران پرسپولیس نیمه‌تمام اعلام کرد.

این بازی تا دقیقه ۳۵ کسل کننده در جریان بود اما در این لحظه با حرکت علی کریمی در محوطه جریمه داماش و خطای روی او پنالتی برای پرسپولیس گرفته شد. این ضربه پنالتی را کریمی در دقیقه 36 تبدیل به گل کرد.

در دقیقه ۴۳ حمید علی عسگر یک موقعیت گلزنی را از داماش گرفت و توپ را از روی خط دروازه بیرون کشید.

در نیمه دوم بازی شرایط دیگری رقم خورد. داماش در دقیقه ۶۸ توسط رضا چاووشی و در دقیقه ۸۴ توسط رضا مهدوی به گل رسید.

در حالی که بازی 2 بر یک به سود داماش در جریان بود هواداران پرسپولیس که از نحوه قضاوت محمود رفیعی ناراحت بودند به شدت علیه او شعار دادند و از الفاظ رکیکی استفاده کردند. داور به همین دلیل بازی را متوقف کرد و با توجه به اینکه توهین‌های تماشاگران را ادامه داشت بازی را نیمه تمام رها کرد.

کمیته انضباطی تکلیف این مسابقه را مشخص خواهد کرد.

محمود رفیعی داور بازی به مصطفی حاجتی و محمد غلامی از داماش و رضا نورمحمدی و مازیار زارع و غلامرضا رضایی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.

مازیار زارع در دقیقه ۷۷ با دریافت کارت زرد دوم و محمد نصرتی در دقیقه ۸۶ با کارت قرمز مستقیم اخراج شدند.

بازیکنان پرسپولیس:

میثاق معمارزاده، حمید علی عسگر، امیر حسین فشنگچی، رضا نورمحمدی(۶۱- ابراهیم شکوری)، محمد نصرتی، محمد نوری، مازیار زارع، علی کریمی، جواد کاظمیان( ۷۰ - هادی نوروزی)، ایمون زائد(۸۱- حسین بادامکی)، غلامرضا رضایی

سرمربی: مصطفی دنیزلی

بازیکنان داماش:

میلاد فراهانی، سید علی حسینی، علیرضا نظیف کار، محمد مختاری، ابوذر رحیمی، مصطفی حاجتی، مگنو باتیستا(۶۴- رضا چاووشی)، محمد آبشک(۵۸- علیرضا جهانبخش)، رضا مهدوی، حسین ابراهیمی( ۸۰- میلاد زنیدپور)، محمد غلامی

سرمربی: مهدی تارتار
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:48 pm

بچه ها دیدید انزلیچی به کوچه ما هم اومد ؟؟؟ دم تارتار گرم که عالی آنالیز کرده بود و ترکیبی گذاشت که پدر پرسپولیس رو درآورد /7/ /7/ تارتار کاری رو کرد که یه آشغال مثل قاسمپور نکرد و اونم استفاده از تعویضی ها بود که همه شون عالی بودند ... علاوه بر بازیکنانمون ، دم تارتار هم گرم /11/ /11/ /13/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:48 pm

من دست همه و همه ی اون هوادارای متعصب به معنای واقعی رشتی و گیلانی هایی که به آزادی رفتنو می بوسم . شیمی جانره بیمیرم . دم شما ها گرم . :!: /23/

خیلی دوس داشتم برم ولی متاسفانه بیمارستان بودم . :?
خدارو شکر که بردیم .
.............
فقط دامــــــــــــــــــــــاش
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:49 pm

دم هم رشتيها گرم خدا پرسپوليس رو شكست داد.آخه تهرانيها انگار كه رشتيها * ... كه داشتن توي مسابقه توهين ميكردن. خلاصه برديم وحق به حق دار رسيد. تبريك تبريك تبريك
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:49 pm

فقط رشت only rasht /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:51 pm

[quote:a54c4a9d88="SajjaD_46"]من دست همه و همه ی اون هوادارای متعصب به معنای واقعی رشتی و گیلانی هایی که به آزادی رفتنو می بوسم . شیمی جانره بیمیرم . دم شما ها گرم . :!: /23/

خیلی دوس داشتم برم ولی متاسفانه بیمارستان بودم . :?
خدارو شکر که بردیم .
.............
فقط دامــــــــــــــــــــــاش[/quote:a54c4a9d88]

من نمی تونم بگم بیشتر از اونا ولی خدا وکیری خونه کمتر از اونا فریاد نزدم ... کلی از خونه تیمو تشویق کردم :P :P :P
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:51 pm

همه عزیزان ساعت 10 شب تو پارک شهر با ماشین و بی ماشین خودشون رو با پرچم ها و نماد های رشت و داماش برسونن! جشن بزرگی باید به پا کنیم! اطلاع رسانی کنیددددددد

این مطلبو بچهای پیج داماش تو فیس بوک گفتند من دارم میرم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arad » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:52 pm

بچه ها نظر بزارین ما که ورزشگاه نبودیم اینجا باید از تیم حمایت کنیم /11/
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%AD%D8%B4
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:54 pm

از مازیار ضایع که باباش عرق فروش بود دیگه بیشتر انتظار نمیره بیچاره قایقران دارن خراب میکنن با این لقبی که به این کل ورزای سیب زمینی دادن :o واقعا که هیچی نمیفهمه همه متاسفانه خارج از گیلان به اینا میگن رشتی ولی اینا آبروی گیلکهارو دارن میبرن.افشین و رضا و بقیه بچه رشتیها خوب رودم این کل ورزای سیب زمینی گذاشتن.
غیرت بچه رشتی همینه همینه /23/ /23/ /23/ دم بچه هایی که با هزینه شخصی خودشونو به اونجا رسوندن گرن پرچم بالاست.جای ماهم خالی :?
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:55 pm

پرسپوليس 1-2 داماش / جنجال در پایتخت! برد داماش زیر نور فحش
سایت گل-
پرسپولیس 1(علی کریمی دقیقه 36(پنالتی))- داماش 2 (گل افشین چاوشی دقیقه 69 و محمد رضا مهدوی دقیقه 83)
یکشنبه 20 فروردین ماه نود. ورزشگاه بزرگ آزادی.
تماشاگر:پانزده هزار نفر.بازی زیر نور.
داور:محمود رفیعی - کمک داوران: حسن کامرانی فر و محمد رضا امینی- داور چهارم: محمد ملکی.
کارت زرد:رضا نور محمدی دقیقه 25، مازیار زارع دقیقه 41، میثاق معمارزاده دقیقه 60،غلام رضا رضایی دقیقه 79(پرسپولیس) محمد رضا مهدوی دقیقه 24 و محمد غلامی دقیقه 37(داماش)
اخراج: مازیار زارع دقیقه 75 و محمد نصرتی دقیقه 85(پرسپولیس)

پرسپولیس تهران:
میثاق معمارزاده،حمید علی عسگر،محمد نصرتی،رضا نور محمدی(از دقیقه 61 ابراهیم شکوری)،محمد نوری،مازیار زارع؛علی کریمی،جواد کاظمیان،ایمون زاید( از دقیقه 81 حسین بادامکی)، غلام رضا رضایی،امیر حسن فشنگ چی
سرمربی: مصطفی دنیزلی.
داماش گیلان:
میلاد فراهانی،سید علی حسینی،محمد مختاری،علی رضا نظیف کار،مگنو باتیستا(از دقیقه 64 افشین چاوشی)، محمدرضا مهدوی،ابوذر رحیمی، مصطفی حاجتی،حسین ابراهیمی( از دقیقه 80میلاد زنیدپور)، محمد غلامی،محمد آبشک( از دقیقه 57 علی رضا جهانبخش)،
سرمربی: مهدی تارتار.
شرح بازی:
نبرد پرسپولیس و داماش به نوعی دیدار دوستان و دشمنان قدیم و جدید به شمار می رفت.دوستانی از جنس تارتار و عابدینی با پرسپولیسی ها و مهدوی کیا با داماشی ها و البته دشمنی از جنس مازیار زارع با رشتی ها.هر دوتیم یک وجه مشترک بزرگ هم برای این مسابقه با خود یدک می کشیدند و آن عدم استرس بالا بود، چون نه پرسپولیس در این فصل دستش به قهرمانی می رسد و هیجانی از این بابت داشت و نه داماش سقوط می کند و تقریبا با توجه به شرایط جدول و بازی های باقی مانده ترس فانوس نشینی دارد.
مسابقه نیز تحت همین جو در بیست ، سی دقیقه ابتدایی بسیار متعادل و بیشتر در میانه زمین دنبال شد.و اگر بخواهیم جانب انصاف را رعایت کنیم تا پیش از پنالتی کریمی موقعیت ها داماش کمی هم بیشتر از پرسپولیس بود.بعد از گل پرسپولیس، داماش به تکاپو افتاد تا گل خورده را جبران کند و پرسپولیس با استفاده از خلا های موجود دفاعی رشتی ها، چند موقعیت بر روی دو دروازه به وجود آورند که مهم ترین آنها را علی عسگر از روی خط دروازه ی پرسپولیس به خارج فرستادو باعث شد پسران قرمز پایتخت با برد به رختکن راهی شوند.
نیمه دوم:
بازی در نیمه ی دوم شکلی کاملا متفاوت از یک فوتبال را به خود گرفته بود. فشار داماش برای جبران عقب افتادگی که زیر توهین های هواداران پرسپولیس به رشتی ها به بهانه ی دفاع از زارع و اتفاقات بازی رفت روی داده بود،انگار داماشی ها را بیشتر برای گل زنی ترغیب می کرد و سبب شد تا نه تنها گل خورده را داماش جبران کند که با گل کاپیتانش محمدرضا مهدوی از پرسپولیس پیش هم بیفتد.بازی عصبی زارع که از لحظه ی ورود چاوشی به زمین شدت هم گرفته بود موجب یک تکل خشن بی مورد و در پی آن اخراجش از زمین شد و چند دقیقه بعد هم نصرتی به دلیل خطا بر روی زنیذدپور تازه مورد بخشش قرار گرفته ی کادر فنی داماش، او را به کنار رفیق غارش شیث بر روی سکوها هدایت نمود. از این لحظه به بعد بازی از حالت عادی خارج شد و تماشکگران با زون نمودن بر روی داور رکیک ترین فحش ها را نثار او کردند تا داور در دقیقه 92 وقت اضافه از کوره خارج شود و با سوتش بازی را نیمه تمام به پایان به رساند!
شرح گلها:
پرسپولیس 1-0 داماش: اولین حضور جادوگر در محوطه ی جریمه، اولین موقعیت خطرناک پرسپولیس را تبدیل به یک پنالتی مشکوک برای سرخپوشان پایتخت کرد. ضربه ی پنالتی را کریمی با خونسردی ذاتی اش در حالی که فراهانی جهت را درست تشخیص داده بود و تنها یک بند انگشت کم داشت به گل تبدیل کرد.این پنالتی بو دار، سریال داوری های ضعیف بر علیه داماش را کامل کرد.
پرسپولیس 1-1 داماش: سانتر مواج حاجتی که بر اثر یک ضربه ی کاشته ی ایستگاهی به دست آمده بود را چاوشی بازیکن تازه به میدان آمده ی داماش در یک موقعیت مشکوک به آفساید با نوک پا در شلوغی شش قدم پرسپولیس به گل تبدیل کرد.
پرسپولیس 1-2 داماش: نفوذ مهدوی در قلب دفاع پرسپولیس در حالی که سه مدافع قرمز ها او را اسکورت کرده بودند،با یک شوت سنگین و دقیق از سوی او کامل شد تا داماشی ها در خانه ی پرسپولیس پیش بیفتد.
بهترین بازیکن:
کاپیتان داماش،محمد رضا مهدوی نقش فزاینده ای در برد داماش داشت.او در لباس یک فرمانده همواره سعی در هدایت بازیکنان تیمش داشت.او تیم را به مانند یک موتور محرک هر جا که لازم بود به جلو می فرستاد و هر گاه که نیاز بود به عقب فرا می خواند.گل پیروزی بخش مهدوی زیبایی های بازی او را کانل کرد.
اتفاق ویژه:
گویا قرار نیست بازی با داماش برای پرسپولیس بی هزینه باشد!بعد از اتفاقات تلخ بازی رفت برای پرسپولیس که هنوز از خاطره ها پاک نشده، این بازی هم با بلوا و جنجال برای قرمز ها به پایان که نه، نیمه تمام به انجام رسید! دو اخراج و چهار کارت زرد و قهر داور به دلیل فحاشی تماشاگر به داور شاید بخشی از دست آورد های منفی پرسپولیسی ها از این بازی باشد.البته آماج فخاشی ها تنها به اوری نعطوف نبود و هواد اران پرسپولیس از ابتدا و به بهانه ی خونخواهی مازیار زارع، بدترین فحش ها را نثار مردمان شهرباران می نمودند.
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:55 pm

رئيس‌کميته‌انضباطي:منتظر گزارش‌ها مي‌مانيم

حسن‌زاده رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال پس از نيمه‌تمام ماندن ديدار پرسپوليس و داماش گفت: سعي مي‌کنيم رأي خود را هرچه سريع‌تر اعلام کنيم.
اسماعیل حسن‌زاده در جمع خبرنگاران در خصوص اتفاقات پرسپولیس و داماش گفت: من در ورزشگاه آزادی نمی‌توانم تصمیم‌گیری کنم. متاسفانه شاهد برخی رفتارهای ناشایست بودم. منتظر می‌مانم تا گزارش داور و ناظر مسابقه بیاید و سپس شنیده‌های خودم را روی این مطالب می‌گذارم و تصمیم‌گیری می‌کنیم.

وی در خصوص اینکه قبول دارد روند داوری در فحاشی تماشاگران تاثیرگذار بود یا خیر گفت: من درباره داوری نه نظر می‌دهم و نه صحبت می‌کنم. بحث داوری متخصص خودش را می‌خواهد اما متاسفیم که گاهی در استادیوم‌ها شاهد اینگونه رفتارها هستیم. از هواداران تیم‌ها بخصوص که لیگ به نقاط حساس خود رسیده می‌خواهیم حوصله بیشتری داشته باشند.

حسن‌زاده با تاکید بر اینکه من نمی‌دانم نظر داور چه است، گفت: به طور حتم آقای عسگری به عنوان مسئول داوران مسائل فنی داوری این مسابقه را بررسی می‌کند. من از دید انضباطی این مسابقه را تماشا کردم و نمی‌دانم داور این بازی را تمام شده اعلام کرد یا نه.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون در خصوص اینکه آیا احتمال محرومیت پرسپولیس هست یا خیر، گفت: تا گزارشی نیاید نمی‌توانم حرفی بزنم. اتفاقات داخل زمین را داور گزارش می‌دهد اما مشاهدات خودم هم بی‌تاثیر نیست و سعی می‌کنیم رأی خود را هرچه سریع‌تر اعلام کنیم.

[color=red:bf55dacc60][size=24:bf55dacc60]وی در پایان در خصوص اینکه داماشی‌ها هم فحاشی می‌کردند، گفت: من با تاخیر به ورزشگاه آمدم. دوستان می‌گفتند که آنها هم فحاشی می‌کردند اما قسمتی از فحاشی‌ها را خودم شنیدم.[/size:bf55dacc60][/color:bf55dacc60]

جوک سال رو ببینید تورو خدا !!!! آخه تو توی ورزشگاه بودی و میگی نمی تونم در مورد پرسپولیسی ها نظر بدم !!! بعد میگی دوستان گفتند داماشی ها فحاشی کردند ؟؟؟ حتما ما رو جریمه هم می کنن !!! به هر حال بد جوری سوزوندیمشون ...
آخرين ويرايش توسط pedram_1367 on يکشنبه آپريل 08, 2012 4:59 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:56 pm

کی میاد پارک شهر من با لباس داماش دارم میرم؟؟؟
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:57 pm

بچه ها پرسپوليس رو /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 08, 2012 4:58 pm

[quote:5eefbf6f08="raincityboy"]همه عزیزان ساعت 10 شب تو پارک شهر با ماشین و بی ماشین خودشون رو با پرچم ها و نماد های رشت و داماش برسونن! جشن بزرگی باید به پا کنیم! اطلاع رسانی کنیددددددد

این مطلبو بچهای پیج داماش تو فیس بوک گفتند من دارم میرم[/quote:5eefbf6f08]

یکی تاپیک بزنهههههههههههههههههههههههههههههه!
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان