اشجاري: حکم جلب همه ما را گرفته بودند
بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: خوشحالم که با قهرمان استانشان چنين رفتاري کردند.
حسن اشجاری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازداشتش توسط یگان ویژه رشت در بین دو نیمه بازی سپاهان و ملوان اظهار داشت: سه مامور یگان ویژه رشت از من بابت درگیری ۵ سال پیش که در رشت بعد از بازی ذوبآهن و پگاه گیلان رخ داده بود، شکایت کرده بودند. البته در این درگیری سعید آذری مدیرعامل وقت باشگاه ذوبآهن، قاسم حدادی فر، علی احمدی، هادی شکوری هم دخالت داشتند و حکم جلب همه ما را گرفته بودند.
وی افزود: یگان ویژه رشت در این مدت احضاریه ها را به آدرس باشگاه ذوب آهن فرستاده و دست من چیزی نرسیده بود. اینکه می گویند به باشگاه سپاهان هم این احضاریه ها رسیده دروغ است. با عقل جور در نمی آید که احضاریه به دست من برسد و پیگیری نکنم.
اشجاری تصریح کرد: در بین نیمه بازی سپاهان و ملوان من را بازداشت کردند و همه دیدند که چه اتفاقی رخ داد. آنها دیه می خواستند و در نهایت با کمک رئیس نیروی انتظامی، نماینده مجلس و رئیس زندان انزلی و بهمن صالح نیا که وساطت کرد توانستم ۵ میلیون نقد بدهم تا رضایت بگیریم و آزاد شوم. باید از این آقایان که برایم خیلی زحمت کشیدند و همچنین آقای رحیمی مدیرعامل سپاهان تشکر ویژه ای داشته باشم. آقای رحیمی دیشب می گفت تیم سپاهان را مقابل کلانتری نگه می دارد و تا زمانی که من آزاد نشوم نمی رود. از حمایت او در آن شرایط واقعا ممنون هستم.
این بازیکن که خود انزلیچی است، ادامه داد: پرونده این درگیری شب گذشته به طور کامل بسته شد. من به رئیس یگان ویژه رشت گفتم چطور می توانم سه مامور یگان ویژه را که زورشان از من بیشتر است بزنم و آنها را مجروح کنم. فقط می توانم بگویم خوشحالم که با قهرمان استانشان چنین برخوردی کردند.
اشجاری که شب گذشته نتوانست همراه تیم به اصفهان بازگردد، گفت: من امروز به اصفهان می روم. هر چند که مصدومیت هم دارم و تا دو هفته نمی توانم در لیگ حضور پیدا کنم اما در حال آماده کردن خود برای بازی با لخویا هستم.
د امرا واتارکانه ای از خنده ... قهرمان استان