[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ARYANST122 » شنبه آپريل 07, 2012 5:29 pm

آخرين تمرين سرخ‌پوشان قبل ازديدار باداماش

آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از بازي مقابل داماش از ساعت 17:30 بعدازظهر امروز به مدت 90 دقيقه برگزار شد.

در این تمرین بازیکنان پرسپولیس ابتدا در ۶ گروه ۶ نفره به آقا وسط و کار با توپ پرداختند و سپس در نیمه زمین فوتبال دسته‌ گرمی را در دستور کار خود قرار دادند.

* در ابتدای تمرین با درخواست دنیزلی روزنامه‌های ورزشی برای سرمربی قرمزپوشان تهیه شد و نقل قول‌های وی برای او ترجمه شد. دنیزلی بعد از اینکه به یکی از نقل قول‌های خود در خصوص فرهاد مجیدی مواجه شد، به شدت به این موضوع اعتراض کرد و با فریادها بلندش به این اظهارنظر منتشره از سوی خود اعتراض کرد.

در تیتر این رسانه از قول دنیزلی آمده بود: "من مجیدی را در زمین بازی ندیدم".

وی در این باره گفت: من هیچ‌وقت به خودم اجازه نمی‌دهم که به کسی بی‌احترامی کنم. مجیدی را همان‌طور که قبل از بازی گفتم مثل پسرم دوست دارم. من در دوران مربیگری‌ام هیچ‌وقت به بازیکنی بی‌احترامی نکردم، به همین دلیل از طریق باشگاه این نقل قول را پیگیری می‌کنم. همچنین امشب با فرهاد مجیدی صحبت خواهم کرد.

*کادر پزشکی پرسپولیس در تمرین امروز از مهدی مهدوی‌کیا تست گرفت که مشخص شد به بازی مقابل داماش هم نمی‌رسد. وی در زمین تمرین حضور داشت، اما در کنار سرخ پوشان تمرین نکرد.

* علیرضا محمد با اجازه دنیزلی در تمرین امروز پا به توپ شد.

* مهرداد اولادی، به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر تمرین نکرد و فقط نظاره‌گر بود.

* جمشید زارع، قائم مقام باشگاه در تمرین امروز حضور داشت و جلسه‌ای را با دنیزلی برگزار کرد.

* پرسپولیسی‌ها پیگیر نتیجه بازی‌های امروز لیگ برتر بودند.

* قرمزپوشان پس از تمرین امروز راهی هتل شدند تا خود را برای بازی فردا مقابل داماش آماده کنند.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » شنبه آپريل 07, 2012 6:01 pm

مهدوی کیا احتمالآ با اون تهمت هایی که به مردم رشت زد و خیانت هایی که در حقشون کرد روش نمیشه جلوی داماش بازی کنه :?:
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه آپريل 07, 2012 6:05 pm

[quote:f9eaf6ed7f="ali126"]کفتارکیابه بازی باداماش نمی رسد[/quote:f9eaf6ed7f]
گفتم نمیرسه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه آپريل 07, 2012 6:07 pm

فریادهای دنیزلی به خاطر مجیدی/مهدوی‌کیا بازی با داماش را از دست داد

خبرگزاری فارس: تمرین امروز پرسپولیس با اعتراض شدید دنیزلی به تیتر یک رسانه در مورد فرهاد مجیدی پیگیری شد.
خبرگزاری فارس: فریادهای دنیزلی به خاطر مجیدی/مهدوی‌کیا بازی با داماش را از دست داد

به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از بازی مقابل داماش از ساعت ۱۷:۳۰ بعدازظهر امروز به مدت ۹۰ دقیقه برگزار شد.

در این تمرین بازیکنان پرسپولیس ابتدا در ۶ گروه ۶ نفره به آقا وسط و کار با توپ پرداختند و سپس در نیمه زمین فوتبال دسته‌ گرمی را در دستور کار خود قرار دادند.

* در ابتدای تمرین با درخواست دنیزلی روزنامه‌های ورزشی برای سرمربی قرمزپوشان تهیه شد و نقل قول‌های وی برای او ترجمه شد. دنیزلی بعد از اینکه به یکی از نقل قول‌های خود در خصوص فرهاد مجیدی مواجه شد، به شدت به این موضوع اعتراض کرد و با فریادها بلندش به این اظهارنظر منتشره از سوی خود اعتراض کرد.

در تیتر این رسانه از قول دنیزلی آمده بود: "من مجیدی را در زمین بازی ندیدم".

وی در این باره گفت: من هیچ‌وقت به خودم اجازه نمی‌دهم که به کسی بی‌احترامی کنم. مجیدی را همان‌طور که قبل از بازی گفتم مثل پسرم دوست دارم. من در دوران مربیگری‌ام هیچ‌وقت به بازیکنی بی‌احترامی نکردم، به همین دلیل از طریق باشگاه این نقل قول را پیگیری می‌کنم. همچنین امشب با فرهاد مجیدی صحبت خواهم کرد.

*کادر پزشکی پرسپولیس در تمرین امروز از مهدی مهدوی‌کیا تست گرفت که مشخص شد به بازی مقابل داماش هم نمی‌رسد. وی در زمین تمرین حضور داشت، اما در کنار سرخ پوشان تمرین نکرد.

* علیرضا محمد با اجازه دنیزلی در تمرین امروز پا به توپ شد.

* مهرداد اولادی، به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر تمرین نکرد و فقط نظاره‌گر بود.

* جمشید زارع، قائم مقام باشگاه در تمرین امروز حضور داشت و جلسه‌ای را با دنیزلی برگزار کرد.

* پرسپولیسی‌ها پیگیر نتیجه بازی‌های امروز لیگ برتر بودند.

* قرمزپوشان پس از تمرین امروز راهی هتل شدند تا خود را برای بازی فردا مقابل داماش آماده کنند.

انتهای پیام/خ
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » شنبه آپريل 07, 2012 6:34 pm

کریمی در ادامه درخصوص دیدار پرسپولیس مقابل داماش گیلان نیز عنوان داشت: متاسفانه باید بگویم ما در مسابقات لیگ بر‌تر شانسی برای کسب عنوان قهرمانی و حتی کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا نداریم اما باید تلاش کنیم با پیروزی در بازی‌های پیش‌رو، با کسب نتایج لازم، از حیثیت فوتبالی خود و باشگاه بزرگ پرسپولیس دفاع کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا تیم داماش گیلان را با شکست بدرقه کنیم، خاطرنشان کرد: از هواداران پرسپولیس می‌خواهم در این دیدار ما را تنها نگذارند.[color=red:03737777f1] [b:03737777f1]داماش تیم خوبی است و از بازیکنان خوبی هم بهره می‌برد و چه بسا اگر مشکلات مالی این تیم برطرف می‌شد، نتایجی به مراتب بهتری را کسب می‌کردند.[/b:03737777f1]
[/color:03737777f1]
کاپیتان سرخ پوشان تهران همچنین تصریح کرد:[color=red:03737777f1] [color=رنگ قلم]م[b:03737777f1]ن یقین دارم هم ‌اکنون نیز اگر مشکلات مالی این تیم رفع شود، آنها می‌توانند به کسب نتایج بهتر در لیگ بر‌تر امیدوار‌تر باشند[/b:03737777f1].[/color:03737777f1][/color]
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » شنبه آپريل 07, 2012 6:35 pm

میلاد زنیدپور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران، اظهارداشت: عابدینی در داماش تک و تنها است و همه تیم ما را تنها گذاشته اند. ما تنهایی به جلو می رویم و هیچ پولی هم در اختیار باشگاه نیست. ما فقط هزینه سفرها را داریم اما [color=red:1d78b9230f]به خاطر عابدینی و مردم خیلی چیزها را تحمل می کنیم و تا آخر فصل ادامه می‌دهیم تا تیم را در لیگ برتر نگه داریم.
[/color:1d78b9230f]
زنیدپور درباره دیدار مقابل تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس در شرایط خیلی خوبی قرار دارد. حضور دنیزلی شوک بزرگی به این تیم بود و پرسپولیس روز به روز بهتر می شود. این بازی برای ما خیلی حیاتی است چرا که این 3 امتیاز ما را در لیگ برتر نگه می دارد و ادامه لیگ را برایمان آسانتر می کند.

هافبک تیم فوتبال داماش در پاسخ به این سوال که با چه هدفی در ورزشگاه آزادی حاضر می شوید؟ گفت: هدف ما کسب 3 امتیاز است. پرسپولیس هم به دنبال کسب سهمیه آسیایی است و 6 بازی آخر لیگ برای آنها اهمیت زیادی دارد؛ به نظر من این دیدار بازی قشنگی می شود.

زنیدپور درباره حضور هواداران پرسپولیس در استادیوم آزادی، افزود: هر چند بازی در ابتدای هفته برگزار می‌شود اما با توجه به روند پرسپولیس هواداران زیادی به استادیوم می آیند. بازی کردن در چنین جوی سخت است اما من از این شرایط زیاد دیده ام و به آن عادت دارم.
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آپريل 07, 2012 6:43 pm

[quote:474744b097="Saeeed"]کریمی در ادامه درخصوص دیدار پرسپولیس مقابل داماش گیلان نیز عنوان داشت: متاسفانه باید بگویم ما در مسابقات لیگ بر‌تر شانسی برای کسب عنوان قهرمانی و حتی کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا نداریم اما باید تلاش کنیم با پیروزی در بازی‌های پیش‌رو، با کسب نتایج لازم، از حیثیت فوتبالی خود و باشگاه بزرگ پرسپولیس دفاع کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا تیم داماش گیلان را با شکست بدرقه کنیم، خاطرنشان کرد: از هواداران پرسپولیس می‌خواهم در این دیدار ما را تنها نگذارند.[color=red:474744b097] [b:474744b097]داماش تیم خوبی است و از بازیکنان خوبی هم بهره می‌برد و چه بسا اگر مشکلات مالی این تیم برطرف می‌شد، نتایجی به مراتب بهتری را کسب می‌کردند.[/b:474744b097]
[/color:474744b097]
کاپیتان سرخ پوشان تهران همچنین تصریح کرد:[color=red:474744b097] [color=رنگ قلم]م[b:474744b097]ن یقین دارم هم ‌اکنون نیز اگر مشکلات مالی این تیم رفع شود، آنها می‌توانند به کسب نتایج بهتر در لیگ بر‌تر امیدوار‌تر باشند[/b:474744b097].[/color:474744b097][/color][/quote:474744b097]
دمش گرم علی کریمی
با این مصاحبه عرق گیلانی بودنش رو نشون داد.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » شنبه آپريل 07, 2012 7:14 pm

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... e=1&ref=nf

[img:a08a31931a]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up2/07244282297546633995.jpg[/img:a08a31931a]

این صفحه را در فیس بوک لایک کنید :wink:
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آپريل 07, 2012 7:15 pm

[quote:2aa7bf0432="MAZIYAR"][quote:2aa7bf0432="Saeeed"]کریمی در ادامه درخصوص دیدار پرسپولیس مقابل داماش گیلان نیز عنوان داشت: متاسفانه باید بگویم ما در مسابقات لیگ بر‌تر شانسی برای کسب عنوان قهرمانی و حتی کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا نداریم اما باید تلاش کنیم با پیروزی در بازی‌های پیش‌رو، با کسب نتایج لازم، از حیثیت فوتبالی خود و باشگاه بزرگ پرسپولیس دفاع کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا تیم داماش گیلان را با شکست بدرقه کنیم، خاطرنشان کرد: از هواداران پرسپولیس می‌خواهم در این دیدار ما را تنها نگذارند.[color=red:2aa7bf0432] [b:2aa7bf0432]داماش تیم خوبی است و از بازیکنان خوبی هم بهره می‌برد و چه بسا اگر مشکلات مالی این تیم برطرف می‌شد، نتایجی به مراتب بهتری را کسب می‌کردند.[/b:2aa7bf0432]
[/color:2aa7bf0432]
کاپیتان سرخ پوشان تهران همچنین تصریح کرد:[color=red:2aa7bf0432] [color=رنگ قلم]م[b:2aa7bf0432]ن یقین دارم هم ‌اکنون نیز اگر مشکلات مالی این تیم رفع شود، آنها می‌توانند به کسب نتایج بهتر در لیگ بر‌تر امیدوار‌تر باشند[/b:2aa7bf0432].[/color:2aa7bf0432][/color][/quote:2aa7bf0432]
دمش گرم علی کریمی
با این مصاحبه عرق گیلانی بودنش رو نشون داد.[/quote:2aa7bf0432]

من همیشه دوسش داشتم و دارم
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه آپريل 07, 2012 7:22 pm

فقط 2 امتیاز با منطقه سقوط فاصله داریم 8O کاش فردا قبل از اینکه به فکر نباختن باشیم , اول به فکر بردن باشیم ........
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آپريل 07, 2012 7:30 pm

[quote:2838a1d6b0="navidmadan"]فقط 2 امتیاز با منطقه سقوط فاصله داریم 8O کاش فردا قبل از اینکه به فکر نباختن باشیم , اول به فکر بردن باشیم ........[/quote:2838a1d6b0]

نگران نباش... ما هرگز سقوط نمی کنیم رو تجربه و جداول سال ها گذشته میگم، حتی اگر بازی فردا رو ببازیم با 4 امتیاز دیگه می مونیم. بعضی تیم های دیگه بیشتر باید بترسند :wink:
ایشالا فردا هم بتونیم با امتیاز برگردیم.
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه آپريل 07, 2012 7:31 pm

امروز بازیه ملوانو توی نیمه اول دیدم ,, کاری به این ندارم که گلهایی که زدن از روی شانس بوده یا نه , یا اصلا خوب بازی میکردن یا نه ولی 1 چیزی بازم نظرمو جلب کرد ,,, اینکه اینا با اینکه توی 18 دقیقه اول بدتر از یه تیم دسته 3 بازی کردن ولی اونقدری خود باوریو جسارت داشتن که با همین وضعیت که 3 تا هم عقبن اونم جلو سپاهان , بازم رفتنو همون نیمه اول نذاشتن بازنده برن رختکن ,,,,,,, کاش بچه های ما فردا با همین جسارت برن توی زمینو 90 دقیقه بدون ترسو اضطراب بازی کنن........... مطمئنم با بار فنیه بالای بازیکنای ما اگه بچه ها 50% جسارتشونو به خرج بدن راحت میتونن از پرسپولیس امتیاز بگیرن ,, فقط کافیه که اگه گلی خوردن تندی خودشونو نبازنو اگرم گل زدن تندی 11 نفره نرن روی خط دروازه صف بکشن تا بازی تموم شه........
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط navidmadan » شنبه آپريل 07, 2012 7:32 pm

[quote:d226786b81="MEHRDAD"][quote:d226786b81="navidmadan"]فقط 2 امتیاز با منطقه سقوط فاصله داریم 8O کاش فردا قبل از اینکه به فکر نباختن باشیم , اول به فکر بردن باشیم ........[/quote:d226786b81]

نگران نباش... ما هرگز سقوط نمی کنیم رو تجربه و جداول سال ها گذشته میگم، حتی اگر بازی فردا رو ببازیم با 4 امتیاز دیگه می مونیم. بعضی تیم های دیگه بیشتر باید بترسند :wink:
ایشالا فردا هم بتونیم با امتیاز برگردیم.[/quote:d226786b81]
خدا از زبونت بشنوه ,,, ایشالا که بخیر بگذره این فصل :)
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 07, 2012 7:37 pm

خدایش بعد باختمون تویه بازیه رفت، همیشه یه احساسی بهم میگفت حتما داماش تویه بازیه برگشت انتقامو میگیره، حالا فردا به همتون ثابت میکنم که اشتباه فکر نمیکردم، یکی از دلایل اصلی که دارم میرم تهران این بود که این انتقام شیرین رو از نزدیک ببینم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه آپريل 07, 2012 7:56 pm

به نظرم مهرداد عزیز حرفی جالب و منطقی زد چون بر فرض ما بازی با پرسپولیس نتونیم امتیاز بگیریم اگه ذوب اهن بتونه تو زمین خودش شهرداری بحران زده رو شکست بده ما حداقل روی کاغذ به هیچ عنوان کاندید سقوط نیستیم برای من شخصا"بازی ذوب و شهرداری خیلی مهمتره چون خداییش تو تهران با پرسپولیس بازی کردن کار خیلی سختیه البته اینم در نظر بگیریم بازیهای ما غیر از با پرسپولیس نسبت به بقیه تیمها تقریبا" راحتره...در ضمن دوستان یادمون باشه ما امسال با این وضعیت خیلی شانس اوردیم که اینا سال بعد هم میخوان با هیجده تا تیم مسابقات برگزار کنند چون میشه گفت لیگ برتر امسال یه تیم دسته یکی خودشو شناخته و فقط یه تیم دیگه برای بقا جنگ میکنه...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان