[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

2پرسپوليسي بازي با داماش را از دست دادند

پستتوسط armin8651 » شنبه آپريل 07, 2012 7:48 am

[b:2a6a1e91e1]2پرسپوليسي بازي با داماش را از دست دادند[/b:2a6a1e91e1]

بنا بر اعلام پزشک پرسپويس اولادي و محمد به دليل مصدوميت نمي‌توانند برابر داماش به ميدان بروند.
وجیه الله چشمه‌سری، پزشک باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به بررسی‌های انجام شده قطعا در بازی مقابل داماش مهرداد اولادی و علیرضا محمد را در اختیار نخواهیم داشت.
وی افزود: وضعیت مهدی مهدوی‌کیا نیز پس از تمرین امروز مشخص خواهد شد تا ببینیم او شرایط بازی دارد یا نه.
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » شنبه آپريل 07, 2012 7:58 am

پرسپولیس – داماش گیلان ساعت 19 ورزشگاه آزادی تهران

محمود رفیعی، حسن کامرانی فر، محمد رضا امینی، محمد ملکی، ناظر داوری: حسین عسگری
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » شنبه آپريل 07, 2012 8:02 am

[b:3d95a87776] وای که بازی رو ببریم چی میشه [/b:3d95a87776] /11/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آپريل 07, 2012 9:20 am

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان با اشاره به اینکه قلبا پرسپولیس را دوست دارد و هیچ وقت نمی‌تواند باخت آنها را ببیند، ابراز امیدواری کرد داماش بازی آبرومندانه‌ای را برابر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی انجام داده و موفق به کسب امتیاز شود.

مهدی تارتار سرویس ورزشی جام نیوز، در مورد آخرین وضعیت تیمش پیش از دیدار با پرسپولیس گفت: «پس از نشستی که بازیکنان با عابدینی داشته و تصمیم گرفتند با توجه به مشکلات مالی تیم، با تمام توان لیگ را به پایان برسانند، با انگیزه بالایی در تمرینات روزهای اخیر شرکت کرده و شرایط بسیار خوبی برای رویارویی با پرسپولیس دارند.»
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی داماش در این مسابقه که در ورزشگاه آزادی انجام می‌شود، ارائه بازی زیبا و کسب امتیاز برابر حریف مطرح تهرانی است، اضافه کرد: «پرسپولیس در هفته‌های اخیر بسیار شاداب بازی می‌کند و روند رو به رشدی داشته است.»
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان اضافه کرد: «پرسپولیسی‌ها امروز با هدایت دنیزلی دو تیم دارند، یک تیم برای موفقیت در آسیا و یک تیم برای موفقیت در مسابقات لیگ. آنها نسبت به ابتدای فصل 80-90 درصد تغییر کرده و بازیکنان این تیم هم انگیزه بالایی برای موفقیت در مسابقات پایانی لیگ دارند، به همین دلیل کار بسیاری سختی پیش رو داریم.»
وی با تاکید بر اینکه تیمش با توجه به مشکلات عدیده‌ای که با آن مواجه شده، در دربی گیلان مستحق پیروزی بود، ادامه داد: «در فوتبال گاهی دچار بدشانسی می‌شوید اما ما تلاش داریم در بازی‌های پایانی لیگ خصوصا دیدار با پرسپولیس امتیاز لازم را کسب کرده و جایگاه مناسبی را در میانه جدول به تیم داماش اختصاص دهیم.»
تارتار از بازگشت مازیار ربیعی به کادرفنی داماش خبر داد و اظهار داشت: «قلبا پرسپولیس و هواداران این تیم را دوست دارم و هیچ وقت نمی‌توانم شکست آنها را ببینم اما امروز به خاطر تعهدی که به باشگاه داماش دارم و شرایط این تیم، تمام تلاش خود را برای موفقیت تیم، انجام یک بازی آبرومندانه و کسب امتیاز در آزادی به میدان می‌رویم.»
وی در مورد رویارویی با دنیزلی تاکید کرد: «برای نخستین بار است که برابر این مربی مطرح ترکیه‌ای قرار می‌گیرم و تیم پرسپولیس با حضور وی متحول و کاملا هجومی شده است. ما مربیان جوان باید از این مربیان درس بگیریم و دوست داریم برابر این مربیان بزرگ، قد علم کنیم.»
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان با اشاره به اینکه برخی از استان‌ها سال‌هاست آرزو دارند تیمی را از تهران به استان خود منتقل کنند تا نماینده در لیگ برتر داشته باشند، در پایان گفت: «استان گیلان دو تیم لیگ برتری دارد اما هر دو تیم مشکل مالی دارند، درحالیکه هواداران این دو تیم را واقعا در شهرهای دیگر ندیده‌ام. در این شرایط مسئولان استان باید به خاطر این هواداران و پیش از اینکه مشکلات این تیم‌ها بیشتر شده و باعث سقوط آنها شود، کاری برای رفع مشکلاتشان انجام دهند.»
دیدار تیم‌های پرسپولیس و داماش گیلان در هفته بیست و نهم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت 19 فردا یکشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه آپريل 07, 2012 10:54 am

تارتار خاك بر سرت با اين مصاحبه كردنت /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه آپريل 07, 2012 11:51 am

بچه ها اگر مثل بازی با ملوان بازی کنند 100% می بریمشون ... ترکیب مورد نظر من برای بازی فردا اینه...

[align=center:9a834e7d7a]محمدی

ابوذر - نظیکار - مختاری - کوشکی

ابشک - حاجتی

افشین - مهدوی - ابراهیمی ( جهانبخش )

غلامی
[/align:9a834e7d7a]
خیلی دوست دارم فردا جهانبخش تو ترکیب ثابت باشه
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه آپريل 07, 2012 11:55 am

جهانبخش شیث و نصرتی 2 یار جدا نشدنی رو لوله میکنه باهم اگه مثل بازی ملوان بازی کنیم میبریم
در ثانی خیلی از بازیکنای ما فردا رو فرمن مثل آقایون غلامی زنیدپور محمدی واسه خودنمایی /9/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آپريل 07, 2012 12:22 pm

ایلنا: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای بازی فردا مقابل داماش با ارائه سطح بالایی از فوتبال به سه امتیاز می‌رسیم.

به گزارش ایلنا، مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از دیدار فردا مقابل داماش در خصوص اینکه آیا بازیکنانی که در ترکیب پرسپولیس در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا قرار نمی‌گیرند آماده حضور در میدان هستند، گفت: آنها کاملا آماده هستند چراکه همه بازیکنان پرسپولیس از نظر بازی و از لحاظ بدنی و تفکرات به همدیگر نزدیک هستند و فقط در یکسری جزییات کوچک با هم اختلاف دارند.

سرمربی سرخپوشان در مورد دیدار فردا مقابل داماش گفت: از تیم خودم راضی هستم اما این به آن معنا نیست که اشتباه نداشتیم. هر هفته اشتباهاتمان کمتر می‌شود و این نکته مثبتی به شمار می‌رود.

دنیزلی در مورد مصدومان و محرومان پرسپولیس یادآور شد: به وضعیتی رسیدیم که نباید در این مورد مشکلی داشته باشیم چرا که پرسپولیس به یک تفکر تیمی رسیده و وجود مصدوم محروم در آن خللی ایجاد نخواهد کرد. با این حال مصدومیت‌های مهدوی کیا و محمد ادامه دارد اما وقتی تیم از یک حدی بالا برود و به تیم تبدیل شود دیگر مشکل‌ساز نخواهد بود. چیزی که مرا خوشحال می‌کند این است که همه بازیکنان آماده باشند.

مصطفی دنیزلی در ادامه این نشست در مورد اینکه در دیدار فردا پرسپولیس با چه شیوه‌ای بازی خواهد کرد اظهار داشت: بین شکل بازی در آسیا و لیگ بر‌تر اختلاف زیادی دیده نمی‌شود. اختلاف این است که جبران امتیازات از دست رفته در آسیا مشکل‌تر از لیگ است. به همین خاطر در یک تورنمنتی که ۶ بازی در آن می‌شود با یک تورنمنتی که ۳۴بازی برگزار می‌شود تنها از نظر تمرکز و انگیزه اختلاف است نه از لحاظ شکل و نوع بازی.

دنیزلی در خصوص اینکه پرسپولیس در آسیا صدرنشین است و در لیگ بر‌تر در میانه‌های جدول قرار دارد عنوان کرد: وقتی که به پرسپولیس آمدم لیگ قهرمانان آسیا همزمان با لیگ ایران آغاز نشده بود پس نباید در این مورد قیاسی انجام داد.

وی اضافه کرد: مسابقات آسیایی را با یکسری از بازیکنان که در لیگ نبودند آغاز کردیم و روند خوب تیم باعث شد با همین نفرات ادامه دهیم. ترکیب بازیکنان و تعویض‌ها بر اساس شرایط بازی و تیم حریف است. به طور مثال جواد کاظمیان که در دو بازی اول بهترین بازیکن زمین بود در بازی سوم مقابل الغرافه به عنوان ذخیره اضافه شد.

سرمربی پرسپولیس در خصوص تفاوت لیگ با آسیا گفت: اختلافی وجود ندارد و فقط روند رو به رشدی است که طی سه چهار هفته اخیر ادامه داشته و از این پس چه در لیگ و چه در آسیا تفاوتی را نخواهید دید.

دنیزلی در خصوص برنامه‌هایش برای فصل آینده تاکید کرد: هنوز هیچ لیستی برای فصل بعد نداده‌ام چرا که باید در درجه اول بازیکنان خودمان را در دیدارهای باقیمانده ارزیابی کنیم و سپس این لیست را ارائه دهیم. نام‌هایی در ذهن من هستند که خارجی نیستند و انتخاب من بازیکن ایرانی خواهد بود. در حال حاضر ۵ اسم در ذهن من است اما این، یک مسئله داخلی باشگاه بوده و هیچ ارتباطی با چیزهایی که در رسانه‌ها گفته می‌شود ندارد.

وی در خصوص اینکه آیا قول کسب سهمیه آسیایی را به هواداران می‌دهد گفت: در این مورد قولی نمی‌دهم و ما برای رسیدن به هدف کار می‌کنیم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط meraj130 » شنبه آپريل 07, 2012 12:25 pm

به گزارش ایرنا، 'جواد كاظمیان' روز شنبه در كنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل داماش گیلان در جمع خبرنگاران گفت: تیم حریف، شرایط حساسی برای ادامه حضور خود در لیگ برتر دارد و این مساله كار ما را دشوار خواهد كرد.

وی ادامه داد: با توجه به اینكه بالای 30 سال سن دارم، فكر كردن به این مساله چندان درست نیست. زمانی كه در شرایط خوبی بودم، از لیگ آلمان پیشنهاد داشتم اما امارات عربی متحده را انتخاب كردم و از این مساله نیز پشیمان نیستم.

وی تاكید كرد: علاقه دارم در سال های آخر فوتبال خود در كنار پرسپولیس و خانواده ام باشم و نمی خواهم در تیم دیگری بازی كنم.

بازیكن تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: تیم ما با حضور 'مصطفی دنیزلی' پیشرفت بسیار خوبی داشته و بازیكنان، انگیزه بالاتری دارند.

وی در خصوص اینكه آیا قصد دارد در پایان دوران بازیگری اش به مربیگری بپردازد، تصریح كرد: به این مساله فكر نكرده ام اما معتقدم مربیگری با خصوصیات اخلاقی من سازگار نیست.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط meraj130 » شنبه آپريل 07, 2012 12:26 pm

بازیکنان داماش ایثار کردند/ هیچ امیدی به دریافت پول نداریم
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان ضمن تاکید بر اینکه شاگردانش ایثار کرده و در مسابقات لیگ به میدان می روند ابراز امیدواری کرد نماینده استان گیلان در لیگ برتر ماندنی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تارتار در نشست خبری پیش از دیدار پرسپولیس - داماش گیلان که بعد از ظهر امروز در محل سازمان لیگ برتر برگزار شد با بیان این مطلب افزود: پرسپولیس تیم شناخته شده ای است که با توجه به پخش زنده دیدارهای این تیم از تلویزیون اهالی فوتبال نسبت به این تیم شناخت کافی را دارند من هم به واسطه حضور در کادر فنی تیم پرسپولیس از برخی بازیکنان این تیم شناخت دارم که این مسئله به ما کمک می کند فردا با شرایطی بهتر بازی کنیم.

وی در ادامه افزود: درحال حاضر شرایط تیم ما بهتر از هفته های قبل است اما متاسفانه به علت اعتصاب بازیکنان تمرینات چند روز را از دست دادیم. خوشبختانه با جلسه ای که بین بازیکنان، کادر فنی و مدیریت باشگاه برگزار شد شاگردانم ایثار کردند و با تمام وجود هم قسم شدند که برای موفقیت تیم بدون چشم داشت مالی در دیدارهای آینده تلاش کنند.

سرمربی تیم فوتبال داماش خاطرنشان کرد: درست است تیم فوتبال پرسپولیس متحول شده و بهتر از قبل بازی می کند اما بازی کردن مقابل تیم داماش کار بسیار دشوار است بازیکنان من به مانند تیم هایی که در گذشته بازی می کردند بدون چشم داشت مالی فقط برای تیم خود و شهری که برای آن بازی می کنند به میدان می روند. داماش امروز به تیمی یکدست و یکدل تبدیل شده که شکست دادنش آسان نیست.

"در حال حاضر هیچ امیدی به دریافت پول نداریم"، تارتار با بیان این جمله افزود: بازیکنان داماش تصمیم گرفته اند بدون دریافت پول برای تیم بازی کنند این کاری است که تنها از آنها بر می آید و از این بابت باید از شاگردانم تشکر کنم در حال حاضر کمتر بازیکنی هست که بدون چشمداشت مالی بازی کند اما بازیکنان من با نگاهی متفاوت به دنبال موفقیت تیم خود هستند.

وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه تیم داماش گیلان لیگ را با ایستادن در رتبه خوب به پایان برساند در خصوص اینکه چه تیمی در پایان لیگ برتر قهرمان خواهد شد، گفت: تمرکزم تنها روی تیم داماش است اما در عین حال فکر می کنم یکی از 3 تیم سپاهان، تراکتورسازی و یا استقلال قهرمان لیگ برتر خواهند شد.

تارتار در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که به نزدیک شدن رقابت در انتهای جدول اشاره کرد گفت: قبول دارم. رقابت در انتهای جدول شدیدتر شده است و همه تیم ها برای پیروزی تلاش می کنند ما هم جزو تیم هایی هستیم که تنها با هدف پیروزی به میدان می رویم.

وی همچنین یادآور شد: خوشبختانه تیم ما در 4 هفته گذشته روندی خوب و رو به رشد را پیش رو گرفته و شکستی نداشته است این نشاندهنده پیشرفت تیم داماش است که بسیار محسوس بوده.

تارتار در خصوص آینده اش در تیم داماش گفت: با این شرایط نمی شود به فصل آینده فکر کرد اول باید تیم داماش را در لیگ برتر حفظ کنیم بعد دنبال شرایط تیم در فصل آینده برویم.

وی ضمن اعلام اینکه تیمش بازیکن مصدوم و محرومی ندارد در خاتمه تصریح کرد: امیدوارم داوری در دیدار فردای پرسپولیس - داماش تاثیر نداشته باشد و داور بدون توجه به نام تیم ها سوت بزند. در شرایط فعلی دیگر تاب و تحمل این را نداریم که از داوری متضرر شویم. ما در گذشته از این بابت زیاد ضرر کرده و امتیازات بسیاری را از دست دادیم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط ali126 » شنبه آپريل 07, 2012 3:58 pm

کفتارکیابه بازی باداماش نمی رسد
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه آپريل 07, 2012 4:07 pm

بابا این تار تار خیلی ترسو هست .لابد میخواد فردا 3تا هافبک دفاعی بزاره /9/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه آپريل 07, 2012 4:09 pm

مگه نمی خواددومهاجمه بزاره؟ /9/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه آپريل 07, 2012 4:21 pm

[quote:732945daf1="ali126"]مگه نمی خواددومهاجمه بزاره؟ /9/[/quote:732945daf1]

چیزی که تویه تمرینات معلوم بود هم حاجتی هم آبشک و مگنو فیکسن. حالا شاید آبشک جلوتر باشه با مهدوی :idea:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه آپريل 07, 2012 4:43 pm

[size=18:8067578e6d][color=blue:8067578e6d]رضا چاووشی در گفتگو با پانا:

گربه سفید پرسپولیسم نه گربه سیاه/به دنبال 3 امتیازهستیم.[/color:8067578e6d]
[/size:8067578e6d]

[color=black:8067578e6d] مهاجم داماش گیلان گفت: همیشه چون مقابل پرسپولیس خوب بازی کرده ام و گل زدم به من می گویند گربه سیاه این تیم ولی به نظر خودم ، گربه سفید پرسپولیسم.

رضا چاووشی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا در خصوص وضعیت تیم داماش گیلان اظهار داشت: وضعیت تیم ما بد نیست و رو به شفاست. سعی کردیم تمرینات خوبی انجام دهیم تا مقابل پرسپولیس نتیجه بگیریم. در طول تمرینات هم نقاط ضعف و قوت آنها را شناسایی کردیم.

وی افزود: می خواهیم در تهران خوب بازی کنیم و با دست پر از زمین خارج شویم. در این دیدار نه مصدوم و نه محروم داریم. اولین بازی است که همه بچه ها هستند. فکر می کنم بازی قشنگی شود. امیدوارم بتوانیم انتقام شکست بازی رفت را از آنها بگیریم چون واقعا در بازی رفت مستحق شکست نبودیم و باید می بردیم.[/color:8067578e6d]

[color=black:8067578e6d]مهاجم داماش گیلان تصریح کرد: تیم ما دنبال برد است و چیزی برای گرفتن 3 امتیاز کم ندارد. بالاخره بازی مقابل پرسپولیس همیشه انگیزه می آورد. آنها تیم پرمهره ای دارند. چون پرسپولیس در لیگ می داند قهرمان نمی شود همه تمرکزش در لیگ آسیاست و انصافا خوب نتیجه گرفته. البته آنها در لیگ هم با آن همه حاشیه بد نتیجه نگرفتند.

چاووشی به عملکرد خوب خود مقابل پرسپولیس اشاره کرد و گفت: همیشه تمام سعیم را کردم که برای تیم خود موثر باشم. خوشبختانه مقابل پرسپولیس هم هر وقت بازی کردم خوب بودم و گل زدم. تا به حال 4 گل به پرسپولیس زدم. چون عملکردم مقابل این تیم خوب بوده به من می گویند گربه سیاه پرسپولیس ولی من گربه سفید این تیم هستم.
[/color:8067578e6d]

وی خاطرنشان کرد: امتیاز تیم ها در پایین جدول به هم نزدیک است و این شرایط خطرناکی را رقم زده. ما بازی های سختی در پیش داریم. فکر می کنم از 6 بازی فقط 6 امتیاز بگیریم، در لیگ می مانیم. قطعا سقوط نمی کنیم چون با تیم های مس سرچشمه و شهرداری تبریز هم بازی مستقیم داریم.

چاووشی در خصوص وضعیت مالی داماش گفت: هنوز مشکلی حل نشده و کماکان درگیر مسائل مالی هستیم. عابدینی هم دارد سعی می کند ولی دست تنهاست و نتوانسته کاری انجام دهد. امسال واقعا فی سبیل الله بازی کردیم. ما با عابدینی قرارداد بستیم و تا آخر هم با او هستیم.[color=darkred:8067578e6d] [/color:8067578e6d]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان