توسط sepidrod » جمعه آپريل 29, 2011 5:48 pm
[quote:2fcba1d95d="maysam"]شما چقدر ساده هستین!از کجا میدونین صدام اعدام شد
اگه یادتون باشه وقتی امریکا به عراق حمله کرد عراق چند روز مقاومت کرد ولی تمام نیروهای وفادار صدام تو بغداد بودن.وقتی امریکا وارد بغداد شد بدون هیچ مقاومتی شهر رو تصرف کرد.همون موقع اعلام کردن که بین صدام و امریکا توافقاتی صورت گرفته وگرنه صدام تا آخرین لحظه مقاومت می کرد و فداییهاش که دست کمی از پیشمرگ های کرد نداشتن تا آخرین قطره خون میجنگیدن[/quote:2fcba1d95d]
درسته تمام نیروهاش زبده خودش منجمله گارد ریاست جمهوری را در بغداد مستقر کرده بود ولی فرماندهام امریکایی به احتمال زیاد فرماندهان عراقی را خریده بودند ضمن اینکه عراقی ها هم به علت جنگ های زیاد و تحریم های فراوان و وحشی گری های صدام و .... دیگه انگیزه ای نداشتند خود صدام هم بعد از اشغال راحت بغداد که در به در دنبال سر پناه می گشت رفت خونه یکی از زنهاش و گفت به من خیانت کردند شهر نجنگیده تسلیم شد.
ضمن اینکه من یادامه درست بعد از اعدام صدام یهو هوادرانش کلی بمب تو شهرهای مختلف منفجر کردند و...
در مورد اینکه صدام واقعی بود یا نه !!! ازش تست دی ان ای گرفتند این همه مجامع بین المللی و جهانی و کلی قازی و وکیل و..... در دادگاه حضور داشتند کردهای عراق که جز دشمناش بودند در محاکمه ها بودند امریکا دروغ زیاد میگه ولی اگر دروغ بگه دروغی میگه که بتونه جمعش کنه ولی این مساله جای دروغی نداشت
چندین کشور شاکی بودند به نظر من [b:2fcba1d95d]راست بودن اعدام صدام به دروغ بودنش می چربه[/b:2fcba1d95d]