[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط yaran-mirzakochak » چهارشنبه آپريل 04, 2012 5:51 am

برای ما مهم نیست غلامی کدوم تیم بوده وفصل بعد کدام تیم خواهد رفت مثل صدها بازیکن دیگه که تو این شهر برای تیمهای شهرمان توپ زدن . مهم برای ما اینکه بازیکنی که تو تیم ما توپ میزنه باید تعصب به تیم داشته باشه خصوصآ در مقابل رقیب دیرینه باید از جان و دل مایه بزاره چون پیراهن تیم شهرمون تو تنش هست اگه تواناییش رو نداره وکوچکترین تعصبی به تیم رقیب داره همون بهتر که تو تیم نباشه نه خودش رو عذاب بده نه ما رو فریب . در پایان مطمئن باش دوست عزیز طرفداران رشتی هرگز افسوس بازیکنی رو که تو تیم ما بازی میکرد وتعصب به ملوان داشت رو نمیخورن , بلکه افسوس اون چند دقیقه قبل از تعویض غلامی رو میخورن که تیم ما مقابل ملوان ده نفره بازی کرد.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » چهارشنبه آپريل 04, 2012 6:05 am

تعصب /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ یه نگاهی به بازیهای محمد بکن بعد خودت معنی تعصب رو برای خودت تعریف کن و یکم بخند که چی داری میگی البته روی صحبتم فقط با شماست که خودت رو به اسم یاران میرزا داری معرفی میکنی به امسال شما میگن حزب باد چون هر طرف بوزه همون سمت میری /10/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » چهارشنبه آپريل 04, 2012 6:40 am

نگاهی به بازیهای محمدت هم کردیم که اینها رو میگیم. نیازی نیست برای توجیه سیاه کاریهاش و کم کاریهاش به دیگران توهین کنی. یار وفادار محمد!!!
خوشحالم که طرف حسابت من باشم حداقل مهم اینکه از توهین شما به کل طرفداران داماش جلو گیری میشه . جالبه برات توضیح بدم در طول این 27 سالی که ورزشگاه میرم همیشه روبرو سمت چپ جایگاه میشینم نه پشت دروازه که مدعی هستین به ممد شما توهین شده!!!
در پایان این تعصبی که از ممد گفتین امیدوارم تو این چندتا بازی گل کنه ,تا حداقل بی حساب شیم خودش هم عاقبت به خیر. /7/
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط civilboy » چهارشنبه آپريل 04, 2012 6:40 am

[quote:75b03c44a1="mehdigholami"]تعصب /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ یه نگاهی به بازیهای محمد بکن بعد خودت معنی تعصب رو برای خودت تعریف کن و یکم بخند که چی داری میگی البته روی صحبتم فقط با شماست که خودت رو به اسم یاران میرزا داری معرفی میکنی به امسال شما میگن حزب باد چون هر طرف بوزه همون سمت میری /10/[/quote:75b03c44a1]

دوست عزیز، این بازی حساسیت های خاص خودشو داره و میبنین که چن هفته بعد از بازیم همچنان ادامه داره، به هر حال امثال پژمان نوری که از ملوان اومدو نمک خوردو نمکدون شکوندن دوستانو به قوله معروف مارگزیده کرده، داماش به هیچ بازیکنی وابسته نیست، هر بازیکنی که تو این تیم بازی میکنه وظیفه شه با تمام توان بازی کنه وگرنه اون پولی که میگیره حلال نیست، محمد غلامی همه دیدن که در اول فصل چطور بازی میکرد و همین تماشاگرانی که شما متهم به بی تعصبیشون میکنین چطور ازش حمایت کردن. اون اخطار بی مورد در دقایق پایانی که منجر به محرومیتش برای بازی با ملوان شد شک و شبهه ها رو زیاد کرد و بازی ضعیفش در بازی برگشت هم مزید بر علت شد.
اگر یه ارگانی مثه نیروی دریایی از تیمهای رشتی حمایت میکرد و تیممون ثبات داشت بازیکنا واسمون نازو عشوه نمیومدن و تو هر بازی که دلشون میخواست خوب بازی نمی کردن
به هرحال غلامی بازی های خوبی واسمون انجام داد، اگه فصل بعد موند که چه بهتر اگرم رفت که واسش ارزوی موفقیت میکنم ولی مطمئن باش حسرت رفتن هیچ بازیکنیو نخواهیم خورد.
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » چهارشنبه آپريل 04, 2012 7:13 am

من منکر بازی ضعیفش تو این بازی نمیشم که اون هم دلیل داره که فقط خودمو خانوادم میدونیم ضمنا میشه بگید کدوم بازیکن خوب بازی کرد ایا ابشک خوب بود یا مهدوی و یا چاوشی من که چیزی از هیچ کدومشون ندیدم ضمنا زمین هم که فقط ظاهر خوب داشت هیچ توپی رو هم نمیشد نگه داشت بخصوص بعد از اینکه بارون اومد اگه اشتباه نکنم ابراهیمی هم سمت نیمکت ملوان رفت ضمنا من به هیچ کسی توهین نکردم /6/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط yaran-mirzakochak » چهارشنبه آپريل 04, 2012 7:23 am

راستی تا یادم نرفته یه توضیح از لقب حزب باد می خواستم!!!
میخواستم بدونم آیا به کسی که اینجا باشه وقلبش برای ملوان بتپه چی میگن؟یا کسی که تو تک به تک اونقدر سرعتش رو کم میکنه تا بزور به توپ برسه؟ یا کسی که بخاطر یه بازیکن , حالا گیریم داداشم باشه طرفدار داماش بشه , چی میگن؟؟؟
مطمئن باش این جناب عالی هستی که با رفتن محمدت سالهای دیگه تو سایت های تیمهای دیگه میری و ادعای طرفدار دو آتیشه اون تیمها رو برای طرفداراشون در میاری نه ما. ما رشتی هستیم وتا آخرم پای تیمهای شهرمان هستیم نه بخاطر رنگ ونه اسم فقط به خاطر اسم پاک شهرمان .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط civilboy » چهارشنبه آپريل 04, 2012 7:29 am

[quote:92ad25f505="mehdigholami"]من منکر بازی ضعیفش تو این بازی نمیشم که اون هم دلیل داره که فقط خودمو خانوادم میدونیم ضمنا میشه بگید کدوم بازیکن خوب بازی کرد ایا ابشک خوب بود یا مهدوی و یا چاوشی من که چیزی از هیچ کدومشون ندیدم ضمنا زمین هم که فقط ظاهر خوب داشت هیچ توپی رو هم نمیشد نگه داشت بخصوص بعد از اینکه بارون اومد اگه اشتباه نکنم ابراهیمی هم سمت نیمکت ملوان رفت ضمنا من به هیچ کسی توهین نکردم /6/[/quote:92ad25f505]

بازیکن پول گرفته بنابراین باید تمام تلاششو بکنه، ما هم کار میکنیم، نمیتونیم به رییسمون بگیم یه مشکل شخصی دارم بنابراین نمیتونم درست کار کنم!
به هرحال امیدوارم مشکل محمد حل شده باشه.
سمت نیکمت رفتن که دلیل نشد عزیز، ابراهیمی تو این بازی خداییش عالی بود ، بهترین بازیکن داماش بود، چون انگیزه ش چن برابر بود، نمیدونم مصاحبه شو که در مورد بازی در ملوان بود خوندین یا نه. مهدویم دیگه هر کاری خواست کرد منتها رحیم زاده خوب کار کرد.
مشکل زمین که دیگه شد ایراد بنی اسرائیلی، زمین فقط تو همین بازی عوض نشد که، شما میگین با رفتن محمد شما حسرتشو میخورین بعد میگین زمین خراب بود؟!
این بازی تموم شد، امیدوارم در بازیایه بعدی بیشتر تلاش کنه
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه آپريل 04, 2012 7:35 am

بچه ها خواهشا با ادامه این بحث خودداری کنید / چون از اونجایی که بوش میاد این حرفا پایان خوشی نخواهد داشت.

محمد غلامی تو این فصل واسه ما خیلی عالی بازی کرده و تو دل اکثر هوادار هم جا باز کرده و همچنین از اخلاق بسیار بسیار خوبی برخورداره/ خیلی جنگنده و با غیرت بازی میکنه اکثرا - که البته تو بازی با ملوان اون جنگندگی رو نداشت ( البته تو چندتا بازی دیگه هم بود که خوب نبود) پس این نمیتونه دلیل قاطع بر این باشه که محمد کم کاری کرده ( میشه گفت روز فوتبالیش نبود/ البته اینم میشه گفت که کم کاری کرده - ولی ایشالا که نکرده - ما واگذارش میکنیم به خدا)

در مجموع منظورم این بود که وقتی ما مطمئن نیستم که کم کاری کرده یا نکرده در موردش صحبت نکنیم بهتره.

فک کنم مازیار بود که یه حرف قشنگی زد و گفت با این حرفا بازی خوبمون مقابل ملوان کم ارزش نکنیم / مهم این بود که ملوان نطق نکشید - میشد اینو از برنامه این هفته نود هم متوجه شد
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آپريل 04, 2012 7:37 am

[quote:40fee58795="mehdigholami"]من منکر بازی ضعیفش تو این بازی نمیشم که اون هم دلیل داره که فقط خودمو خانوادم میدونیم ضمنا میشه بگید کدوم بازیکن خوب بازی کرد ایا ابشک خوب بود یا مهدوی و یا چاوشی من که چیزی از هیچ کدومشون ندیدم ضمنا زمین هم که فقط ظاهر خوب داشت هیچ توپی رو هم نمیشد نگه داشت بخصوص بعد از اینکه بارون اومد اگه اشتباه نکنم ابراهیمی هم سمت نیمکت ملوان رفت ضمنا من به هیچ کسی توهین نکردم /6/[/quote:40fee58795]

عزیز من من فقط به یک قسمت از کامنت شما ایراد دارم و اونم خوب بازی کردن بازیکنان هست ... مهدوی بهترین بازی فصلش تا اینجا رو جلوی ملوان انجام داد ، ابراهیمی پدر رمضانی رو در آورد تازه یک گل زد که قبول نکردند !!! صحت گل هم توی تصاویری که گذاشتیم واضح هست ... حاجتی و نظیفکار و مختاری نذاشتند یک توپ رد بشه ، کوشکی چندتا سوتی داد که بچه های دیگه جمعش کردند ... سید علی بد نبود ، چاووشی حداقل یک دروازه خالی رو نزد ، آبشک هم خوب بود یعنی کم نذاشت ... فراهانی هم توپی نیومد که بخواد خودشو نشون بده ...
فقط محمد غلامی موند که همونطور که توی کامنت های قبلیم گفتم تلاش بیش از حد نکرد از اونور من نمیگم کم گذاشت و یک بازیکن متوسط رو به پایین بود که بازم تکرار میکنم از این بازیکن با این کیفیت و در حضور سرمربی تیم ملی انتظار من به شخصه خیلی بیشتر بود
یک نکته دیگه هم بگم من محمد غلامی رو از وقتی که اومد داماش دوستش نداشتم و از زمان تیم ملی قطبی ازش خوشم اومده بود و بازی هاش رو دنبال می کردم و به شخصه انتظار بیشتری ازش دارم ولی توی دو تا بازی با ملوان توی این فصل یه جورایی حال نداد به ما ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » چهارشنبه آپريل 04, 2012 7:38 am

[quote:aaa65d0619="meraj130"]بچه ها خواهشا با ادامه این بحث خودداری کنید / چون از اونجایی که بوش میاد این حرفا پایان خوشی نخواهد داشت.

محمد غلامی تو این فصل واسه ما خیلی عالی بازی کرده و تو دل اکثر هوادار هم جا باز کرده و همچنین از اخلاق بسیار بسیار خوبی برخورداره/ خیلی جنگنده و با غیرت بازی میکنه اکثرا - که البته تو بازی با ملوان اون جنگندگی رو نداشت ( البته تو چندتا بازی دیگه هم بود که خوب نبود) پس این نمیتونه دلیل قاطع بر این باشه که محمد کم کاری کرده ( میشه گفت روز فوتبالیش نبود/ البته اینم میشه گفت که کم کاری کرده - ولی ایشالا که نکرده - ما واگذارش میکنیم به خدا)

در مجموع منظورم این بود که وقتی ما مطمئن نیستم که کم کاری کرده یا نکرده در موردش صحبت نکنیم بهتره.

فک کنم مازیار بود که یه حرف قشنگی زد و گفت با این حرفا بازی خوبمون مقابل ملوان کم ارزش نکنیم / مهم این بود که ملوان نطق نکشید - میشد اینو از برنامه این هفته نود هم متوجه شد[/quote:aaa65d0619]

موافقم
این بازی حساسیت های خاص خودشو داشت، مطمئنا محمد بازیایه خوبی تو این فصل واسمون انجام داد، امیدواریم این بازیهایه خوبش همچنان ادامه داشته باشه چه تو داماش و چه در تیمهای دیگه، حداقل بعنوان یه گیلانی نماینده مون در تیم ملی باشه
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه آپريل 04, 2012 7:41 am

شاید [b:8b38da89b2]15000[/b:8b38da89b2] تماشاگر حاضر در ورزشگاه و [b:8b38da89b2]صدها هزار[/b:8b38da89b2] بیننده تلویزیونی در مورد محمد غلامی رو اشتباه کرده باشند !!!!
ولی دیگر نیاز به اعصاب خرد کردن نیست ، ضمن احترام به محمد غلامی و تشکر از زحمات ایشان ، پرونده این بازیکن برای ما مختومه هستش .
اگرچه حسین ابراهیمی در اکثر بازی ها برای ما خوب بازی نکرد ولی دوندگی و تعصبش در بازی الگیلانو ، تمام ضعفهای بازیهای گذشته اش رو پوشش داد ، چاوشی ، آبشک و مهدوی هم آنچنان خوب بازی نکردند اما تعصبی در وجود داشتند که به عینه به تماشاگران منعکس شد ؛ اون برای ما مهمه نه چیز دیگر .
من از طرفداران پر و پا قرص محمد غلامی بودم حتی راجع به اخراج قبل از بازی دور رفت الگیلانو ، علیرغم منطق خودم ، بصورت احساسی موضوع رو به شکل دیگه ای برای خودم جلوه دادم و در سایت عنوان کردم اما در بازی برگشت ، حرفی برای حمایت نمانده است .برایش آرزوی موفقیت می کنم ولی این رسمش نبود .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه آپريل 04, 2012 8:15 am

mehdigholami :
آقا مهدی ای کاش این بحث رو شما ادامه نمیدادید تا حساسیت بچه ها بیشتر بشه.
این نظرهایی که کاربران و در کل هواداران نسبت به محمد میدن میدونی از کجا نشات گرفته؟
از بازی رفت با ملوان و اون اخراج(که میسپارمش به خدای خودش)
از مصاحبه هایی که شورشو در آورده بود و توی همه مصاحبه ها برای خود شیرینی یه جمله ی مسخره رو به کار میبرد!
از اظهار نظر عجیبش در مورد خوشحالی نکردن بعد از گل،که اگه گل می زد و خوشحالی نمیکرد باز هم ناراحت کنند بود چون باید به احترام هواداری که اومده بود باید و باید و باید خوشحالی میکرد.
و همچنین اتفاقی که در تمرین روز جمعه افتاد(برو از خود محمد بپرس که چی گفت/9/
اما در مورد حرکت های بازی برگشت،من نظرات شما رو خوندم ولی نمیخوام بر طبق نظرات شما نظر بدم چون اگه بخوام طبق نظر شما نظر بدم یک مقدار باید تصمیماتم منفی بشه! )
محمد غلامی بازیکنی بود که پارسال با پیراهن استیل آذین به ملوان در انزلی گل زد:
با نگاهی به این موضوع میشه متوجه شد محمد آدم در ذات کم فروشی نیست.
اما در لیل این بد بازی کردن چه بود؟
1-به دلیل درخواست هواداران داماش مبنی بر خوشحالی بعد از گل!
2-گل نزدن به ملوان و ایجاد نشدن کینه در دل هواداران!
3-شرایط نامناسب روحی که من هم از این شرایط خانوادگی باخبرم و امیدوارم مشکل برطرف بشه.ولی این دلیل درستی نیست چون محمد در بازی با فولاد یک تنه خط حمله ما رو چرخوند!
4-بعضی ها میگن محمد تعصب نداره به نظر من این رو مطمئنم که حداقل به تیم های گیلان تعصب داره حتی اگه توی چوکا بازی کنه!
چون اگه تعصب نداشت هیچ وقت به خاطر پیروزی داماش سرش رو جلوی توپ نمیذاشت.دوستان منتقد نظر شما برای من محترمه و هرکس هم حق انتقاد داره ولی به نظر من بازیکن ملی پوش تمام سعیشو میکنهبه تیم ملی دعوت بشه ولی دوس نداره این تلاشش باعث بشه از فوتبال محو بشه.در بازی با ملوان خیلی ها روی اون تک به تک حساس شدند من اون صحنه رو خیلی نگاه کردم به نظر من در اون صحنه توپ یهو از جلوی پای محمد جلو افتاد و محمد هم برای اینکه به توپ برسه با اون شدت خودشو به دروازه بان حریف کوبید و حتی مصدومیتشو به جون خرید اما در این شک ندارم که محمد اون تلاشی رو که قبلا برای داماش میکرد در این بازی انجام نداد.
آقا مهدی غلامی،میتونید برید از محمد بپرسید بعد از بازی با پرسپولیس به دلیل بازی های درخشانی که محمد انجام داد بهش اس ام اس دادم گفتم هرچی پول که از داماش گرفتی نوش جون خودت و خونوادت
ولی الان نمیگم کم کاری کرد فقط میگم اون محمد غلامی سابق نبود و در حالی که کیروش هم در استادیوم حضور داشت اون محمد غلامی سابق نبود که با هر حرکتش کل استادیوم تشویقش کنند.
مطمئنا محمد غلامی در بازی با پرسپولیس ستاره بی چون و چرای بازی میشه و فقط امیدوارم به این دلیل نباشه که بخواد خودشو به لونگیا نشون بده و این بازی براش به عنوان بیشتر نشون دادن باشه.
به نظر من محمد غلامی در این فصل برای ما خیلی تلاش کرد و در این شکی نیست ولی برو از خودش بپرس آیا هوادارا برات کم گذاشتند؟همیشه محمد رو به عنوان یه بازیکن بومی حساب میکردند و اون چند بازی اول هم که خوب بازی نکرد به همراه بومی های تیم تشویق میکردند که این نشان از حسن نیت هواداران داماش بود و بعد از بازی های خوبش هم مرد اول شعارهای هواداران شده بود که خیلی مواقع از اون حد مرد اول هم میگذشتند!پس هواداران رشتی هم برای محمد کم نذاشتند
حسین ابراهیمی هم شرایطی مثل محمد داشت،حسین بچه آستانه بود و از تیم های رشتی رشد کرد ولی دو سالی که توی انزلی رفت مثل محمد تشویق شد؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » چهارشنبه آپريل 04, 2012 8:18 am

[quote:a87927d314="yaran-mirzakochak"]راستی تا یادم نرفته یه توضیح از لقب حزب باد می خواستم!!!
میخواستم بدونم آیا به کسی که اینجا باشه وقلبش برای ملوان بتپه چی میگن؟یا کسی که تو تک به تک اونقدر سرعتش رو کم میکنه تا بزور به توپ برسه؟ یا کسی که بخاطر یه بازیکن , حالا گیریم داداشم باشه طرفدار داماش بشه , چی میگن؟؟؟
مطمئن باش این جناب عالی هستی که با رفتن محمدت سالهای دیگه تو سایت های تیمهای دیگه میری و ادعای طرفدار دو آتیشه اون تیمها رو برای طرفداراشون در میاری نه ما. ما رشتی هستیم وتا آخرم پای تیمهای شهرمان هستیم نه بخاطر رنگ ونه اسم فقط به خاطر اسم پاک شهرمان .[/quote:a87927d314]
اولا من طرفدار دو اتیشه داماش نیستم اگه یه نگاهی به اول فصل داشته باشی میبینی که من گفتم که یک ملوانی هستم و این رو هم مطمئن باش که داداشم تو هر تیمی بازی کنه دوست ندارم مقابل ملوان برنده زمین باشه البته این بازی ملوان خیلی خوش شانس بود ولی توی این بازی خاص دوست داشتم به ملوان گل بزنه که متاسفانه نشد شما هم هر جور دوست داری فکر کن .
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه آپريل 04, 2012 10:50 am

کلا نمیخوام بحث کنم چون مطمئنم غلامی تو این بازی کم کاری کرد.البته تو بازیهای دیگه خیلی خوب کار کرد و با تعصب بود و جا داره ازش تشکر کنیم ولی فکر نکنم یه بازیکن حدودا 600/700 تومنی اونم مهاجم تا اینجای فصل هفتا گل بزنه انچنان کار بزرگی کرده باشه که بخوایم در مقابل هرکاری سکوت کنیم ولی بازم از خیلی از بازیکنا جدید بهتر بود و ای کاش با یه بازی معقول مقابل ملوان این بحث هارو ایجاد نمیکرد
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه آپريل 04, 2012 12:39 pm

آقای غلامی نظر شخصی شماست و میتونی ملوان رو دوست داشته باشی یا حتی زسکا رو یا حتی شهرداری سابوجبلاغ رو اما خوب نیست بگی توی سایتی که همه با اون تیم خاطرات بدی دارن که طرفدار کدوم هستی ولی توی فلان بازی شرایط فرق میکیرد .میدونم شما توی همه ایرانی واستون عجیب هستش فرهنگ ما رشتی ها که توی حد و مرز ما حرف از یه تیم دیگه میزنید اما ما با کمال خونسری و انسانیت جواب گوی شما میشیم.اما بهتر دیگه تکرار نشه .
در ضمن شما از آینده حرف میزنی که سال آینده خواهید دید که ....
عزیز من اینو رو بار ها براتون توضیح دادم 100 بار دیه تکرار کنی تکرار میکنم واست .ما قبل این که 700 600 تون بدیم برای برادر شما نصف این پول رو هم به افشین نمیدادیم و برای توی نیم فصل کلی گل زد که مثل همیشه با بی مهری عادل زووم نکرد و شما و امثال شما یادتون نمیاد .افشین توی ایرانی ها لیگ آقای گل بود اما آقای اول اولی یا عماد رضا بود یا ادینهو.پس این حرف رو نزن که غلامی داره کولاک میکنه .ما با افشین 100 رو دیدیم 99 واسمون مهم نیست .(گرچه 99 هم نیست).
(خطاب به داماشی های جو گیر توی استادیوم)در ضمن اون موقع من جــــــــر میدادم گلوم رو که آقا هر کی رو تشویق نکنید شما ها همه میگفتید نه اون موقع میگفتم بزارید طرف غیرت و تعصب نشون بده شما همه جو گیر 4تا حرکت معمولی میشدین.از محمدی گرفته تا تدارکات رو تشویق میکردین بعد افشین و چاووشی و آبشک و مهدوی و جاحتی و نظیف کار هم تشویق میکیردین "پس فرق اینا که جان دادن با ممدی که قرمز بیخود میگیره در چیــــــه؟
(خطاب به شما آقای غلامی)شما میتونی طرف دار هر تمی باشید و در اول حرف هام به این مورد اشاره کردم اما این یادم اومد که بگم همیشه این قانون بوده هر کی یا هر کسایی ظلم میکنن یا بهتر بگم تو سر طرف میزنن مشتاق تر اون ظلم میشن.(یادم هست که بازی با شهرداری تبریز بجای این که ملوان رو تشویق کنن یا اگه قرار هست فحشی داده بشه بهتر به ترک هایی داده بشه چون روح قایقران رو ر...ه بودن اما به ممد غلامی میدادن و داماش)کاش ما هم بلد بودیم :)
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان