آقای غلامی نظر شخصی شماست و میتونی ملوان رو دوست داشته باشی یا حتی زسکا رو یا حتی شهرداری سابوجبلاغ رو اما خوب نیست بگی توی سایتی که همه با اون تیم خاطرات بدی دارن که طرفدار کدوم هستی ولی توی فلان بازی شرایط فرق میکیرد .میدونم شما توی همه ایرانی واستون عجیب هستش فرهنگ ما رشتی ها که توی حد و مرز ما حرف از یه تیم دیگه میزنید اما ما با کمال خونسری و انسانیت جواب گوی شما میشیم.اما بهتر دیگه تکرار نشه .
در ضمن شما از آینده حرف میزنی که سال آینده خواهید دید که ....
عزیز من اینو رو بار ها براتون توضیح دادم 100 بار دیه تکرار کنی تکرار میکنم واست .ما قبل این که 700 600 تون بدیم برای برادر شما نصف این پول رو هم به افشین نمیدادیم و برای توی نیم فصل کلی گل زد که مثل همیشه با بی مهری عادل زووم نکرد و شما و امثال شما یادتون نمیاد .افشین توی ایرانی ها لیگ آقای گل بود اما آقای اول اولی یا عماد رضا بود یا ادینهو.پس این حرف رو نزن که غلامی داره کولاک میکنه .ما با افشین 100 رو دیدیم 99 واسمون مهم نیست .(گرچه 99 هم نیست).
(خطاب به داماشی های جو گیر توی استادیوم)در ضمن اون موقع من جــــــــر میدادم گلوم رو که آقا هر کی رو تشویق نکنید شما ها همه میگفتید نه اون موقع میگفتم بزارید طرف غیرت و تعصب نشون بده شما همه جو گیر 4تا حرکت معمولی میشدین.از محمدی گرفته تا تدارکات رو تشویق میکردین بعد افشین و چاووشی و آبشک و مهدوی و جاحتی و نظیف کار هم تشویق میکیردین "پس فرق اینا که جان دادن با ممدی که قرمز بیخود میگیره در چیــــــه؟
(خطاب به شما آقای غلامی)شما میتونی طرف دار هر تمی باشید و در اول حرف هام به این مورد اشاره کردم اما این یادم اومد که بگم همیشه این قانون بوده هر کی یا هر کسایی ظلم میکنن یا بهتر بگم تو سر طرف میزنن مشتاق تر اون ظلم میشن.(یادم هست که بازی با شهرداری تبریز بجای این که ملوان رو تشویق کنن یا اگه قرار هست فحشی داده بشه بهتر به ترک هایی داده بشه چون روح قایقران رو ر...ه بودن اما به ممد غلامی میدادن و داماش)کاش ما هم بلد بودیم