[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

الگیلانو

پستتوسط arminaberar » سه شنبه مارس 27, 2012 11:26 am

هر کسی که میتونه این عکسی که نشون میده گل داماش آفساید نبود رو به برنامه 90بسفرسته وقتی ببینه 20نفر این عکسو فرستادن مجبوره پخش کنه
در مورد این که ما بازیه رفت با دوتا الگانس اسکورت شدیم ولی اونا بازیه برگشت 10برابر ما اسکورت شدن هم به 90 پیام بدین
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

Re: الگیلانو

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه آپريل 02, 2012 9:12 pm

[size=18:62d1a572e4][color=red:62d1a572e4]آقای حسن زاده [/color:62d1a572e4][color=black:62d1a572e4]امیدوارم برنامه 90 رو دیده باشی،دیدی که انزلی چی های نا محترم چه طوری فحاشی کردن.شنیدی چیا میگفتن.اگه نشنیدی فیلمشو واست بفرستیم.نکنه این فحاشی ها رو هم مثل بازی رفت مثل فحاشی های دردانه های پایتخت،مثل فحاشی های تراکتوری ها میخوای نادیده بگیری.نکنه میخوای مارو جریمه کنی.اصلا میخوای تمام بازیهامون بدونه تماشاگر باشه،میخوای کسر امتیاز کن،میخوای بگو هرکی میره عضدی روبا دوشگا بزنن.خجالت نکشیها.رشتی ها هنور یادشون نرفته تبریزی ها تو باری استقلال تراکتور با برف بازیکنای استقلالو زدن کاریشون نداشتی ولی تو بازی استقلال تو عضدی با یه فحاشی کوچک مارو یه بازی خونگی محروم کردین.
شما کلا گوشاتون خوب نمیشنوه.یعنی چیزایی رو که باید نمیشنوین.همونطوری که تو بازی رفت الگیلانو هیچی نشنیدیدصدای دردانه های پایتخت نشینتونو بعد از دست رفتن موقعیته تیم مقابل رو هم تا حالا نشنیدین؟!!!!
حالا واسه این بازی هم مارو جریمه کنین.از شما هرچیزی بر میاد چون بی غیرتید[/color:62d1a572e4][/size:62d1a572e4]
[size=24:62d1a572e4][color=darkblue:62d1a572e4]رشتی با غیرته،چون خون میرزا تو رگهاشه،و با سنگ اندازیه کوتوله هایی مثل شما مشکلی واسش پیش نمیاد[/color:62d1a572e4][/size:62d1a572e4]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

90

پستتوسط arminaberar » دوشنبه آپريل 02, 2012 10:28 pm

اول فکر میکردم فقط مسولین گیلان با داماش بد هستند حالا دیگه فهمیدم برنامه ی 90 هم با داماش بده
هم من و هم دوستام کلی عکس به دوربین90 فرستادیم فردوسیپور کلا دوربین90 نداد!!!
اون صحنه ی گل داماش که%100 درست بود رو یه بار سر سری نشون داد کارشناس هم گفت نمیتونم تشخیص بدم (این بی احترامی به مردم رشته)
بازیه ملوان اس اس صحنه ی خطا رو ملوان رو کارشناس همون اول گفت خطا نیست اونو 20 بار زدن عقب!!!
در مورد غلطی که میثاقیان کرد... چطور مردم رشت که باقرهگ هست تیم نداشته باشن ولی اون جنوبی های وحشی که سمت هوادارایه میهمان اکلیر...بمب میندازن تیم داشته باشن!!!؟
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط jeff » سه شنبه آپريل 03, 2012 7:51 am

بابا یکی بگه دیشب این میثاقیان چه غلطی کرده؟/؟!! :(
نماد کاربر
jeff
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2012 12:00 am

پستتوسط arad » سه شنبه آپريل 03, 2012 8:06 am

اااااااااا عادل
ا لیمو و پرتقال ترم هواله دهیم بس بدین
مرتیکه .......... /9/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه آپريل 03, 2012 8:26 am

من دیشب یادم نبود 90 داره یهو تو سایت متوجه شدم یکی از بچه ها گفت ساعت 11.5 که جعبه جادویی رو روشن کردم قیافه مسخره کفاشیان با اون لبخند مسخرشو دیدم خاموش کردم میشه یکی یه خلاصه از برنامه دیشبو بگه؟؟؟؟؟
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » سه شنبه آپريل 03, 2012 11:07 am

خوشبختانه من این بازی رو تو استادیوم بودم و میتونم بگم بدترین مشکل برای عدم نتیجه گیری داماش زمین بازی بود اگه دقت کرده باشید توپ وقتی به زمین میخورد اصلا قابل کنترل نبود انگار که روی اسفالت داشتند بازی میکردند ضمن اینکه دروازه بان ملوان خوب کار کرد و دو سه موقعیت صد در صد رو گرفت البته از بی انصافی بعضی تماشاگرای داماش هم باید گفت که پشت سر ما با الفاظ غلامی اشغال انزلی چی از خجالتمون در اومدن :cry:
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

د

پستتوسط majid13 » سه شنبه آپريل 03, 2012 11:18 am

[quote:2ff7c73215="mehdigholami"]خوشبختانه من این بازی رو تو استادیوم بودم و میتونم بگم بدترین مشکل برای عدم نتیجه گیری داماش زمین بازی بود اگه دقت کرده باشید توپ وقتی به زمین میخورد اصلا قابل کنترل نبود انگار که روی اسفالت داشتند بازی میکردند ضمن اینکه دروازه بان ملوان خوب کار کرد و دو سه موقعیت صد در صد رو گرفت البته از بی انصافی بعضی تماشاگرای داماش هم باید گفت که پشت سر ما با الفاظ غلامی اشغال انزلی چی از خجالتمون در اومدن :cry:[/quote:2ff7c73215]‎
آقا مهدی خب متاسفانه همجا این افراد انگشت شمار پیدا میشند، ما که همگی محمد غلامی رو دوست داریم چون واقعا همیشه جز بهترینا بود تویه بازیایه قبلی، و تعصبش ثابت شده برامون
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه آپريل 03, 2012 11:30 am

شما مهدی جان اگه بخوای منصف باشی باید حق بدی به بعضی از مردم مثل من که از ممد دلگیر باشن با فحاشی که مخالفم .اما انصاف داشته باش اون اخراج بازی با فولاد از قبل فکر شده بود . و توی این بازی تاتار اون قدر واسش قابل لمس بود که کشید بیرون ممد رو .در صورتی که ممد بازی با شاهین راه میرفت بیرون نمیکشید .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » سه شنبه آپريل 03, 2012 11:33 am

در اینکه غلامی در بازی با ملوان کم کاری کرد از نظر من هیچ شکی نیست.بازی رفت به زور خودمون رو راضی کردیم که از قصد کارت نگرفت ولی این بازی دیگه............
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » سه شنبه آپريل 03, 2012 11:51 am

[quote:e75fee020d="only_abarar"]در اینکه غلامی در بازی با ملوان کم کاری کرد از نظر من هیچ شکی نیست.بازی رفت به زور خودمون رو راضی کردیم که از قصد کارت نگرفت ولی این بازی دیگه............[/quote:e75fee020d]
اصلا شک کردن تو این مورد جایز نیست.من هرگز نمیبخشمش.چند مورد تو بازی دیدم که شکم به یقین تبدیل شد بخواین میگم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » سه شنبه آپريل 03, 2012 12:22 pm

چقدر فکر میکنه ما هالوییم !!! واقعآ توجیهی برای اخراج بی موردش سر بازی رفت با فولاد وحاضر نشدنش از ترس جلوی ملوان و کم کاری در بازی برگشت داره؟؟!!!
البته یادم آمد محکمترین کاری که تو بازی برگشت انجام داد رفتن سمت نیمکت ملوان بود که موردی هم نداشت وهیچ کم کاری هم تو این امر رخ نداد /7/
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه آپريل 03, 2012 5:21 pm

از غلامی که یک فوروارد مطرح توی ایران هست و تمام تلاشش رسیدن به تیم ملی هست ، توی بازی ای که مربی تیم ملی داره نگاهش میکنه و تازه توی زمین خودشون هم هست و فشار هوادارهای تیمش رو روی تیم حریف داره ، بعید بود این بازی !!! /4/ /4/
من بازی رفت هم عقیده ام این بود که از قصد اخراج شد چون به هر حال جلوگیری از فحاشی یه عده *# کرد و من حق رو بهش دادم و گفتم امیدوارم تلاشش رو بیشتر کنه که بعدش خوب بود .... اما توی بازی برگشت با ملوان خدایی اصلا تلاش نکرد ! همونطوری که در بالا گفتم مگه میشه مربی تیم ملی بالا نشسته باشه و فورواردی که ادعای ملی پوشی داره یه موقعیت هم نسازه ؟ یه تلاش هم نکنه ؟ تا جایی که مربی تعویضش کنه ؟؟؟
نمی دونم ولی من به شخصه محمد غلامی رو خیلی دوست دارم و این رو باز هم می ذارم روی حساب اینکه اون روز روزش نبود !!! امیدوارم فصل بعد هم بمونه و اینجا بازیش رو بکنه ...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در سه شنبه آپريل 03, 2012 5:51 pm .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه آپريل 03, 2012 5:35 pm

غلامی در بازی با ملوان ثابت کرد که در قواره یک ملی پوش نیست. هیچ بهانه ای هم نمیتونه بگیره چون تو تهاجمی ترین بازی این فصل داماش که مل مل له شده بود و هافبک ها و دفاع های ما کلی موقعیت گل داشتن تقریبا هیچ کاری نکرد. الحق و ولانصاف که قاضی در حال حاضر بسیار بهتر از غلامی هست. قبلا تارتار رو مقصر خط خوردن غلامی میدونستم ولی با این بازی ثابت کرد که لیاقت تیم ملی رو نداره. و به نظرم افشین 30 ثانیه اگر نوک بازی کنه به مراتب تاثیرگزارتر خواهد بود.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » چهارشنبه آپريل 04, 2012 5:27 am

البته طرفدارا حق دارن و یکمی هم حساسیت به بازیکنی که قبلا تو تیم حریف بوده به هر حال امیدوارم که لیگ به زودی تموم شه تا در فصل بعد یک سری افراد قدر بعضی بازیکنا رو بدونند /5/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان