[quote:35246c5861="majid13"]دوستان 10سوال آماده شده که از این به بعد از همه کاربرا به صورت فیکس اول پرسیده میشه، بقیه سوالات هم باتوجه به شخصیت این کاربر میتونید ازش بپرسید.
۱: یک بیوگرافی از خودتون بگید؟
۲: اولین بار چه جوری با سایت وارش اسپرت آشنا شدید؟
۳: اولین بار که رفتید استادیوم چند سالتون بود و چه حسی داشتید؟
۴: شیرین ترین و تلخ ترین خاطره فوتبالی شما؟
۵: از کدوم بازیکن داماش بیشتر خوشتون میاد؟
۶: از کدوم تیم خارجی خوشتون میاد؟
۷:چه آرزویی دارید؟
۸: اگه به ۱۰سال قبل برگردید باز همین راه رو برای زندگی تون انتخاب میکنید؟
۹: چه جور آدمی هستید(اخلاقتون چه جوریه)؟
۱۰: از چه غذایه گیلانی خوشتون میاد و از کدوم بدتون میاد؟[/quote:35246c5861]
[color=black:35246c5861]1-سلام به دوستان گلم ببخشید که یکم دیر شد،محمود هستم دانشجو رشته عمران دانشگاه دیلمان لاهیجان، بچه لاکان هستم ولی 14 سال هست که ساکن سبزه میدانم از 7 سالگی فوتبال بازی میکنم در تیم نونهالان و نوجوانان پگاه سابقه بازی دارم همراه با نوجوانان باشگاه نصر قهرمان زیر گروه استان گیلان شدم،یکسال هم در خدمت باشگاه سپیدرود بودم و همراه با جوانان سپیدرود نایب قهرمان استان گیلان شدم و هم اکنون هم در تیم جوانان انزلیچی سبحان و بزرگسالان انزلیچی سبحان بازی میکنم،با مربی هایی مثل علی احمدی صفت،سعید متقی طلب،حمید رستمی،علی فلاح،علی ناصح،سیدعلی محمدی،محسن عبدنصرلهی،مرتضی شعبانزاده و مهدی خباز کار کردم
2- مهرداد عزیز تصمیم به راه اندازی سایت وارش اسپرت کرد و من همراه میثم با مهرداد همکاری کردیم و اولین جلسه این سایت هم در سبزه میدان برگزار شد
3-پدرم از سن 8 سالگی منو به استادیوم میبرد و اکثر بازی های استقلال رشت همراه با پدرم ورزشگاه بودم بچه بودم چیزی حالیم نبود همیشه پیراهن پرسپولیس میپوشیدم ولی تو جایگاه استقلال رشت مینشستم
4-شیرین ترین خاطره من وهمه هوادارها برد در انزلی مقابل ملوان و در زمان پگاه بود که همراه با این تیم نایب قهرمان جام حذفی شدیم و با نادر دستنشان توانستیم استقلال 4 تایی کنیم و پرسپولیس توی رشت ببریم تلخ ترین خاطره ورزشی من یکی فینال جام حذفی و یکی هم بازی با تراکتور سازی
5_وقتی بازیکنی پیراهن تیم شهر منو پوشید دوسش دارم
6-رئال مادرید
7-همراه با سلامتی در کنار خانواده هم در زندگی شخصیم و اجتماعیم و ورزشیم موفق باشم
8-بله
9-آدمی هستم تو دار،بخاطر مسائل الکی اعصبی نمیشم ولی اعصبی بشم خطرناکم

با کسی دعوا بگیرم فرداش باهاش آشتی میکنم،اهل سیاست و ورزشم بدجور

عاشق و دیوانه شهرم هستم خدا نکنه کسی جلو من بدی شهرمو بگه یا اینکه بهش توهین کنه،
10-خیلی ها این غذای محلی که من دوستدارم نخوردند ولی قدیمی ها خوردند اسم غذاش هست ( یتیم چه) با بادمجون درست میشه، از هیچ غذای محلی بدم نمیاد[/color:35246c5861]