[quote:2fd648ef05="metall"][quote:2fd648ef05="antiros"]مردم بومی گیلان از سه نزاد کاسپی , امارد , کادوس هستند که با هم ریشه هستند ... این سه تا از بومیهای اصلی حاشیه دریا کاسپین هستند و قبل از امدن اریایی ها به ایران در اینجا بودند ... اثبات شده شما رو متوجه نشدم یعنی چی !!!! تو قسمت فقط گیلان تالار گفتمان می تونید بیشتر در مورد گیلان مطالع کنید

[/quote:2fd648ef05] میدونم اینجا نباید بگم ولی مهمه <<درسته باید بگم حتی 150سال قبل از دولت هخوامنشی در گیلان حکومتی به نام کادوسیها وجود داشت ونام دریای خزر در فرهنگ لاتین از این نام ها کاسپی و کادوس گرفته شده باید بدونید در اوستا گفته شده که آریای ها وقتی وارد ایران شدن در منطقه ای سرسبز کنار دریا بوده که محقان آن را گیلان نامیده اند بعد از ساکن شدن آن هادر گیلان آن هاهم به نژاد اصلی گیلان وارد شدند و مردم گیلان اصیل ترین نژاد آریای را دارد میدانید که از حمله مغول ها این گیلان بود که اشغال نشو د در حمله عرب ها بعد از سال های طولانی[/quote:2fd648ef05]
ضمن احترام به نظرتون من در این مدتی که درمورد تاریخ 10 هزار سال گیلان مطالعه می کنم به این مورد برخورد نکردم ... البته نمیگم نظر شما غلط یا درست فقط میگم به این مطلب برخورد نکردم...
ولی یه مطلبی خونده بودم که تو سایت گذاشتم که شامل توهینهایی میشد که تو زرتشت به مردم گیلان شده بود اشاره میکرد که می گفت یکی مهمترین دلیل توهینهای زرتشت به گیلان این بود که اریایی ها نتونستند به گیلان دسترسی داشته باشند و اینجا رو سرزمین دیوها و مسکن اهریمن . ... می دونستن !!!
http://varesh-sport.com/ftopicp-46927.h ... 058261238e
البته استاد استاد پورداوود تو این تایپیکی که گفتم نظر جالبی دادن :
شمال به واسطهی کوههای بلند و جنگلهای انبوه، کمتر زیر نفوذ آریاییها درآمده، مزدیسنا در آنجا نفوذی نداشته است. ...
تایپیک انحراف پیدا می کنه با ادامه بحث ... اگر علاقه به بحث در این مورد دارید از پیغام خصوصی استفاده کنید