[quote:ceba12f09e="ardavan"]سلام مهرداد جان سال نو مبارک. دیگه دوستان که همه جور سئوالیو پرسیدن . یه انتقادم بکنم از دوستان . اینجور تاپیک ها واسه آشنایی بیشتر کاربرا با همدیگست نه سئوال در مورد سایز و مارک جوراب و جنس سوسک مورد تنفر که بال دار باشه یا شاخدار. آقا من 2 تا سئوال دارم:
1. نظرت در مورد بافت تیمی داماش چیه؟ یعنی بهتره بومی باشه ؟یا نه. هرکسی میتونه کمک کنه به تیم اضافه بشه
2. افشین ناظمی رو در حد سرمربی گری واسه داماش می دونی؟
نکته: با توجه به نوع سئوالاتی که پرسیدم و اینکه این سایت تو راداره بازیکنا و سایر عوامل تیمه ممکنه جواب ها با سیاست خاصی جواب داده بشه که مشکلی نیست

[/quote:ceba12f09e]
سلام اردوان جان در مورد این دو سوالی که پرسیدی من مشکلی برای پاسخ گوییش ندارم منتهی فکر نمی کنم با چند خط بشه در مورد این سوال ها پاسخ داد .
1- نمی تونم این سوال رو به این شکل پاسخ بدم که فقط بومی های یا تیمی تلفیق شده از غیر بومی و بومی ... به نظر من باید ساختار تیمی به شکلی باشه که از رده های پایه خودمون بتونیم بازیکن سازی داشته باشیم و به بزرگسالان تیم مون اضافه کنیم البته به نظر من باید از بازیکنان غیر بومی تو پست هایی که نیاز به وجودشون هست استفاده کنیم و نه هر بازیکن غیر بومی ای... شما نگاه کنید ابوذر رحیمی به عنوان سمبل یه بازیکن غیر بومی بی حاشیه توی داماش امسال بود که واقعا توی اون بخش بهمون کمک کرد. اما ما چند بازیکن هم داریم که اصلا امسال نتونستند به ما کمک کنند که به نظر من جزو خریدهای اشتباهمون بودند و یکی دو بازیکن بومی بی حاشیه رو از دست دادیم که واقعا به وجودشون نیازمند بودیم ... هم به خاطر خلائی که وجود داره هم به خاطر تعصبشون که سال ها با این تیم بودند و هیچ وقت تیم دیگه ای نداشتند و امسال برای اولین سال توی دو تیم لیگ یکی دارند بازی می کنند که در این بخش سلیقه آقای دینورزاده متاسفانه به ضرر ما تموم شد .
2- به نظر من بعد از رفتن آقای قاسمپور افشین خان می تونست روی کار بیاد اما بنا به دلایلی که بهتر هست بیان نشه ایشون همچنان به عنوان کمک باقی موندند . شاید افشین ناظمی در سال های گذشته هنوز به اون مرحله سرمربی شدن نرسیده بود ولی به نظر من در آینده می تونه وارد گود بشه.
[quote:ceba12f09e="nima_beckham"]واسه تبلیغات سایت از من چقدر پول میگیری؟با تخفیف ویژه کاربر های قدیمی

[/quote:ceba12f09e]
این سوال رو اینجا می پرسند؟! فرق نمی ذارم
[quote:ceba12f09e="majid13"]۱: آیا به فکر راه اندازی فروشگاه در سایت نیستید (مثل فروش پیراهن، پرچم، دستبند مخصوص تیم...)؟
۲: تلخ ترین و شیرین ترین خاطرتون در فضای این سایت؟[/quote:ceba12f09e]
1- کار خوبیه ولی اینا دردسرهای خاص خودش رو داره و نیاز هست که یکی مسئولیت هر قسمت از سایت رو داشته باشه. فعلا خیر
2- به نظر من تمام خاطرات تلخ و شیرین با هم ادغام می شن و یه زندگی رو می سازند . اما می تونم بعضی از روزها رو پرکار تر و سخت تر از روزهای دیگه بدونم مثل بازی رفت با تیم تراکتور سازی تبریز که در یک بازه زمانی یه سری دردسرهایی رو داشتم که شاید کاربران کمتر اونها رو لمس کرده باشند .
یه گله هم از بعضی از کاربران سایت دارم ... در حالی که انواع و اقسام ایمیل و کامنت حاوی توهین و فحاشی به من و تیم مدیریتی سایت از خارج از شهر و یا استان میشه تعداد انگشت شمار از کاربران ما هم مشکلاتی رو در مواقعی برای من و ما ایجاد می کنند که نمی خوام زیاد بهش بپردازم . فقط دوستان شرایط و گرفتاری های ما رو هم در نظر بگیرند ... اون کسانی که تو کار رسانه هستند به خوبی می دونند تهیه چند خط خبر ، عکس و یا چرخوندن یه سایت چه دردسرهایی رو داره . جا داره از همراهان همیشگی سایت هم تشکر ویژه ای داشته باشم و این رو بگم که امروز اگر شماها نبودید این سایت هم نبود.