توسط navidmadan » سه شنبه مارس 27, 2012 7:01 pm
[quote:59fcd78ae3="ARYANST122"]من فکر نمیکنم خستگی تو کار پرسپولیسی ها تاثیر بذاره چون هر وقت اینجوری فکر کردم که تیم مقابل خستست بدترین بازیو از تیم خودمون دیدم بهترین بازیو از تیم حریف شاید این حرفم یه کم جالب و مسخره بیاد
. شک ندارم اگر فرد یا افراد خیانتکاری تو تیم باشن که کم کاری میکنن تو این بازی بدون شک خودشونو لو میدن.
آقای تارتار جون عزیزت قسمت میدم این کوشکی رو دیگه نذار تو زمین آخه خدا دریغ از یه پاس درست حسابی اصلا نخواستیم پاس بده یه استپ بلد نیست بکنه آخه کسی که تو یه تیم دسته یکی نیمکت نشین هست میاد فیکس یه تیم لیگ برتری میشه؟؟؟ اینجوری آدم ناخداگاه یاد مصاحبه بعد آوردنشو یه چیزای دیگه می افته دوستان ما یه روز یه ضربه سنگین از این مشکل میخوریم حالا چه بازی با لنگ سوراخ تهران چه بازیهای بعد ببینین کی گفتم.[/quote:59fcd78ae3]
با بخش اول حرفات کاملا موافقم ولی امیدوارم ایندفعه ماجرا برعکس از آب در بیاد,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, در مورد کوشکیم حالا هر چی که هست این بیچاره هر چی در توانش هست داره میذاره ,,, حالا اگه بار فنیش کامل نیست اون دیگه مشکل خریدارشه که نظر داده بخرنش نه بازیکن بیچاره ,,,,,,,,,,, به اون بازیکنایی باید ایراد گرفت که توان خوب بازی کردنو دارنو از قصد (حالا به هر دلیلی که واسه خودشون دارن ) کم کاری میکنن , نه این کوشکی که بیچاره انصافا هرچی داره واسه تیم تا الان گذاشته