[quote:f2c774a910="Majid_Rasht"]این درددلی با طرفداران داماش است ! عزیزان در بازی با ملوان داماش یک امتیاز گرفت و دو امتیاز باارزش را به من و شما باخت! جدا از اشکالات فنی در تیم و یا بازی با غیرت بچه ها که قابل تحسین است اما دیروز داماش در حضور بیش از 15هزار طرفدارش یک تیم کاملا بی طرفدار بود ! من وشما آنقدر اسیر حاشیه بی ارزش کرکری مبتذل مان با انزلچیها شدیم که حتی یکبار تاکید می کنم حتی یک بار هم این تیم مظلوم را تشویق نکردیم ! ( شاید به طنز بتوان گفت که خیلی ازما توجه ای به بازی هم نداشتند ) باور کنید اگر نصف تشویقهای معروف داماشی را به جای چیزی که خود بهتر میدانید نثار تیم محبومان می کردیم ، داماش به راحتی ملوان را با شکست بدرقه می کرد اما دیروز متاسفانه ازسوی من و شما برای تیمی که هر امتیاز برایش حکم طلا را دارد هیچ کمکی نشد و ما اسیر بازی بچگانه با انزلچی هایی شدیم گه آرزویشان گرفتن همین یک امتیاز بود!! (براران) اگر خدای ناکرده داماش بخاطر این امتیاز از دست رفته به مشکل بر بخورد نه داور مقصر است نه مربی نه فدارسیون ! تفصیر کار فقط من وشماییم که نتوانستیم تشخیص دهیم که تیممان به چه چیزی احتیاج دارد !!! ای کاش کمی بهتر می اندیشیدیم[/quote:f2c774a910]
اصلا این حرف و قبول ندارم ! داماش عالی بازی کرد و به شانس اونا باخت . اگه من تو زمین بودم جای بازیکن های داماش و میدیدم 15 هزار تا رشتی دارن کرکری میخونن و پشت تیم هستن خیلی هم با روحیه بازی میکردم . شما فکر میکنید تیم ما مظلوم بود

واقعا خنده دار هست ! فریاد های ماوقتی که توپ دست ملوان بود تاثیری نداشت؟

به نظر من حضور هوادار ها بسیار با شکوه بود و شعار هاشونم عالی بود . مگه میشه یه تیم 15 هزار تا هواداری که دارن به حمایت از اونا علیه تیم حریفشون شعار میدن ناراحت بشه و بی روحیه باشه؟

تو دربی استقلال و پرسپلیس هم شعار های اصلی علیه همدیگه هست ! شیرینی دربی به همینه . ولی نظر من اینه که یه خورده تو شعار ها کمتر فحش باشه ...