[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه مارس 24, 2012 2:35 pm

این درددلی با طرفداران داماش است ! عزیزان در بازی با ملوان داماش یک امتیاز گرفت و دو امتیاز باارزش را به من و شما باخت! جدا از اشکالات فنی در تیم و یا بازی با غیرت بچه ها که قابل تحسین است اما دیروز داماش در حضور بیش از 15هزار طرفدارش یک تیم کاملا بی طرفدار بود ! من وشما آنقدر اسیر حاشیه بی ارزش کرکری مبتذل مان با انزلچیها شدیم که حتی یکبار تاکید می کنم حتی یک بار هم این تیم مظلوم را تشویق نکردیم ! ( شاید به طنز بتوان گفت که خیلی ازما توجه ای به بازی هم نداشتند ) باور کنید اگر نصف تشویقهای معروف داماشی را به جای چیزی که خود بهتر میدانید نثار تیم محبومان می کردیم ، داماش به راحتی ملوان را با شکست بدرقه می کرد اما دیروز متاسفانه ازسوی من و شما برای تیمی که هر امتیاز برایش حکم طلا را دارد هیچ کمکی نشد و ما اسیر بازی بچگانه با انزلچی هایی شدیم گه آرزویشان گرفتن همین یک امتیاز بود!! (براران) اگر خدای ناکرده داماش بخاطر این امتیاز از دست رفته به مشکل بر بخورد نه داور مقصر است نه مربی نه فدارسیون ! تفصیر کار فقط من وشماییم که نتوانستیم تشخیص دهیم که تیممان به چه چیزی احتیاج دارد !!! ای کاش کمی بهتر می اندیشیدیم
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه مارس 24, 2012 4:32 pm

دوستان اشاره كردند كه با برد برابر پس پس حال آبا بلنگي گرفته ميشه ، من اضافه مي كنم علاوه بر آباي لنگي ، مهدي جون هم منتظر ماست اميدوارم با برد برابر پس پس حال هردو گرفته بشه . /11/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه مارس 24, 2012 4:48 pm

[quote="Majid_Rasht"]این درددلی با طرفداران داماش است ! عزیزان در بازی با ملوان داماش یک امتیاز گرفت و دو امتیاز باارزش را به من و شما باخت! جدا از اشکالات فنی در تیم و یا بازی با غیرت بچه ها که قابل تحسین است اما دیروز داماش در حضور بیش از 15هزار طرفدارش یک تیم کاملا بی طرفدار بود ! من وشما آنقدر اسیر حاشیه بی ارزش کرکری مبتذل مان با انزلچیها شدیم که حتی یکبار تاکید می کنم حتی یک بار هم این تیم مظلوم را تشویق نکردیم ! ( شاید به طنز بتوان گفت که خیلی ازما توجه ای به بازی هم نداشتند ) باور کنید اگر نصف تشویقهای معروف داماشی را به جای چیزی که خود بهتر میدانید نثار تیم محبومان می کردیم ، داماش به راحتی ملوان را با شکست بدرقه می کرد اما دیروز متاسفانه ازسوی من و شما برای تیمی که هر امتیاز برایش حکم طلا را دارد هیچ کمکی نشد و ما اسیر بازی بچگانه با انزلچی هایی شدیم گه آرزویشان گرفتن همین یک امتیاز بود!! (براران) اگر خدای ناکرده داماش بخاطر این امتیاز از دست رفته به مشکل بر بخورد نه داور مقصر است نه مربی نه فدارسیون ! تفصیر کار فقط من وشماییم که نتوانستیم تشخیص دهیم که تیممان به چه چیزی احتیاج دارد !!! ای کاش کمی بهتر می اندیشیدیم[/quote]
آقا مجيد از كامنت شما ممنونم ولي مقصر من و شما نيستيم اگه يادتون باشه قبل از بازي با مل مل يك تاپيك در خصوصتشويق تيم و عدم فحاشي به حريف داشتيم كه همه كاربران از اون استقبال كردند اما من عنوان كردم مشكل و مسائل حاشيه اي قسمت اعظمش مربوط به ساير تماشاگران حاضر در ورزشگاه هست با حداكثر 1500 نفر كاربر نمي تونيم ساير تماشاگران رو از اين كار منع كنيم . يك مثال برايتان عنوان مي كنم ، در يكي از بازي هاي دور رفت ( فكر كنم با فولاد ) يكي جوان با ظاهر اراسته بصورت خودجوش قصد كمك به يك ليدر رو داشت ، در يك زماني كه شعار عليه انزلي چي ها داده مي شد اين آقا به تماشاگران گفت كه فقط داماش رو تشويق كنيد و از توهين به انزلي چي ها خودداري كنيد ، در يك آن يك نفر با حالت پرخاش و گستاخي چنان اين جوان رو سكه يك پول كرد كه نپرس ، شما فكر مي كنيد اين شخص براي بار ديگر اقدام به خنثي كردن اون عده مي كنه ؟ مسلم كه خير
در هر صورت معتقدم رفع اپيدمي فحاشي در ورزشگاه هاي ايران ، يك عزم قوي همراه با فرهنگ سازي بسيار نياز داره كه جا انداختن آن به نظر من كار بسيار بسيار مشكل و حالا حالاها غير ممكن هست .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

الگیلانو

پستتوسط arminaberar » شنبه مارس 24, 2012 6:54 pm

برنامه ی90 رو داره نمیده که! شما نمیدونین کی میده؟
اون گل %100مونو نشون بده
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه مارس 24, 2012 7:07 pm

[quote:f2c774a910="Majid_Rasht"]این درددلی با طرفداران داماش است ! عزیزان در بازی با ملوان داماش یک امتیاز گرفت و دو امتیاز باارزش را به من و شما باخت! جدا از اشکالات فنی در تیم و یا بازی با غیرت بچه ها که قابل تحسین است اما دیروز داماش در حضور بیش از 15هزار طرفدارش یک تیم کاملا بی طرفدار بود ! من وشما آنقدر اسیر حاشیه بی ارزش کرکری مبتذل مان با انزلچیها شدیم که حتی یکبار تاکید می کنم حتی یک بار هم این تیم مظلوم را تشویق نکردیم ! ( شاید به طنز بتوان گفت که خیلی ازما توجه ای به بازی هم نداشتند ) باور کنید اگر نصف تشویقهای معروف داماشی را به جای چیزی که خود بهتر میدانید نثار تیم محبومان می کردیم ، داماش به راحتی ملوان را با شکست بدرقه می کرد اما دیروز متاسفانه ازسوی من و شما برای تیمی که هر امتیاز برایش حکم طلا را دارد هیچ کمکی نشد و ما اسیر بازی بچگانه با انزلچی هایی شدیم گه آرزویشان گرفتن همین یک امتیاز بود!! (براران) اگر خدای ناکرده داماش بخاطر این امتیاز از دست رفته به مشکل بر بخورد نه داور مقصر است نه مربی نه فدارسیون ! تفصیر کار فقط من وشماییم که نتوانستیم تشخیص دهیم که تیممان به چه چیزی احتیاج دارد !!! ای کاش کمی بهتر می اندیشیدیم[/quote:f2c774a910]

اصلا این حرف و قبول ندارم ! داماش عالی بازی کرد و به شانس اونا باخت . اگه من تو زمین بودم جای بازیکن های داماش و میدیدم 15 هزار تا رشتی دارن کرکری میخونن و پشت تیم هستن خیلی هم با روحیه بازی میکردم . شما فکر میکنید تیم ما مظلوم بود :roll: واقعا خنده دار هست ! فریاد های ماوقتی که توپ دست ملوان بود تاثیری نداشت؟ :roll: به نظر من حضور هوادار ها بسیار با شکوه بود و شعار هاشونم عالی بود . مگه میشه یه تیم 15 هزار تا هواداری که دارن به حمایت از اونا علیه تیم حریفشون شعار میدن ناراحت بشه و بی روحیه باشه؟ :idea: تو دربی استقلال و پرسپلیس هم شعار های اصلی علیه همدیگه هست ! شیرینی دربی به همینه . ولی نظر من اینه که یه خورده تو شعار ها کمتر فحش باشه ... :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه مارس 24, 2012 7:09 pm

http://varesh-sport.com/ftopicp-70112.html#70112 فکرکنم اینجا تاپیک داماش- پیروزی هست :wink: . /4/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در شنبه مارس 24, 2012 7:19 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه مارس 24, 2012 7:15 pm

[img:1e076f4b22]http://www.baxiran.com/wp-content/uploads/1322917375990390_large.jpg[/img:1e076f4b22]

[color=violet:1e076f4b22][size=24:1e076f4b22]wow![/size:1e076f4b22][/color:1e076f4b22]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

مصاحبه

پستتوسط majid13 » شنبه مارس 24, 2012 7:27 pm

[quote:66ed76b7ae="The_King_of_rasht"][img:66ed76b7ae]http://www.baxiran.com/wp-content/uploads/1322917375990390_large.jpg[/img:66ed76b7ae]

[color=violet:66ed76b7ae][size=24:66ed76b7ae]wow![/size:66ed76b7ae][/color:66ed76b7ae][/quote:66ed76b7ae]‎
تمام مثل زنا هستن :D
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط rasht20 » شنبه مارس 24, 2012 7:33 pm

حضور تماشاگرها واقعا باشکوه و عالی بود اما واقعا بچه گانه و مبتدی عمل کردیم ... صدام گرفت بس که داد زدم تیم رو تشویق کنید ... فحش دادن به تیم ما روحیه نمیده ... آخه شعار برای آبای مار .. واقعا واسه بازیکن ما شارژ کنندست ؟؟؟ حیف ... البته خیلی بدشانس بودیم ولی حیف انرژی که صرف این شعارهای مزخرف شد بازی رو ما کردیم بازیکنهای ما از جون مایه گذاشتن ولی ملوانیها تیمشون تشویق شد ... انگار تمام ۱۵۰۰۰ نفر ما همه بچه شده بودن
آدم حتی از دشمننش هم باید چیز یاد بگیره انصافا تماشاگرای اونا با اینکه بینهایت بی ادبن اما بسیار حرفه ای هستن ببینید میدونن چه وقتی باید به داور فشار بیارن کی بازیکن خودی کی حریف ؟؟؟ اما ما در حالیکه داور داشت منصفانه قضاوت میکرد و اتفاقا زیر فشار انزلی چیها بود شروع کردیم به تشویق قهرمانی ... لابد واسه اینکه بشنوه و واسه از بین بردن حرف و حدیث چند تا سوت هم ضد ما بزنه !!! یا وقتی زیتون رو مامورها آوردن پایین دیدین با چه غوغایی جو رو به نفع خودشون کرد ... تو ایران اگه این عوضی بازیها رو بلد نباشی کلاهت پس معرکست ...
تماشاگر با تعصب و با احساس رشتی یک مقدار حرفه ای تر فکر کن این جوری بهتر به تیمت کمک میکنی !!!
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه مارس 24, 2012 7:40 pm

این عکس هم مربوط به بازیه قبلیه و هم مربوط به بازی بعدی!

[img:dd6d73461e]http://up98.org/upload/server1/02/f/otwuuvt3xlvzs8icjriq.jpg[/img:dd6d73461e]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه مارس 24, 2012 7:40 pm

[quote:5492a372b0="rasht20"]حضور تماشاگرها واقعا باشکوه و عالی بود اما واقعا بچه گانه و مبتدی عمل کردیم ... صدام گرفت بس که داد زدم تیم رو تشویق کنید ... فحش دادن به تیم ما روحیه نمیده ... آخه شعار برای آبای مار .. واقعا واسه بازیکن ما شارژ کنندست ؟؟؟ حیف ... البته خیلی بدشانس بودیم ولی حیف انرژی که صرف این شعارهای مزخرف شد بازی رو ما کردیم بازیکنهای ما از جون مایه گذاشتن ولی ملوانیها تیمشون تشویق شد ... انگار تمام ۱۵۰۰۰ نفر ما همه بچه شده بودن
آدم حتی از دشمننش هم باید چیز یاد بگیره انصافا تماشاگرای اونا با اینکه بینهایت بی ادبن اما بسیار حرفه ای هستن ببینید میدونن چه وقتی باید به داور فشار بیارن کی بازیکن خودی کی حریف ؟؟؟ اما ما در حالیکه داور داشت منصفانه قضاوت میکرد و اتفاقا زیر فشار انزلی چیها بود شروع کردیم به تشویق قهرمانی ... لابد واسه اینکه بشنوه و واسه از بین بردن حرف و حدیث چند تا سوت هم ضد ما بزنه !!! یا وقتی زیتون رو مامورها آوردن پایین دیدین با چه غوغایی جو رو به نفع خودشون کرد ... تو ایران اگه این عوضی بازیها رو بلد نباشی کلاهت پس معرکست ...
تماشاگر با تعصب و با احساس رشتی یک مقدار حرفه ای تر فکر کن این جوری بهتر به تیمت کمک میکنی !!![/quote:5492a372b0]

من نمیدونم چرا وقتی یکی علیه تیم مقابلم شعار بده روحیه میگیرم !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

الگیلانو

پستتوسط arminaberar » شنبه مارس 24, 2012 7:53 pm

حالا که برنامه ی90رو حالا حالاها نداریم این عکسی که نشون میده گل ما درست هست رو بزارید تویه سایتایه ملوان(همونطور که اونا میان تو سایتایه ما)
اگه کسی نیست که اینکارو بکنه آدرسه سایتایه ملوان رو بزاره من عکسو میزارم
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط rasht20 » شنبه مارس 24, 2012 7:57 pm

نیمه اول بازی با ملوان خیلی به تیم امیدوار شدم بخصوص انسجام خط دفاعی به رهبری علی نظیف کار اما کاش از پتانسیل مهدوی بیشتر استفاده بشه مهدوی باید یک کم عقب تر باشه تا بهتر بازیسازی کنه ... از بازی جانانه و بی نقص حاجتی و حسینی و ابراهیمی هم نمیشه گذشت ... ضمنا افشین تموم کنندست باید به دروازه نزدیک تر باشه آقای تارتار
در ضمن بهترین بازی رو جلوی قرمز تهران از ممد غلامی خواهید دید اونم نه واسه داماش واسه فصل بعدش و واسه تیم ملی ولی ممد غلامی هیچ وقت خیانتت رو در ۲ بازی مقابل ملوان فراموش نمیکنیم ... هرچند دوست داشتیم اما تو جواب محبت ما رو ندادی ...
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه مارس 24, 2012 8:27 pm

بقول نیما بکام، اینجا واقعا تاپیک پرسپولیس ‏vs‏ داماشه!؟ /4/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه مارس 25, 2012 10:30 am

صرفنظر از آبای لنگی و مهدوی کیا ، خیلی منتظر بازی بعضی ها هستم تا ببینم چطور خودشون رو برای رسیدن به پس پس در سال آینده به آب و آتش می زنند ، می گید نه نگاه کنید .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان