[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط shahre-baran » شنبه مارس 24, 2012 8:13 am

سلام.من متاسفانه ورزشگاه نتونستم بيام چون بخاطر جراحي كه داشتم نيومدم.اما اينو بگم گزارشگر پوربخش همش از ملوان تعريف ميكرد.وهابي بدتر از اون .حالا اميد هرندي هم خاش واليسي اونارو ميكرد.
در مورد فحاشي به انزليچيها مطمئن باشين تا نباشد چيزكي رشتي ها نگويند چيزها.وقتي اونا توي بازيهاشون به رشت كه نگين خوش رنگ استان گيلانه .مركز استان توهين ميكنن.معلومه كه بايد به داهات انزلي توهين بشه وجوابشون رو داد.مردم رشت مرض ندارن كه.چطور توي انتخابات ميگيم چون اكثر شركت كردن ما پيروزيم بعدش اينجا هم اكثر رشتيها خواستن به انزلي توهين كنن پس اينجا هم حق با رشتيها بوده من نميگم توهين خوبه اما حتما لازم بوده كه اين همه مردم به انزليچي ها توهين كردن.راستي ديدم پرچم انزلیچی اوردن كسي عكسشو نداره؟.همونطور كه با تراكتور اونها رو نشوندن سرجاشون اينجا هم لازم بود
در آخر((( زين پس بجاي واژه ملوان بگيد تخم مرغ شانسي))) /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

داماش-ملوان

پستتوسط Chikchi » شنبه مارس 24, 2012 9:12 am

این بازیم تموم شد خیلی آرزو داشتم ملوانو 2-3 تا بزنیم من حدود ساعت 2:30 رسیدم ورزشگاه. من بر خلاف دوستان اصلا از بازی داماش لذت نبردم.
1- اولین چیزی که دیدم حرکت مزخرف نیروی انتظامی بود که داشت میومد هوادارای داماشو یک پله اون طرف تر میبرد؛ خیلی حرکت زشتی بود و نشان از بی برنامگی نیروی انتظامی داشت. مخصوصا اون موقعی که داشتن مردمو می زدن.
2- با شنیدن فحشا دوباره اعصابم خرد شد اما همونطور که قبلا هم گفتم نمیتونم واسه کسانی که فحش خوردن حکم فحش ندادن صادر کنم.
3- با حرف siabagh کاملا موافقم آقا این پرچم انزلیچی دیگه چه رسمشه. جان من بی خیال این حرکتا شیم. توف تو روح این #* که اختلاف انداختن بین ماها.
4- دم حسین ابراهیمی گرم. خیلی جنگنده بازی کرد. ازش انتظار نداشتم. کاپیتانم واقعا خیلی خوب وسط میدان کار کرد. تو توپای هوایی اکثر ضربه سرا رو زد. محمد غلامی هم که واقعا واسه تیم زحمت کشیده. تو این بازی من پشت نیمکت داماش بودم. تو اون صحنه ی تک به تک واقعا خیلی تعلل کرد. ازین زاویه ای که من نشسته بودم کاملا دید داشت. این موضوع رو به ذهن می آورد که انگار نمی خواد به توپ ضربه بزنه. من اینو میگم که تو بازی قبل که این همه حرف دربارش بود نباید با همچین حرکتایی تماشاچیارو تحریک می کرد.
5- ایشالا تو بازی با پرسپولیس جبران کنیم. هر چند برد در مقابل ملوان و دبل کردنش خیلی حال می داد اما این بازیم که از شبکه ی سراسری پخش میشه میتونه با یه انجام بازی خوب دل هوادارارو شاد کنه.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه مارس 24, 2012 9:41 am

جالبه هیچکس به ضعیف کارکردن کوشکی تو بازی اشاره نکرد تو بازی با استقلال که اشتباه این و گلرمون باعث باعت شد ببازیم تو این بازی که همون یه موقعیتی که ملوان به تیرک زد روی جاموندن عجیب کوشکی بود اصلا دویدنش مشکل داره خیلی بد جا موند تو کنترل هاش پا به توپ هاش هیچکدوم نقطه قوتی دیده نمیشه سمت چپمون تو دفاع خیلی خوب بود از اول فصل تو دفاع راست مشکل داشتیم ولی تو این بازی واقعا مصطفی حاجتی جور این کوشکی رو کشید من یادمه دو سه تا صحنه اگه حاجتی توپو نمیزد از سمت راست دغاغله و رافخایی تک به تک میشدن در پایان حرفام اگه الوز بیاد وسط و مختاری که تو این بازی نشون داد پابه توپش قویه بره راست به نفعمونه ضمن اینکه از بازی جنگنده کاپیتان باتعصبمون و آبشک تشکر میکنم ولی امیدورام راجع به غلامی تو اون صحنه اشتباه فکر کرده باشم. /12/
درپایان به همه بابت داشتن چنین تیمی تبریک میگم از 11تا بازیکن 9تا گیلانی بودن که تو لیگ کمتر تیمی پیدا میشه.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در شنبه مارس 24, 2012 9:43 am .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه مارس 24, 2012 9:42 am

صحنه گل داماش ... نمی دونم آفساید درست بود یا نه ولی من فکر میکنم در بدترین شرایط با هم مساوی بودند ... البته من بعد ضربه عکس گرفتم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه مارس 24, 2012 9:47 am

اینم فیلمی که خودم گرفتم ...

http://persiandrive.com/950679
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » شنبه مارس 24, 2012 9:51 am

من عاشق این مثلث رویایی خط هافبکمون (حاجتی-ابشک-مهدوی) که پارسال مارو اوردن بالا هستم اگه تو تمام بازیا این 3تا باشن به دلیل هماهنگی که توچندسال گذشته پیداکردن هیچ خط هافبکی نمیتونه به اینا غلبه کنه.به خصوص اینکه خصوصیات این 3تا طوری هست که مکمل هم هستن.

ترکیب اولیه که تارتار گذاشته بود فوق العاده بود ولی دوتا تعویض اشتباه کرد. بیرون کشیدن ابشک وغلامی اشتباه بود.بعداز بیرون اومدن این دوتا ملوان تونست نفسی بکسه.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط armin » شنبه مارس 24, 2012 10:16 am

dostan kholase bazi key miyad?
نماد کاربر
armin
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 24, 2012 10:16 am

pedram_1367 : اینا رو تو قسمت دوربین هواداران وارش اسپرت بذاری به نظرم بهتره... اونجا تقریبا میشه یه آرشیو از عکس و فیلم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه مارس 24, 2012 10:48 am

ما در این بازی بدون چون و چرا از ملوان برتر بودیم اگه شانس همراه ملوان نبود ، حداقل سه تا باید به ملوان میزدیم ، اگرچه ملوان حمله خاصی روی دروازه ما نکرد اما صبح روز بازی ، محمدی عنوان کرد مصدوم هستم !!!!!!!!!!!!! ، آقایی که رفته بود اروپا، اگه من مسئولش بودم ، حداکثر اجازه مسافرت تا کوچصفهان رو بهش می دادم .
اگه مثل بازی با اس اس توی نیمه اول توپهای مختاری و چاوشی گل می شدند چی میشد ، توی این دو صحنه رحیم زاده هیچ نقشی نداشت ، شاید با این دو تا گل در نیمه دوم شیر نمی شد . حاجتی ، مختاری ، نظیفکار ، ابراهیمی عالی و با تعصب بودند ، تعویض محمد غلامی باید زودتر انجام می شد ، من همیشه از طرفداران پر و پا قرص اون بودم و هنوز اعتقاد دارم که بهترین خرید ما اون بوده اما به احترام دوستان فعلاً سکوت اختیار می کنم .
اما دو نکته ای که دوستانی که از طریق تلویزیون بازی رو دیده بودند و عنوان کردند:
1- پوربخش در گزارش بازی گفته : تماشاگران دو تیم خوب از خجالت هم در اومدند !!!!! آقای پوربخش توی بازی با ذوب آهن هیچ فحاشی نشد ، ما رو محروم کردند ، اخه این چه حرفی هست که می زنی ؟ ! نتیجه آن تا چند روز دیگه روشن می شه ، آخه دوست عزیز مگه ما تراکتور هستیم که تماشاگراش صندلی می شکنند و پاداش می گیرند ؟! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- امید هرندی مثل اینکه بعنوان کارشناس !!! بازی عنوان کرده : نتیجه مساوی 100% عادلانه بوده !!!! داماش فقط از دقیقه 90 تا 94 روی دروازه ملوان هجوم آورد !!!! دوستان راست می گند هرچی می کشیم از خودی می کشیم ، آقای به اصطلاح کارشناس ! من نمی گم بازی با کیفیتی بود ولی آخه انصاف داشته باش ، این بازی با خوش شانسی محض و مطلق مل مل به تساوی ختم شد ، موقعی که پورغلامی عنوان می کنه : داماش از ما بهتر بود ، موقعی که رحیم زاده بعد از بازی داره گریه وزاری می کنه ، معنیش اینه که تساوی عادلانه بود !!!!!!!
امسال که تمام شد ولی امیدوارم سال بعد عابدینی با چشم باز اقدام به خرید بازیکن بکنه ، هر بازیکنی لایق پوشیدن تیم داماش نیست ، ایکاش محدودیت خرید بازیکن خارجی نداشتیم و تمامی بازیکنانمان رو خارجی ها تشکیل می دادند چون از ایرانی های غیر بومی که خیری ندیدیم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » شنبه مارس 24, 2012 12:35 pm

روی اینکه کاملا ما از مل سرتر بودیم که هیچ شکی نیس.ولی ای کاش می بردیم که روی هرچی ضد دامــــاشه کم می شد . به امید برد توی بازیای بعد...
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه مارس 24, 2012 12:39 pm

[color=black:0360a52742][size=18:0360a52742]گل درست داماش که با اشتباه داور آفساید اعلام شد
در تصویر زیر بازیکنانی که با فلش مشخص شده اند آفساید رو پر کردند[/size:0360a52742]
http://up98.org/upload/server1/02/f/ree ... s2mykb.jpg[/color:0360a52742]
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht46 » شنبه مارس 24, 2012 1:06 pm

[quote:62b223ffef="zxzx"][color=black:62b223ffef][size=18:62b223ffef]گل درست داماش که با اشتباه داور آفساید اعلام شد
در تصویر زیر بازیکنانی که با فلش مشخص شده اند آفساید رو پر کردند[/size:62b223ffef]
http://up98.org/upload/server1/02/f/ree ... s2mykb.jpg[/color:62b223ffef][/quote:62b223ffef]
به جای اینکه ما به داوری اعتراض داشته باشیم اونا اعتراض دارن!!!!
Rasht46
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژانويه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه مارس 24, 2012 1:12 pm

[quote:4909870797="zxzx"][color=black:4909870797][size=18:4909870797]گل درست داماش که با اشتباه داور آفساید اعلام شد
در تصویر زیر بازیکنانی که با فلش مشخص شده اند آفساید رو پر کردند[/size:4909870797]
http://up98.org/upload/server1/02/f/ree ... s2mykb.jpg[/color:4909870797][/quote:4909870797]

به نظر من نه تنها اونایی که با فلش صورتی مشخص شدن آفساید رو پر کردند بلکه اونی هم که با فلش زرد مشخص کردم ؛ 100% آفساید رو پر کرده توی عکسی که خودم گذاشته بودم شک داشتم به همینی که کنار نظیفکار هست اما با این تصویر مطمئن شدم ... نظر شماها چیه دوستان ؟؟؟؟؟؟

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » شنبه مارس 24, 2012 1:22 pm

دوستان حداقل این عکسا رو به 90 بفرستید. تا شانس ملوان به همه ثابت شه.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط vahidn » شنبه مارس 24, 2012 1:26 pm

واقعا شانس با تیم ملوان یار بود.من لذت بردم از این بازی زیبا.درسته که بازی رو نبردیم ولی این بازی زیبایی که بچه های باغیرت ما نشون دادن از صد برد هم بیشتر ارزش داشت.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان