[quote:86018aa43b="MAZIYAR"][quote:86018aa43b="pedram_1367"]به قول یکی از دوستان شانس برد ما خیلی زیاد هست ... چون پرسپولیس 16 فروردین تو آسیا و در خانه حریف و با الغرافه بازی داره و 3 روز بعدش هم با داماش که حسابی خسته هستند ... من فکر میکنم تو بازی با پرسپولیس باخت نداریم و برد یا مساوی داریم که به نظر من و با توجه به شرایطی که در بالا گفتم 80 به 20 ما می بریم

[/quote:86018aa43b]
به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردی.به نظر من بعد از بازی با راه آهن داماش نسبتا روند رو به رشدی نسب به اوایل فصل داشته و نباید گوگ نتایج چند بازی پرسپولیس رو بخوریم.به نظر من تارتار متوجه شده که باید تیم رو دست بومی ها بده و از بازیکنای غیربومی در نقاط ضعف استفاده کنه و نکته ای که مهدی تارتار در بازی دیروز بهش اشاره کرد این بود که از بزرگترهای تیم ممنونم که همت کردند و داریم روز به روز بهتر میشیم این حرف یعنی پذیرفتن اشتباهی که در اوایل اومدنش انجام داده بود و با بومی ها لج افتاده بود.اگر مصطفی حاجتی دیروز یکی از بهترین های زمین بود در اوایل اومدن آقای تارتار در پنج بازی اول فقط در بازی با فجر 60 دقیقه و بازی با استقلال از دقیقه 70 اومد ولی الان شده نبض داماش در میانه میدان،اگر محمد مختاری رو نگاه کنید متوجه میشید که بعد از برگشت محمد مختاری و تشکیل زوج خوب در قلب دفاع در کنار علی نظیف کار به جرات میتوان گفت و دفاع چپ هم که ابوذر واقعا کم نوسان بازی میکنه نقطه قوت داماش شده و مهدی تارتار خط دفاعی رو خوب درست کرده فقط ای کاش یه دفاع راست خوب داشتیم که اگه قرار بود این کوشکی باشه ای کاش مسعود رو داشتیم که حداقل با بودن مسعود مطمئن بودیم استپ کردن توپ رو بلد هست!
به نظر من خطل هفبک ما هم خیلی خوب شده و حسین ابراهیمی در چند بازی اخیر خیلی خوب بازی میکنه و در بازی با ملوان اون حسین ابراهیمی که انتظار داشتیم شده بود و اگه بتونه این روند رو ادامه بده حتما به تیم ملی دعوت میشه.من محمد غلامی رو زیر سوال نمیبرم،ما در کارهای هجومی اون صلابتی که در خط دفاعی داریم رو نداریم و امیدوارم در این 2 هفته تعطیلات بیشتر روش کار بشه.
به امید خدا و با همت هوادارا در بازی با پرسپولیس با دست پر از تهران بر میگردیم و این سوگولی ها پایتخت که از بیت المال برای تیمشون هزینه میکنند را با یه باخت خانگی همراه میکنیم.
سعی میکنیم مسئولان باشگاه رو راضی کنیم تا برای ایاب و ذهاب هواداران اتوبوس بذاره[/quote:86018aa43b]
دقیقا" ....... یکی از نکات مثبت حضور تارتار در داماش ، بازی کردن و به آمادگی رسیدن بومی های دوستداشتنی ما (مختاری و ابراهیمی و جهانبخش) هست .
منم امیدوارم برای سال بعد مسعود و هادی و فروزان و چیلاورت برگردن تا یه تیم 11 نفر بومی جلو ملوان بذاریم و 6 امتیاز سال بعد ما 100% بشه .